vidim da su pipsici spomenuti u prijasnjim postovima, pa samo da obavjestim one koji se smatraju fafenstajncima da su nam kolege s planete poslije ljetne turneje ponovno u gradu, i to u aquariusu, 7.9...
tko ide? prvi..
mah
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Hehe...
Bas sam se ugodno iznenadio danas...mama mi radi u 2. gimnaziji, pa je tako dosla do skolskog lista Doping koji im izlazi jednom godisnje. Uglavnom...nadam se da sva djeca u toj skoli imaju smisla za muziku poput autorice ovog clanka...
Ako nothingman ne prođe u finale, a sve je izvjesnije da neće, onda ću iz protesta glasat za solat protiv blacka (koji je već tamo)...
da budem dosljedan...
finale:
Black_Ten x State Of Love And Trust_Rearviewmirror
Solat
3. mjesto:
Nothingman_Vitalogy x Indifference_VS.
Nothingman
Idem "sam protiv svih" sa Solat, makar bi u normalnim uvjetima glasao za Black ...
I čestitam Black-u na prvom mjestu , a Nothingmanu želim više sreće drugi put....
Hehe...
Bas sam se ugodno iznenadio danas...mama mi radi u 2. gimnaziji, pa je tako dosla do skolskog lista Doping koji im izlazi jednom godisnje. Uglavnom...nadam se da sva djeca u toj skoli imaju smisla za muziku poput autorice ovog clanka...
Hehe...
vidim da su pipsici spomenuti u prijasnjim postovima, pa samo da obavjestim one koji se smatraju fafenstajncima da su nam kolege s planete poslije ljetne turneje ponovno u gradu, i to u aquariusu, 7.9...
tko ide? prvi..
mah
vodite i mene ovaj put s sobom? ja volim ripera... on je meni super...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Svaka čast maloj na text, trebamo je dovesti malo na forum
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
e, ajmo sad glasati za najgoru!
pih, kao da takva postoji....
Nažalost, postoji: Hey Foxymophandlemama, That's Me
To ja ne mogu slušat, ni u kojoj kombinaciji! Ni skužit...
Inače, Vitalogy mi je album s najvećim kontrastima. Na njemu se nalaze neke za mene ponajbolje (Corduroy, BM, STBC, Immortality, Not For You...) i ponajgore pjesme PJ-a (već navedena, Pry To, Aye Davenita... kaj je to?????!) A ti govoriš o 70-ima i drogi, a kaj je ovo bilo...:D
Dobro je da takve eksperimente više ne rade!
Black_Ten
Nothingman
Cestitam black, zasluzeno je.. Mada ovo trece mjesto bas i nema smisla jer je sve rađeno random metodom. Npr, da su parovi bili drugacije razvrstani vjerovatno uopste ne bi ni bio ovaj kraj.
Ja dajem prijedlog da se sljedeci put napravi prvenstvo (svako sa svakim - kao i fudbal) od jedno 30-40 pjesama i da se napravi tih 30 ili 40 kola koliko je potrebno da se dobije konacni pobjednik. A kada vam je bas tesko odlucit, onda moze biti i x pa da se bodovi podjele Zvuci dugotrajno i peglativno, ali bar je realno!
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
Black_Ten
Nothingman
Cestitam black, zasluzeno je.. Mada ovo trece mjesto bas i nema smisla jer je sve rađeno random metodom. Npr, da su parovi bili drugacije razvrstani vjerovatno uopste ne bi ni bio ovaj kraj.
Ja dajem prijedlog da se sljedeci put napravi prvenstvo (svako sa svakim - kao i fudbal) od jedno 30-40 pjesama i da se napravi tih 30 ili 40 kola koliko je potrebno da se dobije konacni pobjednik. A kada vam je bas tesko odlucit, onda moze biti i x pa da se bodovi podjele Zvuci dugotrajno i peglativno, ali bar je realno!
Imaš pravo ovo oko trećeg mjesta! Ali nema veze neka bude!
Slažem se s prvenstvom i s 30-40 pjesama, jedino bi onda trebalo napraviti neku kvalitetnu predselekciju!
I to da se igra dvaput, na domaćem i gostujućem terenu hehe.. Immortality vs. Sometimes i Sometimes vs. Immortality
Slažem se s prvenstvom i s 30-40 pjesama, jedino bi onda trebalo napraviti neku kvalitetnu predselekciju!
Da, meni pala na pamet (ako imam toga) ideja da svaki natjecatelj bira po pjesmu sa svakog albuma...Samo bi tu bilo mnoštvo pjesama unutra ... I nije neka ideja, zar ne?
Ali bilo je zanimljivo! Zar ne?
Bilo je super!
Hajmo svi HURA za autora (a u glavi pomislite - Snih je car)!! Da ne bude da omalavažavamo ideju dotičnog!
p.s. a za ovo "peglativno"? Jel to zbog zargona il' sta? Ma ovo je Sarajevo, to je nama normala
Sto se predselekcije tice, pa mogli bi cisto nabrojati svih cca 150 pjesama PJ-a i dati im ocjene od 1 do 10, i prvih 40 (ili 30) nakon sabiranja bodova bi mogle uci u to prvenstvo?
26.09.2006 Zagreb, Croatia
PEGLATIVNO, može i onako nemamo pametnijeg posla naredne 3 godine do sljedeće turneje:D:D
A izbor za najgoru pjesmu definitivno moramo napraviti, to će biti super...ja bi mogao složiti cijeli jedan album
samo daj!!!!!!!!!!!!!!!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Comments
Black_Ten x Indifference_VS.
Indifference_VS.
State Of Love And Trust_Rearviewmirror x Nothingman_Vitalogy
State Of Love And Trust_Rearviewmirror
pajo:
Black_Ten x Indifference_VS.
Black_Ten
Nothingman_Vitalogy
tko ide? prvi..
mah
Oh please let me sleep its Christmas time
10 - 3
10 - 3
Za koju minutu otvaram veliko finale!
Edit: a, za koju minutu
E, btw stigao nam je napokon Gorge box set i bas super izgleda. Ima 4 postcarda sa finim slikicama Klausena i Ames braće...sve u svemu very nice!
Za 3. mjesto:
Black_Ten
Za 3. mjesto:
Indifference_VS.
Black_Ten
Indifference_VS.
@jurasica: nije iz tvog razreda, već neka dalja veza, Ivoš ako se sjećaš
finale:
Black_Ten
3. mjesto:
Indifference_VS.
pajo:
finale:
Black_Ten
3. mjesto:
Nothingman_Vitalogy
http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=779774672&size=l
http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=779779808&size=l
Obratite paznju na kraj...;)
da budem dosljedan...
finale:
Solat
3. mjesto:
Nothingman
Idem "sam protiv svih" sa Solat, makar bi u normalnim uvjetima glasao za Black
I čestitam Black-u na prvom mjestu
A kad počinje sljedeća PJ Crovizija? :cool:
veliki palac gore za autoricu
can't find a better jam! woohoo
Black_Ten
Indifference_VS.
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
vodite i mene ovaj put s sobom?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
INDIFFERENCE
Svaka čast maloj na text, trebamo je dovesti malo na forum
Black_Ten
Indifference_VS.
SLJEDEĆU TURU PJESMONADMETANJA MOLIM!!!
Black_Ten
Indifference_VS.
ja bi još
pih, kao da takva postoji....
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Nažalost, postoji: Hey Foxymophandlemama, That's Me
To ja ne mogu slušat, ni u kojoj kombinaciji! Ni skužit...
Inače, Vitalogy mi je album s najvećim kontrastima. Na njemu se nalaze neke za mene ponajbolje (Corduroy, BM, STBC, Immortality, Not For You...) i ponajgore pjesme PJ-a (već navedena, Pry To, Aye Davenita... kaj je to?????!) A ti govoriš o 70-ima i drogi, a kaj je ovo bilo...:D
Dobro je da takve eksperimente više ne rade!
ali od ovih istih pjesama koje smo imali u bubnju svih ovih dana. E to bi bilo narodno veselje
Black_Ten
Nothingman
Ja dajem prijedlog da se sljedeci put napravi prvenstvo (svako sa svakim - kao i fudbal) od jedno 30-40 pjesama i da se napravi tih 30 ili 40 kola koliko je potrebno da se dobije konacni pobjednik. A kada vam je bas tesko odlucit, onda moze biti i x pa da se bodovi podjele
PEGLATIVNO!!!
predobro, hehehehe
Ali bilo je zanimljivo! Zar ne?
care!
@snih - bilo je zanimljivo. ali prekratko trajalo.
laku noć...
I to da se igra dvaput, na domaćem i gostujućem terenu hehe.. Immortality vs. Sometimes i Sometimes vs. Immortality
Zanimljiv prijedlog
Da, meni pala na pamet (ako imam toga) ideja da svaki natjecatelj bira po pjesmu sa svakog albuma...Samo bi tu bilo mnoštvo pjesama unutra
Kako kaže naš Vlatko Marković, dabome da je bilo
Ponovilo se
Bilo je super!
Hajmo svi HURA za autora (a u glavi pomislite - Snih je car)!! Da ne bude da omalavažavamo ideju dotičnog!
p.s. a za ovo "peglativno"? Jel to zbog zargona il' sta? Ma ovo je Sarajevo, to je nama normala
Sto se predselekcije tice, pa mogli bi cisto nabrojati svih cca 150 pjesama PJ-a i dati im ocjene od 1 do 10, i prvih 40 (ili 30) nakon sabiranja bodova bi mogle uci u to prvenstvo?
ček, ček, kaj vam to znači? ja sam misla da si to smislil zbog svog ovog
napeglavanja po forumu
A izbor za najgoru pjesmu definitivno moramo napraviti, to će biti super...ja bi mogao složiti cijeli jedan album
samo daj!!!!!!!!!!!!!!!