Naša ekipa ide u Trogir pa na Brač, ali tek od 18.8. na dva tjedna!:)
Tu se krije i odgovor na pitanje o mogućem odlasku na InMusic festival, iako bi inače rado išli.
Mi smo inače fanovi Letu Štuka i to svi, a Janko obožava Mjesto za dvoje! Kad god dođemo u auto, on naručuje tu jedno te istu stvar po miljon puta!:D Moglo bi se reći da mu je nakon WWS to najbolja stvar!:)
Također suosjećamo s crop zbog nedobivanja vize!:(
I Arcade Fire su u Beču na jesen, i ja planiram ić gore, oni su mi baš "lovely jobbly" kak bi rekao Del Trotter...
A sljedeći vikend je Istra rock festival kraj Labina, i zanimljiva je postava..Laibach, Let3, Zabranjeno Pušenje, Majke i još neki... Nadam se da ću se skrpat pa i otić barem jednu večer...
Onda vikend nakon toga je Viva la Pola ..ali tamo sam pak sto posto siguran da ne idem...
I Urban &4 u Malinskoj sredinom/krajem 8. mjeseca Me likes, a gost će bit opet Vava Simčić pa će opet bit malo Lauferovog repertoara tamo. Me likes Laufer
I Arcade Fire su u Beču na jesen, i ja planiram ić gore, oni su mi baš "lovely jobbly" kak bi rekao Del Trotter...
I Urban &4 u Malinskoj sredinom/krajem 8. mjeseca Me likes, a gost će bit opet Vava Simčić pa će opet bit malo Lauferovog repertoara tamo. Me likes Laufer
na gornjem linku imas nesto o Muse u ZG... ekipa iz Lupe koji su radili PJ u ZG se na HR forumu raspituju da li ljude zanima Muse... datum bi bio 09.10. ... navodno je sa agentom sve dogovoreno, samo se ceka potpisivanje ugovora... drugim rijecima, nista nije dogovoreno
ja ih vidio 2003. i bila mi je predobra svirka... tada sam znao samo onu "Time is running out"...
glede Arcade Fire, to bi htio vidjeti.. ma doci ce oni i do nas... pokusavaju ih dofurati vec neko vrijeme tako da sam optimist
a za Urbana i Laufer se uvijek nađe benzina u autu potegli jednom do ljubljane i bila odlicna svirka... jel tak jurasica?
planira ko krajem 8. mjeseca protegnut do vž na špancirfest? ne znam kolko je
program dobar za ovu godinu... mislim da sam vidla majke, rundeka, overflow,
beatles revival band... ja to niš ne slušam...
Overflow mi je ok... Vidla sam da će bit i Hladno pivo dan ranije... Beatles revival band isto zvuči zanimljivo...
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
Ja sam danas dobio poziv da sudjelujem na Špancirfestu, ali neću pjevati
Trebao bi sudjelovati na prodajnom sajmu sa mojim staklenim proizvodima, tako da upravo razmišljam da li da se upustim u tu avanturu. Navodno se velika lova vrti na tom sajmu ali ne znam da li vremenski mogu napraviti toliko robe za prodat. Bilo bi lijepo to vidjeti, čuo sam da je odličan sajam, fešta, koncerti, klopa itd.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Što nije lani Bob Dylan bio skoro pa siguran gost na špancirfestu? ...
A ti Beatles revival bend su ako se ja ne varam (nikad nisam baš obožavao beatlese ) ista ekipica koja redovito ljude zabavlja pod imenom Belfast Food, a s njima je dernek uvijek zagarantiran...
A ja odoh opet na Krk, ima koncert Jelene Rozge večeras ...
A nema više nikakvih pj nadmetanja, pa se tokom vikenda ne trebam grist kome dat svoj glas ...
Hey, mogli bi jedan brzi, kratki fest sa cover pjesmama???
Ima materijala
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
evo ljudi, da se pozdravim..
nadam se da cu dolje u ova dva mjeseca uspjet u neki internet caffe uskocit pa postat nesto mozda..
ako je tko u makaraskoj, neka se slobodno javi..
"Ljeto hooo '85.
More hooo
I pičke s drugog svijeta
Šteta
Baš šteta
Jer klinci nikad neće znati
Što bi bilo da se vrati
To ljeto
I pišanje uz vjetar
More hooo
I tad sam bio sretan
Ljeto hooo
I pet bombona u sebe
More hooo
Davno prošlo vrijeme
Šteta
Baš šteta
Tog ljeta
Baš šteta
"
sto se tice covera: na sluzbenoj stranici ima puuuno covera koje ja nisam cuo... ali od ovih sto sam cuo stvarno ne znam za sta bih glasao.. hunger strike, crazy mary, crown, it's ok, gimme some truth.. necu dalje, izgubit cu se
mah mah svima uzivajte
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Za covere bi možda da se napravi lista 15 -20 pjesama koliko ih ima i da svak posloži svoju top listu od 1 do 20 i da se po tome boduje (br.1-20 bodova, br.2-19 bodova....br.20-1 bod) i na kraju zbraja koliko je svaka pjesama dobila pojena.
@ masni...što ideš 2 mjeseca u Makarsku...pa zaleti se koji dan u Dubrovnik, evo ti broj 091 769 3993
Malo gledam filmice na you tube, pa sam naisla na ovaj http://youtube.com/watch?v=mnmQOMh-jzk
Alive iz Londona, na kraju se jedva vidi kako bacam majicu Mike-u, al se skuzi.
negjde oko 5:10
Vidi se da je ljeto stiglo...vruće je, nitko me se ne piše.
Vi odmarajte i uživajte koji možete, meni je radno ljeto, ja odmaram zimi jebiga
Većeras u 21 sati po našem vremenu kreće prodaja Brad Klausen postera na njegovom situ...već mi se znoje dlanovi, samo da ne padne server kao sa kartama, valjda neće nama toliko budala
Malo gledam filmice na you tube, pa sam naisla na ovaj http://youtube.com/watch?v=mnmQOMh-jzk
Da vidi se kako leti majica...smiješno
Snimka je katastrofa kako ti se dalo čekat i slušat ovakav zvuk...to je pravi fan
Vidi se da je ljeto stiglo...vruće je, nitko me se ne piše.
Vi odmarajte i uživajte koji možete, meni je radno ljeto, ja odmaram zimi jebiga
Većeras u 21 sati po našem vremenu kreće prodaja Brad Klausen postera na njegovom situ...već mi se znoje dlanovi, samo da ne padne server kao sa kartama, valjda neće nama toliko budala
ma razbježali se ljudi... ja nešto tražim po netu di bi mogli ići na more.... mislim da ćemo na dugi otok - nismo tamo nikad bili... inače mi je južna dalmacija zakon odn. otoci mljet i vis i tu bi mogla ići stalno, ali ove godine smo u banani pa ne znamo kaj ćemo....
čujemo se uglavnom...
nego sid, totalni bed za vizu, da ima pas mater!!! brijem da nije dobro da si diplomirala, jel tak... odmah se boje da ćeš prebjeći... faking šit... drži se ti nama jer te u domovini sigurno čeka puno lipih stvari...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
asfo i snih se ovim putem neizmjerno zahvaljuju ekipi s foruma na prekrasnim majicama (bajdvej - idealnih veličina) s turneje 2007. - dizajnd baj gospar Niko. Ta gesta nam je predobra i oduševljeni smo kaj ste nas se sjetili i to pokazali na ovaj način. Puno nam to znači.
Face ste i bok!:):):):):)
Fali nešto manje od 2 sata..osječam nervozu ko pred koncert ali imam neki bad feeling da će mi nešto zaštekat, kompjuter, internet veza, pay pal...uffff
Bože pomozi...obećajem da ću se ostaviti ovoga poroka samo da mi većeras spustiš koji poster u my cart
Fali nešto manje od 2 sata..osječam nervozu ko pred koncert ali imam neki bad feeling da će mi nešto zaštekat, kompjuter, internet veza, pay pal...uffff
Bože pomozi...obećajem da ću se ostaviti ovoga poroka samo da mi većeras spustiš koji poster u my cart
A Niko, Niko, uz tebe smo.
Nego kad vec kupujes, mi mozes uzet Ottawu 05?
A Niko, Niko, uz tebe smo.
Super je to poster ali ga nažalost nema na prodaji :(
Shit...site već ne radi...bad feeling is coming again :(:(
Kako to? Neki dan sam gledala, tamo je bio poster...
ma nema veze, salim se, znam da ces pokupovat pola toga i da si vec lud.
koji je ono web site?
Ma nema ti na tom site-u ottawe 05, 36 puta sam sve prevrtio i okrenuo prostudirao??
Ottawa je crni poster sa crveno narančastim slovima i ispod neke bijele skice, crteži.
U svakom slučaju ne radi, ovo će završiti kao i London ticket...porco juda :(
Agonija se nastavlja, treći dio u ponedeljak :( jebote ako nakon svih ovih peglanja ne uspijem barem jedan kupiti....shit.
Server nije izdržao, nije mi jasno kako to nisu predvidjeli, pa zar toliko ima luđaka :)
Idem van, popit koju pivu i zapalit koji stik da se opustim!!
Comments
STa train Europe?
Tu se krije i odgovor na pitanje o mogućem odlasku na InMusic festival, iako bi inače rado išli.
Mi smo inače fanovi Letu Štuka i to svi, a Janko obožava Mjesto za dvoje! Kad god dođemo u auto, on naručuje tu jedno te istu stvar po miljon puta!:D Moglo bi se reći da mu je nakon WWS to najbolja stvar!:)
Također suosjećamo s crop zbog nedobivanja vize!:(
Viđenje u Rijeci - interesting!:)
Da li zna netko nešto konkretno o eventualnom koncertu Muse u Zg negdje u 10 mjesecu? Načuo sam nešto, a evo i neki link.... http://www.totalportal.hr/index.php?article_id=113553
A sljedeći vikend je Istra rock festival kraj Labina, i zanimljiva je postava..Laibach, Let3, Zabranjeno Pušenje, Majke i još neki... Nadam se da ću se skrpat pa i otić barem jednu večer...
Onda vikend nakon toga je Viva la Pola
I Urban &4 u Malinskoj sredinom/krajem 8. mjeseca
A meet u Rijeci, me likes meet u Rijeci!!
:eek: pričaj
ja najvjerojatnije na lastovo 19.-24.7. al to je teren.
Al niš od svega toga.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=232974
na gornjem linku imas nesto o Muse u ZG... ekipa iz Lupe koji su radili PJ u ZG se na HR forumu raspituju da li ljude zanima Muse... datum bi bio 09.10. ... navodno je sa agentom sve dogovoreno, samo se ceka potpisivanje ugovora... drugim rijecima, nista nije dogovoreno
ja ih vidio 2003. i bila mi je predobra svirka... tada sam znao samo onu "Time is running out"...
glede Arcade Fire, to bi htio vidjeti.. ma doci ce oni i do nas... pokusavaju ih dofurati vec neko vrijeme tako da sam optimist
a za Urbana i Laufer se uvijek nađe benzina u autu
Sa Muse nisam upoznata, al me zanima...
Još bih samo rekla, kao što na telki komentiraju pobjednike (a slično i masovne ubojice): "drago mi je da je pobijedila, znala sam da ima potencijala"
poglečte samo moj signature
Znam jednu pjesmu! Ovo-ono... Mislim znam za njih ovak po imenu - to su neki gay englezi ili ...
Arcade Fire - to je već druga priča!:) Fini bend! Nije mi sjeo baš onak skroz, ali su tak na blizu 80%!:D Bilo bi ih lijepo vidjeti u živo!
Overflow mi je ok... Vidla sam da će bit i Hladno pivo dan ranije... Beatles revival band isto zvuči zanimljivo...
Ja sam danas dobio poziv da sudjelujem na Špancirfestu, ali neću pjevati
Trebao bi sudjelovati na prodajnom sajmu sa mojim staklenim proizvodima, tako da upravo razmišljam da li da se upustim u tu avanturu. Navodno se velika lova vrti na tom sajmu ali ne znam da li vremenski mogu napraviti toliko robe za prodat. Bilo bi lijepo to vidjeti, čuo sam da je odličan sajam, fešta, koncerti, klopa itd.
A ti Beatles revival bend su ako se ja ne varam (nikad nisam baš obožavao beatlese
A ja odoh opet na Krk, ima koncert Jelene Rozge večeras
A nema više nikakvih pj nadmetanja, pa se tokom vikenda ne trebam grist kome dat svoj glas
Oj, Jelo Jeloooo, slatka karameeeelooooo
Hev a najs vikend!
Ima materijala
nadam se da cu dolje u ova dva mjeseca uspjet u neki internet caffe uskocit pa postat nesto mozda..
ako je tko u makaraskoj, neka se slobodno javi..
"Ljeto hooo '85.
More hooo
I pičke s drugog svijeta
Šteta
Baš šteta
Jer klinci nikad neće znati
Što bi bilo da se vrati
To ljeto
I pišanje uz vjetar
More hooo
I tad sam bio sretan
Ljeto hooo
I pet bombona u sebe
More hooo
Davno prošlo vrijeme
Šteta
Baš šteta
Tog ljeta
Baš šteta
"
sto se tice covera: na sluzbenoj stranici ima puuuno covera koje ja nisam cuo... ali od ovih sto sam cuo stvarno ne znam za sta bih glasao.. hunger strike, crazy mary, crown, it's ok, gimme some truth.. necu dalje, izgubit cu se
mah mah svima
Oh please let me sleep its Christmas time
Malo gledam filmice na you tube, pa sam naisla na ovaj
http://youtube.com/watch?v=mnmQOMh-jzk
Da vidi se kako leti majica...smiješno
Snimka je katastrofa kako ti se dalo čekat i slušat ovakav zvuk...to je pravi fan
ma razbježali se ljudi... ja nešto tražim po netu di bi mogli ići na more.... mislim da ćemo na dugi otok - nismo tamo nikad bili... inače mi je južna dalmacija zakon odn. otoci mljet i vis i tu bi mogla ići stalno, ali ove godine smo u banani pa ne znamo kaj ćemo....
čujemo se uglavnom...
nego sid, totalni bed za vizu, da ima pas mater!!! brijem da nije dobro da si diplomirala, jel tak... odmah se boje da ćeš prebjeći... faking šit... drži se ti nama jer te u domovini sigurno čeka puno lipih stvari...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
odo ja na Krk,
Sid, broj imas, ak bus u blizini,
javi
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
Face ste i bok!:):):):):)
Super je to poster ali ga nažalost nema na prodaji :(
Shit...site već ne radi...bad feeling is coming again :(:(
ma nema veze, salim se, znam da ces pokupovat pola toga i da si vec lud.
koji je ono web site?
Ma nema ti na tom site-u ottawe 05, 36 puta sam sve prevrtio i okrenuo prostudirao??
Ottawa je crni poster sa crveno narančastim slovima i ispod neke bijele skice, crteži.
U svakom slučaju ne radi, ovo će završiti kao i London ticket...porco juda :(
Server nije izdržao, nije mi jasno kako to nisu predvidjeli, pa zar toliko ima luđaka
Idem van, popit koju pivu i zapalit koji stik da se opustim!!