Od druge muzike volim Lifehouse, oni su mi jaaaaako dragi i tu su mi negdje u rangu PJ-a. Nedavno su izdali novi album pa sad jedva čekam da to nabavim, imam hrpu njihovih stvari pa ak nekom treba... Osim njih, trenutno dosta slušam i Snow Patrol, isto odličan bend, toplo preporučam... Ta dva benda bih stvarno voljela vidjeti uživo...
Onda su tu još Foo Fighters, Goo Goo Dolls, Thermals, Strokes, Coldplay, a od stare garde Clash, Ramones, Who i tak... Ima još puno stvari koje volim slušat, ali ovo mi sad prvo pada na pamet...
Frend mi isto jako hvali The National, tak da se možda i zaletim na koncert... Mene kao teško nagovorit da idem u KSET...
Na Muse se ide i tak... Bit će dobrih koncerata na jesen...
The National? Pa to je taj band koji Elcielo hvali stalno, ne?
ocu i ja malo toga cut...kojiput, pa bih u ZG mozda.
sad sam doznala (od Viktora) da su Arcade Fire u Becu u 11.mj. ja bi isla, aaaa.
a netko nam se otrijeznio?!?!?!
da ste ga vidjeli u subotu?!?! dobro da je Iva prava i da se znalački pobrinula za svog muškarca... čas ga vidiš, čas ga ne vidiš....
osvetit cu ti se zbog ovoga...
ali da, gadno je kad pijuckas cijelo vrijeme pivu, ali te svako malo ekipa s planinarenja trzne sa slavonskom rakijom... postane dosta okrutno...
Trenutačno na mp3 plejeru se vrti: 3 albuma Radiohead, novi Arcade Fire i nešto Pearl Jama...
Inače, od domaćih: iz prošlosti Azra (Johnny je bog:D) i Haustor
iz sadašnjosti: TBF, Pipsi, Hladno Pivo, Letu Štuke
stranjski: Strokes, Radiohead, Nick Drake (još jedan bog:)), Manu Chao, My Morning Jacket, REM, Pixies, Wilco, Super Furry Animals, David Gray, Stone Temple Pilots, Velevet Revolver a nađu se tu i Huovci i Cepelini, Jesus and Mary Chain, Husker Du, Nirvana, AIC...
znaš kaj, ja sam to probala slušati... dala sam šansu dvjema pjesmama i mislim da neću imati snage za drugo slušanje.... preteško mi je i ne osjećam neku kemiju.... sori... nadam se da nisam povrijedila tvoje osjećaje...
ma nemaš beda.
al probaj još jednom, i to ove dvije pjesme:
Evo ljudi, konacno i mojih slika. vecina ih je tu, ima i filmica koje cu uskoro stavit na net nadam se pa da se malo svi prisjetimo. ponovili ovo opet!
evo mene prvi dan na novom radnom mjestu, kao što se vidi imam i internet, nije dsl ali male stvari čine čovjeka sretnim..
ok je, danas nema puno posla, malo je boring ali bit će para. Do 10 sam ovdje, a sutra valjda fraj..U petak nam dolaze 2 broda iz Italije pa će se radit punom parom, ebg...
Ako bude kakvog meet upa s roštiljem, javite mi pa da se pobrinem za ugljen. Trenutno je tu oko mene približno 40 000 tona . A u petak se ta cifra diže u nebesa..
I tako, gledao bi slike ali malo sporo to ide i ne mogu stalno bit na netu jer će šef popi*dit
Hey, super slike. Baš mi je žao što nisam bio.
Pakleno je vruće, da se barem stignem spustiti na plažu. Gledam je svaki dan ali nikako do nje :(
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Čekanje se isplatilo jer je prodan u manje od 3 minute.
Sad sretan idem mirno spavati.
Laku noć
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
^^ Hehe, izgleda da imamo poznate i slavne na ovom forumu...
Evo vam jedan zabavan link, ovo čak ni Sandra Dabo ne može nadmašit...
Whitney Houston, eat your heart out! :D:D
To sam neki dan dobio....koma, nisam mogao do kraja posluša.
Pa dobro pajo nisam znao da si tako blizak sa Ed, mogao si nam to priznati :D
Što smo stali sa festivalima?? Pa nećemo valjda čekati da završi Ferragosto??
Ajde snih, daj neki prijedlog.
Ja bi ipak neko natjecanje, s obzirom da sam na poslu, a posla danas nema pa da malo ubijem monotoniju, do 10 navečer imam (nemam) šta za radit ... A dosta mi je briškule protiv kompjutera, gad vidi koje karte imam
evo malo starih snimaka '95
sa strane ima još materijala pa kome je dosadno neka gleda.
Ok, ARC je sviran 9 puta ali žašto su ga skinuli sa bootlega???
Nema ga ni na jednom???
Dobio sam Arcansas Little Rock Boot i nema ga a to sam i čitao negdje na forumu.
Šteta, baš sam se nadao poslušati live verziju te pjesme.
Danas mi je napokn stigao SHARK u radionu....fakat je fenomenalan, so happy.
@ rijeka: hej, ako ništa drugo, barem se možeš malo bućnuti na divnoj plaži. Sestra mi je rekla, kad je išla na praksu, da u brodogradilištima radnici šamaraju inžinjere i određuju tko gdje sjedi za gablecom. Kak je kod vas? Imate neku gomilicu opakih radnika koji su strah i trepet?
Odmah mi slika iz nekih mafijaško-sindikatskih filmova prolazi pred očima, usporena snimka, naravno.
@ rijeka: hej, ako ništa drugo, barem se možeš malo bućnuti na divnoj plaži.
Divna plaža u Bakru, a gdje je to ...Imam neki mulić di se mogu sunčat ako nema posla, ali ovdje ni neprijatelju ne bi poželio kupanje. Rast treće noge i viška ostalih udova je neizbježan...
Sestra mi je rekla, kad je išla na praksu, da u brodogradilištima radnici šamaraju inžinjere i određuju tko gdje sjedi za gablecom. Kak je kod vas? Imate neku gomilicu opakih radnika koji su strah i trepet?
Pa, ne bih znao, ovo ipak nije brodogradilište i nema puno zaposlenih ovdje, gablec je uglavnom na otvorenom uz pivicu, osim ako nemate privilegije (kao ja) da marendate u office-u...I nemamo nikakvih strašnih radnika, bar ih ja nisam vidio. Doduše po smjeni je nas ovdje 20-ak zaposlenih...
Ja imam, ali je više kao ukras s obzirom da od nje ima koristi ko od durex automata u Vatikanu. Ne radi...Ali imam ugljena zato...
I tako, mrtvilo na forumu, danas radim do 12 sati, dakle još 12 sati kuhanja ovdje.Večeras nam dolazi brod kojeg krcamo, a od sutra stalno frend i ja radimo svaki 12 h. Ovo ljeto sam lagano prekrižio, kupat ću se u 9. mj
Iva: ehej people, mogu se samo složit da je fest vruće, šta je, je...
(asfo suosjećam s tobom ako nemaš klimu na poslu :()
Niko, pojavila se mogućnost da ćemo pajo i ja od petka, 3.8. do nedjelje 5.8. u Dubrovniku. Čim budemo znali sigurno da li ću ja morati ići u DBK ili ne, javimo ti! Ali eto, možda se vidimo!
@ rijeka: hej, ako ništa drugo, barem se možeš malo bućnuti na divnoj plaži. Sestra mi je rekla, kad je išla na praksu, da u brodogradilištima radnici šamaraju inžinjere i određuju tko gdje sjedi za gablecom. Kak je kod vas? Imate neku gomilicu opakih radnika koji su strah i trepet?
Odmah mi slika iz nekih mafijaško-sindikatskih filmova prolazi pred očima, usporena snimka, naravno.
Ajmo se izjasniti tko ima klimu na poslu! Ja ne!
A bogami imam klimu u radioni gdje provodim najviše vremena, poludio bi da nemam, radi na 21-22 cijeli dan, kad izlazim vanka toplotni udar me čeka.
O ovo je stvarno pustoš ovog foruma, pa zar su svi išli u divljinu na ljetovanje, zar nema internet cafea ili slično. Pa ja bi umro da ne mogu svaki dan (ok, može pauza max 2 dana) kontrolirati internet i postere...bila bi kriza:D
Comments
ocu i ja malo toga cut...kojiput, pa bih u ZG mozda.
sad sam doznala (od Viktora) da su Arcade Fire u Becu u 11.mj. ja bi isla, aaaa.
osvetit cu ti se zbog ovoga...
ali da, gadno je kad pijuckas cijelo vrijeme pivu, ali te svako malo ekipa s planinarenja trzne sa slavonskom rakijom... postane dosta okrutno...
Inače, od domaćih: iz prošlosti Azra (Johnny je bog:D) i Haustor
iz sadašnjosti: TBF, Pipsi, Hladno Pivo, Letu Štuke
stranjski: Strokes, Radiohead, Nick Drake (još jedan bog:)), Manu Chao, My Morning Jacket, REM, Pixies, Wilco, Super Furry Animals, David Gray, Stone Temple Pilots, Velevet Revolver a nađu se tu i Huovci i Cepelini, Jesus and Mary Chain, Husker Du, Nirvana, AIC...
I tak...;)
ma nemaš beda.
al probaj još jednom, i to ove dvije pjesme:
'abel' (spot)
http://www.youtube.com/watch?v=LvM4T6BVX-g
'mr. november' (uživo u NYC)
http://www.youtube.com/watch?v=3SofnZ1oKqk
ako ni nakon toga ništa, onda si jednostavmo niste suđeni
ma ne bih vas ja uopće gnjavila s njima, ali preporučam ih jer dolaze uskoro u zagreb, a uvjerila sam se da su uživo fenomenalni.
http://www.facebook.com/album.php?aid=3001&l=1a493&id=500399631
Nego, cropica, kako si ti dobila ime i što znači?
Sidonija je zena iz Sidona. to otprilike znaci to
Kao i uvijek...Janko rules na slikama!
evo mene prvi dan na novom radnom mjestu, kao što se vidi imam i internet, nije dsl ali male stvari čine čovjeka sretnim..
ok je, danas nema puno posla, malo je boring ali bit će para. Do 10 sam ovdje, a sutra valjda fraj..U petak nam dolaze 2 broda iz Italije pa će se radit punom parom, ebg...
Ako bude kakvog meet upa s roštiljem, javite mi pa da se pobrinem za ugljen. Trenutno je tu oko mene približno 40 000 tona
I tako, gledao bi slike ali malo sporo to ide i ne mogu stalno bit na netu jer će šef popi*dit
Pozdrafček
Pakleno je vruće, da se barem stignem spustiti na plažu. Gledam je svaki dan ali nikako do nje :(
Cijena oko 250 lisica..
Više o tome ovdje
"navodno"..
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/41102
Čekanje se isplatilo jer je prodan u manje od 3 minute.
Sad sretan idem mirno spavati.
Laku noć
http://www.pitchforkmedia.com/article/news/41393-gibbard-oldham-vedder-pajo-iburn-to-shinei
Evo vam jedan zabavan link, ovo čak ni Sandra Dabo ne može nadmašit...
Whitney Houston, eat your heart out!
Aranžman Goran Bregović
To sam neki dan dobio....koma, nisam mogao do kraja posluša.
Pa dobro pajo nisam znao da si tako blizak sa Ed, mogao si nam to priznati
ni ja...
pajo, koji si ti kuler
sid, slike su super! jedva čekam filmiće
ubilo vas sunce
BUĐENJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Što smo stali sa festivalima?? Pa nećemo valjda čekati da završi Ferragosto??
Ajde snih, daj neki prijedlog.
Natjecatelji su me zamolili da sve tekme odgodim za rujan, kad malo mine ova žega!:D:D
Ja bi ipak neko natjecanje, s obzirom da sam na poslu, a posla danas nema pa da malo ubijem monotoniju, do 10 navečer imam (nemam) šta za radit
Moja ponuda za ugljen i dalje vrijedi
Pozdrav iz Bakra, hrvatskog kraljevstva ugljena
I počelo je odbrojavanje dana do Lole...
evo malo starih snimaka '95
sa strane ima još materijala pa kome je dosadno neka gleda.
baš je pusto. ja sam isto za neko natjecanje, al mogla bi glasati samo danas -
idem na lastovo sutra
Nema ga ni na jednom???
Dobio sam Arcansas Little Rock Boot i nema ga a to sam i čitao negdje na forumu.
Šteta, baš sam se nadao poslušati live verziju te pjesme.
Ajmo se izjasniti tko ima klimu na poslu! Ja ne!
Divna plaža u Bakru, a gdje je to
Pa, ne bih znao, ovo ipak nije brodogradilište i nema puno zaposlenih ovdje, gablec je uglavnom na otvorenom uz pivicu, osim ako nemate privilegije (kao ja) da marendate u office-u...I nemamo nikakvih strašnih radnika, bar ih ja nisam vidio. Doduše po smjeni je nas ovdje 20-ak zaposlenih...
LOL
Ja imam, ali je više kao ukras s obzirom da od nje ima koristi ko od durex automata u Vatikanu. Ne radi...Ali imam ugljena zato...
I tako, mrtvilo na forumu, danas radim do 12 sati, dakle još 12 sati kuhanja ovdje.Večeras nam dolazi brod kojeg krcamo, a od sutra stalno frend i ja radimo svaki 12 h. Ovo ljeto sam lagano prekrižio, kupat ću se u 9. mj
mah
(asfo suosjećam s tobom ako nemaš klimu na poslu :()
Niko, pojavila se mogućnost da ćemo pajo i ja od petka, 3.8. do nedjelje 5.8. u Dubrovniku. Čim budemo znali sigurno da li ću ja morati ići u DBK ili ne, javimo ti! Ali eto, možda se vidimo!
A bogami imam klimu u radioni gdje provodim najviše vremena, poludio bi da nemam, radi na 21-22 cijeli dan, kad izlazim vanka toplotni udar me čeka.
O ovo je stvarno pustoš ovog foruma, pa zar su svi išli u divljinu na ljetovanje, zar nema internet cafea ili slično. Pa ja bi umro da ne mogu svaki dan (ok, može pauza max 2 dana) kontrolirati internet i postere...bila bi kriza:D
Nemam na poslu, al imam doma i mislim da bih riknula bez nje... Van izlazim rano ujutro ili kasno navečer, i to samo ako baš moram...
Jel imaš bar ventilator ili nekaj takvog?