Sinoć opet na koncertu, ovaj put JINX
Što da rećem...YAYA je kralj, ma ne kraljica, ma ne boginja!!
...najatraktivnija, najljepša, najsexy, najglas, najstav, najsve:D nitko joj nije ravan.
Hvala bogu da se vratila, onaj piper-triper od muža joj nije dao da pjeva, a jača je od njega, mogao bi sad on malo preuzeti peglu, metlu i kuhaću u kući i pusti ženu da svira:D:D
Sad će me snih i pajo napeglati radi ove izjave :D
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Nothingman_Vitalogy x Footsteps_Lost Dogs
9 - 4
State Of Love And Trust_Rearviewmirror x Sad_Lost Dogs
11 - 2
Black_Ten x Given To Fly_Yield
12 - 1
Better Man_Vitalogy x Indifference_VS.
4 - 9
State Of Love And Trust_Rearviewmirror x Nothingman_Vitalogy
state
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Moram editovat - ovo se naravno odnosi na DirtyFrankk-ov post!:)
Ma dobar je on ali žena mu je za klasu jača od njega :D morate barem priznati da je ona puno zgodija od njega
a sto se tice isfuranosti.. alive je sviran 530 puta, black 415, da ne nabrajam dalje.. i to samo odsviran uzivo.. a koliko si jos puta poslusao to doma aktivno ili pasivno cuo negdje..
ali onda opet probaj ne slusat pj tjedan dva, pa si pustit black, pa da vidimo hoces pjevat ili ces skipat pjesmu jer ti je isfurana..
true, pjevat,
al fuckas pjesmu koju trebas prestat slusat da bi ti se ponovo svidla.
don't get me wrong, super pjesma,
al nisam siguran da zasluzuje bit 1.
ne znam...
...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Vidim da ste svi duboko u ovom natjecanju koje dolazi lagao u finale.Ali evo ja ću se malo uključit i htio bih vam preporučiti da si skinete ako ste u mogućnosti 2 video koncerta sa turneje iz 2000 prvi je Rock am Ring gdje su malo pobrkali naziv pjesama ali odličan koncert.Drugi je Rock im Park kvaliteta ovg videa je odlična i svakome je preporučam.Eto nadam se da nisam bio naporan.Evo link i uživajte
Iva: predlažem da pokrenemo thread o tome koliko imamo super izbornika (i to kažem ja koja kao što znate nisam baš neki fan nogometa)
frajer je teški, teški car!!! p
Pročitajte i uvjerite se sami: http://www.net.hr/sport/page/2007/07/11/0128006.html
Iva: predlažem da pokrenemo thread o tome koliko imamo super izbornika (i to kažem ja koja kao što znate nisam baš neki fan nogometa)
frajer je teški, teški car!!! p
Pročitajte i uvjerite se sami: http://www.net.hr/sport/page/2007/07/11/0128006.html
Bilić je doktor, bog i batina. Navijat ću za njega i kad budemo gubili!!!
E pazi sad ovo:
..... i tak ti ja danas ono pričam s novim tipom u firmi pa pričamo o glazbi pa me pita kaj slušam/sam slušala pa ja, između onih koje ste naveli u ranijim postovima iz 60/70-tih prošlog stoljeća, spomenem i PJ.
On će na to meni: e, daj kaj ti znaš onu jednu curu, fan je PJ.....
a ja si mislim jesi ti lud, sigurno znam sve fanove PJ-a, ono ......
on veli: zove se Ana...ja si mislim Ima miljon Ana....
Pa velim: samo ak je jurasica, on veli JE!
Pa dobro ljudi.....kae to?!?!?!?!? I još veli da smo išli svi u istu srednju, ono fakat tinuninu tinuninu (zona sumraka)
E pazi sad ovo:
..... i tak ti ja danas ono pričam s novim tipom u firmi pa pričamo o glazbi pa me pita kaj slušam/sam slušala pa ja, između onih koje ste naveli u ranijim postovima iz 60/70-tih prošlog stoljeća, spomenem i PJ.
Pa dobro ljudi.....kae to?!?!?!?!? I još veli da smo išli svi u istu srednju, ono fakat tinuninu tinuninu (zona sumraka)
MIJOC RULZ!!!! baš sam to htjela prokomentirati s tobom, ali janko je bio preraspoložen za takve konverzacije....
a tko je faca s placa? odmah mi ga pozdravi, jer je sigurno super ako je išao samnom u razred... i sintija je isto išla u isti razred....
nego, ja bih trebala glasati... a jebeno je teško...
dakle,
BLAAAAK & SOLAT
ne sjećam se sada tko je bio tako duhovit kad je rakao da se srami sam sebe, pa ću se ja samo dodati u tu skupinu... užas kad moraš glasati protiv Indifference...
in memoriam, jedne od najjebenijih prldžemovskih,
"I will hold the candle, till it burns up my arm
I'll keep takin' punches, until their will grows tired
Oh I will stare the sun down, until my eyes go blind
Hey I won't change direction, and I won't change my mind"
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Comments
Zakon! Tnx.
Nadam se da vise necemo morat vjezbat crtanje na nicijem gipsu
Nothingman_Vitalogy
Sad_Lost Dogs
Given To Fly_Yield
Better Man_Vitalogy
Što da rećem...YAYA je kralj, ma ne kraljica, ma ne boginja!!
...najatraktivnija, najljepša, najsexy, najglas, najstav, najsve:D nitko joj nije ravan.
Hvala bogu da se vratila, onaj piper-triper od muža joj nije dao da pjeva, a jača je od njega, mogao bi sad on malo preuzeti peglu, metlu i kuhaću u kući i pusti ženu da svira:D:D
Sad će me snih i pajo napeglati radi ove izjave
Nothingman_Vitalogy x Footsteps_Lost Dogs
9 - 4
11 - 2
12 - 1
4 - 9
Glasanje traje do sutra u podne ili ranije, ako svi glasaju!:)
Finale sutra navečer (četvrtak) - početak u 22h!
I ne samo to, nego ćemo te i omotat posterima!:D:D
Moram editovat - ovo se naravno odnosi na DirtyFrankk-ov post!:)
Black_Ten
Nothingman_Vitalogy
Black_Ten
State Of Love And Trust_Rearviewmirror
Black_Ten
Nothingman_Vitalogy
black
state
Indifference
State Of Love And Trust
Zagreb
Ma dobar je on ali žena mu je za klasu jača od njega
ako su lestes svi termini za školu peglanja zauzeti dajte se bar javite jurasici, ona je zamjenica od lestes u peglanju pa će vam bar malo pomoći...
true, pjevat,
al fuckas pjesmu koju trebas prestat slusat da bi ti se ponovo svidla.
don't get me wrong, super pjesma,
al nisam siguran da zasluzuje bit 1.
ne znam...
Zagreb
Šteta jedino kaj gipsa više nema!:D:D
Black
State Of Love And Trust
http://www.pearljamevolution.blogspot.com/
frajer je teški, teški car!!!
Pročitajte i uvjerite se sami:
http://www.net.hr/sport/page/2007/07/11/0128006.html
Bilić je doktor, bog i batina. Navijat ću za njega i kad budemo gubili!!!
Black
State Of Love And Trust
A ja bih cak u finalu glasao za solat, al' o tom po tom
12.06.2007 Munich, Germany
zakon! mislim da se ne trebam brinuti za financiranje slijedeće turneje - škola
peglanja je tu!
btw. sid, di si? kaj je s vizom?
Up the Bilić
Black_Ten
hb n (ovo piše janko)
Indifference_VS.
black pobjeđuje sigurno pa glasam za indifference...
MIJOC RULZ!!!!
a tko je faca s placa? odmah mi ga pozdravi, jer je sigurno super ako je išao samnom u razred...
nego, ja bih trebala glasati... a jebeno je teško...
dakle,
BLAAAAK & SOLAT
ne sjećam se sada tko je bio tako duhovit kad je rakao da se srami sam sebe, pa ću se ja samo dodati u tu skupinu... užas kad moraš glasati protiv Indifference...
in memoriam, jedne od najjebenijih prldžemovskih,
"I will hold the candle, till it burns up my arm
I'll keep takin' punches, until their will grows tired
Oh I will stare the sun down, until my eyes go blind
Hey I won't change direction, and I won't change my mind"
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Black_Ten
indifferencu cu odati pocast glasanjem za trece mjesto ako ispadne
Oh please let me sleep its Christmas time
Ko će čekati do sutra!?!:D