Pearl Jam in Zagreb!

12832842862882891290

Comments

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    siljo wrote:
    na prošloj turneji ih je nosio jednom... ne znam vise koji koncert... mozda cak US dio...
    Gorge...cekaj...zasto znam taj podatak i zasto mi raspravljamo o Edu u kratkim hlacama?! :)
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    pajo wrote:
    Gorge...cekaj...zasto znam taj podatak i zasto mi raspravljamo o Edu u kratkim hlacama?! :)

:D:D:D

tak je ... sjecam se fotki s onim krajolikom iza... get a life! ;)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • flow
    flow Posts: 24
    @pajo
    tnx na ovom linku
    to mi je NAJDRAZI cover, imam tu pjesmu i kao ringtone,

a sad imam i video :D
    To myself I... surrender
    To the one I'll never please
  • flow
    Super, nisam nikad prije vidio taj clip :) najdraže su mi kratke gaće, nadam se da će na sljedećoj ljetnoj turneji imati kratke gaće opet...to bi bilo super :D:D

pun ti je zagreb cura u takvim gacama, ha ha ha
    To myself I... surrender
  • lestes
    lestes Posts: 959
    dock of the bay :) ta pjesma mi je predobra! hvala za link...
  • klja
    klja Posts: 33
    pozdrav ljudi

nisam dugo bio, ima kaj za citat :D. eto da se zahvalim na bootlegu opet, nikad ga dosta ;). zavidim vam kad vidim na kolko se koncerata ide, ja se nadam tek minhenu i/ili nova rocku. i neznam kaj da napisem vise :D
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    masni wrote:
    incubusi su ti i u becu na festivalu.. pa ako te potrefi da su isti dan kao pj, lucky you.. :)
    Pa ne mogu bit 16. i u Italiji i Austriji. Znam da jesu, al racunaj malo :D;)

Nijmegen jedino jer su im predgrupa, hehe :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    Super mi je kak karta za Wembley kaze "Pearl Jam plus special guests" :D

http://www.flickr.com/photos/bugsfotos/410309750/
  • siljo
    pajo wrote:
    Super mi je kak karta za Wembley kaze "Pearl Jam plus special guests" :D

http://www.flickr.com/photos/bugsfotos/410309750/

hm, mislim da oni još uvijek ne znaju tko ce im biti gosti... živi bili pa vidjeli :)
  • flow
    ljudi da li netko zna hoce li pj imati kakvih koncerata u europi u 7 ili 8 mj, posto ja nikako ne mogu u 6 jer spremam svatove?
    To myself I... surrender
  • siljo
    flow wrote:
    ljudi da li netko zna hoce li pj imati kakvih koncerata u europi u 7 ili 8 mj, posto ja nikako ne mogu u 6 jer spremam svatove?

nece... osim ako stvarno ne puknu... :)

u 8. mjesecu navodno zuje po americi...

btw, dan-dva se uvijek moze izdvojiti... dobro planiranje i da vidis ;)
  • flow
    ajoj ne mogu bas nikako, mozda do venezie jedino, jel zna netko da li se mogu kupiti karte za veneziu i to bi trebao biti koncert, a ne festival koliko sam skuzila?
    oprostite na tome sto sam glupa i izgubljena, ali sva sam u ispitima i planovima za vjencanje :D
    To myself I... surrender
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Venezia ti je Heineken Festival

možeš preko newsounda uzet karte, 46,00 eur

http://www.newsound.hr/rock-06-07.htm
    Death or glory!

• Doctor
    Doctor Posts: 256
    Kad je rijec o kartama, evo kako izgleda i moja Minhenska.. Artwork na djelu..

http://s85.photobucket.com/albums/k53/Arman11/Munich%20Karte/

Ne moze ih se covjek nagledat! :D
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • lestes
    lestes Posts: 959
    Doctor wrote:
    Kad je rijec o kartama, evo kako izgleda i moja Minhenska.. Artwork na djelu..

http://s85.photobucket.com/albums/k53/Arman11/Munich%20Karte/

Ne moze ih se covjek nagledat! :D

ja bi takvu kartu za munchen :(

e, ako nemate ništ u planu za večeras, trk u route 66 na voodoo lizards-e :D;)
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Ej ljudi, jel planira tko iz zg ici na RHCP u Indjiju (Bg). Karte se izgleda opako prodaju. Otislo je vec 20000 karata. Pa me sad zanima jel da cekam Eventim ili neki od nasih distributera da puste karte u prodaju il da kupim preko neta. Nekako se nadam da ce Eventim organizirat bus (vec imaju za Udine, pa ne vidim zasto ne bi i za Bg, jos bi im se vise isplatilo), pa mozda bolje pricekati.
  • pajo
    ...dodana je stranica na kojoj se nalazi mali alat za pracenje PJ related vijesti sa raznih web izvora

http://pjtour2007.pbwiki.com/Pearl%20Jam%20-%20News
  • pajo
    killroy wrote:
    Ej ljudi, jel planira tko iz zg ici na RHCP u Indjiju (Bg). Karte se izgleda opako prodaju. Otislo je vec 20000 karata. Pa me sad zanima jel da cekam Eventim ili neki od nasih distributera da puste karte u prodaju il da kupim preko neta. Nekako se nadam da ce Eventim organizirat bus (vec imaju za Udine, pa ne vidim zasto ne bi i za Bg, jos bi im se vise isplatilo), pa mozda bolje pricekati.
    Iva: hej ppl! evo ovim putem obavještavam sve vas da Urban travel organizira RHCP u Inđiji, a supruga da bih ja da idemo na to! :)

Red Hot Chili Peppers
    [26.06.2007.] Inđija / Srbija

U cijenu je uključeno i prijevoz i ulaznica za koncert [stajanje].

640.00 kn: Zagreb, polazak u 08 h, Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].

450.00 kn: Osijek, polazak u 11 h, parking ispred Zrinjevca.

@flow - samo ti uživaj u planovima za svoje vjenčanje i ne slušaj ove momke koji očito nisu još imali zadovoljstvo upustiti se u takav pothvat pa ne mogu znati da nikakvo dobro planiranje ne može pomoći... :) drži se i ne zaboravi se pritom super zabavljati!
  • siljo
    killroy wrote:

mi još ne znamo... išli bi ili tamo ili u udine... mislim da su udine u subotu pa nam je jednostavnije...
  • Ljudi, ima li zainteresiranih za poljsku-katowice, iman kartu viška!
    ako nekome triba nek me PM-a

pozdrav
    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi