Prespavao malo Pehlin Kingse, čisto da ubijem oko. Taman stigoh sad na početak nekih Paolo Nutela tako neš...Tip ima majicu na Che-a, ali Che nema ni bradu ni oči ni ništa. Neki ludi Che.. I pjevač, čini mi se prilično urokan ...
Psmtr, propustio Ed-a koliko čitam
I još jedan psmtr jer ne mogu malo podebljat zvuk. Svi spavaju doma..
Prespavao malo Pehlin Kingse, čisto da ubijem oko. Taman stigoh sad na početak nekih Paolo Nutela tako neš...Tip ima majicu na Che-a, ali Che nema ni bradu ni oči ni ništa. Neki ludi Che.. I pjevač, čini mi se prilično urokan ...
Slusalice?
Eda ces sigurno vidjet jer ce bit klipova od ovoga sigurno, bez brige.
izgleda super, ako te zanima, bas dobar ten ima i super ljetni look
Ko da je bio na Jadranu
nije ti taj urokan, samo mu je furka ne otvarati usta kad pjeva
Haha, ma ja ni ne gledam. samo *slusam*, al vidim sto mislis.
Prema onom bubnjaru od KOL-a, ovaj je nula
Onome su oci zbilja bile ko ovome majica: CRVENE. bas sam malo pratila ga poslije....:rolleyes:
al zato pjevac nije za bacit Njega i Eda...hm... :cool:
Main Set:
Why Go, Corduroy, Save You, Do The Evolution, Small Town, Severed Hand, EDUCATION, Even Flow, Given To Fly, WWS, Improv: Don't go BP/Amaco, Lukin, Not For You, Daughter/ABITW part 2 (short), State of Love and Trust, Wasted Reprise, Alive
Encore1: Betterman/Save it For Later (short), Crazy Mary, Life Wasted, RVM
Encore2: No More w/ Ben Harper, RITFW w/ Ben Harper and a bunch of people on stage
Da...nije mi zao nespavanja...koncert je bio fenomenalan. Klasicna festivalska setlista, ali svirali su predobro i bilo je odlicnih hilighta, edovih govora, itd...
RITFW je bio do sad nevidjen!
Education, ono....halo?!? hehe.
I nova pjesma by eddie vedder ... Don't go BP/Amaco...hahaha, zakon
Samo on moze povezati naftnu kompaniju i girlfirend ili boyfrend koji ne peru zube u istoj recenici
E, pa da....ne smijem zaboraviti Stone-a...on je bio najsmjesniji lik cijelo vrijeme (osim kad je Eddie pao na guzicu nakon zavrsnog tusa na RITFW)...Stone je cijelo vrijeme plesao, smijao se, pljeskao..i naravno...hodao ko patka
Hail, hail... 2 sata sna, probudio me šef ... Taman sam mislio da ću ić 2 dana na Krk, kad ono jok sinko. :mad: Ako niš drugo sad radim par dana tu u glavnoj luci.
mislio sam da Amy ima grozne tetovaze dok prosli tjedan na moru nismo vidjeli curu koja na leđima, malo iznad guzice ima istetoviran pištolj... da, pištolj... ono s cime se puca... onak, 10x15cm... dno dna
jucer sam plahutario po slovenskim alpama tak da sam nocas vrijedno spavao i nisam gledao PJ.. shame on me
joj, čitam što se sve izdogađalo sinoć na lolli, i ja to želim vidjeti!
vidim da je neka dobra duša stavila materijal na megaupload, al' od tamo ne mogu skidat. buuu
Hej hej...probaj ovako...
trebat ce ti Firefox za ovo..
odi na ovaj link http://firefoxpro.net/2006/11/12/megaupload-2-20/
instaliraj si Megaupload 2.0 ekstenziju. Imas tamo link di pise "Install Now".
U firefoxu odes na Tools->Megaupload2-> Enabled
I to bi trebalo radit.
Comments
Prespavao malo Pehlin Kingse, čisto da ubijem oko. Taman stigoh sad na početak nekih Paolo Nutela tako neš...Tip ima majicu na Che-a, ali Che nema ni bradu ni oči ni ništa. Neki ludi Che.. I pjevač, čini mi se prilično urokan
a gitarist mu se fura na frušantea. ista košuljica i brada
Eda ces sigurno vidjet jer ce bit klipova od ovoga sigurno, bez brige.
izgleda super, ako te zanima, bas dobar ten ima i super ljetni look
Ko da je bio na Jadranu
Prema onom bubnjaru od KOL-a, ovaj je nula
Onome su oci zbilja bile ko ovome majica: CRVENE. bas sam malo pratila ga poslije....:rolleyes:
al zato pjevac nije za bacit
basist :cool:
Užas je njegova furka...
aaaa, vidi ga. Isti Frusciante
Nego, ovi mi zvuče ko da su pobjegli iz nekog od mora filmova o Al Capone-u
LOL, već su gotovi...
i hoće li nakon treće pjesme sve poslat u neku stvar i otići s pozornice k'o što zna ponekad
Opet sviraju, samo ih je malo više od 5
Oh Amy, frizurica Peggy Bundy style.
A bas je frikusa, vidi kako plese. haha
Ona ima cijeli orkestar pobogu! :eek:
Pa idem ja svirat flautu kod Amy, to bi bio super posao
Osim ako ne zbriše s pozornice baš svaki koncert
tak brzo da sam ih uspjela propustit.. a ova amy mi je malo dosadnjikava
kolko ste se raspisali!!
Ima kopito istetovirano na ramenu
A ja ko neki modni stilist tu
Nego, bolje mi zvuči na albumu
tak i tak moram ić.
radi se sutra.
uživajte u PJ.
očekujem izvještaje.
laku noć!
Ode Amy... A sada Interpoool
I onda ono zbog čega sutra spavam do 12
NEXT UP: PEARL JAM
A sad, spektakl...
Let the show begin
Ovaj ritfw na kraju, sa svim tim ljudima. Da su samo to odsvirali bilo bi fenomenalno. Ovako je, ne znam kako. Jednostavno rečeno Pearl Jam
5 i pol je, idem spat. Laku noć svima. Makar znam da ću još do negdje 7 razmišljat o ovom...Najbolje da si kavu odmah skuham i odem po novi list...
Stone-ova dionica na Not for you..wow..
Noć, jutro however
Ovo morate svi vidjet kad bude vani! Vau! ::)
Koji show! A tek closure! WOW!
Main Set:
Why Go, Corduroy, Save You, Do The Evolution, Small Town, Severed Hand, EDUCATION, Even Flow, Given To Fly, WWS, Improv: Don't go BP/Amaco, Lukin, Not For You, Daughter/ABITW part 2 (short), State of Love and Trust, Wasted Reprise, Alive
Encore1: Betterman/Save it For Later (short), Crazy Mary, Life Wasted, RVM
Encore2: No More w/ Ben Harper, RITFW w/ Ben Harper and a bunch of people on stage
RITFW je bio do sad nevidjen!
Education, ono....halo?!? hehe.
I nova pjesma by eddie vedder ... Don't go BP/Amaco...hahaha, zakon
Samo on moze povezati naftnu kompaniju i girlfirend ili boyfrend koji ne peru zube u istoj recenici
E, pa da....ne smijem zaboraviti Stone-a...on je bio najsmjesniji lik cijelo vrijeme (osim kad je Eddie pao na guzicu nakon zavrsnog tusa na RITFW)...Stone je cijelo vrijeme plesao, smijao se, pljeskao..i naravno...hodao ko patka
A ono me poklon čeka za download
:cool:
I da, Stone je bio kralj noćas!
jutro...
mislio sam da Amy ima grozne tetovaze dok prosli tjedan na moru nismo vidjeli curu koja na leđima, malo iznad guzice ima istetoviran pištolj... da, pištolj... ono s cime se puca... onak, 10x15cm... dno dna
jucer sam plahutario po slovenskim alpama tak da sam nocas vrijedno spavao i nisam gledao PJ.. shame on me
vidim da je neka dobra duša stavila materijal na megaupload, al' od tamo ne mogu skidat. buuu
Hej hej...probaj ovako...
trebat ce ti Firefox za ovo..
odi na ovaj link http://firefoxpro.net/2006/11/12/megaupload-2-20/
instaliraj si Megaupload 2.0 ekstenziju. Imas tamo link di pise "Install Now".
U firefoxu odes na Tools->Megaupload2-> Enabled
I to bi trebalo radit.