Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
No Code
In My Tree
Smile
Sometimes
Off He Goes
Hail Hail
Present Tense
Who You Are
Habit
Lukin
Mankind
I'm Open
Around The Bend
Red Mosquito
Lost Dogs - CD 2
Hard To Imagine
Wash
Footsteps
Fatal
Bee Girl
Dirty Frank
Brother
Let Me Sleep
Other Side
Dead Man
Drifting
Strangest Tribe
Last Kiss
Sweet Lew0 -
STIGO PIAF I MAJICA!!!
Wow, to stvarno nisam ocekivao vise. Ustvari, skoro svaki dan kad bih doso doma s posla bi si pomislio..."ma da, to se zagubilo negdje, a jebiga, budem kupio tu negdje u ducanu". Jedino sto majicu ne bih dobio.
I kad ono danas dolazim a ceka me fini, smedji, debeli paket.
Woohoo
I gledam datume i nis mi nije jasno...ovi iz Seattla su ga poslali 21.9. Halo???
I ima naljepnicu od Malmea u Svedskoj, i pise priority A.
hehe
Kak tocno paket putuje 2 mjeseca iz amerike u svedsku i onda jos do nas? Mozda je dvaput obisao zemlju ili tako nesto
Uglavnom...majica mi je mrak i dvd mi je mrak i ...ono...mrak!
jurasica, nadam se da ipak stize! Samo strpljenja.0 -
super killroy
jos da nam seficu namire, pa da ovaj "thank you" sto sad pjeva u ksetu ne bude uzaludan
e da, i ona stvar "pry to" dobiva novi smisao totalnoono je brutalno dobro ako je istinito..
No Code
Smile
Off He Goes
In My Tree
Present Tense
Who You Are
Hail Hail
Lukin
Around The Bend
Sometimes
Red Mosquito
Mankind
I'm Open
Habit
Lost Dogs - CD 2
Footsteps
Wash
Fatal
Hard To Imagine
Dirty Frank
Dead Man
Other Side
Brother
Last Kiss
Drifting
Bee Girl
Let Me Sleep
Strangest Tribe
Sweet Lew
brzo brzo submit prije nego promjenim (program)Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
i ako smijem nadodati, ako me zbrajanje sluzi, mislim da ce 5. krug biti za piiiiiiip, jer su ostali ten i riot act
ali to cemo kad zato dodje vrijemeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Woohoo, Domagoj! Konacno!
Ali zbilja, dva mjeseca??? :eek: Ludjaci.
Za tih 11 dolara postarine moglo bi ipak malo
brze stici...mislim stvarno, 10c :rolleyes:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
sad kad sam radila listu za lost dogs 2, upao mi je jedan detalj u oko.
naime, uvjerena sam da je 'dead man walking' pogrešno ime pjesme koju je eddie radio za soundtrack 'dead man walking'.
pjesma se zove 'dead man', barem je ja oduvijek poznajem pod tim nazivom, a ako pogledate omot svog lost dogs albuma, vidjet ćete da se tamo nalazi upravo pod tim imenom.
iako, kužim kako je snih došao do imena 'dead man walking', jer tako piše na službenoj diskografiji na tenclub.net.
sad mi zapravo nije jasno zašto tamo piše 'dead man walking' kad se pjesma uvijek zvala samo 'dead man'?0 -
elcielo wrote:sad kad sam radila listu za lost dogs 2, upao mi je jedan detalj u oko.
naime, uvjerena sam da je 'dead man walking' pogrešno ime pjesme koju je eddie radio za soundtrack 'dead man walking'.
pjesma se zove 'dead man', barem je ja oduvijek poznajem pod tim nazivom, a ako pogledate omot svog lost dogs albuma, vidjet ćete da se tamo nalazi upravo pod tim imenom.
iako, kužim kako je snih došao do imena 'dead man walking', jer tako piše na službenoj diskografiji na tenclub.net.
sad mi zapravo nije jasno zašto tamo piše 'dead man walking' kad se pjesma uvijek zvala samo 'dead man'?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
@helen cross: da, vegeta majice
meni 3 pjesme konkuriraju za prvo mjesto na no codeu... a ostalo je još
zamršenije. počela sam radit listu prije 2 dana jer sam se nadala da budem
do vremena kad snih objavi nove albume, imala gotovu. ali ne... tak da sad
krećem. pa kak bude, bude
e i ono posle bee girl je super. baš lijepo da se sjetil laynea
No Code
Smile
Off He Goes
Present Tense
In My Tree
Lukin
Hail Hail
Red Mosquito
Habit
Sometimes
Who You Are
Mankind
I'm Open
Around The Bend
Lost Dogs - CD 2
Hard To Imagine
Fatal
Footsteps
Strangest Tribe
Wash
Other Side
Brother
Dead Man Walking
Dirty Frank
Let Me Sleep
Bee Girl
Last Kiss
Driftin'
Sweet Lew
jurasica, je tebi stigla 10c pošiljka?0 -
No Code
Smile
Off He Goes
Hail Hail
In My Tree
Present Tense
Around The Bend
Lukin
Habit
Sometimes
Who You Are
I'm Open
Red Mosquito
Mankind
Lost Dogs - CD 2
Footsteps
Wash
Fatal
Strangest Tribe
Dead Man Walking
Dirty Frank
Hard To Imagine
Last Kiss
Driftin'
Brother
Other Side
Let me sleep
Sweet Lew
Bee girlCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
nothingman1911 wrote:a poslije toga je bilo jos takvih koncerata sa naslovom "woodstock", mislim, odnosno skoro pa sam siguran da pj nije sudjelovao ni na jednom iako je bilo velikih sansi da se pojave na onom 1999. godine...
e, na to sam mislio
i btw, nikad cuo za taj easter egg...bas cu sutra probat:)
evo i ovo
No Code
In My Tree
Red Mosquito
Off He Goes
Hail, Hail
Lukin
Present Tense
Habit
Smile
Who You Are
Around The Band
Sometimes
I'm Open
Mankind
Lost Dogs - CD 2
Last Kiss
Wash
Footsteps
Dirty Frank
Other Side
Fatal
Hard To Imagine
Strangest Tribe
Dead Man Walking
Sweet Lew
Brother
Bee Girl
Driftin'
Let Me Sleep...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Upravo mi stigao DEEP
:D:D
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
ajde juras kad se javis napisi i kako je bilo jucer u ksetu?
ili asfo, svejedno.. ali ona doma nema net sad, pa..
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Dirty Frankk wrote:Upravo mi stigao DEEP
:D:D
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
masni wrote:ajde juras kad se javis napisi i kako je bilo jucer u ksetu?
ili asfo, svejedno.. ali ona doma nema net sad, pa..
ma bilo je super... gužva... pijani mladi i stari... onaj ervin, ili kako se zove, kriči super, nema šta... dobri su dečki... malo su kratko svirali - malo manje od 2 sata... ma super... otkrila sam još kako su neke stvari dobre i nanovo zažalila što se nisam rodila 1950. kako bih sa 16 mogla brijati po njihovim koncertima.... jednom mi je sintija na to rekla, a kaj onda sa pearl jam-om, ali rekoh ima i PJ fanova koji danas imaju 50-tak godina, ne?
nisu svirali thank you (to će svirati na mom vjenčanju...), ali bilo je super enivej...
@domagoj: baš sam se sada razveselila kada sam pročitala da si ti dobio paket... ajde super za tebe... onda sam skužila da je to post od jučer i da ja jučer nisam dobila ništa... valjda ću dobiti danas, ali je ovo definitivno bolji razvoj situacije....... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
No Code
Present Tense
Hail Hail
In My Tree
Smile
Around The Bend
Lukin
Off He Goes
I'm Open
Who You Are
Mankind
Sometimes
Red Mosquito
Habit
Lost Dogs - CD 2
Footsteps
Let Me Sleep
Hard To Imagine
Dirty Frank
Fatal
Wash
Driftin'
Last Kiss
Dead Man Walking
Other Side
Strangest Tribe
Sweet Lew
Bee Girl
BrotherJust put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
Kako dise PJ ekipa po pitanju Queena? 8.12. je u Boogaloou Queen revival band, cula sam da su dobri, mnogo dobri...
Planira netko ici?
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
potato girl wrote:Kako dise PJ ekipa po pitanju Queena? 8.12. je u Boogaloou Queen revival band, cula sam da su dobri, mnogo dobri...
Planira netko ici?
ja sam bio prosle godine tu u Rijeci kad su svirali i stvarno kad vidis pjevaca pomislis da fredi uopce nije mrtav...uglavnom predobro je bilo..
http://www.youtube.com/watch?v=ngW9WAsNltc0 -
Nitko ne spominje utakmicu danas????????????
Ja samo mislim na Wembley ali na arenu ne stadion...kako smo sjedili ispred dvorane u isčekivanju koncerta itd, da kojim slučajem idem na utakmicu mislim da bi me ispred stadiona uhvatila tuga.
A što se tiće rezultata večeras,
mislim da će.....................................................................pa što bude!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Nitko ne spominje utakmicu danas????????????
Ja samo mislim na Wembley ali na arenu ne stadion...kako smo sjedili ispred dvorane u isčekivanju koncerta itd, da kojim slučajem idem na utakmicu mislim da bi me ispred stadiona uhvatila tuga.
A što se tiće rezultata večeras,
mislim da će.....................................................................pa što bude!
A vidjet cemo..."I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 275 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads