just so you all know, moj termin je 16.12. i ništa ne govori da bi moglo ranije, pa imamo vremena do onda... ako nije snijeg ja sam ful mobilna... naime, još uvijek hodam u crocsicama jer su mi sve ostale cipele preuske, a one imaju rupice pa bi mi moglo biti zima ako padne snijeg...
ma nijesmo mi stvarno znali da je tebi termin tako blizu! :eek:
ako se možeš penjati po stepenicama može meet-up biti i kod nas, npr. u subotu u 17h, onak' afternoon tea. kaj kažeš šefice? i ostali?
je, svjesna sam i tih kroksica ali tek mi to izgleda nevjerovatno... a one čizmice su prekrasne, dođe mi da si sve to pokupujem... a fakat niti nisu skupe, to mi je najbolje...
što se tiče meetupa, ja dođem bilo gdje... samo da se dogovorimo kaj tko mora ispeći/napraviti/donijeti, kada i gdje i to je to!!!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
što se tiče meetupa, ja dođem bilo gdje... samo da se dogovorimo kaj tko mora ispeći/napraviti/donijeti, kada i gdje i to je to!!!
Iva: ovako...od svih koji su 9 mjeseci trudni očekuje se da naprave i donesu baklavu, orahnjaču i makovnjaču, najmanje 5 vrsti suhih kolača i najmanje 5 vrsti kremastih kolača. Dobro?!
(a ne mora nitko ništa donijet, dobit ćete muffine i čaj. Jedino donesite ak hoćete neku drugu cugu)
P.S. svi koji su 9 mjeseci trudni bi također trebali dovesti muža da vas ima na oku, a ne da čovjek brine dok mama i dijete partijaju
Da, daaaa, Iva i Ana! I ja sam one cizmice gledala, i super su mi! Ciklam i smedje. Ma odlicne. Briga me sto drugi govore kako su Crocsice fuj, al clogs obicne i ove cizmice su ODLICNE!!!
Pa da, 16.12. je na vratima! Jos malo pa ce na svijet doci najmladji PJ fan (jos jedan razlog za novi edition majica i printanje najmanje ) shhhh
Ima super imena, i iako su neka dosta popularna i zadnje vrijeme ih ima jako puno puno slicnih, super su mi znacenja ta i mislim da znam kako cu djecu nazvati jednog dana.
(a ne mora nitko ništa donijet, dobit ćete muffine i čaj. Jedino donesite ak hoćete neku drugu cugu)
ma kaj, pa napravim ja kolač!!! kao da mi je problem... viki će valjda doći samnom - inače mi pokušava ograničiti kretanje (ako to kretanje ne podrazumijeva čišćenje po stanu) pa će sigurno i ovo pokušati opstruirati, ali neću se dati!!!
Kakva brija, u 5 dana 3 posta, a onda u jednom danu dvije stranice. Bolesno!
Mi nekako baš slijedeću subotu i nismo raspoloživi (jedino ranije, preko dana), jer imamo neke obveze u vezi mog rođendana (koji je btw danas, pa hvala na svim lijepim željama ).
Mi nekako baš slijedeću subotu i nismo raspoloživi (jedino ranije, preko dana), jer imamo neke obveze u vezi mog rođendana (koji je btw danas, pa hvala na svim lijepim željama ).
Eto, toliko za sada, dragi drugari ratatatirci!
Sretan rodjendan! Lijepe zelju stizu iz deleke PGZ!
Vis, facebook mi nije javio, bas cudno
Jurasici sve najbolje želje u ovim zadnjim danima trudnoće.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
dragi snih, hvala ti kaj si nas podsjetio! PA SRETAN TI ROČKAS!!! sve najbolje, da nam budeš zdrav, dobar i pametan kao i dosada i da ti žena i dijete budo to isto tak da nema nikakvih problema u familiji!!!
a odustali smo jer je Sintija jedna jedina jedinstvena i da sad dodamo još jednom biću u neposrednoj blizini to ime, nastao bi kaos... a i neki frendovi su rekli da im to baš nije fora, ova sintija ona sintija, pa su mi i ubacili bubu u uho i tak... naravno da se Sintija the original baš nije složila s našim odustajanjem i to mi je bilo najgore, ali budem joj se nekako iskupila...
Sretan rodjendan druže sniše ja ću jednu sebičnu želju za nas forumaše: da nam još puno novih sadomazo igara osmisliš a ti si poželi za svoj rodjendan što ti god milo
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
a odustali smo jer je Sintija jedna jedina jedinstvena i da sad dodamo još jednom biću u neposrednoj blizini to ime, nastao bi kaos... a i neki frendovi su rekli da im to baš nije fora, ova sintija ona sintija, pa su mi i ubacili bubu u uho i tak... naravno da se Sintija the original baš nije složila s našim odustajanjem i to mi je bilo najgore, ali budem joj se nekako iskupila...
you can always use a midle name
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Hvala drugovi i drugarice na svim čestitkama lijepim željama!
Ustvari imam igricu koja se kuha već neko vrijeme - Zadnja i ultimativna igrica pjesama koja objedinjuje sve dosadašnje igrice i daje pravu sliku stanja prije novog albuma. :D:D
Ajmo prijave na gotovs:
1. snih
2. asfo
Nastavite niz...
P.S. Brijem da odradimo igricu prije no što Jurasica donese na svijet novog PJ fana! Možemo krenuti sutra - prekosutra, naravno ako ste za!
Comments
ma nijesmo mi stvarno znali da je tebi termin tako blizu! :eek:
ako se možeš penjati po stepenicama može meet-up biti i kod nas, npr. u subotu u 17h, onak' afternoon tea.
hehe, znaš kak se kaže, to je samo posao.
wow, 16.12., ni ja nisam bila svjesna da je to, pa ono, fakat svaki čas!
a za meet-up, subota zvuči super!
je, svjesna sam i tih kroksica ali tek mi to izgleda nevjerovatno... a one čizmice su prekrasne, dođe mi da si sve to pokupujem... a fakat niti nisu skupe, to mi je najbolje...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
P.S. svi koji su 9 mjeseci trudni bi također trebali dovesti muža da vas ima na oku, a ne da čovjek brine dok mama i dijete partijaju
Pa da, 16.12. je na vratima! Jos malo pa ce na svijet doci najmladji PJ fan (jos jedan razlog za novi edition majica i printanje najmanje
http://www.babynames.co.uk/
Ima super imena, i iako su neka dosta popularna i zadnje vrijeme ih ima jako puno puno slicnih, super su mi znacenja ta i mislim da znam kako cu djecu nazvati
A vi?
kaj? i ti bi one ciklama čizmice?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
ma kaj, pa napravim ja kolač!!! kao da mi je problem...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
je... bit će tonka! tonkica palonkica frrrrrrr...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Mi nekako baš slijedeću subotu i nismo raspoloživi (jedino ranije, preko dana), jer imamo neke obveze u vezi mog rođendana (koji je btw danas, pa hvala na svim lijepim željama
Vis, facebook mi nije javio, bas cudno
Jurasici sve najbolje želje u ovim zadnjim danima trudnoće.
dragi snih, hvala ti kaj si nas podsjetio! PA SRETAN TI ROČKAS!!! sve najbolje, da nam budeš zdrav, dobar i pametan kao i dosada i da ti žena i dijete budo to isto tak da nema nikakvih problema u familiji!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
a isto to želim i pj bebi
i btw, Tonka je teški mrak od imena, inače naš second choice za žensko ime za dijete
A dragom Tomislavu želimo sveeeeeee najbolje za ročkas!
s kolačima se nikad ne zahebavam!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
you can always use a midle name
Ustvari imam igricu koja se kuha već neko vrijeme - Zadnja i ultimativna igrica pjesama koja objedinjuje sve dosadašnje igrice i daje pravu sliku stanja prije novog albuma.
Ajmo prijave na gotovs:
1. snih
2. asfo
Nastavite niz...
P.S. Brijem da odradimo igricu prije no što Jurasica donese na svijet novog PJ fana!
A familiji cija se brojnost prosiruje ovih dana takoder sve najbolje, bolji xmas present se tesko moze dobiti.
Igrica, igrica..
1)snih
2)asfo
3)rijeka
2)asfo
3)rijeka
4)dirty frankk
2) asfo
3) rijeka
4) dirty frankk
5) jurasica
a mogu ja glasati duplo? (tak i tak će djetetu biti ispran mozak na moj način...)
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
2) asfo
3) rijeka
4) dirty frankk
5) jurasica
6) wwpj
2) asfo
3) rijeka
4) dirty frankk
5) jurasica
6) wwpj
7) iva