Danas cijeli dan surfam po ovom site-u http://ccmixter.org/tags
Site je super jer je sva muzika besplatna i može se koristiti u sve svrhe, ne moraš plačati prava, z.a.m.p. itd.
Tražim muziku za novi web site od firme koji bi se trebao otvoriti za 12 dana,
odbrojavanje je počelo... http://www.becraft.eu/
na site-u će biti mali player sa 3,4,5 pjesama koliko ih nađemo...malo za sve ukuse...
Htio bi napisati mail 10c da zatražim korištenje jedne PJ pjesme iako znam da će me sigurno otkantati, ali bilo bi fora da mogu koristiti nešto PJ :D
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
odbrojavanje je počelo... http://www.becraft.eu/
vec i sama najava website-a mi se cini super...jednostavno, efektno i mastovito
sto se tice 10c, vjerojatno ti nece dati studijske snimke...ali mozda nesto sa bootlega ili tako nesto?
sretni smo ko' dva praščića koji se probude dan nakon Dana Republike i skuže da nisu pršuti!
a maloprije smo se registrirali na Nikin i Ivin site da dobimo info čim se pokrene i usput smo skužili po fotkama koje se izmjenjuju da smo već vrsni poznavatelji njihovog asortimana GO Iva i Niko!
Tom prigodom zelim sretan rodjendan i sve najbolje sudiji!
Btw. bila na svirkama Asian Dub Foundation i jucer na Danko Jones i oboje bilo ful dobro!! Nebiste vjerovali koliko u Berlinu ima kul alternativnih rock mjesta za izac van - dosada sam bila u njih 5 i svuda je bilo odlichno!
Bila i u jednom klubu koji se zove White Trash taman kad je Marky Ramone bio DJ i to slucajno pustao puno puno Ramonesa i drugih lipih stvari al ga nisam vidla nazalost
7.12. idem opet na Notwist jeee! pozdrav lestesici i helen i sid moram si nabavit neki balon.
hehe, puno lijepih stvari u zadnjih par sati.. najava za stranicu, poster (btw, sigurno ste i prsut dobili, tako da nas kao iznenadite kad dodjemo svi.. skuzio sam vas ja.. onako suptilno kao usporedit s prsutom.. heh ), koncerti u berlinu.. to sam cuo od svih frendova koji su bili u berlinu da je nocni zivot odlican.. pa eto, uzivaj i ti, shela, dok si gore
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
1. - cilj: cilj igrice je ustanoviti točan redoslijed pjesama skupine Pearl Jam od nama najmanje dobre do najbolje
2. - način igranja: u igrici se natječu sve službeno izdane pjesme skupine Pearl Jam (izuzev covera) kojih je 137, ako nisam koju zaboravio. Pjesme su već unaprijed sortirane u pojedine grupe, prema kvaliteti, a prema rezultatima iz prošlih igrica (način na koji je to obavljeno neka ostane u tajnosti) . U prvom krugu se natječe 19 najmanje dobrih pjesama i 4 najbolje idu dalje. U slijedećem krugu se natječe 10 pjesama koje su više rangirane i ove 4 koje su se plasirale iz prvog kruga. Zatim se ponovno 4 najbolje plasiraju dalje kojima se opet pridružuju 10 višerangiranih i tako sve dok ne dođemo do najboljih 28 - njima će se pridružiti 8 najboljih iz prethodnog kruga. Tako dobivenih 36 pjesama će biti podijeljene u tri grupe iz kojih će 3 x 4 najbolje formirati prvu ligu od 12 pjesama (poredak od 1.-12. mjesta), one koje budu plasirane od 5.-8. mjesta će formirati drugu ligu (poredak 13.-24. mjesta), a one koje će se plasirati od 9.-13. mjesta će formirati treću ligu (poredak 24.-36. mjesta). Do tada će već biti poznat poredak od 37.-137. mjesta.
Budući da sam ovo vjerojatno napisao polurazumljivo, putem ću vas još informirati o pravilima, koja su zapravo jednostavna. :D:D
Budući da sam ovo vjerojatno napisao polurazumljivo, putem ću vas još informirati o pravilima, koja su zapravo jednostavna.
pajo (u lovu na "tenovce"): Nema beda legendo, sve je apsolutno razumljivo i kao što kažeš zapravo jednostavno...već nakon četvrtog čitanja
Šalim se, pravila su jasna, a najvažnije da se kuži glavna ideja koja je stvarno izvrsna...brijem da bi rezultate na kraju trebalo objavit na pj.com tako da se jednom za svagda rješi pitanje najboljih pjesama...i da se ostale poštedi ovih mazohističkih užitaka koje si mi priuštimo
Iva: ma tutni ti samo Black na prvo mjesto da se ni ne mučimo.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
sto se tice 10c, vjerojatno ti nece dati studijske snimke...ali mozda nesto sa bootlega ili tako nesto?
Ma nisam mislio pitati snimke nego samo dopuštenje da sviram jednu PJ pjesmu na našoj stranici s obzirom da je site komercijalnog sadržaja trebao bi platiti korištenje ili kako to već ide, a sa druge strane ako je stavim bez dopuštenja...zamisli da dobijem kaznu, globu morao bi im platiti u posterima jer ne bi imao toliko love
ma ne znam, moram još malo sve ispitati...ipak je to Amerika luda zemlja.
Ma nisam mislio pitati snimke nego samo dopuštenje da sviram jednu PJ pjesmu na našoj stranici s obzirom da je site komercijalnog sadržaja trebao bi platiti korištenje ili kako to već ide, a sa druge strane ako je stavim bez dopuštenja...zamisli da dobijem kaznu, globu morao bi im platiti u posterima jer ne bi imao toliko love
Pitaj, pitaj. Ne skodi pitati nikad
Mozda i budu ok, tko zna...
Bu$hleaguer_Riot Act
Brother_Lost Dogs
Wasted Reprise_Pearl Jam
Push Me, Pull Me_Yield
Mankind_No Code
Get Right_Riot Act
Evacuation_Binaural
In the Moonlight_Lost Dogs
Rival_Binaural
Arc_Riot Act
Sweet Lew_Lost Dogs
Whale Song_Lost Dogs
Bugs_Vitalogy
Aye Davanita_Vitalogy
Untitled_Yield
Help Help_Riot Act
Bee Girl_Lost Dogs
Pry, To_Vitalogy
Hey Foxymophandlemama, That's Me_Vitalogy
Iva: zid bi mogao biti spreman za pokazivanje već ovu nedjelju!
(nažalost nemre biti gotov prije popodnevnog čaja u subotu, ali fotke ćemo postati, a zid budete vidli drugi put)
i da, na fotki je žuta ispala žuća nego što je, a tamnoplava tamnija. u zbilji boje više pašu na boje s postera.
i da (drugi put ), danas nam je stigao i Hamilton (http://www.expressobeans.com/public/detail.php/28461) koji je uživo toliko predivan da nemamo riječi. to je zasad to od nas što se tiče postera. dok svi ne završe na zidu ne kupujemo ništa novo.
Iva: nismo ludi nego smo sad već ful dobro dresirani
PROTEST!
Prosvjedujem!
I am a rebel!
A vi ste, dragi moji, dobro zaglibili u poster vode...ma neka ste, zidovi ce vam jos ljepsi sada biti jeeeeee ajde pa da gledamo nove kad ove povjesate.
Comments
http://ccmixter.org/tags
Site je super jer je sva muzika besplatna i može se koristiti u sve svrhe, ne moraš plačati prava, z.a.m.p. itd.
odbrojavanje je počelo...
http://www.becraft.eu/
na site-u će biti mali player sa 3,4,5 pjesama koliko ih nađemo...malo za sve ukuse...
Htio bi napisati mail 10c da zatražim korištenje jedne PJ pjesme iako znam da će me sigurno otkantati, ali bilo bi fora da mogu koristiti nešto PJ
vec i sama najava website-a mi se cini super...jednostavno, efektno i mastovito
sretni smo ko' dva praščića koji se probude dan nakon Dana Republike i skuže da nisu pršuti!
a maloprije smo se registrirali na Nikin i Ivin site da dobimo info čim se pokrene i usput smo skužili po fotkama koje se izmjenjuju da smo već vrsni poznavatelji njihovog asortimana
I ja bi se igrala ak primate gastiche
1) snih
2) asfo
3) rijeka
4) dirty frankk
5) jurasica
6) wwpj
7) iva
8) pajo
9) lestes
10) elcielo
11) masni
12) shela
Tom prigodom zelim sretan rodjendan i sve najbolje sudiji!
Btw. bila na svirkama Asian Dub Foundation i jucer na Danko Jones i oboje bilo ful dobro!! Nebiste vjerovali koliko u Berlinu ima kul alternativnih rock mjesta za izac van - dosada sam bila u njih 5 i svuda je bilo odlichno!
Bila i u jednom klubu koji se zove White Trash taman kad je Marky Ramone bio DJ i to slucajno
7.12. idem opet na Notwist
kisi kisi
dennis rodman singing pearl jam LOL
Oh please let me sleep its Christmas time
2) asfo
3) rijeka
4) dirty frankk
5) jurasica
6) wwpj
7) iva
8) pajo
9) lestes
10) elcielo
11) masni
12) shela
13) hard sun
i snihu sretan rodendan i sve najbolje (sori na kasnjenju
419 352
1. - cilj: cilj igrice je ustanoviti točan redoslijed pjesama skupine Pearl Jam od nama najmanje dobre do najbolje
2. - način igranja: u igrici se natječu sve službeno izdane pjesme skupine Pearl Jam (izuzev covera) kojih je 137, ako nisam koju zaboravio. Pjesme su već unaprijed sortirane u pojedine grupe, prema kvaliteti, a prema rezultatima iz prošlih igrica (način na koji je to obavljeno neka ostane u tajnosti)
Budući da sam ovo vjerojatno napisao polurazumljivo, putem ću vas još informirati o pravilima, koja su zapravo jednostavna.
Potrebno ih je poredati od najbolje do najmanje dobre.
Najboljih 4 idu dalje.
Slijedi lista:
Arc_Riot Act
Aye Davanita_Vitalogy
Bee Girl_Lost Dogs
Brother_Lost Dogs
Bu$hleaguer_Riot Act
Bugs_Vitalogy
Evacuation_Binaural
Get Right_Riot Act
Help Help_Riot Act
Mankind_No Code
Pry, To_Vitalogy
Push Me, Pull Me_Yield
Rival_Binaural
Sweet Lew_Lost Dogs
Untitled_Yield
Wasted Reprise_Pearl Jam
Whale Song_Lost Dogs
2) asfo
3) rijeka
4) dirty frankk
5) jurasica
6) wwpj
7) iva
8) pajo
9) lestes
10) elcielo
11) masni
12) shela
13) hard sun
14) thierry henry aka ganer
jel ima mjesta za još jednog pekmezastog?
Brother_Lost Dogs
Wasted Reprise_Pearl Jam
Evacuation_Binaural
Bu$hleaguer_Riot Act
Arc_Riot Act
Whale Song_Lost Dogs
Get Right_Riot Act
Help Help_Riot Act
Sweet Lew_Lost Dogs
Bugs_Vitalogy
Rival_Binaural
Bee Girl_Lost Dogs
Mankind_No Code
Push Me, Pull Me_Yield
Untitled_Yield
Pry, To_Vitalogy
Aye Davanita_Vitalogy
Brother_Lost Dogs
Bugs_Vitalogy
Whale Song_Lost Dogs
Mankind_No Code
Push Me, Pull Me_Yield
Evacuation_Binaural
Get Right_Riot Act
Rival_Binaural
Aye Davanita_Vitalogy
Arc_Riot Act
Wasted Reprise_Pearl Jam
Untitled_Yield
Pry, To_Vitalogy
Help Help_Riot Act
Bu$hleaguer_Riot Act
Sweet Lew_Lost Dogs
Bu$hleaguer_Riot Act
Get Right_Riot Act
Evacuation_Binaural
Arc_Riot Act
Bee Girl_Lost Dogs
Mankind_No Code
Rival_Binaural
Push Me, Pull Me_Yield
Sweet Lew_Lost Dogs
Wasted Reprise_Pearl Jam
Whale Song_Lost Dogs
Untitled_Yield
Help Help_Riot Act
Aye Davanita_Vitalogy
Bugs_Vitalogy
Pry, To_Vitalogy
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
pajo (u lovu na "tenovce"): Nema beda legendo, sve je apsolutno razumljivo i kao što kažeš zapravo jednostavno...već nakon četvrtog čitanja
Šalim se, pravila su jasna, a najvažnije da se kuži glavna ideja koja je stvarno izvrsna...brijem da bi rezultate na kraju trebalo objavit na pj.com tako da se jednom za svagda rješi pitanje najboljih pjesama...i da se ostale poštedi ovih mazohističkih užitaka koje si mi priuštimo
Iva: ma tutni ti samo Black na prvo mjesto da se ni ne mučimo.
Very Nice!!
Hoćemo li uskoro vidjeti i cijeli zid
Mozda i budu ok, tko zna...
Brother_Lost Dogs
Wasted Reprise_Pearl Jam
Push Me, Pull Me_Yield
Mankind_No Code
Get Right_Riot Act
Evacuation_Binaural
Rival_Binaural
Arc_Riot Act
Sweet Lew_Lost Dogs
Whale Song_Lost Dogs
Bugs_Vitalogy
Aye Davanita_Vitalogy
Untitled_Yield
Help Help_Riot Act
Bee Girl_Lost Dogs
Pry, To_Vitalogy
(nažalost nemre biti gotov prije popodnevnog čaja u subotu, ali fotke ćemo postati, a zid budete vidli drugi put)
i da, na fotki je žuta ispala žuća nego što je, a tamnoplava tamnija. u zbilji boje više pašu na boje s postera.
i da (drugi put
Bu$hleaguer_Riot Act
Brother_Lost Dogs
Evacuation_Binaural
Push Me, Pull Me_Yield
Mankind_No Code
Get Right_Riot Act
Bugs_Vitalogy
Rival_Binaural
Arc_Riot Act
Sweet Lew_Lost Dogs
Wasted Reprise_Pearl Jam
Aye Davanita_Vitalogy
Untitled_Yield
Help Help_Riot Act
Bee Girl_Lost Dogs
Pry, To_Vitalogy
Arc_Riot Act
Bee Girl_Lost Dogs
Rival_Binaural
Get Right_Riot Act
Bu$hleaguer_Riot Act
Wasted Reprise_Pearl Jam
Mankind_No Code
Help Help_Riot Act
Push Me, Pull Me_Yield
Whale Song_Lost Dogs
Brother_Lost Dogs
Sweet Lew_Lost Dogs
Evacuation_Binaural
Untitled_Yield
Pry, To_Vitalogy
Aye Davanita_Vitalogy
Bugs_Vitalogy
sad odoh slušat Nothingman da si malo rehabilitiram Vitology
Get Right_Riot Act
Bee Girl_Lost Dogs
Rival_Binaural
Bu$hleaguer_Riot Act
Mankind_No Code
Wasted Reprise_Pearl Jam
Evacuation_Binaural
Help Help_Riot Act
Sweet Lew_Lost Dogs
Brother_Lost Dogs
Whale Song_Lost Dogs
Arc_Riot Act
Untitled_Yield
Aye Davanita_Vitalogy
Bugs_Vitalogy
Push Me, Pull Me_Yield
Pry, To_Vitalogy
Prosvjedujem!
I am a rebel!
A vi ste, dragi moji, dobro zaglibili u poster vode...ma neka ste, zidovi ce vam jos ljepsi sada biti
Brother_Lost Dogs
Get Right_Riot Act
Push Me, Pull Me_Yield
Evacuation_Binaural
Bugs_Vitalogy
Arc_Riot Act
Bee Girl_Lost Dogs
Bu$hleaguer_Riot Act
Rival_Binaural
Wasted Reprise_Pearl Jam
Whale Song_Lost Dogs
Untitled_Yield