Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
u vezi utakmice...ste citali ili culi da neki ruski tajkun daje 4 stani-pani mercedesa ako Hrvati dobiju?:)moguce da dobiju, al...don't know
btw, sta postoji mogucnost da i meni dode deep, jer je bilo govora da se u odredenom vremenskom periodu trebas uclanit da bi ga dobio?:)...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Za queen tribjut sam i ja čuo da su super. Ti tribute bandovi su se raširili u zadnje vrijeme. U subotu sam bio na Pink Floyd tribute bandu, meni su bili užasni. Makar se dečki stvarno trude, i dobro sviraju ali tako su bili dosadni da sam skoro počeo hrkat na šanku. Baš nikako ih nismo probavili pa smo se pokupili prije kraja svirke, a navodno su svirali 3 sata. Nama su nakon nešto manje od 2 sata dopiiii...:D...
Smashing pumpkinsi u Beogradu, Beču i Budimpešti kao što je već netko rekao. Ja bi to volio pogledat..
Utakmica, najprije hvala HNS-u i online kupovini ulaznica što su nakon EP-a u Portugalu, te nakon SP-a u Njemačkoj uspjeli nas ne izvuć i za ovu utakmicu. A baš sam želio otići gore :(...I tako bi me veselilo da ti prepotentni, bahati Englezi ostanu doma, pa u to ime nek prognoza bude 0:2.
Totalno non pj related post, ali Slaven Bilić voli Pj, iako se to zna....Znači očekuje se deep skoro
..
A sad se odoh psihički pripremit za utakmicu, moram složit krumpir za zimnicu u konobi...
I krepala nam televizija doma jutros (4. put) ..RIP...Death or glory!0 -
Bok ekipa!
Problemi s pristupom na web još uvijek traju! :( Fak!
Sad sam ga se dokopao i skinuo glasove! Još jurasica i asfo se trebaju se oglasiti.
Realno je da će se sutra izbaciti rezultati i novi krug.
Naravno, ako se dvije dotične oglase.
Kakve su kombinacije za National, kad ko dolazi? Hoćemo li se nalaziti prije koncerta na pićencetu (u nekom parkiću:D:D)...0 -
snih wrote:Kakve su kombinacije za National, kad ko dolazi? Hoćemo li se nalaziti prije koncerta na pićencetu (u nekom parkiću:D:D)...0
-
ide netko sutra na onaj sdp skup?...znam da se nešto spominjaloI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
helen cross wrote:ide netko sutra na onaj sdp skup?...znam da se nešto spominjalo0
-
stigel mi je deep! woohoo!!!
samo trebam otić doma da ga prolistam... :rolleyes:0 -
Dino Dvornik, koji legendarni lik. Šteta što mu je kemija mozak popila al jbg.
Sječam se njegovih prvih koncerata u prvim redovima:D ...udri jače manijače:D
Hey..........................................za koga glasate??CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
No Code
Present Tense
In My Tree
Who You Are
Red Mosquito
Sometimes
I'm Open
Hail Hail
Smile
Off He Goes
Around The Bend
Habit
Mankind
Lukin
Lost Dogs - CD 2
Footsteps
Fatal
Hard To Imagine
Brother
Dirty Frank
Bee Girl
Wash
Other Side
Strangest Tribe
Driftin'
Dead Man Walking
Last Kiss
Let Me Sleep
Sweet Lew... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
a i dobila sam obavijest o prispijeću pošiljke tako da sam jako pozitivna...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
pajo wrote:Iva: mi ćemo definitivno probauljati onuda... pa na Dvornika prošetati ili sjesti na cugu, a ostale glazbeno-scenske umjetnike pogledati...:)
pa onda se probably vidimo jer i ja mislim tako nekako prozujat onuda...:)I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
Ajmo HRVATSKA!!!!
Di je Jurasica sad? Hrvatska!!!
Izgleda da nije na odmet imat PJ-fana u ekipi, i to jos selektora"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
scotland loves you guys.. keep it upoh scary... 40000 morbidly obese christians wearing fanny packs invading europe is probably the least scariest thing since I watched an edited version of The Care Bears movie in an extremely brightly lit cinema.0
-
Dirty Frankk wrote:Hey..........................................za koga glasate??
) za koga tko glasa, važno je samo da se ode i glasa. Tko ne glasa, po meni nema pravo iduće 4 godine zucnuti protiv ijednog poteza Sabora i Vlade. Dakle, ako hoćete fino negodovat ko' pravi građani, na birališta u nedjelju!
Također, ako vam mogu reći jednu činjenicu kao 'insider' (za one koji ne znaju, radim u državnoj upravi) - nisu svi isti! Don't get me wrong, ne tvrdim da nisu svi u stanju radit sranja, samo su nekima ipak iznimka, a nekima pravilo.
eto, dosta o politici... otvaramo forum momcima da lijepo ko ljudi pričaju o nogometu...:D0 -
pajo wrote:We're loving ourselves right now as well!
So sorry about Saturday though, we were rooting for you...
Btw, do you see a Scottish flag in the front row where the Croatian fans are standing?
no i didnt see it... i was too busy laughing
Škotska hvala te izdno od svoj srceoh scary... 40000 morbidly obese christians wearing fanny packs invading europe is probably the least scariest thing since I watched an edited version of The Care Bears movie in an extremely brightly lit cinema.0 -
BILIĆ IS THE MAN
BILIĆ FOR PRESIDENT (sutra stavljam njegovu sliku u radionu na zid)
ROWBAU ROCKS
:d:d:):d:)CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:BILIĆ IS THE MAN
BILIĆ FOR PRESIDENT (sutra stavljam njegovu sliku u radionu na zid)http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/SlavenBilic/photo?authkey=aENFA_dZKgo#4985100284856434706
0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads