Pearl Jam in Zagreb!

Options
15285295315335341290

Comments

• hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    u vezi utakmice...ste citali ili culi da neki ruski tajkun daje 4 stani-pani mercedesa ako Hrvati dobiju?:)moguce da dobiju, al...don't know

btw, sta postoji mogucnost da i meni dode deep, jer je bilo govora da se u odredenom vremenskom periodu trebas uclanit da bi ga dobio?:)
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Za queen tribjut sam i ja čuo da su super. Ti tribute bandovi su se raširili u zadnje vrijeme. U subotu sam bio na Pink Floyd tribute bandu, meni su bili užasni. Makar se dečki stvarno trude, i dobro sviraju ali tako su bili dosadni da sam skoro počeo hrkat na šanku. Baš nikako ih nismo probavili pa smo se pokupili prije kraja svirke, a navodno su svirali 3 sata. Nama su nakon nešto manje od 2 sata dopiiii...:D...

Smashing pumpkinsi u Beogradu, Beču i Budimpešti kao što je već netko rekao. Ja bi to volio pogledat..

Utakmica, najprije hvala HNS-u i online kupovini ulaznica što su nakon EP-a u Portugalu, te nakon SP-a u Njemačkoj uspjeli nas ne izvuć i za ovu utakmicu. A baš sam želio otići gore :(...I tako bi me veselilo da ti prepotentni, bahati Englezi ostanu doma, pa u to ime nek prognoza bude 0:2.

Totalno non pj related post, ali Slaven Bilić voli Pj, iako se to zna. :D...Znači očekuje se deep skoro ;)..

A sad se odoh psihički pripremit za utakmicu, moram složit krumpir za zimnicu u konobi :D...
    I krepala nam televizija doma jutros (4. put) ..RIP...
    Death or glory!

• snih
    snih Posts: 1,052
    Bok ekipa!
    Problemi s pristupom na web još uvijek traju! :( Fak!
    Sad sam ga se dokopao i skinuo glasove! Još jurasica i asfo se trebaju se oglasiti.
    Realno je da će se sutra izbaciti rezultati i novi krug.
    Naravno, ako se dvije dotične oglase.
    Kakve su kombinacije za National, kad ko dolazi? Hoćemo li se nalaziti prije koncerta na pićencetu (u nekom parkiću:D:D)...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    snih wrote:
    Kakve su kombinacije za National, kad ko dolazi? Hoćemo li se nalaziti prije koncerta na pićencetu (u nekom parkiću:D:D)...
    Iva: mi smo mislili da se nađemo svi u staroj savi npr. (velika je) prije koncerta pa tko hoće na predgrupu može, a tko neće nam se pridruži kasnije...
  • ide netko sutra na onaj sdp skup?...znam da se nešto spominjalo :)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • pajo
    ide netko sutra na onaj sdp skup?...znam da se nešto spominjalo :)
    Iva: mi ćemo definitivno probauljati onuda... pa na Dvornika prošetati ili sjesti na cugu, a ostale glazbeno-scenske umjetnike pogledati...:)
  • lestes
    lestes Posts: 959
    stigel mi je deep! woohoo!!! :):D
    samo trebam otić doma da ga prolistam... :rolleyes:
  • Dino Dvornik, koji legendarni lik. Šteta što mu je kemija mozak popila al jbg.
    Sječam se njegovih prvih koncerata u prvim redovima :D:D ...udri jače manijače:D

Hey..........................................za koga glasate??
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    No Code

Present Tense
    In My Tree
    Who You Are
    Red Mosquito
    Sometimes
    I'm Open
    Hail Hail
    Smile
    Off He Goes
    Around The Bend
    Habit
    Mankind
    Lukin

Lost Dogs - CD 2

Footsteps
    Fatal
    Hard To Imagine
    Brother
    Dirty Frank
    Bee Girl
    Wash
    Other Side
    Strangest Tribe
    Driftin'
    Dead Man Walking
    Last Kiss
    Let Me Sleep
    Sweet Lew
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    a i dobila sam obavijest o prispijeću pošiljke tako da sam jako pozitivna... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo wrote:
    Iva: mi ćemo definitivno probauljati onuda... pa na Dvornika prošetati ili sjesti na cugu, a ostale glazbeno-scenske umjetnike pogledati...:)

pa onda se probably vidimo jer i ja mislim tako nekako prozujat onuda...:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • Ajmo HRVATSKA!!!!
    Di je Jurasica sad? Hrvatska!!!

Izgleda da nije na odmet imat PJ-fana u ekipi, i to jos selektora :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • dunkman
    dunkman Posts: 19,646
    scotland loves you guys.. keep it up ;):D
    oh scary... 40000 morbidly obese christians wearing fanny packs invading europe is probably the least scariest thing since I watched an edited version of The Care Bears movie in an extremely brightly lit cinema.
  • pajo
    Hey..........................................za koga glasate??
    Iva: Nema veze (skoro ;)) za koga tko glasa, važno je samo da se ode i glasa. Tko ne glasa, po meni nema pravo iduće 4 godine zucnuti protiv ijednog poteza Sabora i Vlade. Dakle, ako hoćete fino negodovat ko' pravi građani, na birališta u nedjelju! :)
    Također, ako vam mogu reći jednu činjenicu kao 'insider' (za one koji ne znaju, radim u državnoj upravi) - nisu svi isti! Don't get me wrong, ne tvrdim da nisu svi u stanju radit sranja, samo su nekima ipak iznimka, a nekima pravilo.

eto, dosta o politici... otvaramo forum momcima da lijepo ko ljudi pričaju o nogometu...:D
  • pajo
    dunkman wrote:
    scotland loves you guys.. keep it up ;):D
    We're loving ourselves right now as well! :)
    So sorry about Saturday though, we were rooting for you...

Btw, do you see a Scottish flag in the front row where the Croatian fans are standing? :)
  • dunkman
    dunkman Posts: 19,646
    pajo wrote:
    We're loving ourselves right now as well! :)
    So sorry about Saturday though, we were rooting for you...

Btw, do you see a Scottish flag in the front row where the Croatian fans are standing? :)

no i didnt see it... i was too busy laughing ;)

Škotska hvala te izdno od svoj srce
    oh scary... 40000 morbidly obese christians wearing fanny packs invading europe is probably the least scariest thing since I watched an edited version of The Care Bears movie in an extremely brightly lit cinema.
  • pajo
    dunkman wrote:
    Anytime...

(so Eddie-like, speaking Croatian and all...:))
  • BILIĆ IS THE MAN

BILIĆ FOR PRESIDENT (sutra stavljam njegovu sliku u radionu na zid)

ROWBAU ROCKS
    :d:d:):d:)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    BILIĆ IS THE MAN

BILIĆ FOR PRESIDENT (sutra stavljam njegovu sliku u radionu na zid)
    nadam se ovu: :Dhttp://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/SlavenBilic/photo?authkey=aENFA_dZKgo#4985100284856434706
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    dunkman wrote:
    no i didnt see it... i was too busy laughing ;)

did you know our couch slaven bilic is a huge huge PJ fan?
    the link in the post above says it all :)
    (just to make this football conversation PJ related :D)