Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
elcielo wrote:o da, to je ta ljepota
ima neko hrvatsko ime?
inače, ono 'red mosquito' vretence što je postao nothingman izgleda totalno nestvarno!!!
i da, nemreš vjerovati da su 'iva' i 'pera' slične stvari u botanicija sam bolje upoznata s latinskim nego hrvatskim. al hrvatska su
modra konjska smrt i prugasta konjska smrt. konjska smrt
ja si nikad nisam mislila da budem na ovom forumu pisala o vretencima!! :eek:
@iva - da, glavočika
hehe, da moderatori znajupajo wrote:Iva: da, prabake su mi bile pravo cvijeće, apparently... to je taj nježni duh dalmatinske zagore pri davanju imena...0 -
kad smo vec kod latinskog ako vas zanima pogledajte mog omiljenog ljetnog ljubimca imenom i prezimenom latrodectus tredecimguttatus
http://www.clipser.com/watch_video.php?vid=52455&sess=15084
koji teski offtopic0 -
lestes wrote:ma neka teorija da su ih kao našli na nekoj bari di su bili mrtvi konji... tak
nekaj
koji offtopic! pardon! sad prestajem
Sad mi je ipak malo lakse...al ipak, koje morbidno ime.
Ipak, bolje da ti je username Lestes nego konjska smrt"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
nothingman1911 wrote:kad smo vec kod latinskog ako vas zanima pogledajte mog omiljenog ljetnog ljubimca imenom i prezimenom latrodectus tredecimguttatus
koji teski offtopic"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Ipak, bolje da ti je username Lestes nego konjska smrt
username: lestes
password: konjskasmrt0 -
pajo wrote:E, a čuješ ti snowflake, kad će rezultati ovog kruga
:D?
Stvari stoje ovako: još trebaju da glasovaju gospođa snih (poznatija kao asfo) te mlada gospođica potato grill!
Gospođa snih će svoju PJ dužnost izvršiti za koju minutu, dok o namjerama gospođice potato grill nisam upoznat!
Toliko zasada o tome!0 -
snih wrote:Stvari stoje ovako: još trebaju da glasovaju gospođa snih (poznatija kao asfo) te mlada gospođica potato grill!
Gospođa snih će svoju PJ dužnost izvršiti za koju minutu, dok o namjerama gospođice potato grill nisam upoznat!
Toliko zasada o tome!
odjednom ona grilla te kompire"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
nothingman1911 wrote:kad smo vec kod latinskog ako vas zanima pogledajte mog omiljenog ljetnog ljubimca imenom i prezimenom latrodectus tredecimguttatus
koji teski offtopic
imal je moj frend sličnog ljubimca
inače, ako idete na biokovo, ili južnije, pogledajte malo po
tlu. ima rupa u kojima žive. slikala sam ih ja prošle godine,
predobre su. naše najveće tarantule
eh pa jurasica i sintija ga znaju - legendarni pepo0 -
lestes wrote:wow! kak ju već dugo imaš? i kaj namjeravaš s njom?
imal je moj frend sličnog ljubimca
inače, ako idete na biokovo, ili južnije, pogledajte malo po
tlu. ima rupa u kojima žive. slikala sam ih ja prošle godine,
predobre su. naše najveće tarantule
eh pa jurasica i sintija ga znaju - legendarni pepo
svako ljeto imamo drugu jer mi je glupo nosit ju u Rijeku, pa je onda na kraju ljeta pustimo otprilike na istom mjestu gdje smo je ulovili...ovo ljeto smo imali srece i uspjeli je vidjet u trenutku "pravljenja" cahure sa jajscima...predobra scena..
samo sto je jedina razlika izmedju taratnule i ove nase ucviljene udovice je ta da sa ovom nema bas previse zjbcnje...:D0 -
wow, znači svako ljeto isti ljubimac
e ovo je pj related. jel vi tu čujete kaj?http://www.ccsg.it/Pearl%20Jam%20reverse.mp3
ja čak i da. al ne znam dal bi čula to isto da nisam pročitala kaj bi to trebalo biti.0 -
Frikovi!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
snih wrote:Baš me zanima, što znače ostali nickovi, tj. otkud vam baš oni! I tak...:)
pajo i siljo su u jednoj epizodi bili na maloj barci sa jedrom... covjek bi rekao mala jedrilica... fora je bila u tome kaj se jarbol dizao kad bi ubacili novcic u neki tamo otvor... za novcice... i tak su imali problema sa jarbolom i onda je silji ispao iz ruke zadnji novcic i pao u more... tada je i neki brod prolazio u blizini, a siljo je blesavo mahao putnicima umjesto da trazi pomoc... pajo se kao lupio po glavi i rekao "joj siljo!"
i tak smo frend i ja u vrijeme dok smo skupa veslali to govorili jedan drugome kad bi ovaj nesto zeznuo... a i van camca isto...
iva je skuzila da to cesto govorim i pocela me tako zvati... eto...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
lestes wrote:wow, znači svako ljeto isti ljubimac
e ovo je pj related. jel vi tu čujete kaj?http://www.ccsg.it/Pearl%20Jam%20reverse.mp3
ja čak i da. al ne znam dal bi čula to isto da nisam pročitala kaj bi to trebalo biti."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:A sto se tocno tu cuje?
life, Pete Townsend, yeah he saved my life..."
copy paste0 -
ja sam mislila da kaže 'oh pete townsend, how you saved my life!'
inače, to mi je prebolesno. kako se netko sjeti da napravi tako nešto, i kako se onda netko netko drugi sjeti da bi mogao poslušati pjesmu unazad.
ima i jedan dio na 'in my tree' di ed mumlja nešto, pa kad se prebaci unazad isto se čuje nešto, ali ne sjećam se što točno...0 -
sad sam konfjuzd...
koliko ja znam rijeci cu "privacy is priceless to me"...mislim takve su kad nije reverse...a vi govorite da kad je reverse da su drugacije...ako je tako onda treba bit genijalac da bi to smislio0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 272 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music