Pearl Jam in Zagreb!

11341351371391401290

Comments

• killroy
    killroy Posts: 739
    ej sid, slike iz praga i beca su fenomenalne, da nema tvojih slika ja ne bih imao dokaz da sam bio tamo :). hvala jos jednom.
    domagoj sta je sa tvojih slika? kontam da su odlicne, javi gdje mogu da ih pogledam. pozdravi mi puno vanju kad se cujes s njom. hvala jos jednom sto ste mi ustupili onu fotelju :).
    da komentarisem koncerte...vama nema smisla pricati kako mi je bilo jer vi to vrlo dobro znate. ostalima nema smisla pricati jer nikada nece shvatiti... pozdrav svima!!!

Ehej!
    Haha, dobro da si me podsjetio...evo, jel mi vjerujes da nisam do jucer pogledao svoje slike iz Zagreba!
    Evo linka na slike iz Zg i Praha...
    http://killroy.zoto.com/galleries/pjzagreb
    http://killroy.zoto.com/galleries/pjprague

A budem sve sto imam zazipao pa cu ti poslati preko jednog od onih sharit web siteova. Ima nekih 500 MB sve skupa.

Ej ljudi, jel se dogovarate za naci se ovu nedjelju ili sljedecu?
    Ne bi mi bas bilo drago da to propustim.
  • Cutki
    Cutki Posts: 235
    long live PRAVO - down with FER ;)
    kolko onda imamo gitara na okupljanju? 2?
    ljudi slobodno dovedite Janka, ima nas za cuvanje dosta!
    ...They said... timing was everything, made him
    Want to be everywhere, there's a
    Lot to be said for nowhere...

Zagreb ;) 26.09.06
  • C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    ako niste znali samo da kazem, u Zagrebu je svirani

400-ti BLACK

i

250-ti Elderly Woman...

;)
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • klja
    klja Posts: 33
    dante76 wrote:
    Možda da probaš sa http://www.sendspace.com/
    Može se uploadat file u komadu do 300 mb...nakon uploada dobiješ link s kojeg se onda downloada taj file...

hvala, evo ide gore
  • masni
    masni Posts: 1,657
    killroy, dogovor je za slijedecu nedjelju, iako je sve za sada nesluzbeno....
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • suzi d.
    suzi d. Posts: 22
    C2V3N wrote:
    znam ja koliko to iznosi u uncompressed kvaliteti... jako puno, cak zna i više od 30 mb... ali ako zelite dvd sa vrhunskom slikom jer bi ja to ubacio kroz razno razne kodeke i na kraju u vob file pa mi treba ful kvaliteta originala, ali nisam mislio da to uploadash, nego da nekome posaljesh na cd-u ili vjerojatno na dvdu s obzirom na velicinu, a ja bi to onda cuvao dok ne dobijem cijeli koncert i dok ne sklepam dvd, ali bi i komresirao ovo sta sam dobio i digao na net tek toko da imate divx tvoje snimke.

Ovo nisam ja rekla. Citiram:"tip je toliko toga udrobio i izgleda da ni on sam nezna sta bi :)Uglavnom.... ja mogu proslijedit frendu da ti to prebaci sa kamere na CD pa ti njemu to salji kasnije. "

Hajde da ne kompliciramo više, za nekoliko dana (bar se nadam ) taj materijal ćemo prebacit na CD i onda ti ga proslijedim. OK?
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    pajo wrote:
    Crop sad smo bas postali na thread o setlisti u ateni da je to bila zelja vas iz busa! Eto, ipak su ju neki docekali! I navodno da je ed rekao da su skupili u garderobi zastave iz 20-ak drzava i zahvalio svim fanovima odsvukud koji su ih pratili. :)

A jebiga, znala sam da sam trebala u atenu :D Drugi put. :) Nema veze, drago mi je da su svirali bar negdje...

A zastave.... zakon! :) Proud to be Croat! :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    ej sid, slike iz praga i beca su fenomenalne, da nema tvojih slika ja ne bih imao dokaz da sam bio tamo :). hvala jos jednom.
    domagoj sta je sa tvojih slika? kontam da su odlicne, javi gdje mogu da ih pogledam. pozdravi mi puno vanju kad se cujes s njom. hvala jos jednom sto ste mi ustupili onu fotelju :).
    da komentarisem koncerte...vama nema smisla pricati kako mi je bilo jer vi to vrlo dobro znate. ostalima nema smisla pricati jer nikada nece shvatiti... pozdrav svima!!!

Nema na cemu, ja volim slikat memorable moments :)

A je bilo dobro! :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • klja
    http://www.youtube.com/watch?v=Cbaszlq6xTs evo neko given to fly stavio

he made it to croatia :D:D:D:D:D
  • dante76
    dante76 Posts: 76
    klja wrote:
    http://www.youtube.com/watch?v=Cbaszlq6xTs evo neko given to fly stavio

he made it to croatia :D:D:D:D:D

Uuuuuuu, nice....:D
    To sam čekao....hvala na linku
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Samo mali update, uploadao sam par doctorovih clipova: Elderly woman i RITFW (zaakon je dio kad doctor pusta fotic i baca se na Eda :) )
    Gore su i cijeli All Or None, 3 minute Alive (kako ekipa glasno pjeva, a na kraju se vidi i jedan od crowdsurfera) i jos jedan Given To Fly
    http://www.box.net/public/hoz56r5gh5

E i ako netko koristi RSS, evo linka, pa mozete pratiti sta se desava sa folderom:
    http://www.box.net/public/hoz56r5gh5/rss.xml
  • dante76
    Puno hvala na redovitom updateu...;)
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    hehe, za one koji su bili u Becu...
    bend iz naslova 16.10. svira u Ksetu...

I'm so not there :)

iako, ako nakon njih ne ocekujemo PJ, mozda bi mogli biti zanimljivi... samo mozda...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    pajo wrote:
    zaakon je dio kad doctor pusta fotic i baca se na Eda :)

Haha.. Prave prilike se moraju iskoristiti u životu :D I to se tacno okrenuo kada je prolazio kraj onog djela gdje sam ja bio :D

Pajo moj prvi klip Even Flow i nije tako los pa ako ne nađes neki bolji stavi i njega (jer vidim da jos nema ni jedan sa tom pjesmom na tvojoj listi)
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • klja
    evo uploudao sam black napokon, malo je povelik al ga se isplati skidat

http://www.sendspace.com/file/oaer3r

we belong together... tururututururu
  • pajo
    siljo wrote:

iako, ako nakon njih ne ocekujemo PJ, mozda bi mogli biti zanimljivi... samo mozda...

E sad bi dobro dosao koji od onih cd-a sto su bacali u publiku u Becu...da ih gadjamo s njima naravno :)
  • pajo
    Doctor wrote:
    Haha.. Prave prilike se moraju iskoristiti u životu :D I to se tacno okrenuo kada je prolazio kraj onog djela gdje sam ja bio :D

Pajo moj prvi klip Even Flow i nije tako los pa ako ne nađes neki bolji stavi i njega (jer vidim da jos nema ni jedan sa tom pjesmom na tvojoj listi)

Hocu, preskocih ga iz nekog cudnog razloga
  • siljo wrote:

Jesu to oni sto su bacali stvari u publiku, a publika im vratila natrag.... u glavu.
    We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
    We need them, yeah.... that's why they'll be back again
    Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
    Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
    Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)
  • dante76
    siljo wrote:

Hm, ako postoji i najmanja mogućnost izbora ja bi ih preskočio u ovom životu, jedanput dovoljno i previše..očito je da je koncert u KSETU dogovoren prije :D
  • Cutki
    Cutki Posts: 235
    uh black je ogroman..
    al hvala svima koji uploadaju stvari
    poz
    ...They said... timing was everything, made him
    Want to be everywhere, there's a
    Lot to be said for nowhere...

Zagreb ;) 26.09.06