Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Joj, joj. Ja bi tamo, i ja bi sve.
Ne spavam, ne jedem, ne radim nis sto bih zapravo trebala.
Samo pratim nogomet, forum i facebook tj. PJ turneju i idem na koncerte
Aaaaaaaaaaaaaaaa"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Ej, vidi ovo : http://www.flickr.com/photos/pearljamofficial/
ajme prezakon fotke. inace booma tolko ne dozivim kraj ovih ostalihal bas mi je dobra ova crvena fotka s njim
ivan hrvatska je kata-strofichaaaan!!! :(
Tampa - isto cu nabavit boot! Predobro! Al htjela bi Love Reign O'er Me u main setuposter mi je malo spuki.
0 -
cropdustress wrote:Joj, joj. Ja bi tamo, i ja bi sve.
Ne spavam, ne jedem, ne radim nis sto bih zapravo trebala.
Samo pratim nogomet, forum i facebook tj. PJ turneju i idem na koncerte
Aaaaaaaaaaaaaaaa
you go girl! uzivaj! radit cemo na zimu!a kaj mislis da mi ostali radimo??
0 -
E da, Ana Z. Pa to je super!
Zbilja, svaka cast. Neka si se malo opustila, moras malo nekad i spojit business sa pleasure-om
I da si ih upoznala kao pravi fan.
A danas sam na mom najdrazem radiju cula da su navodno Preachersi skor dosli na Harteru... Pa onda mozda nece jos dugo trebati da dodju do grada na Rjecini oni i jos koje svjetsko imeA onda ce se valjda i ZG ekipa zaputit malo do tu...Ugledajte se malo na Anamariju
(sutra dolazi na Harteru)
I da, jos su mi na radiju danas pustili I Am Mine, i to u 8.40 ujutro dok sam se vozila doma. Zamisli koja euforija meni, ja sam totalna hiperaktiva jucer nakon posla, doma, pa na net, priprema za utakmicu, pa utakmica i pobjeda, pa proba, pa van, pa onda na net i kao idem spavat...ali ne, ja moram ostat jer je poceo show i netko ce relayat setlistu. Spavat u 5 ujutro, budjenje u 7...i jos sam na nogama. i nisam faking normalna. Idem radit uskoro, pa navecer na Harteru. Imam vremena za spavat kad odem na onaj svijet jednog dana...no da
hahaha"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:I da, jos su mi na radiju danas pustili I Am Mine, i to u 8.40 ujutro dok sam se vozila doma. Zamisli koja euforija meni, ja sam totalna hiperaktiva jucer nakon posla, doma, pa na net, priprema za utakmicu, pa utakmica i pobjeda, pa proba, pa van, pa onda na net i kao idem spavat...ali ne, ja moram ostat jer je poceo show i netko ce relayat setlistu. Spavat u 5 ujutro, budjenje u 7...i jos sam na nogama. i nisam faking normalna. Idem radit uskoro, pa navecer na Harteru. Imam vremena za spavat kad odem na onaj svijet jednog dana...no da
hahaha
OMG, jadna tvoja djeca danas...držim fige da svi zajedno izdržite...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:OMG, jadna tvoja djeca danas...
držim fige da svi zajedno izdržite...
Bez brige, danas sam na spavanju, pa necemo prevec partijati
Moram i spat malo
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pajo wrote:Bliži se, bliži...iva, ja i shela krećemo sljedeću subotu ranom zorom via Minken.
A ti viktore, ajd napiši svoje planove...ajmooo rijekaaa
heheheh
Ja krećem 23-eg, letim iz Venezie. U NYC-u ću biti do 26-og kada zorom krećem prema Bostonu, a onda dalje kod mog poslodavca u New Hampshire. Tamo ću se zadržati neko vrijeme dok ne dobijem ponudu za bolji posao u Coloradu. Ako to otpadne, ostajem u NH do jeseni kad krećem na laganu turnejicu po zap. obali koja definitivno uključuje Seattle. Nabrijan sam ko purica oko Božića, sam sebe pokušavam smiriti al ne ide baš.
Jako, jako mi se sviđaju majice s turneje, a nekako sam si utuvio u glavu da će jedan od MSG koncerata biti nešto posebno. Živi bili pa vidjeli, s Can't Keep mi koncert otvorili...
Sinoć sam emotivno rekao "Zbogom" riječkoj luci, vjerojatno se iz tog razloga i nagnuo onaj brod. Nekako imam osjećaj da se otkako sam bio zaposlen, mnogo lijepih stvari dogodilo na tom mjestu. Tučnjava pijanih ruskih mornara, padanje Filipinaca u more, brod koji se zabije u lukobran, lopov koji opljačka banku pa pobjegne u luku i na kraju sinoć taj nagnuti brod. Osjećam se ko Uncle Albert iz mućki, možda je do mene...During the war
U ponedjeljak se perja prema Klagenfurtenu, još se nekako nadam da ću doći do ulaznice za raj. Makar sam dobio ponudu od jednog pazi sad Albanca koji ima ulaznicu, ali prodaje za samo 450 evra. Nadam se nekom Poljaku koji će odustati od utakmice pošto njihova ekipa putuje kući dok su u Klagenfurtu dani vrući..(Noćna mora fristajler)
Eto tol'ko od mene, kog zanima kako je bilo u Beču klik dolje...
http://www.facebook.com/album.php?aid=40928&id=671763297
http://www.facebook.com/album.php?aid=40657&id=671763297
http://www.facebook.com/album.php?aid=40642&id=671763297
I da, ja sam way precool osoba da podlegnem masovnoj euforiji i izvlačenju svega kockastog iz ormara. Ustvari, prerastao sam dres kojeg imam doma, a šal mi se ne čini nekakvim modnim detaljem u lipnju ..Stoga, casual i Green Disease sasvim dovoljno.. Kladim se da bi fashion guru bio zadovoljan, ako ne on onda me zanima Korkutovo mišljenje
I još jedna stvar, možda ste i čitali ali na mom faksu se profesori onako s vremena na vrijeme vole malo uhvatiti u kolo. Ukoliko taj tarzan dobije otkaz, tim prije ću ja diplomirati. S matematikom sam uvijek bio na "Vi", a davnih dana sam zaključio da je sve što mi u životu treba od matematike onaj digitron od 30 kn iz Peveca, pa eto u suradnji s mnogim fax kolegama željno iščekujem odluku onih koji su zaduženi za disciplinu na sveučilištu i fakultetu.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/page/2008/06/07/0047006.html
Sid....zakon dnevni raspored
Death or glory!0 -
shela wrote:vauuu! podsjeti me da te svakako taknem iduci put kad se vidimoo!! bas mi je drago za tebe znam kolko si vec dugo njihova fanovka! i kaj su ti rekli?? a kaj si ti onda rekla?? daj pricaj jos malo!!
bilo je zakon! kolegica je vodila intervju, ja sam išla kao "ispomoć", hehe (malo sam pomogla u sastavljanju pitanja).
bilo je već sinoć na vijestima na 2., a jedan dio (doslovno jedna rečenica) bi trebala biti u dnevniku danas.
pričala sam s pjevačem, koji je toliko drag i simpa i normalan.
bilo ih je malo strah kak će ispasti koncert jer nisu nikad bili ovdje, pa ne znaju jel imaju fanova i tak. kad sam im rekla da ima dosta ljudi koji u varaždin idu zbog njih, a ne zbog dylana, bio je totalno oduševljen.
zatim, fascinira ga činjenica da hrvatska ima najveći broj nacionalnih parkova per capita, pa ga je zanimalo zašto tamo nema nikakvih koncerata. LOLOL micek, rekla sam mu da se koncerti baš i ne smiju održavati u nac. parkovima. LOLOL
zatim su bili totalno nabrijani na tekmu, oni su velšani, pa si možete misliti da su im hrvati posebno dragi.
tražili su neko mjesto u gradu za gledati tekmu, i nadam se da im je bilo ludilo.
dobila sam i posebne posvete za sebe i seku. i fotkice.
i ide se u vž, afkruz!0 -
Rijeka wrote:Ja krećem 23-eg....
:D
Za ostatak planova mogu samo reći jedan veliki respect!Rijeka wrote:Sinoć sam emotivno rekao "Zbogom" riječkoj luci, vjerojatno se iz tog razloga i nagnuo onaj brod. Nekako imam osjećaj da se otkako sam bio zaposlen, mnogo lijepih stvari dogodilo na tom mjestu. Tučnjava pijanih ruskih mornara, padanje Filipinaca u more, brod koji se zabije u lukobran, lopov koji opljačka banku pa pobjegne u luku i na kraju sinoć taj nagnuti brod. Osjećam se ko Uncle Albert iz mućki, možda je do mene...During the warRijeka wrote:Stoga, casual i Green Disease sasvim dovoljno..0 -
0
-
ana, super priča!
ja nejdem na msp i dylana.. prvo sam mislila. al to propalo. malo mi je žal jer ipak
je to tam kod mene... al nema veze. sutra bude mi super u rijeci
uživajte vi koji idete!0 -
elcielo wrote:bilo je zakon! kolegica je vodila intervju, ja sam išla kao "ispomoć",
dobila sam i posebne posvete za sebe i seku. i fotkice.
i ide se u vž, afkruz!
joooj! prezakon!fakat zvuce super! mislim, raspitali se o nacionalnim parkovima?? (ili su ih organizatori dobro nafilali informacijama o 'rvackoj
stavis i koji link na fotkice da vidimo??
budete opet na telki il je to - to?
rijeka: predobar itinerary! LOL Vidimo se tamo il cemo se jos kaj dogovarat unaprijed? or what?whee!
0 -
shela wrote:joooj! prezakon!
fakat zvuce super! mislim, raspitali se o nacionalnim parkovima?? (ili su ih organizatori dobro nafilali informacijama o 'rvackoj. stavis i koji link na fotkice da vidimo??
budete opet na telki il je to - to?
kažem, bit će samo večeras na dnevniku jedna rečenica.
ali, fanovima MSP to neće ništa značiti jer će se taman derati iz sveg glasa, na, recimo, 'motorcycle emptiness'.
a što se nac. parkova tiče, mislim da su to fakat info iz njihove glave. još su spomenuli da je puno njihovih frendova već bilo u HR i da im je bilo lijepo.
a što se fotkica tiče, trebam samo naći neki komp s bluetoothom da ih prebacim s moba.0 -
WPB bootleg CD je naručen
Idemo dalje....CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
elcielo wrote:bilo je zakon! kolegica je vodila intervju, ja sam išla kao "ispomoć", hehe (malo sam pomogla u sastavljanju pitanja).
bilo je već sinoć na vijestima na 2., a jedan dio (doslovno jedna rečenica) bi trebala biti u dnevniku danas.
...i ide se u vž, afkruz!
kaj nam nisi malo ranije rekla da ćete raditi intervju sa gospodom msp jer smo ti mogli negdje zašusati kolegicu tak da sama vodiš intervju... mislim, o tim stvarima se treba prije razmišljati kad znaš da ja vodim skupinu peglačica!
i šta OPĆENITO ranije nisi javila za intervju, krvi ti se napijem!
ako ništa, vidimo se valjda danas... HRVATSKA!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:kaj nam nisi malo ranije rekla da ćete raditi intervju sa gospodom msp jer smo ti mogli negdje zašusati kolegicu tak da sama vodiš intervju... mislim, o tim stvarima se treba prije razmišljati kad znaš da ja vodim skupinu peglačica!
i šta OPĆENITO ranije nisi javila za intervju, krvi ti se napijem!
nisam znala!
fakat, nisam!
doslovno sam joj se prikrpala u zadnji čas.i čak mi je nudila da sama to obavim, ali rekla sam ne, bila bih prepresubjektivna, postavljala bih fanovska pitanja... zapravo, želim reći da bi me oprala fanovska trema.
a sad, good news:
dio intervjua bi trebao biti objavljen i u ponedjeljak u hrvatskoj uživo, na HTV1 (emisija počinje oko pola 5).0 -
ah.. ah..
šajze šajze...
a šta sam vam ja reko?!
rakitic i idemoooo...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
svasta si ti reko, pocevsi od 5orice u vezi, s vukojevicem, da kranjcar ne igra i tak.. svasta..
al da je bilo dobro, bilo je
who you are?! koliko to nisu svirali?
vidim da su openeri uobičajni pa ce ih lako biti za pogoditOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
e da, i htio sam postat ovog djecarca s gitarom:
http://www.youtube.com/watch?v=wam-oMub8EU
sorite na oftopiku, al je dobar nema stoOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads