hej ekipa, mali info.. kako ste sredjivali karte kad ste dijelili s nekim izvana?
jasno mi je za early entry da se tamo nadjemo ispred pa idemo skupa po narukvice, ali sto se tice placanja?
placanje prije preko racuna, na licu mjesta? vjerovat momku, javit se tu i tamo da me ne zaboravi?
osnovno pitanje: kupujes ili prodajes?
zezam se, pa uglavnom se to tamo sredi, ali ako ti netko ponudi lovu unaprijed, uzmi i miran si... znas li lika sa foruma ili od negdje?
pa onaj vas daniel weste frend.. kod njega mi je spare za amsterdam1
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
hej ekipa, mali info.. kako ste sredjivali karte kad ste dijelili s nekim izvana?
jasno mi je za early entry da se tamo nadjemo ispred pa idemo skupa po narukvice, ali sto se tice placanja?
placanje prije preko racuna, na licu mjesta? vjerovat momku, javit se tu i tamo da me ne zaboravi?
osnovno pitanje: kupujes ili prodajes?
zezam se, pa uglavnom se to tamo sredi, ali ako ti netko ponudi lovu unaprijed, uzmi i miran si... znas li lika sa foruma ili od negdje?
da, mislim da si siguran... 2 tjedna prije mu se jos javi, dogovorite di cete se i kad naci, brojevi mobitela i to je to... za slucaj da je zaboravio da je vec "prodao" kartu, ali nece
upravo ubola karte za Manchester 1 :happydance:
na blef otišla na ticketmaster i dobila dobre sjedeće (ne možemo stajati s klarom)!
tako da, ako nekom trebaju karte za rasprodane koncerte, čekirajte tu i tamo službenu prodaju
(i imaju još tri karte u istom sektoru)
da, mislim da si siguran... 2 tjedna prije mu se jos javi, dogovorite di cete se i kad naci, brojevi mobitela i to je to... za slucaj da je zaboravio da je vec "prodao" kartu, ali nece
znam ja da vi ne prijateljujete sa svakim
da je bilo ovako od prvog dana vjerojatno bih isao prag i 2 berlina.. ovako ostajem na prvim opcijama, šta sad
u pragu i berlinu sam bio prošle godine, nije mi žao :P
hehe, mene danas svrbio lijevi dlan, jel to znaci da ce biti vise para za koncerte?! lol
meni berlin2 sjeo ko budali samar
drzim fige sid i ana da uspijete zamjeniti let ili dobit povrat novca
hehe, mene danas svrbio lijevi dlan, jel to znaci da ce biti vise para za koncerte?! lol
To je low cost, mislim da smo spiskale 50 eura. Taman jedan koncert...praski ili nesto. Ja bih u prag sigurno... Vidjet cemo. Nisam jos ni mail dobila.
pa nikad nisam bila toliko, zapravo uopće, ljuta na njih kod organiziranja koncerata, ali ovo me već fakat malo frustrira... mislim, znam da je to moj problem ali nemreju sam tak objavljivat nove datume... tko će to sve isplanirati?!?!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Help wanted Kupila bih karte za taj novi Berlin i sad to mogu napraviti al ne kužim gdje ili još nije krenula prodaja?
Dakle izbacuje mi kao neki order form na kojem piše cijena 174 $ i količina jedan. Da li se pritom misli na dvije karte s obzirom da idu samo dvije u paketu?
to bi trebalo biti to, dvije karte, 170 dolara je ipak malo previse za jednu.
sad cekas 13. sijecnja i taj njihov ''drawing using our computerized random selection process'' (vec ih vidim tamo u Sijetlu negdje u hrpi papirica s imenima kako igraju kolo srece i pripremaju sabotazu ) nakon cega ces znati jesi li dobila karte ili ne. Redovna prodaja krece 16. sijecnja na tickets.de.
pa da, i cekas potvrdu od paypala (koja obicno dolazi odmah), a onda cekas 13.1. i mail od 10c u kojem ce ti javit jesi li dobila karte ili ne. U slucaju da nisi, lova ti se refundira, a tebi ostaje redovna prodaja koja pocinje 16-og.
oho...tek sad vidio!
hm hm... jel netko planira ici u Prag mozda? Ja bi radje u Prag nego u Amsterdam, pa ak dobijem Prag, mozda bi onda prodao Amsterdam. Jedino sto se vjerojatno ne moze prebacit wristband.
Alo ekipa, pozdrav!!
Vratio sam se napokon doma nakon dugog puta, dosta nam je bilo mjenjanja soba, kreveta, pakiranja i raspakiravanja, aviona, brodova, autobusa, auta...svega.
Egipat je super, malo sunčanja u prvom mjesecu dobro dođe
Vidim da ima dosta novosti ovdje...2 nova koncerta, ima li kraja ovim promjenama. Dobro da nisam još ništa rezervirao jer sam u dilemi da sve promjenim i mislim da neću još njesec dana kupovati nikakve avionske karte.
Najviše me brine onaj trač da bi Ed mogao u Rim, toga se bojim, jer u tom slučaju cijela PJ turneja pada u drugi plan, bilo bi mi draže vidjeti njega u Rimu.
Idem raspremit kufer pa se vratim
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Alo ekipa, pozdrav!!
Vratio sam se napokon doma nakon dugog puta, dosta nam je bilo mjenjanja soba, kreveta, pakiranja i raspakiravanja, aviona, brodova, autobusa, auta...svega.
Vidim da ima dosta novosti ovdje...2 nova koncerta, ima li kraja ovim promjenama. Dobro da nisam još ništa rezervirao jer sam u dilemi da sve promjenim i mislim da neću još njesec dana kupovati nikakve avionske karte.
Najviše me brine onaj trač da bi Ed mogao u Rim, toga se bojim, jer u tom slučaju cijela PJ turneja pada u drugi plan, bilo bi mi draže vidjeti njega u Rimu.
Ti to ozbiljno? Ja sam mozda za Eda... Vidjet cemo.
Comments
na blef otišla na ticketmaster i dobila dobre sjedeće (ne možemo stajati s klarom)!
tako da, ako nekom trebaju karte za rasprodane koncerte, čekirajte tu i tamo službenu prodaju
(i imaju još tri karte u istom sektoru)
znam ja da vi ne prijateljujete sa svakim
Berlin2 i Prag dodani
http://www.pearljam.com/tour
e jbg! refundable?
ja dolazim u Berlin 4. pa sam se nadao da drugi koncert nece biti 3.
da je bilo ovako od prvog dana vjerojatno bih isao prag i 2 berlina.. ovako ostajem na prvim opcijama, šta sad
u pragu i berlinu sam bio prošle godine, nije mi žao :P
ako propadne poljska, plan b zvuci odlicno
svrbe te prsti, ha!?
cestitam,bas mi drago
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
awwww, so freakin cute... :oops:
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
"no it's bad"
love it
Dakle izbacuje mi kao neki order form na kojem piše cijena 174 $ i količina jedan. Da li se pritom misli na dvije karte s obzirom da idu samo dvije u paketu?
sad cekas 13. sijecnja i taj njihov ''drawing using our computerized random selection process'' (vec ih vidim tamo u Sijetlu negdje u hrpi papirica s imenima kako igraju kolo srece i pripremaju sabotazu
javna prodaja pocinje 18.01. u srijedu... promijenili su...
hm hm... jel netko planira ici u Prag mozda? Ja bi radje u Prag nego u Amsterdam, pa ak dobijem Prag, mozda bi onda prodao Amsterdam. Jedino sto se vjerojatno ne moze prebacit wristband.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.