Iva: ajde, ajde, bio bi sigurno opaki bidding na eBayu... samo mislim da je ipak bolje da prestanemo poticati trgovinu ljudima ovdje...a i da ne bi Vikiju pale na pamet neke ideje ako opet 'zgriješiš' s nekim rozim tenisicama...;)
ekipica moja, moram vam nešto priznati... bila sam danas na snimanju najslabije karike... natjecala se... grozno... ispala u drugom krugu jer sam fakat bila najgora... u prvom sam bila najbolja, ali jebiga... nego, napisala ja na onoj tabli ime osobe koju bi izbacila i ispod toga PEARL JAM... he, i onda kad je danijela pitala jednu tetu zašto me izbacuje još je i ubacila i "zato što sluša pearl jam?"... to mi je bilo najdraže... nadam se jedino da na taj način nisam osramotila ovu našu malu frikastu zajednicu...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
ides ti na kraju preko bare ili ne? nesto si pricala..
a ne znam više... muškarci su nam se ustrtarili da im je to puno love... sad odjednom... ja i sintija smo za, ali su nam muškarci u banani... ne znam, ali sve je još otvoreno... ideš ti sa nas dvije?
ekipica moja, moram vam nešto priznati... bila sam danas na snimanju najslabije karike... natjecala se... grozno... ispala u drugom krugu jer sam fakat bila najgora... u prvom sam bila najbolja, ali jebiga... nego, napisala ja na onoj tabli ime osobe koju bi izbacila i ispod toga PEARL JAM... he, i onda kad je danijela pitala jednu tetu zašto me izbacuje još je i ubacila i "zato što sluša pearl jam?"... to mi je bilo najdraže... nadam se jedino da na taj način nisam osramotila ovu našu malu frikastu zajednicu...
Juras, ti si legenda!
A ta baba koja ima nes protiv PJ-a se ne bi ni trebala natjecat na karici, a pogotovo ne s tobom!
Javi kad je epizoda da gledamo!
Iva:
1. moraš nam reći kad će to biti emitirano da možemo svi skakati ispred telke kad legenda vođa puta digne tablu na kojoj piše PJ
2. sad si valjda naučila da na takva događanja ne ideš bez lestes! da ti je ona bila tamo mogla je odmah napeglat tuku od anti-pj tete (a da je vidla lestes ne bi se teta uopće ni usudila to reći )
3. koja si ti jebena legenda!!!
Upravo slusam na Svid radiju emisiju Nesto o Grunge-u...
melje on melje o Nirvani, sad malo o PJ-u...bla bla...nis sto ne znamo, i neke cinjenice malo iskrivljene, nije bitno...i pusti...pogadjate? Alive Predvidljivo.
Isss...ovaj nema pojma! Koji je to album BiNATURAL? :eek:
90-ih godina izdaju još 2 albuma No code i Yield čime se odmiču od svojeg Zeppelinovskog i Hendrijevskog stila... I onda Binatural album ...
Ide STBC...
Čekam dalje, bar ću ić vesel na posao nakon ove binaturalografije
EDIT...Sad su na Soundgardenu
Prestrasno. Kaka bez veze...cinjenice izvukao tko zna odakle i totalno bzvz...
a i nije tocno nis na kraju. ma ok. mislila sam da ce pustit nesto manje predvidivo...da vidim sto ce pustit od SG. vise ga ni ne slusam sto melje.
Upravo slusam na Svid radiju emisiju Nesto o Grunge-u...
melje on melje o Nirvani, sad malo o PJ-u...bla bla...nis sto ne znamo, i neke cinjenice malo iskrivljene, nije bitno...i pusti...pogadjate? Alive Predvidljivo.
ma to im je valjda ovaj NOVI, kaj ne? nego, jeste zvali radio i tražili da se isprave pogrešno navedene činjenice... da se ne desi da neki novi obožavatelj čuje alive, napali se i ode tražiti ovaj novi album, a u cd shopu ga pošalju doma jer im još nije stigao...
Juras, ti si legenda!
A ta baba koja ima nes protiv PJ-a se ne bi ni trebala natjecat na karici, a pogotovo ne s tobom!
ma da vi ne zamrzite tamo neke natjecatelje, nisu oni imali ništa protiv PJa (kao da uopće znaju za PJ ) nego je danijela pitala ovu jednu zašto me izbacuje odn da li je to zato što je slušam PEARL JAM.. eto, nije nitko protiv PJa, a i da je ne bi mi ni trebala anamarija - napeglala bi ja to bez probljema... inače, emisija će biti emitirana 31.03. ali nisam baš ponosna, tak da ne morate obavezno gledati...
LOL! Legendo! glavno da si ti njima napisala sto ih ide i to je to.
ovo je bio strateski vazan korak u nasoj petoljetci.. sada ce nam svima biti lakse..
sad mogu u CV stavit da sam pripadnik pokreta PJ obozavatelja pod vodstvom ane juras, koji je radio underground pod maskom glazbenih kriticara sve do pojave nase najjace karike na najslabijoj karici.. revolucija
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
ovo je bio strateski vazan korak u nasoj petoljetci.. sada ce nam svima biti lakse..
sad mogu u CV stavit da sam pripadnik pokreta PJ obozavatelja pod vodstvom ane juras, koji je radio underground pod maskom glazbenih kriticara sve do pojave nase najjace karike na najslabijoj karici.. revolucija
Iva: znaš kaj mali, i ti si isto poprilična legenda :)
Ae, ne znam jel mi bolja jurasica ili masni...
Legende ste oboje...
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ti sad odlući da li da ti šaljem odmah u tubi ili da ti ga donesem u ZG sa okvirom kad bude proljetni Velesajam...
btw, ja sam u Zagrebu sljedeći mjesec od 22 - 26.4,
ne moram naglašavati za meet up...ono sve po PS: masni gitara, janko bubnjevi, snih roštilj, iva kolaći i sve ostalo :D
se slažete!!!!
Iva: Nema frke! A je li dolaze i Iva, Jana i Marko? Da i njih uvučemo u naš mračni PJ svijet. :)
Teško da će oni doći, jer ja dolazim na sajam i bit ću na sajmu po cijele dane.
Sad da i njih vućem 4/5 dana po Zagrebu bilo bi nezgodno, Jana ima školu itd.
Drugi put
Ma ja sam samo htio napokon napisat da ste meni vi svi legende!!
U zadnje vrijeme malo je rec cesto putujem tako da mi pogled na forum svaki put predstavlja pravi odmor, a da ne govorim da su rasprave vise nego zanimljive i urnebesno smijesne.:D
E i juras svaka cast za taj stunt na karici, to ce se gledat...
Btw i ja sam nedavno probao sirit nasu religiju kroz medije, ali nisam uspio. :( Pisao sam neki clanak za casopis Lider u kojem je obicaj da pored imena autora stave i malu slikicu. Naravno ja posalo sliku kako onako veri-biznis-lajk sjedim za racunalom na cijoj straznjoj strani dominira PJ sticker i samim time prvo upada u oci kada se pogleda slika Objavili su mi samo ime, bez slike...pitam se zasto
Comments
ides ti na kraju preko bare ili ne?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
a ne znam više... muškarci su nam se ustrtarili da im je to puno love... sad odjednom... ja i sintija smo za, ali su nam muškarci u banani...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
awwww,PRICELESS!
viš,da si pobijedila sad bi imala za put :P
1. moraš nam reći kad će to biti emitirano da možemo svi skakati ispred telke kad legenda vođa puta digne tablu na kojoj piše PJ
2. sad si valjda naučila da na takva događanja ne ideš bez lestes! da ti je ona bila tamo mogla je odmah napeglat tuku od anti-pj tete (a da je vidla lestes ne bi se teta uopće ni usudila to reći
3. koja si ti jebena legenda!!!
melje on melje o Nirvani, sad malo o PJ-u...bla bla...nis sto ne znamo, i neke cinjenice malo iskrivljene, nije bitno...i pusti...pogadjate? Alive
90-ih godina izdaju još 2 albuma No code i Yield čime se odmiču od svojeg Zeppelinovskog i Hendrijevskog stila... I onda Binatural album
Ide STBC...
Čekam dalje, bar ću ić vesel na posao nakon ove binaturalografije
EDIT...Sad su na Soundgardenu
Eto ZATO si ti vodja puta!
...i naravno jer si poliglot
a i nije tocno nis na kraju. ma ok. mislila sam da ce pustit nesto manje predvidivo...da vidim sto ce pustit od SG. vise ga ni ne slusam sto melje.
ma to im je valjda ovaj NOVI, kaj ne?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
ma da vi ne zamrzite tamo neke natjecatelje, nisu oni imali ništa protiv PJa (kao da uopće znaju za PJ
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
LOL!
Tomislav Petricevic sent a message to the members of Facebook Pearl Jam Fans in
Croatia.
Subject: Zlatna Koogla - Eddie Vedder
Dajte glas Eddie Vedderu na zlatnoj koogli, hrvatskoj dodjeli glazbenih
nagrada, u kategoriji:
Najbolji INOZEMNI IZVO�AČ
viĹĄe informacija na http://www.zlatnakoogla.com
hvala
moramo iskoristit svaku sekundu za promociju
Ae, ne znam jel mi bolja jurasica ili masni...
Legende ste oboje...
pusa
http://youtube.com/watch?v=y84HNhThQek
nice!
Janko je nekaj boležljiv, pa se čuvamo i gledamo ovog tipa.
Super nam je izvedba.
Naježio sam se...
Fala Niko!
Stigao ti je poster...brzo
Ti sad odlući da li da ti šaljem odmah u tubi ili da ti ga donesem u ZG sa okvirom kad bude proljetni Velesajam...
btw, ja sam u Zagrebu sljedeći mjesec od 22 - 26.4,
ne moram naglašavati za meet up...ono sve po PS: masni gitara, janko bubnjevi, snih roštilj, iva kolaći i sve ostalo
se slažete!!!!
Teško da će oni doći, jer ja dolazim na sajam i bit ću na sajmu po cijele dane.
Sad da i njih vućem 4/5 dana po Zagrebu bilo bi nezgodno, Jana ima školu itd.
Drugi put
ja sam defitnitivno za neki hepening krajem 4.og mjeseca.. dovoljno za isplanirat do u detalje.. i sigurno ce suncano biti, tako da..
pozdrav
U zadnje vrijeme malo je rec cesto putujem tako da mi pogled na forum svaki put predstavlja pravi odmor, a da ne govorim da su rasprave vise nego zanimljive i urnebesno smijesne.:D
E i juras svaka cast za taj stunt na karici, to ce se gledat...
Btw i ja sam nedavno probao sirit nasu religiju kroz medije, ali nisam uspio. :( Pisao sam neki clanak za casopis Lider u kojem je obicaj da pored imena autora stave i malu slikicu. Naravno ja posalo sliku kako onako veri-biznis-lajk sjedim za racunalom na cijoj straznjoj strani dominira PJ sticker i samim time prvo upada u oci kada se pogleda slika
bat afkors!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
uf, jako, jako dobro (sigh)
niko, imaš pm