Hello hello...
Evo mene na nozicama jedva...
Sinoc sam bila, ne biste vjerovali, ne na festivalu dok. filma, nego na
koncertu Michael Boltona i Tonija Cetinskog
S obzirom da sam DOBILA super skupe karte, odoh ja malo vidjet...;)
CIjeli dan sam lezala u bolovima doma, onda sam se nekako digla navecer, i odoh ja...
I onda sam stavila slike na net...Od proslog vikenda, pa eto, gledajte malo...
Iako su na facebooku, ove slike mozete vidjei svi...to su public linkovi.
A Ana i ostali koji zele original velicine slike...stavit cu ih na photobucket kad stignem ovaj tjedan. Bez brige
e ana z. - super ti je frizura! gledala sam slike od sid na facebooku pa sam primijetila... toliko od mene... a i ona klopa je izgledala super... njaaamiiii....
Vis, vis, tko je u toku
Sad ces i ti bit taggana malo
E da...gledala sam jucer Into The Wild...
Svaka cast Sean Pennu, al malo sam razocarana rezijom i editom...
Mislim da mi je knjiga ipak bolja.
Al lijepo je bilo cuti soundtrack i sve pjesme, i Eddijev glas
Dosta cinjenica je zanemareno u filmu, sto primijetih kad pogledah film (bas mi je super ovaj aorist ).
No, sad citajuci ovo, ni knjiga ne kazuje cijelu istinu...vrlo cudno i misteriozno.
Ovaj tip cija je stranica, snimio je dokumentarac i dosta istrazivao na tu temu...
cini mi se da je mozda njegov film najistinitiji...iako ga nisam pogledala, al ovo kontroverze oko filma i knjige i cinjenica (procitajte!) vrlo su mi intirgantne.
Mozda sam malo preduboko zaglibila u to, al nekako mi zvoni u uhu citat iz filma (ne sjecam ga se doslovno):
"Love, family, things, money, affection...(blah blah)...above all, give me truth!"
Pa mislim da zasluzuje istinu bas zbog ovoga.
Ne znam koliko ste vi ostali dospjeli do knjige/filma, ili pak analize i istrazivanja svege ovoga, no kao sto rekoh, mene jako zanima istinitos svega ovoga i zanemarivanje cinjenica mi je cudno i u nekim slucajevima neoprostivo...
Mozda sam malo preduboko zaglibila u to, al nekako mi zvoni u uhu citat iz filma (ne sjecam ga se doslovno):
"Love, family, things, money, affection...(blah blah)...above all, give me truth!"
Meni je isto ovaj citat ostao najupecatljiviji, jer je tako...hehe...istinit!
ja samo pogledah film, pa ne mogu puno komentirat knjigu, ali ovaj clanak je mnogo zanimljiv, i tell you like it..
Vjeruj mi, razlika ima dosta...kuzim da film nikad ne moze bit tocno po knjizi snimljen, no ima nekih bitnih cinjenica koje su izostavljene u filmu.
I sad, kako vidim, i knjiga ima *rupa*...ali vrijedi procitati i knjigu regardless, pa ako imas priliku...nije teska za citanje.
Sad sumnjam i u to...dosta me zaintrigirao ovaj clanak.
Ah, slike...da...nisu lose...cekajte da stavim Boltonove haha
Sigurno da nije sve u filmu prikazano kako je stvarno bilo. Ali to niti malo ne umanjuje pricu koju film pokusava ispricati. Bitna je ideja.
Uuu, super linkovi.
ma znam ja to, kuzim...bitna je ideja.
Sam komentiram ono sto sam saznala iz knjige, filma i ostalog.
Bitna je ideja, ali i to kako ga drugi vide, kako je prikazan.
Naravno da ce svatko imati drugacije misljenje o njemu, nekome ce biti lud, nekome fanatik, nekome hrabar...bla bla...ali opet je bitno da se zna kako je zaista umro. SMatram da je to vazno.
Ja osobno ne vjerujem da je bio lud, samo fanatik i vjerovao je u nesto duboko, i totalno zabrijao na to...Sad, da li je imao kartu ili ne...ne vjerujem da je bio nesposoban i nesnalažljiv kao što neki tvrde...samo ga je strefilo to sto je...Ipak mislim da je umro od gladi na kraju. Vrlo ironicno, s obzirom da je novce od skolovanja donirao OXFAMu koji se bori protiv gladi u svijetu.
Ja mi se divim na neki nacin.
Sid super su fotke iz becha i tenks na tegovima! (ja imam samo par ok fotkica to cu stavit
ITW jos citam (sporo mi ide jer uvijek citam 2-3 knjige istovremeno a i nemam nesto vremena lately pa kad zavrsim pogledat cu jos ove linkove. super! Tenks!
Platio jutros poster i poštarinu, sve skupa 40$, bolje nismo mogli proći.
Sad ostaje samo čekati i nadati se da se neće izgubiti putem.
Javim kad stigne, otprilike 2 do 3 sedmice.
Massive Attack se i meni sviđa samo ne vjerujem da imam vremena, šteta.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
i nisam zaboravila da ti dugujem za tenclub članarinu. čim se vidimo, dobiješ lovu:)
o dobroj frizuri daleko se čuje! (kućna radinost, ne)
nego, jel netko od vas čuo za dokumentarac "zeitgeist"? ja pogledala prvih 20 minuta i mogu reći da je to odlično potrošenih 20 minuta i jedva čekam da nastavim... mislim, nema veze sa pj, ali ovakvim intelektualcima ga moram preporučiti...
Eh, za taj Zeitgeist sam već nekoliko puta čuo i dobio preporuke...To je ono o nekakvim teorijama urote, zavjere, 11. rujan i sve to u jednom, ako se ne varam?!
Hvala na linku
zeitgeist je fenomenalan dokumentarac, definitivno jedan od najboljih meni..
pogledati obavezno.. radi se o ovome sto je viktor napisao..
film je podijeljen u 3 price: krscanstvo, 11.9., ekonomija (rockerfeller i ekipa).. teme su dosta odvojene, al opet povezane da se priupitate "zar stvarno?"
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Zeitgeist je fakat super.
Gledas to...i pitas se..."pa kak se ja tog nisam sjetio a tako je ocito"...pogotovo onaj dio s vjerama.
Premda, naravno, u filmu ima isto dosta stvari koje nisu istina, ali sve u svemu super za pogledat.
Usput da spomenem jos jedan dokumentarac koji sam nedavno gledao. Ima ga na: http://video.google.com/videoplay?docid=-7344181953466797353
Neki lik je snimao sirovi signal koji se slao preko satelita (dok ga jos nisu kodirali) za vrijeme americke kampanje bush-clinton. Onda je izrezao snimke onog sto se dogadja iza kamera, kad se pustaju reklame. Svi znamo da SVI politicari lazu, ali kad se ovo pogleda...tragikomedija. Usto, Larry King je nevjerojatan manipulator, a predsjednik CBN-a (Christan Broadcasting Network) je doslovno utjelovljenje vraga. Toplo preporucam
evo zašto ja ljude na ovom forumu O B O Ž A V A M!!! Kome god da sam do sada spomenula ovaj dokumentarac, osim onog frenda koji je crashao na naš zadnji meet-up na jarunu i btw ima pj tattoo na sebi , nitko nije imao pojma o čemu ja pričam. a tu dodjem i ekipa naravno zna i vodi se konverzacija o stvarima koje ne interesiraju "obične ljude"!!! jao, a moj viki misli da mi tu samo trubimo o pj-u...
ne znam... čini mi se nekad da stvarno spašavate moj zdravi razum, jer kretati se svakodnevno među "običnim ljudima" a bez utjecaja ovih "neobičnih", definitivno nije zdravo...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
ne znam... čini mi se nekad da stvarno spašavate moj zdravi razum, jer kretati se svakodnevno među "običnim ljudima" a bez utjecaja ovih "neobičnih", definitivno nije zdravo...
Slazem se...svakodnevica je otupljena i glupa...
forum i net me drze na zivotu...nekad sam cak malo i previse tu i ovisna...al sta ces? Mi smo neobicni i nenormalni
Slazem se...svakodnevica je otupljena i glupa...
forum i net me drze na zivotu...nekad sam cak malo i previse tu i ovisna...al sta ces? Mi smo neobicni i nenormalni
jednom rječju: FRIKOVI
... I surfaced and all of my being was enlightened...
zeitgeist zvuci zanimljivo pogledat cu cim nadjem malo vremena! tnx!
jel bio tko na zagrebdoxu btw.? kaj ste gledali i kaj bi preporucili?
Ja nazalost uspjela samo dvije veceri. Tailor (Krojach, spanjolski kratkometrazni film) bio simpa, To see if I'm smiling - o curama koje imaju ptsp nakon sluzenja vojnog roka u izraelu, potresan al dobar.
Jako volim otic na sve te fiilmske i ine festivale
Animafest mi isto bude zakon btw.!
Comments
Evo mene na nozicama jedva...
Sinoc sam bila, ne biste vjerovali, ne na festivalu dok. filma, nego na
koncertu Michael Boltona i Tonija Cetinskog
S obzirom da sam DOBILA super skupe karte, odoh ja malo vidjet...;)
CIjeli dan sam lezala u bolovima doma, onda sam se nekako digla navecer, i odoh ja...
I onda sam stavila slike na net...Od proslog vikenda, pa eto, gledajte malo...
http://www.facebook.com/album.php?aid=19011&l=c5f96&id=500399631
http://www.facebook.com/album.php?aid=19013&l=294af&id=500399631
http://www.facebook.com/album.php?aid=19016&l=c5dd3&id=500399631
http://www.facebook.com/album.php?aid=19017&l=58d59&id=500399631
Iako su na facebooku, ove slike mozete vidjei svi...to su public linkovi.
A Ana i ostali koji zele original velicine slike...stavit cu ih na photobucket kad stignem ovaj tjedan. Bez brige
Sad ces i ti bit taggana malo
Svaka cast Sean Pennu, al malo sam razocarana rezijom i editom...
Mislim da mi je knjiga ipak bolja.
Al lijepo je bilo cuti soundtrack i sve pjesme, i Eddijev glas
no, ja istrazujem i dalje i nadjoh ovo:
http://www.tifilms.com/cw-sub/debunked.htm
Dosta cinjenica je zanemareno u filmu, sto primijetih kad pogledah film (bas mi je super ovaj aorist
No, sad citajuci ovo, ni knjiga ne kazuje cijelu istinu...vrlo cudno i misteriozno.
Ovaj tip cija je stranica, snimio je dokumentarac i dosta istrazivao na tu temu...
cini mi se da je mozda njegov film najistinitiji...iako ga nisam pogledala, al ovo kontroverze oko filma i knjige i cinjenica (procitajte!) vrlo su mi intirgantne.
Pa mislim da zasluzuje istinu bas zbog ovoga.
Ne znam koliko ste vi ostali dospjeli do knjige/filma, ili pak analize i istrazivanja svege ovoga, no kao sto rekoh, mene jako zanima istinitos svega ovoga i zanemarivanje cinjenica mi je cudno i u nekim slucajevima neoprostivo...
Idem nesto radit offline
Meni je isto ovaj citat ostao najupecatljiviji, jer je tako...hehe...istinit!
Inace, Vienna slicke rocks!!!
I sad, kako vidim, i knjiga ima *rupa*...ali vrijedi procitati i knjigu regardless, pa ako imas priliku...nije teska za citanje.
Sad sumnjam i u to...dosta me zaintrigirao ovaj clanak.
Ah, slike...da...nisu lose...cekajte da stavim Boltonove haha
http://dwb.adn.com/outdoors/craig_medred/story/9430189p-9342328c.html
http://theadventureblog.blogspot.com/2007/11/was-chris-mccandless-crazy-literally.html
Sigurno da nije sve u filmu prikazano kako je stvarno bilo. Ali to niti malo ne umanjuje pricu koju film pokusava ispricati. Bitna je ideja.
ma znam ja to, kuzim...bitna je ideja.
Sam komentiram ono sto sam saznala iz knjige, filma i ostalog.
Bitna je ideja, ali i to kako ga drugi vide, kako je prikazan.
Naravno da ce svatko imati drugacije misljenje o njemu, nekome ce biti lud, nekome fanatik, nekome hrabar...bla bla...ali opet je bitno da se zna kako je zaista umro. SMatram da je to vazno.
Ja osobno ne vjerujem da je bio lud, samo fanatik i vjerovao je u nesto duboko, i totalno zabrijao na to...Sad, da li je imao kartu ili ne...ne vjerujem da je bio nesposoban i nesnalažljiv kao što neki tvrde...samo ga je strefilo to sto je...Ipak mislim da je umro od gladi na kraju. Vrlo ironicno, s obzirom da je novce od skolovanja donirao OXFAMu koji se bori protiv gladi u svijetu.
Ja mi se divim na neki nacin.
i tak...
Uploadala sm konacno jedinu snimku s koncerta...
Cuje se ok, ne vidi se bas dobro...
Ranko, gdje su tvoja videa?
link drugi http://www.terapija.net/najawa.asp?ID=4188
i na ovom drugom ima na dnu napisano di se mogu karte kupiti (opet linkovi:))
ja idem s vama
Sid super su fotke iz becha i tenks na tegovima! (ja imam samo par ok fotkica to cu stavit
ITW jos citam (sporo mi ide jer uvijek citam 2-3 knjige istovremeno a i nemam nesto vremena lately
e ana j., baš ti hvala
i nisam zaboravila da ti dugujem za tenclub članarinu. čim se vidimo, dobiješ lovu:)
Platio jutros poster i poštarinu, sve skupa 40$, bolje nismo mogli proći.
Sad ostaje samo čekati i nadati se da se neće izgubiti putem.
Javim kad stigne, otprilike 2 do 3 sedmice.
Massive Attack se i meni sviđa samo ne vjerujem da imam vremena, šteta.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
o dobroj frizuri daleko se čuje!
nego, jel netko od vas čuo za dokumentarac "zeitgeist"? ja pogledala prvih 20 minuta i mogu reći da je to odlično potrošenih 20 minuta i jedva čekam da nastavim... mislim, nema veze sa pj, ali ovakvim intelektualcima ga moram preporučiti...
http://zeitgeistmovie.com/
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Hvala na linku
pogledati obavezno.. radi se o ovome sto je viktor napisao..
film je podijeljen u 3 price: krscanstvo, 11.9., ekonomija (rockerfeller i ekipa).. teme su dosta odvojene, al opet povezane da se priupitate "zar stvarno?"
Gledas to...i pitas se..."pa kak se ja tog nisam sjetio a tako je ocito"...pogotovo onaj dio s vjerama.
Premda, naravno, u filmu ima isto dosta stvari koje nisu istina, ali sve u svemu super za pogledat.
Usput da spomenem jos jedan dokumentarac koji sam nedavno gledao. Ima ga na:
http://video.google.com/videoplay?docid=-7344181953466797353
Neki lik je snimao sirovi signal koji se slao preko satelita (dok ga jos nisu kodirali) za vrijeme americke kampanje bush-clinton. Onda je izrezao snimke onog sto se dogadja iza kamera, kad se pustaju reklame. Svi znamo da SVI politicari lazu, ali kad se ovo pogleda...tragikomedija. Usto, Larry King je nevjerojatan manipulator, a predsjednik CBN-a (Christan Broadcasting Network) je doslovno utjelovljenje vraga. Toplo preporucam
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Zvuci zanimljivo vrlo, i zainitrigirana sam...
jednom rječju: FRIKOVI
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
jel bio tko na zagrebdoxu btw.? kaj ste gledali i kaj bi preporucili?
Ja nazalost uspjela samo dvije veceri. Tailor (Krojach, spanjolski kratkometrazni film) bio simpa, To see if I'm smiling - o curama koje imaju ptsp nakon sluzenja vojnog roka u izraelu, potresan al dobar.
Jako volim otic na sve te fiilmske i ine festivale
Animafest mi isto bude zakon btw.!