Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
sretan rođendan!!
nisam znala :(0 -
pajo wrote:Iva: drage moje potato girl i lestes, ne mogu da vas ne pitam - čemu takvi depra sigovi? pa mlade ste, lijepe i pametne - idemo malo s pozitivom nekom, ha?
najte se ljutit, ja to samo ko' gospođa u godinama malo brontulam...feel free to ignore me...
pajo: a ti masni kaj ti briješ, žićbo je davno prošao...
Kakvi depra sigovi...
Ima lestes praf, ono je wisdom by Homer Simpson...
Ej Iva, jel bi se mogle nać negdje u gradu na 10 min da konačno uzmem svoj primjerak ITW? Za slučaj da opet bojkotiram neki budući meet-up...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
lestes wrote:
pa za ovo moje je radiohead kriv. a prije sam imala nekaj iz optimistic, isto
radiohead. isprali mi mozak
a mislim da je ovo kaj potato ima od homera simpsona
nem te ignorirala!) je upravo taj cheerful disposition koji ih karakterizira...
0 -
ja ih volim... i nemojte se brinuti ak mi je koja pjesma na repeatu po 10ak puta0
-
potato girl wrote:Kakvi depra sigovi...
Ima lestes praf, ono je wisdom by Homer Simpson...
Ej Iva, jel bi se mogle nać negdje u gradu na 10 min da konačno uzmem svoj primjerak ITW? Za slučaj da opet bojkotiram neki budući meet-up...it has it all - pozitivan, iz savršenog izvora, ma mark!!!!
sure da se možemo nać. ja ti radim odmah uz Petrovu crkvu - ak možeš dotamo dobacit možemo se dogovorit... šaljem ti sad broj moba na pm pa se dogovorimo0 -
pajo wrote:pajo: a ti masni kaj ti briješ, žićbo je davno prošao...:D:D
ma to se on samo ulizuje deda mrazu :P
a kaj se tiče majica-mogu ti oni otisnuti kaj god ti želiš-samo kaj sumnjam da ona u dućanu ima natpis vedder ili pearl jam
ja sam si radio te majice na moru i mogu reći da su stvarno kavlitetne i da se isplati kupiti-jedna majica mi je stara oko 3 godine i još je ko nova-slika se drži-samo se nesmije peglati0 -
Kad smo već kod rođendana moram se pohvalit kako mi je moja draga priredila naj originalnji poklon koji sam primio u svojoj već 35g...
Pozvala je mog najboljeg frenda iz Rima, Nicola (neki su ga upoznali u Londonu) platila mu je kartu da dođe i da me iznenadi za rođendan. I ako je prvenstvena ideja bila da mene pošalje u Rim kod njega, ali ovako je ispalo bolje jer je on upoznao malog Marka i svih njih prvi put
Bio sam šokiran...:)CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
masni wrote:p.s. meni je to malo bedasto.. znam da su se provodile velike diskusije oko toga da je eddie pearl jam, odnosno nije..
ja lik i djelo gore pomenutoga obožavam, ali mislim da ne bih s jednakim uzitkom nosio majicu gdje je samo eddie i pise pearl jam i majicu s nekim artom gdje pise pearl jam.. ovo drugo mi je bolje). meni je palo na pamet da bi ova majica bila idealan poklonac za edvarda od CRO ekipe. Jedino kaj bi bilo guba smislit majice i za ostale momke (npr. za Stonca neku s kamenom - npr. žalom poput onih koje niko koristi za brodiće, za Jeffa Purgera nešto povezano s tri ribe i Zagrebom i tak).
0 -
Hej Niko, sretan rođendan!Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
-
Dirty Frankk wrote:Kad smo već kod rođendana moram se pohvalit kako mi je moja draga priredila naj originalnji poklon koji sam primio u svojoj već 35g...
Pozvala je mog najboljeg frenda iz Rima, Nicola (neki su ga upoznali u Londonu) platila mu je kartu da dođe i da me iznenadi za rođendan. I ako je prvenstvena ideja bila da mene pošalje u Rim kod njega, ali ovako je ispalo bolje jer je on upoznao malog Marka i svih njih prvi put
Bio sam šokiran...:)
(Iva: da ne kažem da Niko ima ženu koja je moj osobni supplier genijalnih keramičkih žlica-držača za kuhaču i da mi šalje poštom novu kad mi muž strga staru žlicu pa još k tome pazi da se boje slažu s mojom kuhinjom i tako to...ma mrak žena, nema što!)0 -
pretpostavljam da je niko=dirty frankk
želim ti sretan rođendan!
želim da ti se ispuni sve ono što si sam zaželiš!0 -
cropdustress wrote:Majice dobre
Uglavnom, moje Bec i Neil slike kasne, sorryte, al moram stavit slike s moba na komp (Viktore, kabel!)
I da, procitala sam Into The Wild, i zbilja mi je knjiga ono....ne znam...
ne znam sto da napisem al mu se zbilja divim. Sad mi samo treba film. To cu opet Viktora udavit...
Sir, yes sir!
Niko, Sretan rođendan
elcielo - hvala na preporuci za Buffalo Tom
Pajo&Iva - hvala na ITW filmu
lestes - hvala na kupnji AIC
I tako, moglo bi se reći da sam zahvalan momak...
Death or glory!0 -
Dirty Frankk wrote:Kad smo već kod rođendana moram se pohvalit kako mi je moja draga priredila naj originalnji poklon koji sam primio u svojoj već 35g...
najs poklon
sretan rođos!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ide ko ove godine na nova rock?
http://www.novarock.at/index.php?novalineup0 -
cool!
sretan rockas, takodjer!0 -
Sretan rođo, Niko care!
Mi smo generacija. Drago mi je to čuti, da se ne osjećam usamljeno s ovim svojim godinama na plećima!Ima nas još...
0 -
e niko hepi brzdej!
nek ti se ostvare sve zelje...;):D
btw...vidim da su neki procitali ITW...
a ja nisam ni na polovici jos:D
...bit ce bolje...:D...the north is to south what the clock is to time...
419 3520
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads