Pearl Jam in Zagreb!

Options
16336346366386391290

Comments

• lestes
    lestes Posts: 959
    sretan rođendan!!
    nisam znala :(
  • pajo wrote:
    Iva: drage moje potato girl i lestes, ne mogu da vas ne pitam - čemu takvi depra sigovi? pa mlade ste, lijepe i pametne - idemo malo s pozitivom nekom, ha?
    najte se ljutit, ja to samo ko' gospođa u godinama malo brontulam... :) feel free to ignore me...

pajo: a ti masni kaj ti briješ, žićbo je davno prošao...

Kakvi depra sigovi... ;):D

Ima lestes praf, ono je wisdom by Homer Simpson... :D

Ej Iva, jel bi se mogle nać negdje u gradu na 10 min da konačno uzmem svoj primjerak ITW? Za slučaj da opet bojkotiram neki budući meet-up... :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    lestes wrote:
    :) pa za ovo moje je radiohead kriv. a prije sam imala nekaj iz optimistic, isto
    radiohead. isprali mi mozak :D:o
    a mislim da je ovo kaj potato ima od homera simpsona ;)
    nem te ignorirala!
    Iva: sve mi je jasno sad...jedan od glavnih razloga zakaj meni Radiohead ne sjeda (unatoč tome što fanatično/'prisilno' idem na njihove koncerte :)) je upravo taj cheerful disposition koji ih karakterizira...
  • lestes
    ja ih volim... i nemojte se brinuti ak mi je koja pjesma na repeatu po 10ak puta ;):D
  • pajo
    Kakvi depra sigovi... ;):D

Ima lestes praf, ono je wisdom by Homer Simpson... :D

Ej Iva, jel bi se mogle nać negdje u gradu na 10 min da konačno uzmem svoj primjerak ITW? Za slučaj da opet bojkotiram neki budući meet-up... :D
    Iva: sig ti je trenutno dobar da bolji ne može!!!!!!!! :D it has it all - pozitivan, iz savršenog izvora, ma mark!!!!

sure da se možemo nać. ja ti radim odmah uz Petrovu crkvu - ak možeš dotamo dobacit možemo se dogovorit... šaljem ti sad broj moba na pm pa se dogovorimo
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    pajo wrote:
    pajo: a ti masni kaj ti briješ, žićbo je davno prošao...:D:D

ma to se on samo ulizuje deda mrazu :P

a kaj se tiče majica-mogu ti oni otisnuti kaj god ti želiš-samo kaj sumnjam da ona u dućanu ima natpis vedder ili pearl jam
    ja sam si radio te majice na moru i mogu reći da su stvarno kavlitetne i da se isplati kupiti-jedna majica mi je stara oko 3 godine i još je ko nova-slika se drži-samo se nesmije peglati :D
  • Kad smo već kod rođendana moram se pohvalit kako mi je moja draga priredila naj originalnji poklon koji sam primio u svojoj već 35g...
    Pozvala je mog najboljeg frenda iz Rima, Nicola (neki su ga upoznali u Londonu) platila mu je kartu da dođe i da me iznenadi za rođendan. I ako je prvenstvena ideja bila da mene pošalje u Rim kod njega, ali ovako je ispalo bolje jer je on upoznao malog Marka i svih njih prvi put :D

Bio sam šokiran...:)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    masni wrote:
    p.s. meni je to malo bedasto.. znam da su se provodile velike diskusije oko toga da je eddie pearl jam, odnosno nije..
    ja lik i djelo gore pomenutoga obožavam, ali mislim da ne bih s jednakim uzitkom nosio majicu gdje je samo eddie i pise pearl jam i majicu s nekim artom gdje pise pearl jam.. ovo drugo mi je bolje :)
    Iva: slažem se. iako mi je premrak ovo kaj je niko smislio malo bi mi ipak bilo bed samo njega promovirat (dosta mi je njegova mrak fotka kao wallpaper na mobu - koja sajkosica! :)). meni je palo na pamet da bi ova majica bila idealan poklonac za edvarda od CRO ekipe. Jedino kaj bi bilo guba smislit majice i za ostale momke (npr. za Stonca neku s kamenom - npr. žalom poput onih koje niko koristi za brodiće, za Jeffa Purgera nešto povezano s tri ribe i Zagrebom i tak).
  • Hej Niko, sretan rođendan! :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • pajo
    Kad smo već kod rođendana moram se pohvalit kako mi je moja draga priredila naj originalnji poklon koji sam primio u svojoj već 35g...
    Pozvala je mog najboljeg frenda iz Rima, Nicola (neki su ga upoznali u Londonu) platila mu je kartu da dođe i da me iznenadi za rođendan. I ako je prvenstvena ideja bila da mene pošalje u Rim kod njega, ali ovako je ispalo bolje jer je on upoznao malog Marka i svih njih prvi put :D

I&M: kao prvo, sretan rođendan, a kao drugo, fakat imaš pregenijalnu ženu! :D

(Iva: da ne kažem da Niko ima ženu koja je moj osobni supplier genijalnih keramičkih žlica-držača za kuhaču i da mi šalje poštom novu kad mi muž strga staru žlicu pa još k tome pazi da se boje slažu s mojom kuhinjom i tako to...ma mrak žena, nema što!)
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    pretpostavljam da je niko=dirty frankk :)
    želim ti sretan rođendan!
    želim da ti se ispuni sve ono što si sam zaželiš! :D
  • lestes
    pajo wrote:
    Iva: (dosta mi je njegova mrak fotka kao wallpaper na mobu - koja sajkosica! :))
    imamo istu :D
    btw kad si već spomenula three fish... kak su oni meni super!!! :):)
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Majice dobre

Uglavnom, moje Bec i Neil slike kasne, sorryte, al moram stavit slike s moba na komp (Viktore, kabel! :D)
    I da, procitala sam Into The Wild, i zbilja mi je knjiga ono....ne znam...
    ne znam sto da napisem al mu se zbilja divim. Sad mi samo treba film. To cu opet Viktora udavit...

Sir, yes sir! :D

Niko, Sretan rođendan :)

elcielo - hvala na preporuci za Buffalo Tom ;)

Pajo&Iva - hvala na ITW filmu

lestes - hvala na kupnji AIC

I tako, moglo bi se reći da sam zahvalan momak :D...
    Death or glory!

• siljo
    siljo Posts: 2,203
    Kad smo već kod rođendana moram se pohvalit kako mi je moja draga priredila naj originalnji poklon koji sam primio u svojoj već 35g...

najs poklon :)

sretan rođos!
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • lestes
    ide ko ove godine na nova rock?
    http://www.novarock.at/index.php?novalineup
  • killroy
    killroy Posts: 739

cool!
    sretan rockas, takodjer!
    :)
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    Rijeka wrote:
    elcielo - hvala na preporuci za Buffalo Tom

hej, pa nije valjda da si ga već našao, i da ti se već svidjelo? zakon! :)
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    elcielo wrote:
    hej, pa nije valjda da si ga već našao, i da ti se već svidjelo? zakon! :)
    Našao sam 6 albuma i skinuo, preslušao jedan i pol (Birdbrain i Let mne come over) te mi se prilično sviđaju zasad. Još ostatak moram preslušat radi općeg dojma..
    Death or glory!

• snih
    snih Posts: 1,052
    Sretan rođo, Niko care! :)

Mi smo generacija. Drago mi je to čuti, da se ne osjećam usamljeno s ovim svojim godinama na plećima! :D Ima nas još... :D
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    e niko hepi brzdej!
    nek ti se ostvare sve zelje...;):D

btw...vidim da su neki procitali ITW...
    a ja nisam ni na polovici jos:D
    ...bit ce bolje...:D
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352