Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Da li se prepoznajete?
(opis tipicnog emo-a s wikipedije):
Emo is also sometimes associated with a certain fashion. Emo clothing is characterized by tight jeans on males and females alike, long fringe (bangs) brushed to one side of the face or over one or both eyes, dyed black, straight hair, tight t-shirts which often bear the names of rock bands (or other designed shirts), studded belts, belt buckles, canvas sneakers or skate shoes or other black shoes (often old and beaten up) and thick, black horn-rimmed glasses. Emo fashion has changed with time. Early trends included straight, unparted hair (similar to that of Romulans and Vulcans in Star Trek), tightly fitting sweaters, button-down shirts, and work jackets. Dress currently may include trackjackets and hoodies.
Mislim, cim spominju Romulanse i Vulcanse kak to itko moze shvatit ozbiljno??
Al eto pise i ovo:
In recent years, emo has been associated with a stereotype that includes being emotional, sensitive, shy, introverted, or angsty. It is also associated with depression, self-injury, and suicide...0 -
Live long and prosperous...
Ne ide mi bas uz Emo konotaciju Romulanaca
Ovo je pozivitno ful
I da...slazem se...sistem je u banani i to utjece na djecu...
necu previse komentirati ovo jer se svaki dan susrecem sa svim i svacim, a znate koje su dobi moja djeca u jaslicama...tako da od samog pocetka tu nes ne stima, familija, okruzenje, geni...itd.
Aj, bar smo mi normalni"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Live long and prosperous...
e hvala za sve one linkove! gledam čim dođem u zg, jedva čekam0 -
lestes wrote:al nisu to romulanci, nego vulkanci
e hvala za sve one linkove! gledam čim dođem u zg, jedva čekam
a uostalom, kod Jean Luc-a ih bas nema puno zadnje vrijeme
Vise bih se zabrinula za one koji dolaze govoreci: Resistance is futile.
Ti su opasni. I emo su ful.
I da, ono majice bendova ili designer shirts...pih. Jedino to izbaci i tu smo negdje"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
shela wrote:Da li se prepoznajete?
(opis tipicnog emo-a s wikipedije):
hehe, moji biseri s posla su me "zabrinuto" nazvali jucer i rekli da ih ovaj nacrtani lik dolje lijevo s wikipedie ful podsjeca na mene...
http://en.wikipedia.org/wiki/Emo
uopce ne kuze da ja ne nosim naocale
uglavnom, šalu na stranu, ako u gradu naiđete na emo ekipu, nemojte ih ni slucajno pogledati u oci... postat cete emo...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
cropdustress wrote:Vise bih se zabrinula za one koji dolaze govoreci: Resistance is futile.
Ti su opasni.
we are the Borg, svi smo prošli lobotomiju, imamo samo jednog cara i kolektivan mozak (jedva jedan na sve nas); resistance is futile...0 -
OMG! Kuda to ide ovaj, nekada fini PJ topic?
Kakve su to sad brije krenule... žešće!
Samo čitam i duboko razmišljam, pa šećem i kontempliram.
Šala-mala. Samo naprijed, mada su zadnje dvije-tri stranice prilično u daunerskom, da ne kažem "darkerskom" tonu!
Sjeća li se itko dark-a i "Crne ruže". Išlo se tad u Jabuku i slušalo The Cure, Sisters of Mercy, Mission, Cabaret Voltaire, Swans... i nosilo sve crno!
Ja to prošao!Lijepo srednjoškolsko razdoblje.
0 -
snih wrote:Sjeća li se itko dark-a i "Crne ruže". Išlo se tad u Jabuku i slušalo The Cure, Sisters of Mercy, Mission, Cabaret Voltaire, Swans... i nosilo sve crno!
Ja to prošao!Lijepo srednjoškolsko razdoblje.
a nama koji smo bili malo mlađi od vas su pričali strašne priče o mladeži u crnom koja se okuplja na groblju, pali svijeće i nosi okolo crne ruže i sl., funny...
0 -
Tako je - na to su me i asocirali ovi emo brijači! Ovo kaj pišu naši novinari je prestrašno! :(
Ja ne znam nikog ko se vubil, ali bila je isto neka spika da se neka djevojka vubila jer je bila vu Crne ruže upisana. I da je Malnar vođa te i takve, darkerske organizacije Crne ruže. Također, nis nikog upoznal ko je bil učlanjen.
I tak...0 -
Vjerojatno je tih ubojstava bilo i prije, samo su sad ove idiotske televizije odlucile zaradit malo para, pa to isfuravaju ko neku senzaciju.
Ne mogu vjerovat, kad dodjem doma s posla i krenu one vijesti na Novoj tv i onda pocnu samo nabrajat ko se ubio ili ko je koga ubio, tko je opljackao ili prebio nekog. I to u takve detalje da se covjeku smuci. Bez veze i nicem ne koristi, osim da se, smisljeno ili ne, kontrolira opce raspolozenje ljudi.
Strah i shock...najjace sredstvo za manipulaciju.
Sto se tice jadne djece, svaka prica je tuzna.0 -
killroy wrote:Vjerojatno je tih ubojstava bilo i prije, samo su sad ove idiotske televizije odlucile zaradit malo para, pa to isfuravaju ko neku senzaciju.
Ne mogu vjerovat, kad dodjem doma s posla i krenu one vijesti na Novoj tv i onda pocnu samo nabrajat ko se ubio ili ko je koga ubio, tko je opljackao ili prebio nekog. I to u takve detalje da se covjeku smuci. Bez veze i nicem ne koristi, osim da se, smisljeno ili ne, kontrolira opce raspolozenje ljudi.
Strah i shock...najjace sredstvo za manipulaciju.
Sto se tice jadne djece, svaka prica je tuzna.
a gle, takve agli stvari koje gledamo na telki (a događale su se, događaju se i događat ce se) odvracaju paznju od problema tipa OPET poskupio benzin (ok, globalni problem), pregovori s EU su u banani (jako predizborno oruzje), obrukali se sa zerpom zbog nesposobnosti pravosudja i neusklađenosti zakona (jako predizborno oruzje; ministrica jedna od sposobnijih), zg holding je idealna tvrtka koja radi na dobrobit građana zagreba (dizuci cijene da bi imali najbogatiji nagradni fond u svjetskom skijaskom kupu dok nema love za skolske psihologe) i tako dalje i tako blize...
a da ne kazem da nisam mogao kupiti jednu PJ majicu ili npr. "used&new" knjigu na Amazonu jer ne rade dostavu u anus svijeta
btw, pri povratku sa neil younga, kupio sam par stvari u ikei... cijena 115EUR... prijavio na granici i carinik me trazio racun... dao sam mu racun sa merverom, on je rekao da je previse (dozvoljeno 40EUR), a ja sam samo prokomentirao kao "pa skupilo se par sitnica"... carinik me pita da li imam vignetu, majstor izađe iz kucice, skine mi vignetu i pusti me bez da sam platio carinu... heloooou!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:a gle, takve agli stvari koje gledamo na telki (a događale su se, događaju se i događat ce se) odvracaju paznju od problema tipa OPET poskupio benzin (ok, globalni problem), pregovori s EU su u banani (jako predizborno oruzje), obrukali se sa zerpom zbog nesposobnosti pravosudja i neusklađenosti zakona (jako predizborno oruzje; ministrica jedna od sposobnijih), zg holding je idealna tvrtka koja radi na dobrobit građana zagreba (dizuci cijene da bi imali najbogatiji nagradni fond u svjetskom skijaskom kupu dok nema love za skolske psihologe) i tako dalje i tako blize...
a da ne kazem da nisam mogao kupiti jednu PJ majicu ili npr. "used&new" knjigu na Amazonu jer ne rade dostavu u anus svijeta
btw, pri povratku sa neil younga, kupio sam par stvari u ikei... cijena 115EUR... prijavio na granici i carinik me trazio racun... dao sam mu racun sa merverom, on je rekao da je previse (dozvoljeno 40EUR), a ja sam samo prokomentirao kao "pa skupilo se par sitnica"... carinik me pita da li imam vignetu, majstor izađe iz kucice, skine mi vignetu i pusti me bez da sam platio carinu... heloooou!
ju sed it rajt, maj frend! to je to... kontrola medija je zakon...
a ovo za carinu, hebeno...ti naši carinici se fakat daju za malu paru... mi potrosili 500 ojri, dali 100 kn u pasošu i sve 5!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
evo jedna, recimo, zanimljivost:D
nije bas nes, al ajde
rijeka, varazdin, dubrovnik...nisam vidio zg...:)
http://www.stress.hr/pretrazivanje.php?q=Pearl+Jam&cid=...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
hard_sun wrote:evo jedna, recimo, zanimljivost:D
nije bas nes, al ajde
http://www.stress.hr/pretrazivanje.php?q=Pearl+Jam&cid=
fora... ja si naručila remen...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
hard_sun wrote:evo jedna, recimo, zanimljivost:D
nije bas nes, al ajde
http://www.stress.hr/pretrazivanje.php?q=Pearl+Jam&cid=
Neee!
Uhm, ja sam malo bedasta i umorna veceras..ali sto je to vigneta?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
kolko ja znam vigneta ti se kupuje za prolaz kroz Austriju:D
sjecam se kad sam bio s tatom:D:D...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
cropdustress wrote:Isss....:eek:
Uhm, ja sam malo bedasta i umorna veceras..ali sto je to vigneta?
Ona naljepnica koju zalijepiš na šoferšajbu, umjesto plaćanja cestarine po Austriji...
Death or glory!0 -
vigneta-nije to ono kaj moraš kupiti ukoliko se želiš voziti njihovim cestama?
kupiš to i pičiš gdje hočeš,i po autobahnu ako želiš,sve free
ima i neka fora sa carinom-u to nisam baš upućen-ali ako nešto kupiš (recimo novi bicikl) mislim da imaš pravo na neki povrat novca... e sad u to nisam siguran-to mi je govorio frend kad sam si htio kupiti bicikl u austriji
sad i mene zanima
ima ovdje svjetskih putnika koji znaju nešto više o tom povratu?0 -
Svjetski putnici obicno putuju, ne kupuju u ikei
bar ne ja :(
a povrat se treba dobit...sve ovisi..
ili ti naplate carinu doma :mad: ahh...bolna tema."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ja sam čuo da bi trebao dobiti povrat od oko 10-15 % koliko si to platio-znači na bicikl od 5 000 kn oko 700 kn
ali stvarno ga znaju srati na carinama...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads