Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
masni wrote:DOBIO SAM GA KONACNOOOOOO !!!!!
(misli se na pre-order cd i majicu, op.a.)
pozdrav
ISKRENE CHESTITKEI RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
Bettergirl Sarah wrote:samo, please, imam jednu "malu" zelju: moram da stojim FRONTALNO sa EDDIJEM...:P HVALA NA RAZUMEVANJU
vec vidim catfight za to mjesto u prvom redu
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:
vec vidim catfight za to mjesto u prvom redu
...ma, sve ce to moja pozitiva urediti i srediti....
.....a FRONTALNO u prvom redu bila sam i u Budimpeshti pre 10 godina!...:)...i u modricama :(...ali, VREDELO JE!
I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
kike_gott wrote:možeš se kladit
čuj, sorry, al to je moje mjesto i ne dam ti ga ni za sve pare ovoga našeg malog svijeta
kaj nam je onda dogovor pao u vodu ili se nalazimo ujutro??? dajte malo akcije!!!
hi, hi...paz' samo da ne uleti neko treciI RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
xaxaxa! bravo! dok se vi potuchete, doci cu ja da zauzmem mjesto, i to bez problemaPearl Jam pieces...
This is how I saw it one day: Insignificance at the Porch of Mankind
http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=170 -
ajajajaj sad ja sve moram organizirat... znaci pazi ovako
MJESTO : Zagreb
DATUM : 26. 09. 2006
LOKACIJA U Zg. : Trg Sportova ( poznatiji kao onaj velki trg na kojem je dugi red prije koncerta u Domu Sportova)
VRIJEME : 09:00 h - koncerta
DOLAZE : ljudi sa svih krajeva ovog prostora ( POD OBAVEZNO )
TEMA : upoznavanje; sviranje PJ; priprema i finalni dogovori oko ulaska u dvoranu
SA SOBOM DONJETI :
a) -->KARTU<-- da ne bi netko pametan jurio okolo naokolo jer ju nije ponio!!
b) hrane i pica --> moze se kupiti i u okolnim ducanima
c)optional : gitara ( ako ce netko ici s autom pa se spremi gitara prije koncerta)
POZELJNO JE : !!doci sto ranije!! da bi se svi lijepo izupoznavali i uzivali kako samo PJ fanovi mogu!
znaci to ce izgledati ovako nekako:
Masni i ja smo tamo od jedno 08:30, izanaliziramo//lociramo mjesto okupljanja i sjednemo u formaciju kruga ( koji ce se onda siriti kako ljudi dolaze ). biti ce to okupljanje za anale.
pozdraf,
Sven...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
Bettergirl Sarah wrote:Mislim da bi bilo totalno STUPIDNO ako MI, SVI SA OVOG THREADa, ne bi smo bili u prvom redu!! Pa, ljudi moji, ko ce, ako ne MIIIII??!And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...0 -
Cutki wrote:ajajajaj sad ja sve moram organizirat... znaci pazi ovako
LOKACIJA U Zg. : Trg Sportova ( poznatiji kao onaj velki trg na kojem je dugi red prije koncerta u Domu Sportova)
TEMA : upoznavanje; sviranje PJ; priprema i finalni dogovori oko ulaska u dvoranu
SA SOBOM DONJETI :
c)optional : gitara ( ako ce netko ici s autom pa se spremi gitara prije koncerta)
POZELJNO JE : !!doci sto ranije!! da bi se svi lijepo izupoznavali i uzivali kako samo PJ fanovi mogu!
Masni i ja smo tamo od jedno 08:30, izanaliziramo//lociramo mjesto okupljanja i sjednemo u formaciju kruga ( koji ce se onda siriti kako ljudi dolaze ). biti ce to okupljanje za anale.
pozdraf,
SvenAnd sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...0 -
Spomenka wrote:xaxaxa! bravo! dok se vi potuchete, doci cu ja da zauzmem mjesto, i to bez problema
... ma, nema tuche...taman posla...znachi, ja-frontalno, a vi sa leve i desne strane da odrzavate balans! I think it's PERFECT, a svi smo u LINIJI No1!!
I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
SA SOBOM DONJETI :
pozdraf,
Sven
Mislim da je to cool... SEE YOU THAN!I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
tinna,
koliko se ja sjećam ti i seka spavate kod moje bake, tako da vam ne trebaju vreće za spavanje....jel tako? šala mala - kod mene spavate...
Sarah,
bit će mjesta ispred eddija, mada ja mislim da je zanimljivije kod mikea, ali kako želiš... ja ti se neću miješati...
kao treće, ja (a pretpostavljem i još neka ekipa sa threada) smo u beču dan ranije, pa ne znam kako ću stići na party prije koncerta, ali mislim da definitivno poslije koncerta treba nešto organizirati s obzirom da je slijedeći koncert tek za 4 dana... tko organizira party? nisam!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
ljudi, zna li neko ko je oraganizator koncerta?
koje su shanse da to buide lik koga svi znaju kao Banderasa?
bash mi je potrebna ta informacija...Pearl Jam pieces...
SA SOBOM DONJETI :
pozdraf,
Sven
dolazim oko 9-10, JEBENO!!!0 -
xaxaxax koja sam ja budla, ladno izbrisah proshli post jer ga editovah umjesto da idem na reply..
e pa...
nego, nemate vi cure problema, nece oni bit na smao jedno mjesto, skakutace okolo, tako da gdje god da stanemo u prvi red eto nama zabave
nema tuche nema problema, samo da dodjemo do tog prvog redaPearl Jam pieces...
Spomenka wrote:xaxaxax koja sam ja budla, ladno izbrisah proshli post jer ga editovah umjesto da idem na reply..
e pa...
nego, nemate vi cure problema, nece oni bit na smao jedno mjesto, skakutace okolo, tako da gdje god da stanemo u prvi red eto nama zabave
nema tuche nema problema, samo da dodjemo do tog prvog reda
upravo takojedva čekam
0 -
uh, ja nishta nisam organizovala.. ni prevoz ni karte, moram pochet sad da se cimam...
evo za sad imam smjeshtaj mada ne znam koliko cu bit sposobna da idem na spavanje...
po nekim mojim procjenama trebace mi 3 dana da me prodje povecanje adrenalina od koncerta
juhuuu!Pearl Jam pieces...
jurasica wrote:tinna,
koliko se ja sjećam ti i seka spavate kod moje bake, tako da vam ne trebaju vreće za spavanje....jel tako? šala mala - kod mene spavate...
Sarah,
bit će mjesta ispred eddija, mada ja mislim da je zanimljivije kod mikea, ali kako želiš... ja ti se neću miješati...
kao treće, ja (a pretpostavljem i još neka ekipa sa threada) smo u beču dan ranije, pa ne znam kako ću stići na party prije koncerta, ali mislim da definitivno poslije koncerta treba nešto organizirati s obzirom da je slijedeći koncert tek za 4 dana... tko organizira party? nisam!!!
gle, dolazite svi do doma sportova sigurno, pa je pitanje samo vremena kad! mi smo od jutra tamo, pa se samo prikljucite oko podne ili kad vise budete mogli!...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
Uh, ja cu se taman izgubit nedje...
Nisam nikad bila u Zagrebu, a i ne znam kako vi ljudi izgledate.. Ali, ponesite jednu gitaru i konstantno svirajte PJ.. Onda cu samo pratiti muzikuPearl Jam pieces...
Spomenka, use the force...
a valjda ćemo se prepoznati...hm...kako? ima netko ideju?0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market