Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Hey ljudi!
U TOTALNOJ SAM FRCI SA VREMENOM!!! Imam i previshe posla, a i ne znam shta bih vam sada pisala.... u svakom sluchaju, svakog dana prochitamn postove... U TOKU SAM... IZ PRIKRAJKA....hi, hi....
@Doctor
Proshle nedelje sam bila poslovno na tri dana u Sarajevu, ali, na zalost, ne stigoh da ti se javim...ma, bice josh prilika!!
@ ALL
BIG HUG!!!
Sincerely yours
PJ GIRL SARAHI RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
pozdrav svima iz ns!!!
ovako stoje stvari: kupio sam karte za pariz, torino i berlin, nadam se pragu milanu i veroni. kontam da idem sam, tj. najvjerovatnije cu morati, ali bilo puno lakse i zanimljivije ako bih isao s nekim. hence, ako ima neko s ovih prostora da ima slicne planove za jesen neka mi se javi da se organizujemo.Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...0 -
eto opet i mene... ništa novoga... htjela sam samo prokomentirati ovaj bonus cd koji smo dobili s novim albumom od 10c - katastrofa zvuk!!! prvo kad sam čula, mislila sam da je neka zajebancija, ali onda sam skužila da baš i nije... hmmm... :( nevermind, pearl jam rocks....
crazy marko,
šiljo i ja ti pičimo za italiju pa se možemo nešto dogovoriti... ne nužno u istom prijevoznom sredstvu, jer nas je već dosta, ali nije problem za druženje u Italiji... zapravo, mislim da nas dosta ide u Italiju, pa dogovorit ćemo se već...
čujemo se....... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
cropdustress wrote:ne, ne, ne...Nije istina! Ljudi su samo prezaposleni jer moraju zaradit
za 9.mjesec da mogu na tuneju
I isplanirat sve...;)
Ja sam uvijek tu, i UVIJEK pozitivna!
Sta ima u ZG? Nadam se da cu doc sad u 6.mj. jos jednom i *zgrabit* jedan Avocado (plakat)
e sid,
a kad ti ideš odn. kad se vraćaš iz amerike? to će ti biti na knapić, jel tako?... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:eto opet i mene... ništa novoga... htjela sam samo prokomentirati ovaj bonus cd koji smo dobili s novim albumom od 10c - katastrofa zvuk!!! prvo kad sam čula, mislila sam da je neka zajebancija, ali onda sam skužila da baš i nije... hmmm... :( nevermind, pearl jam rocks....
crazy marko,
šiljo i ja ti pičimo za italiju pa se možemo nešto dogovoriti... ne nužno u istom prijevoznom sredstvu, jer nas je već dosta, ali nije problem za druženje u Italiji... zapravo, mislim da nas dosta ide u Italiju, pa dogovorit ćemo se već...
čujemo se....Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...0 -
CrazyMarko94 wrote:sad cu da se iznerviram. kad ti je stigao cd? ja sam ga jos 20. marta narucio i jos ga nema. ima da zapalim postu!
prošli tjedan je CD bio u zg... cuo sam da neki po europi jos nisu dobili pa ne moras brinuti.. jesi narucivao jos nesto uz cd? ako jesi, to je razlog kasnjenja...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
CrazyMarko94 wrote:sad cu da se iznerviram. kad ti je stigao cd? ja sam ga jos 20. marta narucio i jos ga nema. ima da zapalim postu!
nisi jedini bar.. ja isto tako... buuuuOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
jurasica wrote:e sid,
a kad ti ideš odn. kad se vraćaš iz amerike? to će ti biti na knapić, jel tako?
Ja ti odlazim 15.6., a vracam se krajem 8., pocetkom 9.mj.
Mozda i hoce bit malo na knap, pogotovo ako pocnem raditi (bar tako planiram), a za vikende budem isla na PJ koncerte
Al nema veze, islati se, i naucena san na taj *knap*. Tako otrpilike moj zivot i izgleda.
Jedva cekam taj 9.mjesec! Ludi su potpuno, pratite vi te setliste i review-e?
Sta ce tek bit kad dodju tu ako su sad ovako vatreni?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Sta ce tek bit kad dodju tu ako su sad ovako vatreni?one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Tek sada vidim da je LEASH ODSVIRAN NA DRUGOM KONCERTU U BOSTONU!!!
Ne citam previse thread pa sam se bas iznenadio.. Jebote, jedva cekam koncert(e).. Ko ce docekat septembar..
EDIT: Vidim da su je svirali i na sljedeca dva koncerta, al mozete zamislit koje je to iznenađenje bilo..26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
Evo jedan link da procitate sta je lik dozivio.. http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=194772
Mozda su neki i upratili.. Ne mogu da vjerujem da ima ovako sretnih ljudi. Pomalo je nevjerovatno al je rekao staviti neke video snimke da dokaze to..26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
Doctor wrote:Evo jedan link da procitate sta je lik dozivio.. http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=194772
Mozda su neki i upratili.. Ne mogu da vjerujem da ima ovako sretnih ljudi. Pomalo je nevjerovatno al je rekao staviti neke video snimke da dokaze to..
blago njemu, ne samo da ih je video uzivo nego pio pivo sa eddom...
kako neki ljudi imaju srece...And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...0 -
Cao drushtvo,
evo vam link za zvanicni sajt moje pozorisne trupe Splin teatar, ili josh popularnije SPLEEN THEATRE:
http://www.spleentheatre.com
p.s. Ko nema wireless internet, malko ce se pomuchiti oko otvaranja Home pagea, ali uskoro ce i to biti sredjeno, kao i galerija fotki i sl.
Chujemo seI RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
Bettergirl Sarah wrote:Cao drushtvo,
evo vam link za zvanicni sajt moje pozorisne trupe Splin teatar, ili josh popularnije SPLEEN THEATRE:
p.s. Ko nema wireless internet, malko ce se pomuchiti oko otvaranja Home pagea, ali uskoro ce i to biti sredjeno, kao i galerija fotki i sl.
Chujemo se
stranica vam je zakon... tko god da vam je radio, majstorski je napravio... trebalo bi ga poslati u pearl jam stožer da im pomogne oko slijedećeg spota...... I surfaced and all of my being was enlightened...
Bettergirl Sarah wrote:Cao drushtvo,
Chujemo se
nice sitevidim da i dosta radite... i guess
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
jurasica wrote:stranica vam je zakon... tko god da vam je radio, majstorski je napravio... trebalo bi ga poslati u pearl jam stožer da im pomogne oko slijedećeg spota...
Hvala puno na lepim rechima! A site smo radile Marija (my sis i saradnica) i moja malenkost.... eh, tako bih volela da radim spot za Pearl Jam! Inache, imam iskustva i sa tim...
I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
siljo wrote:nice site
vidim da i dosta radite... i guess
Bash mi je drago da vam se dopada, jer, kako si i sam primetio, veliki rad i posvecenost su u pitanju...
It's my lifeI RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
e, ja ne mogu to da otvorim sa mojom jadnom konekcijom, pa ti ne mogu komentarisati to, ali zato konachno nabavih ovaj album novi (zove li se Pearl Jam ili Avocado? Nekako bi bash bilo dobro da se zove Avodaco, da ga ne zovem 'onaj novi' vishe), i odushevljavam se (izgleda sam i ja 'pravi' fan, poshto se nikome ne svidja).
Zakachih se za Unemployable na prvo slushanje, i jedva stigoh da prodjem kroz ostale pjesme. Onda predjoh na ostale slushajuci Unemployable izmedju svake druge koju chujem, i mogu vam reci da ima samo jedna koja me nervira, nju preskachem (vazda li se nadje jedna za preskok, ne znam koja je muka s tim). Nije to losha pjesma, ali nekako me nervira, chim pochne da svira (evo chak se i rimuje)
ta pjesma je Parachutes. nervira li josh koga ova pjesma?
znam ja da ce mi se i ona svidjet kasnije, kad sjednem i poslusham je fino od pochetka do kraja, ali nekako mi je sad toliko odbojna da je chak nisam ni preslushala...
a kako je kod vas?Pearl Jam pieces...
This is how I saw it one day: Insignificance at the Porch of Mankind
http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=170 -
e, odakle meni preko 200 postova, to mi nikako nije jasno...
jeste da sam odavno na ovom forumu, ali neshto nisam bila bash aktivna, da tako kazem...
a shto ste se vi uspavali?
ajmo, svi na prste lagane, kuc-kuc!Pearl Jam pieces...
This is how I saw it one day: Insignificance at the Porch of Mankind
http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=170
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music