Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
masni wrote:svi cemo u zagreb!!!
i svi cemo se naci prije koncerta u zagrebu, u devetom mjesecu...
a kolko ce ljudi biti? pa puno naravno 10-12 000...
i onda ce biti drugog koncerta... pa ce se svinja probuditi i otici poslusati pj...
tako je, ljudi. mislim da cu definitivno uskoro kupiti karte za mene i sestru!!And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...0 -
ljudi, ja samo da kazem Welcome to all new cool people here...
ovaj, kao sto negde gore rekoh, izgleda da ce mi poklon za osamnaesti biti dozvola za odlazak u zg!
ja sam skupila dovoljno novca i mislim da cu vam se i ja pridruziti u spavanju ispred hale...(da nosim vrecu, ili samo cebe?)
i da se pohvalim-pocela sam da vozim!
eto, toliko od mene.
pozzAnd sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...0 -
ovo je sve divno i krasno, ali nekako sumnjam da ćemo se svi naći na istom mjestu, koliko god bi to bilo super!!! mogli bi svi doći dan-dva ranije sa vrećama za spavanje, lijepo zauzeti pozicije, čekati, zajebavati se... samo...ja još nisam kupila kartu, valjda ih ima, koncert je tek u devetom mjesecu. samozavaravanje
držim fige da ih još ima... nemate pojma kako mi je divno naići na ljudi koji vole pearl jam fanatično kao i ja, u mojoj bližoj okolici ih ide možda dvoje na koncert..ma, lažem, znam samo jednu curu koja ide. i da, baš je lijepo naći "balkanski" thread
0 -
kike_gott wrote:ovo je sve divno i krasno, ali nekako sumnjam da ćemo se svi naći na istom mjestu, koliko god bi to bilo super!!! mogli bi svi doći dan-dva ranije sa vrećama za spavanje, lijepo zauzeti pozicije, čekati, zajebavati se... samo...ja još nisam kupila kartu, valjda ih ima, koncert je tek u devetom mjesecu. samozavaravanje
držim fige da ih još ima... nemate pojma kako mi je divno naići na ljudi koji vole pearl jam fanatično kao i ja, u mojoj bližoj okolici ih ide možda dvoje na koncert..ma, lažem, znam samo jednu curu koja ide. i da, baš je lijepo naći "balkanski" thread
I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
tinna wrote:sad kazi: ,,svi cemo u zagreb, a i tina sa nama!,,
tako je, ljudi. mislim da cu definitivno uskoro kupiti karte za mene i sestru!!I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
zasto negativne misli?
organizirat okupljanje je jednostavno.
sve sto trebamo je netko iz Zagreba da pronadje neki prostor ili ako vec ne prostor moze i obliznji park (9. misec, bit ce lijepo vrijeme).
svatko tko ide nek si pribavi vrecu i/ili sator (ne mora se nuzno spavati, vreca dobro dodje u svakoj putnjoh situaciji), dosta hrane i pica te naravno puno dobre volje (to nece biti problem). Netko ce zaasigurno ponijeti i kakav kazetofon, pa smo problem glazbe također rijesili.
najveci problem ce izgleda biti osigurati prednja mjesta, ali pravovremenom kupnjom karata i s par ljudi dobre volje koji ce cekati...
toliko mogucnosti...
ajme jedva cekam koncert!!!Sep 26th - Zagreb - Croatia0 -
bok svima...
najbolje bi bilo organizirat okupljanje 24.9., u puzi izmedju berlina i beca, i naravno zagreba, jer puno ljudi ide po italiji na turneju s ovog threada, a i u berlin... a svi bi zeljeli se okupit...
nas se bilo skupilo samo cetvero prije mjesec dana u zagrebu, imali gitaru, i bilo je prejebeno cijelu noc..
ne mogusi zamislit kako bil fenomenalno bilo kad bi bilo 10-20, pa i vise ljudi..
straso. i tell u, strasno
i pozdrav tinni, zasluzila si ovaj koncert...Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
A jebemu, ako idem na sve koncerte od Praga do ZG, onda necu moc doc tog 24. :(
Al bit cu u ZG na dan koncerta, pa se onda nadjem sa svima vama i festamo (partijamo) prije showa
A imamo vremena, imamo jos do 9. mjeseca dogovorit se za sve, okupljanje i jos imamo poneku ideju Killroy i ja!
Samo vas molim da mi javite ako netko treba smjestaj u Veroni, jer mislim rezervirat hostel...Pa da nas ima vise ako budete dolazili..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
mogli bi se svi naći na maksimiru (valjda svi znaju gdje je to)...ako ne znate..to je park kod zoološkog vrta. pokraj stadiona. 25.og??? naravno, s vrećama za spavanje.0
-
juhu!
odlichna ideja da se nadjemo prije koncerta, i pravimo neko kampovanje pred halom (ili gdje vec). stizu vrece za spavanje, puna pozitiva i mjuuzikaaa!!!
ja planiram sa sobom da povedem 2 druga od kojih je jedan zagrizeni fan (tako je i pochelo nashe toplo prijateljstvo) a drugoga sam ja konvertovala u fana. sa njima mi nema dosadnoga trena, a pogotovu kad je u pitanju PJ ili neshto vezano za njih.
kad planirate to okupljanje?
nadam se da nece sve ostati na prichi...
Mi dolazimo iz Crne Gore, obozavamo Pearl Jam i u svojim ranim dvadesetim godinama prshtimo od energije i zelje za gorepomenutim avanturama. pa, smao se javite, mi smo tu.
toliko od mene za sada
pozdrav za sve, i puno vas volim jer volite ono shto puno volim :dPearl Jam pieces...
This is how I saw it one day: Insignificance at the Porch of Mankind
http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=170 -
kike_gott wrote:mogli bi se svi naći na maksimiru (valjda svi znaju gdje je to)...ako ne znate..to je park kod zoološkog vrta. pokraj stadiona. 25.og??? naravno, s vrećama za spavanje.
ja sam predlozio 24. jer tad bend nema koncerata, a 25og je bec...
al koji god datum uzeli, netko nece moc doc, tako da.. jebi ga
bit ce super, kad god bude...Oh when I was a kid oh how magic it seemed
onda se nađemo 26og ujutro kod doma sportova i čekamo koncert...jel paše svima??? zajebi onda vreće za spavanje0
-
masni wrote:ja sam predlozio 24. jer tad bend nema koncerata, a 25og je bec...
al koji god datum uzeli, netko nece moc doc, tako da.. jebi ga
bit ce super, kad god bude...
ekipa iz BiH, Slo i SiCG (ovaj put odvojene drzave) 24.09. vjerojatno nece biti u zagrebu...
vidi naslov threada, bilo bi ok da i na njih racunamo...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:ekipa iz BiH, Slo i SiCG (ovaj put odvojene drzave
) 24.09. vjerojatno nece biti u zagrebu...
Upravo tako.. Ja bih trebao biti u Zg 26. rano ujutro i bilo bi super da se tada i nađemo pa da zajedno krenemo oko (npr.) 15h u Dom sportova.. Kapije se otvarati vjerovatno negdje oko 18 pa bi valjda bilo ok da dođemo par sati prije i zauzmemo mjesta26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
bzzz
(ozivljavajuce zujanje)Pearl Jam pieces...
This is how I saw it one day: Insignificance at the Porch of Mankind
http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=170 -
ma mozea kad god hocete.. ja sam planirao biti na trgu sporova od jutra do konceta ionakoOh when I was a kid oh how magic it seemed
sto mislite koliko ranije cemo trebati stati ispred da bi uhvatili dobra mjesta?Sep 26th - Zagreb - Croatia0 -
DOBIO SAM GA KONACNOOOOOO !!!!!
(misli se na pre-order cd i majicu, op.a.)
pozdravOh when I was a kid oh how magic it seemed
ixidor wrote:
sto mislite koliko ranije cemo trebati stati ispred da bi uhvatili dobra mjesta?
Mislim da bi bilo totalno STUPIDNO ako MI, SVI SA OVOG THREADa, ne bi smo bili u prvom redu!! Pa, ljudi moji, ko ce, ako ne MIIIII??!
Zato, organizovacemo se....:).... samo, please, imam jednu "malu" zelju: moram da stojim FRONTALNO sa EDDIJEM...:P HVALA NA RAZUMEVANJUI RATHER BE WITH PEARL JAM!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music