Pearl Jam in Zagreb!

Options
12182192212232241290

Comments

• Zagreb, Croatia Posts: 449
    evo ga pogledajte i cijeli trailer, malo je duzi komad pjesme!

http://www.youtube.com/watch?v=U6H4oetp7p8

cya
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
    Hvala crveni, opet super! A onda smo naravno zabrijali gledat ostale PJ clipove po youtube, ima ih od premrak do presmijesnih (npr. intervju iz '92. kad ed nesto brblja, a netko je u komentare napisao 'humble, humble man' pa netko drugi dodao 'stoned, stoned man' - LOL)!
    SRETAN BOZIC SVIMA!!!

I ja malo kasnim, pa zato cu iskoristiti second chance:
    SRETNA NOVA GODINA!!! Dobar provod gde god bili!
    :D:D:D
    Sve najlepse svima, puno zdravlja i srece i da mi uvjek budete veseli i raspjevani... naravno u prvi redovi na PJ koncerte 2007.!
    :D

I moram malo o PCVC!
    Juce je bio koncert i momci su odlicni! Stvarno su profi i nema momenat u pjesme koji je uraden tek onako! Bravo!!! Pa gde ste to skrivali do sada?! hahaha Salim se. Bas me iznenadilo da imaju onako zestoki fanovi u Skoplje. A vidim da su jednom i vec svirali tu u 2001. :o Ja nisam znala.

Pozdrav i zagrljaji iz SK.
    Aaaaaaaaaa...
    Kako dobro zvuci Ed na Love Reign Over Me!!!!!
    Jedva cekam da cujem cjelu pjesmu!

Only love
    Can make it rain
    The way the beach is kissed by the sea
    ...
    :rolleyes:
  • Sad sam gledala trailer. Zakon! Jedva cekam film...i pjesmicu.
    Eddie zvuci :o
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
    katja wrote:
    I moram malo o PCVC!
    Juce je bio koncert i momci su odlicni! Stvarno su profi i nema momenat u pjesme koji je uraden tek onako! Bravo!!! Pa gde ste to skrivali do sada?! hahaha Salim se. Bas me iznenadilo da imaju onako zestoki fanovi u Skoplje. A vidim da su jednom i vec svirali tu u 2001. :o Ja nisam znala.

Pozdrav i zagrljaji iz SK.
    samo sto im nema vishe glavnog gitarista koji je bio ustvari cijeli bend!

pc&vc je bez Kralja (koji je bio moj susjed :) ) ko gunsi bez Slasha
    five, five, against one
    C2V3N wrote:

Ma to kažeš samo jer je bio tvoj susjed ;) Meni su ok i bez Kralja. Baš ih sad slušam :)

A G'n'R mi totalno sakerišu :D
    C2V3N wrote:

C2V3N-u... Hvala na traileru i na važnim informacijama... stvar zvuči zakon!

ali daj malo uspori s hračkanjem po dragim nam Pipsima!

Slažem se da su Kralja i njegova gitara odigrali značajnu ulogu u prepoznatljivosti zvuka benda, ali isto tako uopće ne mislim da su sada PCVC lošiji!

Ipak, najbolji mi je njihov album Fred Aster dok je još Kralja prangijao po đitrici!

Inače, gdje ćete na doček, ekipo!

asfo i ja planiramo u Fabriku:)! Janka doma baki ostaviti, a mi na provod uz novi val, kojega sam ja veliki fan, a asfo kuži samo Haustor (a i to je lijepo)!:D

Živeli mi bar sto godina!:D
    snih wrote:

u Jabuku :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
    snih wrote:
    C2V3N-u... Hvala na traileru i na važnim informacijama... stvar zvuči zakon!

ali daj malo uspori s hračkanjem po dragim nam Pipsima!

Slažem se da su Kralja i njegova gitara odigrali značajnu ulogu u prepoznatljivosti zvuka benda, ali isto tako uopće ne mislim da su sada PCVC lošiji!

Ipak, najbolji mi je njihov album Fred Aster dok je još Kralja prangijao po đitrici!

asfo i ja planiramo u Fabriku:)! Janka doma baki ostaviti, a mi na provod uz novi val, kojega sam ja veliki fan, a asfo kuži samo Haustor (a i to je lijepo)!:D

Živeli mi bar sto godina!:D
    ma ne bih nikada pljuvao po pipsima, jer ipak su oni obiljezili moju mladost, ali me ripper ljuti!

ipak mene veseli da su se Majke ponovno okuple!
    five, five, against one
    C2V3N wrote:
    ma ne bih nikada pljuvao po pipsima, jer ipak su oni obiljezili moju mladost, ali me ripper ljuti!

ipak mene veseli da su se Majke ponovno okuple!

je, riper strši k'o go*no u punču :D

Majke? ma daj?
    Standing on a hill, staring at a mountain...
    siljo wrote:
    je, riper strši k'o go*no u punču :D

Majke? ma daj?

ma daj... to jedino možeš reći ak ne voliš pipse!

Onda to ima opravdanja!

Inače...

nema!:D:D
    snih wrote:
    ma daj... to jedino možeš reći ak ne voliš pipse!

Onda to ima opravdanja!

Inače...

nema!:D:D

To faco!!!
    pajo wrote:
    To faco!!!
    Iva: Naredio mi suprug da izvolim pisat u poseban post ovo sto hocu napisat. Ma nije taj Riper toliko los, ali da je imao kojeg dobrog frenda koji bi mu rekao GET OVER YOURSELF! bio bi bolji...
    (snih, vec vadim stit da se obranim od napada tu doma, pa nemoj i ti, please :))
    pajo wrote:
    Iva: Naredio mi suprug da izvolim pisat u poseban post ovo sto hocu napisat. Ma nije taj Riper toliko los, ali da je imao kojeg dobrog frenda koji bi mu rekao GET OVER YOURSELF! bio bi bolji...
    (snih, vec vadim stit da se obranim od napada tu doma, pa nemoj i ti, please :))

Nikada ja ne bih takvo što činio!:)

Vi ste jedna vrlo pristojna mlada dama s koliko-toliko razumnim i prihvatljivim argumentima!

Slažem se da je Riper malo "poseban", ali da nema te posebnosti, možda ga i ne bi bilo!
    Rolling Stone je izbacio naj albume i pjesme 2006. PJ je 13., a WWS je 11.

13. Pearl Jam
    Pearl Jam's best studio album in a decade is like Vs. with politics -- iron-rock riffing and a lyric righteousness forged in real battle. "World Wide Suicide" and "Army Reserve" don't just protest the Iraq War and its disastrous consequences. These are songs about universal accountability (you need two sides to have a war) and the still-revolutionary power of individual dissent. "I will not lose my faith," Vedder sings on "Inside Job," a climactic fusion of Zep and Seventies Who. Now that's classic rock.

11. World Wide Suicide
    The president -- "writing checks that others pay" -- gets it in this top-shelf blast of bad news and fighting spirit from the Seattle band that refuses to die.

http://www.rollingstone.com/news/coverstory/13000543/page/1
    http://www.rollingstone.com/news/coverstory/13000557/page/1
    pajo wrote:
    Rolling Stone je izbacio naj albume i pjesme 2006. PJ je 13., a WWS je 11.

13. Pearl Jam
    Pearl Jam's best studio album in a decade is like Vs. with politics -- iron-rock riffing and a lyric righteousness forged in real battle. "World Wide Suicide" and "Army Reserve" don't just protest the Iraq War and its disastrous consequences. These are songs about universal accountability (you need two sides to have a war) and the still-revolutionary power of individual dissent. "I will not lose my faith," Vedder sings on "Inside Job," a climactic fusion of Zep and Seventies Who. Now that's classic rock.

11. World Wide Suicide
    The president -- "writing checks that others pay" -- gets it in this top-shelf blast of bad news and fighting spirit from the Seattle band that refuses to die.

http://www.rollingstone.com/news/coverstory/13000543/page/1
    http://www.rollingstone.com/news/coverstory/13000557/page/1
    nadam se da novi album nece vishe olko obuhvacat politicu, obozavam riot act koji mi je i najbolji album od njih ali vec je prevec malo politike i antiratnih sranja!
    five, five, against one
    snih wrote:
    Slažem se da je Riper malo "poseban", ali da nema te posebnosti, možda ga i ne bi bilo!

alo ekipa.. ja bih se najviše složila s ovim... meni je ripper genijalan... toliko mi je gušt slušati tog čovjeka, strašno... a i smiješan je za popizdit... a i čini mi se da su oni jedini naš bend, uz urbana, koji baš drže do kvalitete i ne daju se kompromitirati... ovi svi ostali štancaju i doviđenja...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    C2V3N wrote:
    nadam se da novi album nece vishe olko obuhvacat politicu, obozavam riot act koji mi je i najbolji album od njih ali vec je prevec malo politike i antiratnih sranja!

stari moj, pa kaj ti briješ? :) ako oni neće reagirati na politiku, tko će?

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    ekipica,
    ne znam da li ste možda ovo već pročitali, ali ako niste, super je članak... a osim interesantne materije, budete se zabavili i kada vidite kako je autor članka napisao imena članova benda... za nepovjerovati... :)

http://www.rocknworld.com/features/0...fTheHour.shtml

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!

Welcome!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.