Ja bi definitivno kupio kartu prije. 99% da ce bit mjesta ali ne bih htio ni malo riskirati. Znam da ne bih spavao noc prije od muke. Mislio sam to iduci tjedan kupit...ovu za 7:50.
lestes, ako nisi u zg iduci tjedan, mogu uzet kartu i za tebe pa da budes sigurna
i mi bi ovim vlakom u 7:50... znaci to je dogovoreno...
karte cemo kupiti ovih dana da ne gubimo vrijeme to jutro...
woohooo! i tak, ne?
Edit: e da... buduci da nas ide hrpa u munchen... a da si narucimo limenu glazbu da nam sviraju na kolodvoru prije nego vlak krene?
i napravimo im PJ majice!
Edit2: e da... ako se ode na http://www.hznet.hr i na izvadak iz voznog reda, klikne na naš vlak koji krece u 07:50, kraj njega stoji oznaka R koja kao znaci da su obavezne rezervacije... mislim da je uobicajena praksa to stavljati, ali za svaki slucaj bi bilo pametno ranije kupiti karte... i tak, ne?
Edit3: e da... izgleda da je Zagreb polazna stanica tog vlaka, tako da mozemo ubosti prazne kupe(e) (hm, kak ide mnozina?) ako dođemo dovoljno rano... i tak, ne?
Ja bi definitivno kupio kartu prije. 99% da ce bit mjesta ali ne bih htio ni malo riskirati. Znam da ne bih spavao noc prije od muke. Mislio sam to iduci tjedan kupit...ovu za 7:50.
lestes, ako nisi u zg iduci tjedan, mogu uzet kartu i za tebe pa da budes sigurna
hvala, domagoj. budem ja otišla ovaj tjedan i kupila kartu al ak nekaj pođe po zlu..
Al smo se raspisali... @Sid, ja u Rka udem 4.6 a vračam se 8.6, uvijek idem avion do ZG a do Rka busom se spuštam.
Vi koji ste promjenili brojeve majica upiši te se u tablicu jer ču sutra zaključiti narudžbu kod J.
I sutra dobijemo krajnu cijenu.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Fala Ivi i silji na upozorenju za velicinu majice, u skladu s tim napravila sam malu promjenu u tablici... Stavila sam jednu S i jednu M, al je broj komada ostao, jel, isti... Nadam se da ce Niko ovo vidjet prije slanja narudzbe...
Racunajte na mene 8.6.
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
OBAVEZNO kupite karte za vlak jos ovaj tjedan ili sljedeci, za svaki slucaj.
i rezervacije napravite da imate gdje sjediti do gore
Iva: hej ppl, ja ne znam kak to ide s tim rezervacijama, ja sam mislila da je to u vlakovima prilično cool tj. da se zicneš di hoćeš... ali ako nije nego ti daju baš neki kupe i broj sjedala, hajde onda tko prvi kupi kartu postajte na forumu u kojem ste kupeu, ono, da mi ostali možemo teti kartoprodavačici reći: 'a ja bi sjedila s Anom, a ne s Perom'
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
U goods section opet 10c karte za Minhen...a što ga šaraju:)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Dobio sam napokon zadnju ponudu od Termotiska i majice su 90 kn po komadu.
Narućeno 29 komada i do srijede bi trebalo biti sve gotovo.
Vidimo se u petak u ZG.
Prvo eBay kupovanje sam obavio sinoc, u ponoć je bio kraj za ponude, bas je fora u iscekivanju hoce li netko u zadnjim sekundama ponuditi vise, samo da se jos ne zakacim i na to:D
Naravno o posteru se radilo CCFA Perth 06 http://www.expressobeans.com/public/detail.php/43668
evo ako još netko želi uplatiti majice na žiro račun ako ne dolazi na meeting u petak
RBA
Niko Čučković
2484008-3212609171
majice su po 90 kn
Hvala
Comments
i mi bi ovim vlakom u 7:50... znaci to je dogovoreno...
karte cemo kupiti ovih dana da ne gubimo vrijeme to jutro...
woohooo! i tak, ne?
Edit: e da... buduci da nas ide hrpa u munchen... a da si narucimo limenu glazbu da nam sviraju na kolodvoru prije nego vlak krene?
i napravimo im PJ majice!
Edit2: e da... ako se ode na http://www.hznet.hr i na izvadak iz voznog reda, klikne na naš vlak koji krece u 07:50, kraj njega stoji oznaka R koja kao znaci da su obavezne rezervacije... mislim da je uobicajena praksa to stavljati, ali za svaki slucaj bi bilo pametno ranije kupiti karte... i tak, ne?
Edit3: e da... izgleda da je Zagreb polazna stanica tog vlaka, tako da mozemo ubosti prazne kupe(e) (hm, kak ide mnozina?) ako dođemo dovoljno rano... i tak, ne?
hvala, domagoj. budem ja otišla ovaj tjedan i kupila kartu
@Sid, ja u Rka udem 4.6 a vračam se 8.6, uvijek idem avion do ZG a do Rka busom se spuštam.
Vi koji ste promjenili brojeve majica upiši te se u tablicu jer ču sutra zaključiti narudžbu kod J.
I sutra dobijemo krajnu cijenu.
Racunajte na mene 8.6.
Ja cu ponijeti flautu pa vas docekam u Minhenu u zasviram vam malo
Ostatak glazbe mislim da je zauzet, tj. nisu PJ fanovi...buuuuuu!
OBAVEZNO kupite karte za vlak jos ovaj tjedan ili sljedeci, za svaki slucaj.
i rezervacije napravite da imate gdje sjediti do gore
Mislim da mi je velicina majica OK, zenska M i muska S.
Nego, ti nisi na ucq? Dodala sam te jos prije pa te nije bilo.
Idem sad gore, pa ako si online da pocaskamo
http://www.seattleweekly.com/2007-05-30/music/pearl-jam-s-fan-herder-may-be-used-but-he-s-a-10.php
evo nove stvari od Laufera : http://www.myspace.com/lauferbend
mislim, imaju i my space stranicu.. a raspali se prije 11 godina...
wtf? nešto nije u redu... zovite policiju!
go Laufer!
najs! thnx...
daj molin te prijevi me za 1 majicu SMALL
ili reci link na koji da se prijavin....nisan odavno bio tu na forumu...jebiga
Prijavljen.
http://pjtour2007.pbwiki.com/PJ+Tour+2007+-+T-shirts
iva&pajo, ne znam da li vas zanima, ali evo vam prilike za još jednu dobru svirku i Corganovo vrištanje
sorry na novom oftopičarenju
Edit: joj, joj, joj!
ne znam sta pametno reci.. ali..
tocno 282900 minutes to goooooooooo... (za mene)
Oh please let me sleep its Christmas time
jurasica
sintija
lestes
killroy
iva&pajo
iva&siljo
još netko?
fino je to društvo... uzimamo neke drustvene igre? prerano je za alkohol pa tequilu, tonik i kockice ostavite doma
http://preview.local.live.com/
- Marlene Dietrich
Ludi su!
A da, Domagoj. ne znam dal ces vidjet ovaj post, al
onaj frend ima Standing Pitch za Minhen pa mislim da smo OK.
Jesmo li?
Narućeno 29 komada i do srijede bi trebalo biti sve gotovo.
Vidimo se u petak u ZG.
fino
To!
Ajde onda kad budu gotove javi pa se ja zaletim po njih.
hej sid, isprazni malo inbox, pliz
Naravno o posteru se radilo CCFA Perth 06 http://www.expressobeans.com/public/detail.php/43668
Ja sigurno svoju ne budem stigla pokupit pa onda Pajo i Iva, ak još može, uzmete
mi u ponedjeljak na vlak. Plaćene su. I hvala
RBA
Niko Čučković
2484008-3212609171
majice su po 90 kn
Hvala
Oh please let me sleep its Christmas time