Pearl Jam in Zagreb!

12172182202222231290

Comments

• killroy
    killroy Posts: 739
    Sretan Bozic svima koji danas slave.
    A sad pismo Djedu Mrazu:
    Ako citas ovaj forum, a znam da citas i jos uz to slusas Strangest Tribe na repeat-u, probaj nam sredit neke nove koncerte u 2007. dok ces se suljati kroz dimnjake PJ-ovaca. Ako nista ne upali, probaj ih potkupit poklonima na bilo koji moguci nacin. Ako treba, daj im sve poklone sta imas. Druga djeca ce prezivjet do iduceg bozica, a nama je hitno! Hvala. :D
  • PJ17MKD
    PJ17MKD Posts: 136
    killroy wrote:
    Sretan Bozic svima koji danas slave.
    A sad pismo Djedu Mrazu:
    Ako citas ovaj forum, a znam da citas i jos uz to slusas Strangest Tribe na repeat-u, probaj nam sredit neke nove koncerte u 2007. dok ces se suljati kroz dimnjake PJ-ovaca. Ako nista ne upali, probaj ih potkupit poklonima na bilo koji moguci nacin. Ako treba, daj im sve poklone sta imas. Druga djeca ce prezivjet do iduceg bozica, a nama je hitno! Hvala. :D

lol ... garant moze on da nam sredi bar za Exitu u Novi Sad koji je pocetkom Jula a zasto da ne i za taj u Zagrebu (Open Air?!?), a kako ne bi mogo kad je vec sredio holandjanima za Pinkpopu koji je krajem maja :) ...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Evo javljaju se povratnici iz Italije (nazlost ne iz Bostona, ali hvala na happy thoughts Crop, mozda i do Bostona dospijemo), Toskana je bila prelijepa kao sto se to od nje i moglo ocekivati, kome treba preporuka za predivan B&B u San Gimignanu samo recite.
    Pridruzujemo se cestitkama i dobrim zeljama, a posebno Killroyevoj poruci Djedu Mrazu - LOL, ako frajer ima imalo smisla za humor, mora nam dofurati momke nazad iduce godine! :)

p.s. - Moramo se pohvaliti da smo mi krsni kumovi od malog Mikea (zamorca od Silje i Ive) tj. da smo sudjelovali u odabiru njegovog imena za koje su kljucni trenutci bili u Siljinom autu na putu do Beca kad smo Ivu nagovarali da ce biti super ako ce moci zamorcu vikati po stanu 'GO MIKEY!'. Zamorac Mike je turbo cool i ultra sladak btw...
  • Sretan Božić svima.
    We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
    We need them, yeah.... that's why they'll be back again
    Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
    Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
    Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    tanSre žićBo ekipica... i sve najbolje u 2007. ... pa opet tanSre žićBo onima koji ga slave za 2 tjedna!

Iva, Ranko, Mike... :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo
    kaj se tice festivala u zagrebu...

INMusic ce biti na jarunu pocetkom 7. mjeseca, a Rokaj fest isto tako na jarunu sredinom 6. mjeseca... za Rokaj najavaljuju svjetska imena ovaj put... navodno ce objaviti bendove do kraja 1. mjeseca...

linkovi na oba festivala:

http://www.inmusicfestival.com/sitemap.php
    http://www.rokajfest.com/

upravo su nam se poduplale sanse da vidimo opet PJ u zagrebu :)

go Mikey! :D
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    dragi prijatelji i suovisnici o najdražoj nam grupi na svijetu, svima vam želim sve supač i za Božić danas i za onaj za dva tjedna i neka nam Nova 2007. donese još više koncerata najdraže nam grupe... :) pusa....
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • predragi PJ fan kolegice i kolege! prvo vam svima zelim cestitati bozic!
    drugo, ne znam mozda i znate, pa cak i po cijenu da ispadnem glup i neinformiran, al upravo sam saznao da ce se 31.12.2006. (nedjelja) na VH1 europe u 15:00 sati emitirati:
    Storytellers: PEARL JAM

pa ko nije dosad to napravio neka pogleda.... ;)
  • ispravak naslova
  • pajo wrote:
    Evo javljaju se povratnici iz Italije (nazlost ne iz Bostona, ali hvala na happy thoughts Crop, mozda i do Bostona dospijemo), Toskana je bila prelijepa kao sto se to od nje i moglo ocekivati, kome treba preporuka za predivan B&B u San Gimignanu samo recite.
    Pridruzujemo se cestitkama i dobrim zeljama, a posebno Killroyevoj poruci Djedu Mrazu - LOL, ako frajer ima imalo smisla za humor, mora nam dofurati momke nazad iduce godine! :)

p.s. - Moramo se pohvaliti da smo mi krsni kumovi od malog Mikea (zamorca od Silje i Ive) tj. da smo sudjelovali u odabiru njegovog imena za koje su kljucni trenutci bili u Siljinom autu na putu do Beca kad smo Ivu nagovarali da ce biti super ako ce moci zamorcu vikati po stanu 'GO MIKEY!'. Zamorac Mike je turbo cool i ultra sladak btw...

Baš mi je drago da ste se vratili i da vam je super bilo. Detalje če te nam pričat kad se budemo vidjeli.

Pozdrav svima i sa zakašnjenjem Sretan Božić :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • lestes
    lestes Posts: 959
    Sretan Božić svima! S malim zakašnjenjem...
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    predragi PJ fan kolegice i kolege! prvo vam svima zelim cestitati bozic!
    drugo, ne znam mozda i znate, pa cak i po cijenu da ispadnem glup i neinformiran, al upravo sam saznao da ce se 31.12.2006. (nedjelja) na VH1 europe u 15:00 sati emitirati:
    Storytellers: PEARL JAM

pa ko nije dosad to napravio neka pogleda.... ;)

muchas gracias za ovu informaciju... :) jedva čekam... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica wrote:
    muchas gracias za ovu informaciju... :) jedva čekam... :)
    Ja nemam taj VH1 europe. al nije mi ni bitno jer sam pogledala storytellers, nije me bas odusevio posebno :o

Meni je definitivno naj Eddie i Laird na Iconoclasts, moram dvd nabavit, imam nesto s neta skinuto, i sad gledam taj Reading :D

Ajde ljudi, idem u krpe, blagdani jos traju, ludnica je tu kod mene :D

Puno PJ darova vam zelim, ako vec niste dobili.
    Ove vijesti o festivalima i svemu su super, jedva cekam. :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    Puno PJ darova vam zelim, ako vec niste dobili.

Iva: Da, mi smo si narucili poklone iz 10c goods sectiona, ali eto, ocekujemo ih vjerojatno za Uskrs... :)
  • snih
    snih Posts: 1,052
    malo nas gnjavila mrežna kartica, a malo nas i nije bilo doma tako da baš i nismo bili blizu foruma! Sa zakašnjenjem svima Sretan Božić - nadamo se da je bio!:)

Već bi stvarno bilo vrijeme za neko mitingovanje... kaj vi mislite?
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    evo i od mene s malim zakašnjenjem - sretan božić!

ja sam za sastanak, negdje poslije nove :)
  • Još jedan zakašnjeli sretan Božić!

Svima želim ugodne praznike!

Ide tko na Bambije sutra?
    Heart and soul, one will burn.
  • siljo
    mailao sam organizatore i pitao za PJ.... potvrdili da nece svirati, ali ce sigurno svirati 3 svjetska benda te kategorije, ma što to znacilo... objavit ce do kraja 1. mjeseca... laku noc...
  • pajo
    C2V3N wrote:

Iva: E, bas mrak i hvala svima od elcielo koja je spomenula stvar do crvenog koji ju je uploadao - vec mi par dana totalno uveseljava ove tmurne, maglovite zagrebacke dane! :)
  • C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    nije me bilo par dana, ali vidim da nitko ne spominje a vijest je ogromna

dakle pj je snimio pjesmu pod nazivom "love, reign over me" u originalu od the Who, i bit ce glavna tema u filmu "Reign over me"

uzivajte u komadicu pjesme izrezanom iz trailera:

http://www.4shared.com/file/7362654/330502c2/Pearl_Jam_-_Love_Reign_Oer_Me.html

sve najbolje u 2007
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one