Nadam se da nije kasno da se predbilježim za majice. Molila bih neku dobru dušu da u tablicu upiše potato girl S (ž) komada 2 jer sam smotana i znam da ću neš zeznut ako budem išla sama upisivat...
Kad će opet neki meet up?
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
Nadam se da nije kasno da se predbilježim za majice. Molila bih neku dobru dušu da u tablicu upiše potato girl S (ž) komada 2 jer sam smotana i znam da ću neš zeznut ako budem išla sama upisivat...
Hey pozdrav svima, malo sam u poslu ovih dana, nemam kad pisat, radnik mi je nestao nema ga tri dana, maturant je pa biće još slavi...ali ću ga sve jedno objesiti kad mi dođe na vrata:D:D
Jadranka mi je poslala taj file sa Mr. Vegeta ali ja ne znam što da snime radim, moram se konzultirat sa prijateljem grafičarom.
Javim se uskoro
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ljudi pozdrav! Vidim da se ovdje skupila poprilicna ekipa PJ fanova i bas mi je drago da nas ima! Na koje koncerte se spremate?
Pozdrav i tebi, i da, super je sto nas i nakon koncerta u Zg jos uvijek toliko ima.
Evo ti ovaj link na kojem ces naci sve moguce podatke o tome ko od forumasa gdje ide, kada se ide itd.. http://pjtour2007.pbwiki.com/PJ+Tour+2007
Uzivaj!
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
Hey pozdrav svima, malo sam u poslu ovih dana, nemam kad pisat, radnik mi je nestao nema ga tri dana, maturant je pa biće još slavi...ali ću ga sve jedno objesiti kad mi dođe na vrata:D:D
Jadranka mi je poslala taj file sa Mr. Vegeta ali ja ne znam što da snime radim, moram se konzultirat sa prijateljem grafičarom.
Javim se uskoro
ok, vidi s njim jer bi uskoro morali sve to pokrenuti... sigurno ce im trebati tjedan dana za napraviti majice, a do koncerata imamo samo malo vise od 2 tjedna...
U Dubrovniku Hladno Pivo je 9.6 a ja 10.6 krećem za Minchen...to će biti dobro zagrijavaje prije PJ :D
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
alo ekipa... bila ja danas u mesničkoj da provjerim kakve su to majice i moram priznati da sam zazujala kad sam skuzila da su te majice sve u nekim različitim plavim bojama... XL je jedna boja, L je druga, ženske su opet neka druga boja... a da ne spominjem da je i ta plava neka čudnjikava boja... da li bi bilo možda moguće da mi nabavimo svoje majice? i da na to onda oni nalijepe kaj već treba nalijepiti?
toliko od mene...
@ justanothergirl - dobro na došla!!!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
alo ekipa... bila ja danas u mesničkoj da provjerim kakve su to majice i moram priznati da sam zazujala kad sam skuzila da su te majice sve u nekim različitim plavim bojama... XL je jedna boja, L je druga, ženske su opet neka druga boja... a da ne spominjem da je i ta plava neka čudnjikava boja... da li bi bilo možda moguće da mi nabavimo svoje majice? i da na to onda oni nalijepe kaj već treba nalijepiti?
toliko od mene...
Shit...kako sad različite boje, to nisam znao!!???!?! To nije baš lijepo, ta vijest me baš ne veseli puno.
Ovo sto kaze roubal sa poljskog threada bi bilo vise nego OK:
Ok, I don't know how reliable it is, but the promoter is giving hints that there might be a separate space for the fanclub. We might not need nappies after all, but I guess it is gonna be a surprise.
jedna moja draga frendica i kolegica radi reportažu za briljanteen HTV-a o ljudima kojima nije teško potegnuti do inozemstva kako bi vidjeli bend koji vole.
e, a kako zna da sam ja jedna od njih, i da znam puno sebi sličnih , zamolila me da pitam ima li tko tko bi sudjelovao o toj reportaži.
nema boljeg tajminga od ovog, pošto smo skoro svi u pripremama, voznim redovima, prvim redovima itd., pa bi bilo super kad bi netko pred kamerama htio reći što sve treba za otić' vidjet' jedan dobar koncert i zašto mu za to nije teško preći pola europe
ne mora biti samo jedna osoba, ako vas želi više pričati, nije bed.
bit će i PJ glazbe u reportaži, a priznajte, kad ste zadnji put vidjeli PJ na TV-u? u rujnu prošle godine, zar ne?
jedna moja draga frendica i kolegica radi reportažu za briljanteen HTV-a o ljudima kojima nije teško potegnuti do inozemstva kako bi vidjeli bend koji vole.
e, a kako zna da sam ja jedna od njih, i da znam puno sebi sličnih , zamolila me da pitam ima li tko tko bi sudjelovao o toj reportaži.
nema boljeg tajminga od ovog, pošto smo skoro svi u pripremama, voznim redovima, prvim redovima itd., pa bi bilo super kad bi netko pred kamerama htio reći što sve treba za otić' vidjet' jedan dobar koncert i zašto mu za to nije teško preći pola europe
bit će i PJ glazbe u reportaži, a priznajte, kad ste zadnji put vidjeli PJ na TV-u? u rujnu prošle godine, zar ne?
mi bi rado, ali nas je sram
iva je u ilegali, a kod mene na poslu me svi vec ionako jel, imaju na tapeti
nego ana, kaj ti mislis kao iskusna "poljakinja" jel bolje furat eure u poljsku i mijenjati u zlote ili probat kupit zlote tu u hrvatskoj?
ja sam bio kod milica prosli tjedan na tv-u o reportazi o bridgu na feru
tako da mi je dosta..
a i mlad sam..
i nisam prosao pola europe za njima.. iako bih volio da jesam..
do beca nije ni cetvrtina, a kamoli pola
pj u briljanteenu.. to bi bilo zakon
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Posljedna verzija vegete, malo sam je doradio i to je to!!
TAKO BI TO TREBALO IZGLEDATI:):)
Sutra šaljem teti Jadranki, ej da pitat ću je što je to sa plavim bojama????
A što se tiće Briljantina...bilo bi dobro da dođu u Poljsku da nas dočekaju kad budemo izlazili iz autobusa onako lijepo sređeni i odmorni:D:D
TAKO BI TO TREBALO IZGLEDATI
A što se tiće Briljantina...bilo bi dobro da dođu u Poljsku da nas dočekaju kad budemo izlazili iz autobusa onako lijepo sređeni i odmorni:D:D
hmmm link ne radi.. treba se ulogirati...
čini se da se iz poljske vraćam s urban travelom...
briljanteen? mene sram.. ne volim se snimat (baš sam danas gledala kazetu sa javnog sata )
nego ana, kaj ti mislis kao iskusna "poljakinja" jel bolje furat eure u poljsku i mijenjati u zlote ili probat kupit zlote tu u hrvatskoj?
Nisam Ana al' da ti odgovorim..
Toplo preporucujem da odmah zamjenis novac u Zlote jer u Poljskoj skoro nigdje ne primaju eure (90% ne) tako da ces ovisiti o nekoj banci koju ces mozda tesko naci ili nece raditi.. Ovo ti govorim sve iz iskustva Jedan sam cijeli dan bio "bez kinte" samo zato sto banke nisu radile.. Oni na eure gledaju kao na novac koji ne vrijedi.
To je pogotovo problem u manjim mjestima sto Katowice svakako jesu.
26.09.2006 Zagreb, Croatia
Toplo preporucujem da odmah zamjenis novac u Zlote jer u Poljskoj skoro nigdje ne primaju eure (90% ne) tako da ces ovisiti o nekoj banci koju ces mozda tesko naci ili nece raditi.. Ovo ti govorim sve iz iskustva Jedan sam cijeli dan bio "bez kinte" samo zato sto banke nisu radile.. Oni na eure gledaju kao na novac koji ne vrijedi.
Comments
Kad će opet neki meet up?
upisano
Javim se uskoro
Pozdrav i tebi, i da, super je sto nas i nakon koncerta u Zg jos uvijek toliko ima.
Evo ti ovaj link na kojem ces naci sve moguce podatke o tome ko od forumasa gdje ide, kada se ide itd.. http://pjtour2007.pbwiki.com/PJ+Tour+2007
Uzivaj!
ok, vidi s njim jer bi uskoro morali sve to pokrenuti... sigurno ce im trebati tjedan dana za napraviti majice, a do koncerata imamo samo malo vise od 2 tjedna...
mah mah!
U Dubrovniku Hladno Pivo je 9.6 a ja 10.6 krećem za Minchen...to će biti dobro zagrijavaje prije PJ
toliko od mene...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Shit...kako sad različite boje, to nisam znao!!???!?! To nije baš lijepo, ta vijest me baš ne veseli puno.
naletio sam na jos jedan link al nisam siguran da li smo to vec gledali
http://www.novival.hr/index.htm
Ili mozemo pitat da donesemo svoje majice...
Ili cemo izgledat ko neuskladjeni strumfovi, sto nije nuzno lose
http://www.kirotv.com/video/12301539/index.html
Treba li nekome 10c za Minhen? Ili netko zeli 10c za Minhen, a vec ima GA
Javite mi da znam reci frendu
JA JA! Al ne znam kaj da onda sa svojom... imaš nekog zainteresiranog?
Javim mu sad odmah, pa onda tebi potvrdim, da se mozes tu raspitat
ako kome treba GA
baš fino
Sid, ja se ne brinem da mi treba 10C karta, jer znam da ćeš nam svima čuvati mjesto u prvim redovima...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
e, a kako zna da sam ja jedna od njih, i da znam puno sebi sličnih
nema boljeg tajminga od ovog, pošto smo skoro svi u pripremama, voznim redovima, prvim redovima itd., pa bi bilo super kad bi netko pred kamerama htio reći što sve treba za otić' vidjet' jedan dobar koncert
mi bi rado, ali nas je sram
iva je u ilegali, a kod mene na poslu me svi vec ionako jel, imaju na tapeti
tu viks tu gou...
tako da mi je dosta..
a i mlad sam..
i nisam prosao pola europe za njima.. iako bih volio da jesam..
do beca nije ni cetvrtina, a kamoli pola
pj u briljanteenu.. to bi bilo zakon
nadam se da se vidi
TAKO BI TO TREBALO IZGLEDATI:):)
hmmm link ne radi.. treba se ulogirati...
čini se da se iz poljske vraćam s urban travelom...
briljanteen? mene sram.. ne volim se snimat
idem spavat, bok svima...
Toplo preporucujem da odmah zamjenis novac u Zlote jer u Poljskoj skoro nigdje ne primaju eure (90% ne) tako da ces ovisiti o nekoj banci koju ces mozda tesko naci ili nece raditi.. Ovo ti govorim sve iz iskustva
thnx... putujemo znaci s 3-4 valute... jei!