Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Pozdrav Dubrovniku gradu!!!
Ej jel dobio itko do sad u RH Deep?!
već san nervozan, u Belgiji i Nizozemskoj su se već načitali a ja nula bodova.First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
given to grunge wrote:Ej jel dobio itko do sad u RH Deep?!
već san nervozan, u Belgiji i Nizozemskoj su se već načitali a ja nula bodova.0 -
Ja nisam kod kuće pa mi javite ako što dobijete da zovem moje
:)
Vidim svi se žalite na 10c, ajde strpite se...imaju ljudi posla...ima nas dosta:D
Pajo i Iva - majice koje ste naručili za Božić, valjda če doći za San Valentino:):)
Given to grunge - pozdrav Makarskoj, zračne linije ti si najbliži pa ako dođeš do Grada javi se.
Inače ja sam još u isčekivanju bebača, dajem mu rok do sljedečeg utorka a onda ga ja za uši vadim van:D dosta je bilo izležavanja u trbuhu
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Inače ja sam još u isčekivanju bebača, dajem mu rok do sljedečeg utorka a onda ga ja za uši vadim van
:D dosta je bilo izležavanja u trbuhu
0 -
Sretna vam Nova svima!
Dirty, baš sam htjela pitati gdje si ti i da li je prinova stiglaDirty Frankk wrote:Inače ja sam još u isčekivanju bebača, dajem mu rok do sljedečeg utorka a onda ga ja za uši vadim van:D dosta je bilo izležavanja u trbuhu
Za sastanak smo i snih i ja, a nama odgovara gotovo svaki dan u slijedeća dva tjedna.
Filmić iz Bombaya je super, a što se tiče pouzdanosti, znate onu :
"If it's on TV (u ovom slučaju internet), then..... IT MUST BE TRUE!"0 -
Halo sosedje..
Vse naj naj v 2007...
..upam, da se vidimo kmalu kje na koncertih Pearl Jam..
Hvala za Zagreb 2006 (najboljša publika) in še posebej Ivi&Paju in Suzani za posnetke..
Dobri ste z manoThe worst enemies of music? Money and Mathematics. Combined with music, they both do the exact opposite of what they're supposed to do. Money makes music cheap, mathematics makes it stupid and predictable.
____
Zagreb 2006/ Munich 2007/ Venice 2007/ Berlin 2009 / Venice 2010 / 2 x Berlin 2012 / Stockholm 2012 / Milan 2014 / Trieste 2014 / Vienna 2014 / Florence (EV) 2019 / Padova 2018 / Prague 2018 / Imola 2022 / Budapest 2022 / Vienna 2022 / Prague 20220 -
pajo wrote:i mi nula bodova (a bome nula bodova i za 10c majice naručene prije vise od mjesec dana)
ali naravno da su mi josh poslije toga poslali knjigu, 4 postera i majicu i newsletter sa clanskom iskaznicomone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
nizozemski radio javlja da PJ ipak ne dolazi na Pinkpop jer bi žena od jednog clana benda u to vrijeme trebala roditi... bili kao sve dogovorili pa otkazali...
ako je istina, tesko da ce uopce dolaziti ove godine... a vidjet cemo, "slusamo" dalje glasineStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:nizozemski radio javlja da PJ ipak ne dolazi na Pinkpop jer bi žena od jednog clana benda u to vrijeme trebala roditi... bili kao sve dogovorili pa otkazali...
ako je istina, tesko da ce uopce dolaziti ove godine... a vidjet cemo, "slusamo" dalje glasine
Hm...s ovom vijesti nova godina bas nije najbolje pocela...al vjerujem da ce ipak biti nesto!!!
Puno pozdrava svima i naravno puno srece u novoj godini. Ja proslavio novu u Skopju. Mah, mah Katji, Kristijanu, Emi. Sasho, zao mi je sto smo se mimoisli, ali vidimo se valjda u Poljskoj, hehe.
Bend koji je svirao na novu godinu je svirao i PJ izmedju ostalog. Daughter, Jeremy, Alive... bili su super, a i publika je najbolje primila pj pjesme, hehehe, naravno. Planirali smo uzet im instrumente i zaprzit sa SOLAT i Corduroy, ali nije bilo dovoljno alkohola u krvi
Inace, preporucam tko god moze, neka ode u Makedoniju...garantiram da se nece razocarati, ljudi su predobri, hrana je super, ima se gdje za izaci i sve je nekako opusteno...pogotovo nakon par skopskih pivi (ne smijem rec da je bolje od ozujskog).
Za meetup, sto prije to bolje, sto se mene tice. Siljo, ako ti ne pasu nedjelje, mozda neka subota onda? Dajte neke datume, pa da probamo dogovorit. Mozda i preko tjedna?
Sljedeci tjedan recimo 12. ili 13.?
I na kraju, Sretan Bozic svima koji danas slave. Puno zdravlja, srece i mira.0 -
hristos se rodi svim našim prijateljima koji danas slave!0
-
uh, evo i mene nakon 200 godina:)
Mir Boziji, Hristos se rodi svim pravoslavnim vernicima!
da cestitam i novu godinu- ljudi zelim vam sve najlepse, sve zelje nek vam se ispune, i puno, puno, puno Pearl Jama!
pozrdavAnd sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...0 -
Hej Tina, good to have you back i sve najbolje svim fellow jammerima koji danas slave Bozic!
Za meet-up smo i mozda radije 13., ali moze i 12.
Iva: moram se slozit s Killroyem - ljudi, hrana, cuga, zabava - sve to super u Makedoniji (bila 10 dana na nekom seminaru i super se zabavili, posebno smo se ubijali u klopi)
0 -
I ja se pridruzujem cestitkama za danas i ispricavam se svima kojima nisam odgovorila jos na PM-ove, mailove i to :( (sorry Marko i svi...)
A da, ja bih isto na meetup, al ako bude ovaj vikend, tesko da cu moci. Sad su mi subote zauzete pocevsi od ove (Gustafi), a onda pocinji maskare
Ako ne budem dosla, onda kad budem u ZG cemo neko kafe i
kolace organizirat
Ej, a da vi svi dodjete na Gustafe ovu subotu?Bit ce pijanka. haha
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Hristos se rodi!
Djerdap, glasine su, bojim se, samo glasine (bar ovaj put)... Uostalom, Rokaj Fest sve skupa jako malo košta ako se ne varam i teško je vjerovati da bi Pearl Jam došao na takvo što..Heart and soul, one will burn.0 -
decki sa rokaj festa zele dovesti pj, no pj je poslao odgovor da josh nema planova za turneju 2007 tako da sve ove glasine u poljskoj i njemackoj padaju u voduone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
djerdap wrote:Ljudi kakve to cujem glasine da je Pearl Jam kandidat za "Rokaj Fest" headlinera?!
Sad sam procitao da je neki poljski radio potvrdio da momci dolaze u Poljsku 13.6., tako da bi stvarno se moglo nesto desiti preko ljeta.
mailao sam organizatore Rokaj festa i izricito su rekli da PJ nece svirati jer su kao bili u zagrebu 2006. najavili su 3 jaka benda koje ce objaviti sad krajem sijecnja...
a mozda nesto kriju?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
cropdustress wrote:I ja se pridruzujem cestitkama za danas i ispricavam se svima kojima nisam odgovorila jos na PM-ove, mailove i to :( (sorry Marko i svi...)
A da, ja bih isto na meetup, al ako bude ovaj vikend, tesko da cu moci. Sad su mi subote zauzete pocevsi od ove (Gustafi), a onda pocinji maskare
Ako ne budem dosla, onda kad budem u ZG cemo neko kafe i
kolace organizirat
Ej, a da vi svi dodjete na Gustafe ovu subotu?Bit ce pijanka. haha
Yeah, but do you not think, sebudfshdifows casidcjisdf jiasdfhjisdf iwsuifsef 9ishuifsdf sdhfiosdfhio sdfiosdiuhosd s jiosdfjhiodsfgi shdifoshdifgosdfhios sidofhjisodf sdihfosdfiosd fiosdfhjiosd s sdiofhsidofhisodf sdfhiosdfhiosdfhiosdfhiosdf sdfssdhffiosdif. excuse the bad grammar, I'm still learning.0 -
killroy wrote:Za meetup, sto prije to bolje, sto se mene tice. Siljo, ako ti ne pasu nedjelje, mozda neka subota onda? Dajte neke datume, pa da probamo dogovorit. Mozda i preko tjedna?
Sljedeci tjedan recimo 12. ili 13.?
mi 12. na jednom rođendanu, 13. na Urbanu u Boogaloou... hebiga...
dolazi tko na Urbana?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ScotInAmsterdam wrote:Yeah, but do you not think, sebudfshdifows casidcjisdf jiasdfhjisdf iwsuifsef 9ishuifsdf sdhfiosdfhio sdfiosdiuhosd s jiosdfjhiodsfgi shdifoshdifgosdfhios sidofhjisodf sdihfosdfiosd fiosdfhjiosd s sdiofhsidofhisodf sdfhiosdfhiosdfhiosdfhiosdf sdfssdhffiosdif. excuse the bad grammar, I'm still learning.
hahaha
Yes, I thought you well, my friend. You're getting better in Croatian
Tko se sjeca ludih Skota i njihovih, hm, straznjica :rolleyes:?
Evo Neil nas malo zeza"I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads