Pearl Jam in Zagreb!

16866876896916921290

Comments

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    pajo wrote:

Zakon...ovo nisam nikad vidio, thanks!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    pajo wrote:

UUUUUUUUUUU, što je ovo???

zakon!

i još piše stay tuned! hmmmm

tko ono svira s njima, jel netko prepoznaje?

fakat su bili mladi i mislim da se srame sami sebe kad vide ovo, posebno eddie. :D
    (ne mislim reći da su nešto blesavo radili, jednostavno su bili klinci.)

a jurasici preporučam da frizne kadar na 1:43.

:D

thx pajo
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Hehe, fora.. malo je rec da su napredovali od tad :D:D:D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    pajo wrote:

hahaha ajme jos je Abbruzzese tu s njima! fakat kul :) (malo i drool drool isto ;)
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Meni je ovaj trening Babe neprocjenjiv. Kako sam i sam nekada svirao u bendovima i održavao probe, onda mi je ovo presuper vidjeti.

@masni: Kaj se tiče sviranja, jesu oni napredovali, mada su i onda odlično svirali. A ovo kaj se vidi je uvježbavanje stvari. Super je vidjeti kako je nastajao aranžman kojega i danas možemo čuti. Odlično! :):)

Javijo se Mile i kaže da mu je majca fora, ali preskupa! Lihvarček! ;)
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    bila jučer nekakva emisija o nekakvome "student radiju" ili čemu već i taj radio je ugostio "the posies-e".
    odsvirali su jednu pjesmu,valjda kao zagrijavanje pred ovaj koncert u zgu :)
    mogu reći da nisu loši :)
  • Dirty Frankk
    snih wrote:
    Meni je ovaj trening Babe neprocjenjiv. Kako sam i sam nekada svirao u bendovima i održavao probe, onda mi je ovo presuper vidjeti.

@masni: Kaj se tiče sviranja, jesu oni napredovali, mada su i onda odlično svirali. A ovo kaj se vidi je uvježbavanje stvari. Super je vidjeti kako je nastajao aranžman kojega i danas možemo čuti. Odlično! :):)

Javijo se Mile i kaže da mu je majca fora, ali preskupa! Lihvarček! ;)

Tete Jadranka je malo pretjerala sa 250 kn ali sam siguran da na drugom mjestu bi prošli jeftinije, ne znam da li je Mile odustao ali može se potražit ponuda na još kojem mjestu.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • lestes
    lestes Posts: 959
    Gunner_V wrote:
    bila jučer nekakva emisija o nekakvome "student radiju" ili čemu već i taj radio je ugostio "the posies-e".
    odsvirali su jednu pjesmu,valjda kao zagrijavanje pred ovaj koncert u zgu :)
    mogu reći da nisu loši :)
    pa kad je to bilo?? u kolko sati? ja čekala tu emisiju, a net mi nije radil da vidim
    raspored.. a tv prastar pa nema teletext.. :/

ok.. vidim grešku.. ja sam misla da je na htv1 :rolleyes: a lijena
    prebacit kanal..
  • Dirty Frankk
    Danas je u jednom ženskom tjedniku "LISA" izašao opet neki članak o Ivi i meni (BE CRAFT) standardna prića bla,bla,bla....
    Slika u novini je slična to jest od istog dana kao i u Gloriji što je bilo, sa PJ majicom, ali vidim ja nešto mi fali na fotki...kad ono skontam da su izbrisali Pearl Jam sa majice u Photoshop-u.
    Nisam mogao vjerovati, morao sam nazvati i provjeriti da li je to bila neka urednička cenzura tipa ne mogu se reklamirat druge stvari ili netko u redakciji ne voli PJ....
    Uspostavilo se da su okrenuli fotku radi preloma i text je bio naopako (kao u ogledalu) i zato su morali izbrisati PJ sa majice :) damn :(
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Tete Jadranka je malo pretjerala sa 250 kn ali sam siguran da na drugom mjestu bi prošli jeftinije, ne znam da li je Mile odustao ali može se potražit ponuda na još kojem mjestu.

Cijena je previsoka, ali ne znam gdje bi se drugdje u Zg mogao dobiti takav isti tisak.
    Kaj se mene tiče, ova je priča završena.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    snih wrote:
    Cijena je previsoka, ali ne znam gdje bi se drugdje u Zg mogao dobiti takav isti tisak.

Tak je! Frajer je cicija i točka. :)
  • Gunner_V
    lestes wrote:
    pa kad je to bilo?? u kolko sati? ja čekala tu emisiju, a net mi nije radil da vidim
    raspored.. a tv prastar pa nema teletext.. :/

ok.. vidim grešku.. ja sam misla da je na htv1 :rolleyes: a lijena
    prebacit kanal..

jučer oko 12 ili 1 (u noći naravno-kaj bi ja inače radio tak kasno u nedelju nego učio filozofiju :D)

navodno da je Mark Knopfler 9.6. u Domu sportova... ja tad polažem maturu tak da sam ja out, al tak bi rado išel... :)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    snih wrote:

Samo cu jos ovo reci, pa napustamo temu i ciceka mileka..
    Printstudio (ja sam radio vise puta u smiciklasovoj).. jednostrano je 80kn, dvostrano 120kn, a majica (jednobojne frutke standardno dobre) se moze kupit, a moze i donjet svoja, dakle, max 160kn.. s tim da se print uzima a4 ja mislim.. kao sto rekoh, radio vec 2-3 puta tamo, oko 120ak kn ispadalo..

i to je ona radnje gdje sam rekao da ima print eddie-a u standardnoj pozi poluobjesen za mic i pise pearl jam ispod (majica je crna i dosta dobra) :)

eto, necemo vise o tome..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Gunner_V
    naišao sam na ovu pjesmu koju do sada nisam imao (shame on me :D) pa evo da ju podjelim s vama koji ju još nemate :)

http://www.sendspace.com/file/z1jthl
  • Gunner_V wrote:
    navodno da je Mark Knopfler 9.6. u Domu sportova... ja tad polažem maturu tak da sam ja out, al tak bi rado išel... :)

mislim da je i to vec rasprodano
  • lestes
    lestes Posts: 959
    Gunner_V wrote:
    naišao sam na ovu pjesmu koju do sada nisam imao (shame on me :D) pa evo da ju podjelim s vama koji ju još nemate :)

http://www.sendspace.com/file/z1jthl
    Eh nisu ti to AIC i PJ nego Downface...http://www.last.fm/music/Downface ;)
  • Gunner_V
    lestes wrote:
    Eh nisu ti to AIC i PJ nego Downface...http://www.last.fm/music/Downface ;)

vidiš,i ja se još čudim kak mi nisu poznati vokali :) a na pjesmi lijepo piše aic i pj :D
    dobor je znati da imamo muzičku enciklopediju ovdje :D
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Gunner_V wrote:
    vidiš,i ja se još čudim kak mi nisu poznati vokali :) a na pjesmi lijepo piše aic i pj :D
    dobor je znati da imamo muzičku enciklopediju ovdje :D
    Krivo napisano na mnogo mjesta. olitiga *mislabeled*.
    Downface, dobro zbori kolegica Anamarija.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Dirty Frankk
    Hey Sid...imala si pravo.
    Jučer mi je stigao London poster i totalno sam se razočarao bojama, isto njesra :mad: ...a jeb....

Helen, je si li zvala onaj broj u Preradovičevoj za Prag, ZG poster??
    Zanima me koliko je tip tražio za njega??
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Hey Sid...imala si pravo.
    Jučer mi je stigao London poster i totalno sam se razočarao bojama, isto njesra :mad: ...a jeb....

Helen, je si li zvala onaj broj u Preradovičevoj za Prag, ZG poster??
    Zanima me koliko je tip tražio za njega??

je, boje su cudne za London... zato je vjeverica koja bere bombe u Katowicama super :)

kaj ima ZG poster za kupit negdje kod nas?
    Standing on a hill, staring at a mountain...