Gordan: Kakav je kod vas zvuk? Meni je onako, malo tubast, kako zna bit s net streamingom... Što se papige tiče ja bih je odmah strpao u kolica, ali Anica bi to teško podnijela...
Evo i prvi ole i GTF... odoh skakat
Pazi, nemoj nogu skrčit
Zvuk je malo tubast kako ti kažeš ali ok je, neču se žalit, samo me nerviraju ovi na radiju koji upadaju sa reklamama.
Što se tiće postera, čekaj da vidiš ovaj iz Argentine kako treba....tamo su dvije papige
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Sve ok, malo nas trzaju
Ja još ću odslušati Porch i na encoru idem u krpe jer sutra moram rano na noge
Laku noć frikovi
Gordan: Vau... Ovo je trebalo doživjeti. Definitivno sam učvrstio želju za odlaskom na Južnoameričku PJ turneju. Ovo bi trebao postati standard i trebali bismo moći slušati svaki koncert uživo na PJ radiju. Ne mogu reći da sam bio na koncertu, ali sam se u mnogim trenucima osjećao kao da sam tamo. U ovoj poziciji možeš čuti puno više detalja i mogu vam reći da je Mike R A Z V A L I O. Go Mikey!
Snimio sam i potrudit ću se tijekom sutrašnjeg (današnjeg) dana sredit snimku i stavit na megaupload za sve vas zaposlene koji ste u ponedjeljak morali na posao i niste mogli ostati budni do 4 i nešto ujutro. Buenos noches
Gordan: Malo mi je bad, jer ispadam kao Pale sam na svijetu, ali što ću kad imam vremena. Anyway, htjedoh vam svima poručit da idete u PM... I neće vam biti žao
Gordan: Malo mi je bad, jer ispadam kao Pale sam na svijetu, ali što ću kad imam vremena. Anyway, htjedoh vam svima poručit da idete u PM... I neće vam biti žao
Razumjem te prijatelju sreće da se vrtim na drugim posterskim thredovima inaće bi poludio
Hvala na linku
hehe, ma niste sami, tu smo mi, ako vec nestignemo pisat, čitamo
inace, upravo je na radiju sinocnji koncert
moram reci da ste me zarazili pa i ja u zadnje vrijeme sve intenzivnije pratim postere (i ne samo PJ). tako me danas legica pita zacudeno sto tolko dugo gledam ovaj sinocnji, a ja se zadubila i pokusavam skontat kolko ima boja i kako ih je slagao .
na ovoj turneji su mi svi tako dobri i ovaj lajt motiv pticica mi ja jako zanimljiv. jedini koji mi nije bas sjeo je onaj s morkim psima- mozda ga nisam shvatila, mozda mi se boje malo svadaju, neznam...
Samo da znate, pod cijenu da me se odreknete zauvijek, na koncertu sam Joleta, na Danima osiguranja... Ali patim, jako... Sve u rok sluzbe, treba misliti na buducnost. Eto kakva ekipa hendla vasu lovu, osigurajte se u inozemstvu
Disclaimer: uz sav alkohol, ne trudim se ni glumiti da mi je zabavno... Mislim da za mene u osiguranju nema buducnosti, lol
Ode karijera u nepovrat
hehe, ma niste sami, tu smo mi, ako vec nestignemo pisat, čitamo
moram reci da ste me zarazili pa i ja u zadnje vrijeme sve intenzivnije pratim postere (i ne samo PJ). tako me danas legica pita zacudeno sto tolko dugo gledam ovaj sinocnji, a ja se zadubila i pokusavam skontat kolko ima boja i kako ih je slagao .
na ovoj turneji su mi svi tako dobri i ovaj lajt motiv pticica mi ja jako zanimljiv. jedini koji mi nije bas sjeo je onaj s morkim psima- mozda ga nisam shvatila, mozda mi se boje malo svadaju, neznam...
I meni je taj daleko najgori, bila su velika očekivanja za Tyler Stout-a ali je baš podbacio.
Ostala su još 4 koncerta i tri umjetnika znaći netko radi double kao Klausen.
Jedva čekam da vidim Ken Taylor-a, on razvaljuje, nevjerovatne ilistracije radi čovjek
evo jedan primjer http://www.expressobeans.com/public/detail.php/137242
nadam se da on radi 2 postera
Samo da znate, pod cijenu da me se odreknete zauvijek, na koncertu sam Joleta, na Danima osiguranja... Ali patim, jako... Sve u rok sluzbe, treba misliti na buducnost. Eto kakva ekipa hendla vasu lovu, osigurajte se u inozemstvu
Disclaimer: uz sav alkohol, ne trudim se ni glumiti da mi je zabavno... Mislim da za mene u osiguranju nema buducnosti, lol
Ode karijera u nepovrat
Pa najbolji se poslovi sklapaju na takvim mjestima...strip-tiz klubovima itd. kad su ljudi opušteni
Što nisi ni jedan put dignuo ruke u zrak i zapljeskao...zamisliš da je Given To Fly
znala sam da postoji razlog zasto sam danas zaspala na faks- da docekam postara
mozda je ovo stara vijest (jer ste svi dobili obavijest o shippingu prije mene), ali ....
drumrolls.....
DELUX DVD JE STIGAO!!!!
nadam se da cete se svi razveseliti kada vidite postu kao ja jutros
ps.nema carine, na paketu pise da je ukupna vrijednost 29 usd
i sto me jako, jakoo cudi da je vec doslo. ja sam dobila obavijest da je poslano 7.11. valjd su zbog kasnjenja proizvodaca ubrzali slanje
Pa najbolji se poslovi sklapaju na takvim mjestima...strip-tiz klubovima itd. kad su ljudi opušteni
Što nisi ni jedan put dignuo ruke u zrak i zapljeskao...zamisliš da je Given To Fly
Gordan: Nisam ja bio na Joletu, nego nositeljica prava na ovaj account. Što da vam kažem, sramota za obitelj. Ne znam kako će se iskupit, osim da nam financira podužu euro turneju sljedeće godine. Još dok je bila tamo sam joj predložio da zamoli Joleta da odsvira Last Kiss, jer ritam ionako zna: n-caca-n-ca, n-caca-n-ca @zagi: o, pa to je sjajna vijest za DVD. Ajde poštar, zašto već nisi na vratima!
Dani osiguranja su godisnje okupljanje cijele osigurateljne industrije. Necu sada u detalje, kaze se da ne treba pljuvati u tanjur iz kojega jedes
Enivej, prezivjela sam i muziku i sav alkohol. Bilo je svega par meni probavljivih pjesama ali, moram priznati, covjek stvarno profesionalno odradjuje svoj posao i solidno zvuci. Kad je u jednom trenutku okrenuo na Hladno pivo, sms-ala sam Gordanu da je izisao iz ormara, u njemu cuci roker, ali nema tu kruha u 'Rvata... Sad but true...
Deluxe je stigao i HR? :shock:
Znaci sad bi nam svima trebao polako stizati... :clap clap:
Jesi pogledala sve dodatke? Nemoj nis rec, bez spoilera, molim. CANNOT WAIT!
Meni je dosao mail istog datuma, 7.11. da je processed. Znaci shippano je i meni kad i tebi, tako da ce uskoro doci! Ej, super za carinu. nadam se da bude i ostalima tako.
Meni je dosao mail istog datuma, 7.11. da je processed. Znaci shippano je i meni kad i tebi, tako da ce uskoro doci! Ej, super za carinu. nadam se da bude i ostalima tako.
Gordan: Mi smo obavijest dobili još 2.11., a još nam nije stigao. :evil: :x Dajem im još 1 dan, a onda... onda još jedan i tako dok ne stigne
Gordan: Mi smo obavijest dobili još 2.11., a još nam nije stigao. :evil: :x Dajem im još 1 dan, a onda... onda još jedan i tako dok ne stigne
Kad ste narucili? Mozda nije bitno. Al ja sam uzela kasnije dosta...skoro sam zakasnila :roll:
Bitno je da dodje!
ma pretpostavljam da je stvar u zg carini, sigurno imaju puno vise posla nego ovi u os pa to malo duze traje. sad ce to, sutra ili prekosutra
nisam jos stigla proci kroz fans are all right, ali sam pogledala ove dodatke uz film i skoro cijeli kids are twenty i ima super snimki. samo cu to reci, vjerujem da cemo ostalo jos komentirati uskoro kad i ostalima stigne
Uff...onda se i ja nadam poštaru danas ili sutra ili prekosutra :evil:
Gordan: Možda je tek iz druženja s tobom spoznala smisao života
asfo: Bojim se da nije, možda je ipak neki tip u pitanju, prekratko smo se družile, a i tada sam bila u Marilyn Manson / Nine Inch Nails / ne sjećam se više (Satan's Bed) fazi :P
Gordan: Ne znam koliko imate naviku poslije koncerata pogledati ponudu na YouTubeu. Naravno, iz BA ima gomila materijala, ali meni je za oko i uho posebno zapeo ovaj iz dva razloga:
1) Mike je briljirao, ne samo na Black nego tijekom cijelog koncerta, a posebno u zadnjem encoreu;
2) završne tri i pol minute ovog clipa (hebote, zašto nisam Argentinac )
Dakle, Black: http://youtu.be/XZKgmyfNJYs
question.. za sve.. mali offtopic.. sjecate se one autobiografije (auto?) od anthony kiedis-a? ona koja je kružila među nama.. de mi nabacite naslov i da li je ima piknut kod nas u originalu? da ne guglam sad previse
naime, frendica jedna je the biggest rhcp fan, pa ce biti prikladno za rodjendan
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
question.. za sve.. mali offtopic.. sjecate se one autobiografije (auto?) od anthony kiedis-a? ona koja je kružila među nama.. de mi nabacite naslov i da li je ima piknut kod nas u originalu? da ne guglam sad previse
naime, frendica jedna je the biggest rhcp fan, pa ce biti prikladno za rodjendan
Comments
Pazi, nemoj nogu skrčit
Zvuk je malo tubast kako ti kažeš ali ok je, neču se žalit, samo me nerviraju ovi na radiju koji upadaju sa reklamama.
Što se tiće postera, čekaj da vidiš ovaj iz Argentine kako treba....tamo su dvije papige
ako ovo nije mrak ne znam što je
http://i159.photobucket.com/albums/t149 ... XAMPLE.jpg
a evo stigao je i variant :shock:
http://www.artillerydesign.com/images/p ... 5_main.jpg
Gordan: Poster je mrak... ali što se sad dogodilo s koncertom... GTF je odlična stvar, ali hoću slušat uživo iz Buenos Airesa :evil: :x
Ja još ću odslušati Porch i na encoru idem u krpe jer sutra moram rano na noge
Laku noć frikovi
Snimio sam i potrudit ću se tijekom sutrašnjeg (današnjeg) dana sredit snimku i stavit na megaupload za sve vas zaposlene koji ste u ponedjeljak morali na posao i niste mogli ostati budni do 4 i nešto ujutro.
Razumjem te prijatelju
Hvala na linku
moram reci da ste me zarazili pa i ja u zadnje vrijeme sve intenzivnije pratim postere (i ne samo PJ). tako me danas legica pita zacudeno sto tolko dugo gledam ovaj sinocnji, a ja se zadubila i pokusavam skontat kolko ima boja i kako ih je slagao
Ode karijera u nepovrat
I meni je taj daleko najgori, bila su velika očekivanja za Tyler Stout-a ali je baš podbacio.
Ostala su još 4 koncerta i tri umjetnika znaći netko radi double kao Klausen.
Jedva čekam da vidim Ken Taylor-a, on razvaljuje, nevjerovatne ilistracije radi čovjek
evo jedan primjer
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/137242
nadam se da on radi 2 postera
mozda je ovo stara vijest (jer ste svi dobili obavijest o shippingu prije mene), ali ....
drumrolls.....
DELUX DVD JE STIGAO!!!!
nadam se da cete se svi razveseliti kada vidite postu kao ja jutros
ps.nema carine, na paketu pise da je ukupna vrijednost 29 usd
i sto me jako, jakoo cudi da je vec doslo. ja sam dobila obavijest da je poslano 7.11. valjd su zbog kasnjenja proizvodaca ubrzali slanje
@zagi: o, pa to je sjajna vijest za DVD. Ajde poštar, zašto već nisi na vratima!
valjda bude uskoro
Enivej, prezivjela sam i muziku i sav alkohol. Bilo je svega par meni probavljivih pjesama ali, moram priznati, covjek stvarno profesionalno odradjuje svoj posao i solidno zvuci. Kad je u jednom trenutku okrenuo na Hladno pivo, sms-ala sam Gordanu da je izisao iz ormara, u njemu cuci roker, ali nema tu kruha u 'Rvata... Sad but true...
http://www.krpa.hr/component/option,com ... /id,10629/
sorry decki
Bitno je da dodje!
nisam jos stigla proci kroz fans are all right, ali sam pogledala ove dodatke uz film i skoro cijeli kids are twenty i ima super snimki. samo cu to reci, vjerujem da cemo ostalo jos komentirati uskoro kad i ostalima stigne
asfo: aaaaaa, Kornelija mi je jednom davno radila neke kostime za neku predstavu, ali tada nije baš spominjala PJ
1) Mike je briljirao, ne samo na Black nego tijekom cijelog koncerta, a posebno u zadnjem encoreu;
2) završne tri i pol minute ovog clipa (hebote, zašto nisam Argentinac
Dakle, Black:
http://youtu.be/XZKgmyfNJYs
Za ovo bi vrijedilo čekati.
http://www.youtube.com/watch?v=U1UYqegzPRc&feature=youtube_gdata_player