pogledala sam eddiejev set na youtubeu, i tak, ništa posebno.
zanimao me iz čiste znatiželje da vidim kako je izgledala suradnja s regine iz arcade fire.
ali, zašto zapravo ovo pišem, naišla sam na ovo
Pa to barem nije teško pitanje, ne znam što se toliko meškala oko toga
Nego je netko od vas skidao PJ twenty filmić i dodatak ovaj sa Kids20??
Može kakav link na mail ako ima
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
pogledala sam eddiejev set na youtubeu, i tak, ništa posebno.
zanimao me iz čiste znatiželje da vidim kako je izgledala suradnja s regine iz arcade fire.
kad win zeka-peka regine oko toga je li slušala PJ ili nirvanu kad je bila mlađa, hehe
eto, možda još nekom, osim sid ( ) ovo bude zanimljivo.
Haha, slatka je Regine, a Win uporan, kako ju zafrkava. Nisam ovo prije vidjela iako sam pogledala taj interview
Meni je Edov set bio dobar, simpa je bio kad je posvetio pjesmu onoj curi i kad su on i Regine pjevali. Ona je uvijek tako simpa i slatka, a on se isto sav nekako raznjezio dok je ona bila na stageu i pjevala svojim glasicem.
Da čujem, nema izvlačenja, tko je od vas dosadnih "tenovaca" naručio frikin Deep na stojedinici...to samo da mi dignete tlak u rano jutro
Usput, moram reć da me knjiga totalno uzela. Sinoć u jednom dahu pročitao '93 i '94, stvaranje Vs.-a i Vitalogy-a...jako, jako zanimljive stvari su se dešavale tih godina i prilično su dobro opisane u knjizi, što kroz čistu faktografiju što kroz izvjave sudionika. Sve u svemu, jako sam zadovoljan i sa filmom i sa knjigom.
Stoga, idemo se organizirat za taj meet-up:
-mjesto i ljubazne domaćine imamo
- film imamo (btw. Niko, ja sam film skinuo sa nekog torrenta, proguglaj malo i brijem da ćeš nać negdje...da ne stavljamo link ovdje)
- projektor imamo/imat ćemo
- Sid nam je tu (naravno još kad bi i Niko uletio, Viktor kaj je s tobom, Masni ti si se vratio jel da?)
- sad samo mi koji smo ovdje da se potrudimo i organizramo...
- film imamo (btw. Niko, ja sam film skinuo sa nekog torrenta, proguglaj malo i brijem da ćeš nać negdje...da ne stavljamo link ovdje)
- Sid nam je tu (naravno još kad bi i Niko uletio, Viktor kaj je s tobom, Masni ti si se vratio jel da?)
Gordan: Tako je predsjedniče, uzmi stvari u svoje ruke! Baš sam jučer komentirao s Anicom kak se nitko ne oglašava glede meet-upa. Zato, krenite s prijedlozima nadnevka kad ćemo se okupit. Ajmo delat!
vratio se jesam, jucer, umoran, iscrpljen, i presretan sto sam sve to dozivio
moram skruseno priznat da sam do nedjelje jako zauzet jer me docekao brutalan posao nadoknade.. samo se vi dogovorite, a ja cu probat iskombinirat nesto
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Da čujem, nema izvlačenja, tko je od vas dosadnih "tenovaca" naručio frikin Deep na stojedinici...to samo da mi dignete tlak u rano jutro
Nismo mi ali ja nekako sumnjam da se Martin napalio na PJ. Culi smo pred put u Kanadu kako entuzijasticno najavljuje odlazak na premjeru PJ20 i u to ime je nesto bio pustio. Tako da... Martine, come to the dark side... Priznaj si da vise volis PJ od Brit popa
Glede meetupa, otvoreni smo za sve opcije, ajmo se probati nekako skupiti
...
asfo: nemoj me zvati tenovkom.... ranije je bila Daughter pa da malo čejndžam......... svako jutro s drugog albuma, prati pozorno! :P
Don't call me "tenovac", not fit to...
Dobro je, drago mi je da je "krivac" izašao sa priznanjem... Fino, samo nastavi, ako smijem ja kao odštetu zbog "duševne boli" nanesene Deepom zaželjet jedan Faithfull ili recimo Light Years
Dobro je, drago mi je da je "krivac" izašao sa priznanjem... Fino, samo nastavi, ako smijem ja kao odštetu zbog "duševne boli" nanesene Deepom zaželjet jedan Faithfull ili recimo Light Years
Blago vam se, mi u radioni u zadnje vrijeme slušamo samo radio jer mi je cd otkazao zbog previše prašine i uglavnom slušamo takva sranja da to nije moguće. Imaju facebook stranicu ali nisu mi još prihvatili zahtjev za prijateljstvo da im mogu malo prijetiti
Neki dan je Pavo zatražio jednu PJ pjesmu ovo još čekamo da se sjete, vjerovatno je i nemaju, kako su jadni.
Nego Snih, kako to ide sa radiom, puštanjem muzike i sa pravima, tantjenama itd?? Mogu li oni sve puštati ili samo ono što plačaju?
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Pokušavam organizirati dolazak u ZG za prvu nedelju u 11 mjesecu 6.11, pa eto bacam prijedlog za meet up i gledanje dvd-a
Pokušavam organizirati dolazak u ZG za prvu nedelju u 11 mjesecu 6.11, pa eto bacam prijedlog za meet up i gledanje dvd-a
Sto se domacina tice, samo ti organiziraj dolazak, a mi cemo organizirati projekciju i ostalo sto treba
Sto je s drugima? Kako disete po pitanju 6.11.?
Gordan: Ovo prvo sam pisao vozeći (my bad gosn Karamarko ). Sad sam došao doma i skužio da sam slušao i još uvijek slušam Live on Ten Legs. Ova 101-ca mi je sa svakim danom sve draža . Dakle, Ljubice, ajde lijepo priznaj da si i u tome imala svoje prste.
Tko prizna, pola mu se doda.
Imam jednu teoriju zavjere, ne mogu nac nikakvu provjerenu info, ali mislim da sam u pravu.
Vole ljudi REM koliko znam. E sad, pjesma Man on the Moon, studijska naravno. Ma jel tu Eddie back vokal s onim heya heyaaa? Za mene je, i uopce me ne zanima istina.
Dakle, radi se o dijelu koji ide iza pocetka refrena
If you believed they put a man on the moon, man on the moon
i onda iza toga pozadinski se cuje heya heyaaa sto meni i nekima zvuci tipicno eddijevski. Dakle, pricam o ovome na 3:53 i jos nekoliko puta do kraja ... http://www.youtube.com/watch?v=1hKSYgOGtos
Ja sinoć dobio PJ twenty standard dvd
Odgledao dodatke...super su naravno.
Što je sa ostatkom ekipe...da li dolazite na meet up???...sad ću počet prozivat imenima
Comments
da eddie je bio kratak, steta
http://www.youtube.com/watch?v=8l7vItEo6D8
kad win zeka-peka regine oko toga je li slušala PJ ili nirvanu kad je bila mlađa, hehe
eto, možda još nekom, osim sid (
Pa to barem nije teško pitanje, ne znam što se toliko meškala oko toga
Nego je netko od vas skidao PJ twenty filmić i dodatak ovaj sa Kids20??
Može kakav link na mail ako ima
Meni je Edov set bio dobar, simpa je bio kad je posvetio pjesmu onoj curi i kad su on i Regine pjevali. Ona je uvijek tako simpa i slatka, a on se isto sav nekako raznjezio dok je ona bila na stageu i pjevala svojim glasicem.
Usput, moram reć da me knjiga totalno uzela. Sinoć u jednom dahu pročitao '93 i '94, stvaranje Vs.-a i Vitalogy-a...jako, jako zanimljive stvari su se dešavale tih godina i prilično su dobro opisane u knjizi, što kroz čistu faktografiju što kroz izvjave sudionika. Sve u svemu, jako sam zadovoljan i sa filmom i sa knjigom.
moram skruseno priznat da sam do nedjelje jako zauzet jer me docekao brutalan posao nadoknade.. samo se vi dogovorite, a ja cu probat iskombinirat nesto
Glede meetupa, otvoreni smo za sve opcije, ajmo se probati nekako skupiti
asfo: nemoj me zvati tenovkom.... ranije je bila Daughter pa da malo čejndžam......... svako jutro s drugog albuma, prati pozorno! :P
asfo: danas dissident!
Don't call me "tenovac", not fit to...
Dobro je, drago mi je da je "krivac" izašao sa priznanjem...
Ajde, bum vidla kaj mogu napravit
Neki dan je Pavo zatražio jednu PJ pjesmu ovo još čekamo da se sjete, vjerovatno je i nemaju, kako su jadni.
Nego Snih, kako to ide sa radiom, puštanjem muzike i sa pravima, tantjenama itd?? Mogu li oni sve puštati ili samo ono što plačaju?
Sto je s drugima? Kako disete po pitanju 6.11.?
Mi smo za sto se tice 6.11.
Tko prizna, pola mu se doda.
Meet up u nedelju 11.6.
hoćemo otvoriti popis??? domaćini se podrazumijevaju
1. pajo i iva
2. niko
3. masni
Hvala lijepo, polaskana sam, ali ja sam samo slušatelj koji šalje želje na phonebox. :roll:
Gordan: Ja sam čuo!
Imam jednu teoriju zavjere, ne mogu nac nikakvu provjerenu info, ali mislim da sam u pravu.
Vole ljudi REM koliko znam. E sad, pjesma Man on the Moon, studijska naravno. Ma jel tu Eddie back vokal s onim heya heyaaa? Za mene je, i uopce me ne zanima istina.
Dakle, radi se o dijelu koji ide iza pocetka refrena
If you believed they put a man on the moon, man on the moon
i onda iza toga pozadinski se cuje heya heyaaa sto meni i nekima zvuci tipicno eddijevski. Dakle, pricam o ovome na 3:53 i jos nekoliko puta do kraja ... http://www.youtube.com/watch?v=1hKSYgOGtos
plus..na onom Edijevom nastupu s REM na toj pjesmi, vidi vraga, Ed pjeva bas tu dionicu.
http://www.youtube.com/watch?v=ogvc1uJlAIc
Usput, na meet nazalost necu moci doci. Drugom prilikom, kad zagrije. :P
Odgledao dodatke...super su naravno.
Što je sa ostatkom ekipe...da li dolazite na meet up???...sad ću počet prozivat imenima