Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
našla ovo na bugsima.... super je...
http://www.youtube.com/watch?v=X2tr8oV2CZc
možda je netko to već postao, ali nema veze...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
wow super ovo u crkvi:)
zaboravih napomenut da se iz onog članka iz mog prošlog posta ne veselim samo novom albumu nego i onom rock honorsu za the who:) weee:)I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
siljo wrote:
Cool... S druge strane, ako je suditi po albumima na kojima su radili s njime, biti će to opet malo žešća svirka i vjerojatno poneka pjesma s naglaskom na aktualnu situaciju kod njih. Samo da se ne razvodne u ekologiju i tome slicno.
Nije to bas jednostavno nakon toliko godina napraviti odlican album. Sve me strah velikih iscekivanja.
Jos uvijek nemogu prezaliti sto nisam bio na koncertu u Zagrebu...0 -
mislim da mu je dovoljna kazna sto nije bio.. trebao bi se pojestOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
jurasica wrote:kaj je je, trebalo bi te nekak kazniti...
samo da se iva g. sad ne zaleti na mene...
moj braco naime ima dva apsolutno predivna (reče njihova tetka objektivno) razloga zašto nije bio...a da mu je krivo, krivo mu je...
0 -
Mi bili malo na moru za vikend...Iva poslom, a ja moralna podrška (čitaj da mi guzica vidi puta
). Par dana smo skitali Šibensko-kninskom županijom, obišli zabiti iz kojih potičemo, i tak...:)
E, a ove vijesti o novom albumu još ove godine samo potvrđuju nečiju teoriju, neću sad tu isticat čiju, ali samo ću reči da se radi o "visokom" dužnosniku ove naše male zajednice0 -
pajo wrote:Mi bili malo na moru za vikend...Iva poslom, a ja moralna podrška (čitaj da mi guzica vidi puta
). Par dana smo skitali Šibensko-kninskom županijom, obišli zabiti iz kojih potičemo, i tak...:)
E, a ove vijesti o novom albumu još ove godine samo potvrđuju nečiju teoriju, neću sad tu isticat čiju, ali samo ću reči da se radi o "visokom" dužnosniku ove naše male zajednice
smucate se vas dva, jel!?!nego, mene zanimaju te urotničke teroije, pa ako nije bed molim autora da se sam javi i kaže jasno i glasno kaj grunta!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
jurasica wrote:smucate se vas dva, jel!?!
nego, mene zanimaju te urotničke teroije, pa ako nije bed molim autora da se sam javi i kaže jasno i glasno kaj grunta!
0 -
nego, jeste čuli da će u varaždinu uz dylana svirati i manic street preachersi!
he, koja jeb... vijest!
ana z. ideš u varaždin?... I surfaced and all of my being was enlightened...
Je, bome super vijest. Ja mislim da ću i ja pojti na Manic Street Dylane...Death or glory!0
-
jurasica wrote:nego, jeste čuli da će u varaždinu uz dylana svirati i manic street preachersi!
he, koja jeb... vijest!
ana z. ideš u varaždin?
hehe, vec me siljo isto pitao!
ja bih skroz išla, ali meni je to jednostavno predaleka budućnost za planirati (zbog posla, jelte). koliko je uopće karta?
a da bih ih htjela čuti, uf, htjela bih.
već sam ih vidjela u beču prije par godina i bili su diiiiivni.0 -
lestes wrote:290 kn
tenks!
inače, dead moon ponovno svira u zagrebu, i to 14.5. u KSET-u.
neka vas ne zbunjuje naziv grupe - pierced arrows.
naime, nedugo nakon prošlog zagrebačkog koncerta bend je dobio novog bubnjara i novo ime.
evo, piše nešto i na KSET-ovim stranicama:
http://www.kset.org/index.php?id=events&days=30
samo skrolajte dolje do 14.5.0 -
elcielo wrote:tenks!
inače, dead moon ponovno svira u zagrebu, i to 14.5. u KSET-u.
neka vas ne zbunjuje naziv grupe - pierced arrows.
naime, nedugo nakon prošlog zagrebačkog koncerta bend je dobio novog bubnjara i novo ime.
evo, piše nešto i na KSET-ovim stranicama:
http://www.kset.org/index.php?id=events&days=30
samo skrolajte dolje do 14.5.65 kn ak se dobro sjećam..
0 -
uf uf to mi prerano, a ne znam ih iskreno uopce..
sjecam se ja kad je pajo proricao album, i dobro se sjecam da sam mu se odmah pridruzio u vjerovanjimaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
alo pj piplz!
ja bila u belgiji kod frendice ovijeh par dana i bilo bas fino! lijepo vrijeme i ugodno druzenjeantwerpen dost gotichki, a brisel mi se nekak cak vise svidio. fina choksa i tak
ajme onaj crkveni long road je genijalanpa nemres vjerovat! tenks juras evo ja nevidjeh dosad.
a novi albuuuum - uh, pa da, krajnje je vrijeme
chicha dylan i msp - joj bilo bi fora al nisam ziher. kul su mi i jedni i drugi al nismo si bash tak bliski. mozda ak im se pridruzi jos netko, tipa alanis (koja je 02.07. u bechu i najjeftinije karte su 119 frikin ojra!!! fina tetka.
+ burki me nagovara da zapicimo u osterreich na queense 19.06. 40 ojra. aaa! so many choices so little ojro0 -
ups iskopala tetu alanis u bechu i za 42-49 ojra. pardon na shirenju dezinformacija.0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music