Pearl Jam in Zagreb!

16836846866886891290

Comments

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    našla ovo na bugsima.... super je...

http://www.youtube.com/watch?v=X2tr8oV2CZc

možda je netko to već postao, ali nema veze... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • helen cross
    helen cross Posts: 228
    wow super ovo u crkvi:)

zaboravih napomenut da se iz onog članka iz mog prošlog posta ne veselim samo novom albumu nego i onom rock honorsu za the who:) weee:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
  • drng
    drng Posts: 36
    siljo wrote:

Cool... S druge strane, ako je suditi po albumima na kojima su radili s njime, biti će to opet malo žešća svirka i vjerojatno poneka pjesma s naglaskom na aktualnu situaciju kod njih. Samo da se ne razvodne u ekologiju i tome slicno.

Nije to bas jednostavno nakon toliko godina napraviti odlican album. Sve me strah velikih iscekivanja.

Jos uvijek nemogu prezaliti sto nisam bio na koncertu u Zagrebu...
  • jurasica
    drng wrote:
    Cool...
    Jos uvijek nemogu prezaliti sto nisam bio na koncertu u Zagrebu...

kaj je je, trebalo bi te nekak kazniti... :) samo da se iva g. sad ne zaleti na mene... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    masni Posts: 1,657
    mislim da mu je dovoljna kazna sto nije bio.. trebao bi se pojest :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    jurasica wrote:
    kaj je je, trebalo bi te nekak kazniti... :) samo da se iva g. sad ne zaleti na mene... :)
    Iva: hahaha, ne brini dear, neću se zaletit... :D
    moj braco naime ima dva apsolutno predivna (reče njihova tetka objektivno :)) razloga zašto nije bio...a da mu je krivo, krivo mu je...
  • pajo
    Mi bili malo na moru za vikend...Iva poslom, a ja moralna podrška (čitaj da mi guzica vidi puta :D). Par dana smo skitali Šibensko-kninskom županijom, obišli zabiti iz kojih potičemo, i tak...:)

E, a ove vijesti o novom albumu još ove godine samo potvrđuju nečiju teoriju, neću sad tu isticat čiju, ali samo ću reči da se radi o "visokom" dužnosniku ove naše male zajednice :D
  • jurasica
    pajo wrote:
    Mi bili malo na moru za vikend...Iva poslom, a ja moralna podrška (čitaj da mi guzica vidi puta :D). Par dana smo skitali Šibensko-kninskom županijom, obišli zabiti iz kojih potičemo, i tak...:)

E, a ove vijesti o novom albumu još ove godine samo potvrđuju nečiju teoriju, neću sad tu isticat čiju, ali samo ću reči da se radi o "visokom" dužnosniku ove naše male zajednice :D

smucate se vas dva, jel!?! :) nego, mene zanimaju te urotničke teroije, pa ako nije bed molim autora da se sam javi i kaže jasno i glasno kaj grunta! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    jurasica wrote:
    smucate se vas dva, jel!?! :) nego, mene zanimaju te urotničke teroije, pa ako nije bed molim autora da se sam javi i kaže jasno i glasno kaj grunta! :)
    Ma niš spektakularno...na nekom od prošlogodišnjih meet-upa smo raspravljali kad će novi album, a moja je teorija bila da će bit još ove godine, pa na proljeće iduće US tour, na jesen možda malo skoknu opet do južne amerike i onda fino najkasnije u proljeće 2010 eto ih ovdje... :)
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    jurasica wrote:
    kaj je je, trebalo bi te nekak kazniti... :)

onda mozete i mene zajedno s njim:D:D

btw, vidim da neki od nas imaju i sesto culo:D:)
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • jurasica
    nego, jeste čuli da će u varaždinu uz dylana svirati i manic street preachersi! :) he, koja jeb... vijest!

ana z. ideš u varaždin? :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Je, bome super vijest. Ja mislim da ću i ja pojti na Manic Street Dylane...
    Death or glory!

• elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    jurasica wrote:
    nego, jeste čuli da će u varaždinu uz dylana svirati i manic street preachersi! :) he, koja jeb... vijest!

ana z. ideš u varaždin? :)

hehe, vec me siljo isto pitao! :)

ja bih skroz išla, ali meni je to jednostavno predaleka budućnost za planirati (zbog posla, jelte). koliko je uopće karta?

a da bih ih htjela čuti, uf, htjela bih.
    već sam ih vidjela u beču prije par godina i bili su diiiiivni. :)
  • lestes
    lestes Posts: 959
    elcielo wrote:
    koliko je uopće karta?
    290 kn
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    lestes wrote:
    290 kn

tenks!

inače, dead moon ponovno svira u zagrebu, i to 14.5. u KSET-u.

neka vas ne zbunjuje naziv grupe - pierced arrows.
    naime, nedugo nakon prošlog zagrebačkog koncerta bend je dobio novog bubnjara i novo ime.

evo, piše nešto i na KSET-ovim stranicama:

http://www.kset.org/index.php?id=events&days=30

samo skrolajte dolje do 14.5.
  • lestes
    lestes Posts: 959
    elcielo wrote:
    tenks!

inače, dead moon ponovno svira u zagrebu, i to 14.5. u KSET-u.

neka vas ne zbunjuje naziv grupe - pierced arrows.
    naime, nedugo nakon prošlog zagrebačkog koncerta bend je dobio novog bubnjara i novo ime.

evo, piše nešto i na KSET-ovim stranicama:

http://www.kset.org/index.php?id=events&days=30

samo skrolajte dolje do 14.5.
    baš sam to danas vidla.. :) 65 kn ak se dobro sjećam..
  • masni
    masni Posts: 1,657
    uf uf to mi prerano, a ne znam ih iskreno uopce..

sjecam se ja kad je pajo proricao album, i dobro se sjecam da sam mu se odmah pridruzio u vjerovanjima :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    alo pj piplz!

ja bila u belgiji kod frendice ovijeh par dana i bilo bas fino! lijepo vrijeme i ugodno druzenje :) antwerpen dost gotichki, a brisel mi se nekak cak vise svidio. fina choksa i tak :)

ajme onaj crkveni long road je genijalan :) pa nemres vjerovat! tenks juras evo ja nevidjeh dosad.

a novi albuuuum - uh, pa da, krajnje je vrijeme ;)

chicha dylan i msp - joj bilo bi fora al nisam ziher. kul su mi i jedni i drugi al nismo si bash tak bliski. mozda ak im se pridruzi jos netko, tipa alanis (koja je 02.07. u bechu i najjeftinije karte su 119 frikin ojra!!! fina tetka.
    + burki me nagovara da zapicimo u osterreich na queense 19.06. 40 ojra. aaa! so many choices so little ojro ;)
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    ups iskopala tetu alanis u bechu i za 42-49 ojra. pardon na shirenju dezinformacija.