Pearl Jam in Zagreb!

1422423425427428860

Comments

• snih wrote:
    Sretan rođo, Niko care! :)

Mi smo generacija. Drago mi je to čuti, da se ne osjećam usamljeno s ovim svojim godinama na plećima! :D Ima nas još... :D

Ja sam komentirao svojoj Ivi da sam eto stigao na pola puta (ako želim biti optimista i dogurati do 70 :D ) ... i onda sam se stari jako zamislio, sad se možemo samo niz brdo kotrljati.
    Ma šalim se nije takav crnjak dok bude PJ i koncerata uvijek ću biti mlad.

Veri tenxs ervibodi
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Steve DunneSteve Dunne Posts: 4,965
    Ahhhh...I see how you play...

OK, this first one's on me...for Sid, Pajo, Iva, and everyone else...

BOK!!!!!!!!!

http://i174.photobucket.com/albums/w92/cilcia/sessions.jpg
    I love to turn you on
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    Ja sam komentirao svojoj Ivi da sam eto stigao na pola puta (ako želim biti optimista i dogurati do 70 :D ) ... i onda sam se stari jako zamislio, sad se možemo samo niz brdo kotrljati.
    Ma šalim se nije takav crnjak dok bude PJ i koncerata uvijek ću biti mlad.

Veri tenxs ervibodi

CARE,
    klanjam se tvojim godinama i želim ti ih još barem toliko takvih (ne gorih...) :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masnimasni Posts: 1,657
    Sve najbolje, niko :)
    jos puno ovakvih ugodnih i slicnih iznenadjenja :) (zna se na sta mislim)

netko spomenuo novarock?
    moj frend s kojim sam ja isao prosle godine jako je zagrijan da nam to preraste u tradiciju, pogotovo sad kad smo naucili sto nam tamo treba, a sto ne..
    prosle godine smo isli na moj nagovor zbog pearl jam-a prvenstveno, ali kao sto znate, bila je hrpa prejakih bendova, tako da se moze rec da smo isli zbog muzike, a i vidjeti "kako je to"..

sad kad smo vidjeli, mislim da cemo ici opet.. treba ono dozivjeti.. bez obzira tko svirao.. vidim da su poceli objavljivati prve bendice (chris cornell, incubusi za mene :) ), ali navala i glavne potvrde uvijek su ostavljene za negdje 4., 5. mjesec, tako da ima jos..

tako da se planira ici na to, ali bit ce velikih troskova ovo ljeto; novarock, europsko prvenstvno, apsolventsko putovanje :)

edit: nofx :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    masni wrote:
    sad kad smo vidjeli, mislim da cemo ici opet.. treba ono dozivjeti.. bez obzira tko svirao.. vidim da su poceli objavljivati prve bendice (chris cornell, incubusi za mene :) ), ali navala i glavne potvrde uvijek su ostavljene za negdje 4., 5. mjesec, tako da ima jos..

a ne spomeneš RATM.... jooooojjjjjjj.... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    Niko sve najbolje! Super ti je tvoja Iva! :)

Ljudi i potatosici (potato girl) je isto bio rockas prijepar dana! :)

happy b! ;)
    shela wrote:
    Niko sve najbolje! Super ti je tvoja Iva! :)

Ljudi i potatosici (potato girl) je isto bio rockas prijepar dana! :)

happy b! ;)

PA POTATOSICA, VRAG TE JEBI, I TEBI SVE NAJBOLJE!!! :) jooooj, pa što ništa ne reče... kao ono, a meeeennnniiiiii? :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica wrote:
    PA POTATOSICA, VRAG TE JEBI, I TEBI SVE NAJBOLJE!!! :) jooooj, pa što ništa ne reče... kao ono, a meeeennnniiiiii?
    Premalo si na facebooku :p
    Mi koji smo tamo, sve doznamo na vrijeme :D haha

E da, veceras RHCP i GnR tribute u Stereu. Imam kartu mukte pa idem haha
    A sutra...Pogledajte dogadjanja u Ri ovaj vikend. Poebno obratiti pozornost na subotu (DOmagoj posebno)...Mislim da cu ici ;)

http://www.dorfurijeci.blogspot.com/

Eh da, srela danas Lea (hard sun) u Ri. Zapravo, on mene skuzio dok sam ja cekala Michaela Boltona ispred Bonavije :D A on meni: Ej, Sid!
    A ja: E, sad ce Michael, al mozemo popricat, hehe
    I tako ugodno caskali (pretezno ja, a on klimao glavom) i report iz Beca je dobio uzivo. i tako..
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • I da, jos nesto.
    Procitala Into The Wild, slijedi gledanje filma...
    Dosla ITW vinilka jucer. Predivna je :o
    Moram se psihicki pripremit za film, jer sam na dijelovima knjige imala suzne oci...
    Sad mi jos samo treba gramofon da upotpunim dozivljaj.
  • Nova Rock je super lineup, al Werchter!!!
    Samo prvi dan je ludnica: REM, Lenny Kravitz, Mika, The Chemical Brothers, Counting Crows, Soulwax, Chris Cornell i THE NATIONAL. Izmedju ostalih.
    Ja bi na to!

http://www.rockwerchter.be/RW2008/site/index.asp

A pogledajte malo lineup ostale dane! Ja ocu na Werchter! Jos kad bi PJ dosli nekim cudom, onda sto posto!!! ajme ajme
    Nova Rock je super lineup, al Werchter!!!
    Samo prvi dan je ludnica: REM, Lenny Kravitz, Mika, The Chemical Brothers, Counting Crows, Soulwax, Chris Cornell i THE NATIONAL. Izmedju ostalih.
    Ja bi na to!

A pogledajte malo lineup ostale dane! Ja ocu na Werchter! Jos kad bi PJ dosli nekim cudom, onda sto posto!!! ajme ajme

HEBENO!!! :) e, a kad vidiš da je karta za sve dane 165 ojri, to je fakat bagatela... nevjerojatno... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica wrote:
    HEBENO!!! :) e, a kad vidiš da je karta za sve dane 165 ojri, to je fakat bagatela... nevjerojatno... :)
    A jebiga, nije to Balkan. Mozda dijele karte na Svid radiju pa i to dobijem :D
    Bar za jedan dan. hahaha
    Mislim opet, je puno, al koliko bendova. I jos ih budu dodali.
  • RijekaRijeka Posts: 801
    A sutra...Pogledajte dogadjanja u Ri ovaj vikend. Poebno obratiti pozornost na subotu (DOmagoj posebno)...Mislim da cu ici
    http://www.dorfurijeci.blogspot.com/

Subota 01.03.

18h Unknown Passage – The Dead Moon Story (2006, 83´)
    20h Priredba (2007, 24´)
    21h 29.Ri rock (2007, 25´)
    22h 100 Ways to Become Cool (2007, 18´)

:( :(

psmtr, tako bi volio pogledati ovaj dead moon story i 29. ri rock, ali ne mogu :(
    Ti to ozbiljno za Boltona? :D

Potato girl, sretan rođendan sa zakašnjenjem :o

A ja sam džabe dobio reizdani CD Termita.
    Death or glory!

• Rijeka wrote:
    Subota 01.03.

18h Unknown Passage – The Dead Moon Story (2006, 83´)
    20h Priredba (2007, 24´)
    21h 29.Ri rock (2007, 25´)
    22h 100 Ways to Become Cool (2007, 18´)

psmtr, tako bi volio pogledati ovaj dead moon story i 29. ri rock, ali ne mogu :(

kako ne. ja sam Bolton fan. Priznajem. luda sam za njim :D

Ma ne ne, ozbiljno. odsjeda u Bonaviji (ups, nadam se da nitko od njegovih detektiva ovo ne cita), a ionako je tamo pod aliasom, lol
    Tata mi tamo radi pa sve znam...bas sam u toku...da
    Ja cu ici sutra gledat. Tko ce jos doci na izlet malo do RI?
  • lesteslestes Posts: 959
    Nova Rock je super lineup, al Werchter!!!
    Ja bi na to!

:eek: oću ja na to!! prvi dan je super, a tek treći?? a ni ostatak nije za bacit...
  • jurasica wrote:
    PA POTATOSICA, VRAG TE JEBI, I TEBI SVE NAJBOLJE!!! :) jooooj, pa što ništa ne reče... kao ono, a meeeennnniiiiii? :)

Jurasica, sunce moje malo, ljubi te potatosica posred čela... :) Ovo je najoriginalnija čestitka koju sam dobila... :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • Fala Iva (još jednom) ;) i Viktore ;) ...

Idem sad nastaviti peći kolače, sutra je tulumiška... :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • hard_sunhard_sun Posts: 381
    da se i ja pridruzim cesitkama:D
    dakle potato girl, sretan rodendan i sve najbolje:D...

btw...skuzite ovo: http://www.break.com/index/kids-songs-sung-by-rock-stars.html

:D
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • killroykillroy Posts: 739
    Rijeka wrote:

Mrak je dead moon story. Daklem, tko se jos prvo ozeni i izrodi troje djece i onda tek osnuje obiteljski rock bend i krenu na turneje itd... e pa supruznici iz Dead Moon :)

potato girl, hepi brzdej tu ju!!!
  • pajopajo Posts: 3,292
    Fala Iva (još jednom) ;) i Viktore ;) ...

Idem sad nastaviti peći kolače, sutra je tulumiška... :D
    I&M: pa sretan rođendan i super tulumišku ti želimo! kad padaju kolači već dan ranije zvuči kao da će biti mnogo dobro...:)
  • RijekaRijeka Posts: 801
    Sad su pustili Guaranteed spot na Briljanteenu (htv2 ako se ne varam). Mali prilog o onom "Body of war" soundtracku, a u pozadini Guaranteed. I čak su ga do kraja pustili :eek:...

Oduvijek mi je bila simpatična ta emisija :D
    Death or glory!

• Gunner_VGunner_V Posts: 230
    potato girl-sretan rođendan! sve najbolje!

može mi neko reći gdje u zgu ima za kupiti stvari vezanih uz PJ?
    vidm da ima zagrepčana pa ono... :D
  • masnimasni Posts: 1,657
    happy b day potato :)

sto se tice trgovina u zg, dirty old town ce se nakon neuspjelih pokusaja nabaljanja hudica pokusati iskupiti majicama s kratkim rukavima.. pa da vidimo (za one koji ne znaju, tratinska 33) :)

moglo bi se po slicnim shopovima naci pearl jam majica ali onog tipa kao sto imaju maideni ili ostale grupe, dakle sa slikom sviju preko cijele povrsine, a mene to ne privlaci bas.. tako da te ne znam, ali znam da postoje..

najlakse ti je sam napravit, kad razmislim :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Gunner_VGunner_V Posts: 230
    masni wrote:
    sto se tice trgovina u zg, dirty old town, tratinska 33) :)

moglo bi se po slicnim shopovima naci pearl jam majica ali onog tipa kao sto imaju maideni ili ostale grupe, dakle sa slikom sviju preko cijele povrsine, a mene to ne privlaci bas.. tako da te ne znam, ali znam da postoje..

ne snalazim se baš po zagrebu-to je blizu bana jelaćića?
    neznam koliko ću imati slobodnoga vremena da plovim po gradu

nit meni nisu baš takve majice lijepe-puno mi je ljepše kad je onako diskretno napisano PJ,ili riot act itd.
    Evo jedan simpa OFTOPIK za kisno subotnje popodne.

Samo za one koji vole star warse (i klince)! ;)

http://ie.youtube.com/watch?v=MVyNnyLbcXM&feature=related

may the force be with you :D

PS: Ovaj line-up za nova rock mi isto zgleda super. ako bi to bilo ko na vip- inu proslo ljeto to bi bilo mrak...jel netko mozda bio vec tam? malo me jedino frka guzve i gungule na tim festivalima, al dobro svasta smo mi vec prosli, ne? ;)
    e da i fora mi je web od nova rocka :)
  • pajopajo Posts: 3,292
    snih wrote:
    Je, slažem se...zamisli, Oklahoma City Supersonics...jadno
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    pajo wrote:
    Je, slažem se...zamisli, Oklahoma City Supersonics...jadno

Ako se ne varam Jeff je fanatik za SS, sad biće reže vene.

Hey Lestes upravo sam dobio na eBay-u poster Prag,ZG itd za samo 25 $.
    Poslao sam mu mail da vidim za poštarinu koliko će nam naplatit pa ti javim.

Potato, happy B :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    e ana z. - super ti je frizura! gledala sam slike od sid na facebooku pa sam primijetila... :) toliko od mene... a i ona klopa je izgledala super... :) njaaamiiii....

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Sign In or Register to comment.