Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
cropdustress wrote:Bok, Steve!
I think it's time for you to learn more Croatian
Steve: Placam pivu!
Alright Sid...you're going to have to help me here...I tried translating that and I had no luck...I love to turn you on0 -
sad znam koja plava! hvala na objašnjenjima0
-
Gunner_V wrote:kad smo već počeli sa odjećom,jel mi može neko reći odakle ova majica,s kojeg albuma,događaja? http://img147.imageshack.us/img147/6006/pj7ly8.jpg
kupljena je u seattlu
Možda ima veze sa ovim koncertom, PJ + Robert Plant, grafika je opet sa jednog postera.
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/28875
Dosta se majica radi na kalupu od nekog postera što mi je super, da mogu od pola postera bi napravio majice itd
Ja imam jednu Ed majicu koju sam smislio još prije Vegete ali nikako da je isprintam.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Pearl Jam i Robert Plant
kakva 2 vokala na jednom mjestu
super mi je taj leptir-anđeo-stuff
bas mi se svidja, tako da i mene zanima odgovor, ako ga netko zna
pozdravOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Dirty Frankk wrote:Ja imam jednu Ed majicu koju sam smislio još prije Vegete ali nikako da je isprintam.0
-
Steve Dunne wrote:Alright Sid...you're going to have to help me here...I tried translating that and I had no luck...
(Buying beer) haha
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Steve Dunne wrote:Alright Sid...you're going to have to help me here...I tried translating that and I had no luck...
but don't worry, there aren't that many of us...0 -
nominacije pogledajte ovdje:
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=14877
posebno obratite pozornost na izvođača godine.. teško će se bit odlučiti, zar ne?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
pajo wrote:Iva: pravo je pitanje zašto ju tvoji frikovi od frendova nemaju! dakle, daj nam još tih tvojih ideja za majice!!!
evo skica (nadam se da će link raditi)
svaka je za sebehttp://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/EDlogo.jpg
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:evo skica (nadam se da će link raditi)
svaka je za sebehttp://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/EDlogo.jpg
)!
pajo: Wow! Hocu ove majice! Di se mogu narucit?0 -
slažem se, super su!
hmmm... niko bi htio da mu registracija bude DU xyz ED... sad su tu već ed majice... hmmm0 -
Majice su zakon... Me want...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
-
Iva: drage moje potato girl i lestes, ne mogu da vas ne pitam - čemu takvi depra sigovi? pa mlade ste, lijepe i pametne - idemo malo s pozitivom nekom, ha?
najte se ljutit, ja to samo ko' gospođa u godinama malo brontulam...feel free to ignore me...;):D
pajo: a ti masni kaj ti briješ, žićbo je davno prošao...:D:D0 -
pajo wrote:Iva: drage moje potato girl i lestes, ne mogu da vas ne pitam - čemu takvi depra sigovi? pa mlade ste, lijepe i pametne - idemo malo s pozitivom nekom, ha?
najte se ljutit, ja to samo ko' gospođa u godinama malo brontulam...feel free to ignore me...;):D
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
S obzirom da su majice jako jednostavne htio sam da tisak bude kao na npr. nogometne majice, da osjetiš mekana debela slova ispod prsta (ne mogu se sjetit kako se zove taj tisak ima neko ime) ne onaj tisak preslikač.
Radio sam takve majice u Minchenu kad smo bili na turneji ali ovdje ne znam tko to radi, a nisam se ni puno raspitivao da budem iskren ali sad bi mogao ako ima zainteresiranih.
Boje, kombinacije mogu biti po želji naravno.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
masni wrote:nominacije pogledajte ovdje:
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=14877
posebno obratite pozornost na izvođača godine.. teško će se bit odlučiti, zar ne?
Izvođač godine:
Bruce Springsteen
Eddie Vedder
Neil Young
Bright Eyes
Prince
hvala na linkuOh when I was a kid oh how magic it seemed
pajo wrote:Iva: drage moje potato girl i lestes, ne mogu da vas ne pitam - čemu takvi depra sigovi? pa mlade ste, lijepe i pametne - idemo malo s pozitivom nekom, ha?
najte se ljutit, ja to samo ko' gospođa u godinama malo brontulam... feel free to ignore me..pa za ovo moje je radiohead kriv. a prije sam imala nekaj iz optimistic, isto
radiohead. isprali mi mozak
a mislim da je ovo kaj potato ima od homera simpsona
nem te ignorirala!0 -
Dirty Frankk wrote:S obzirom da su majice jako jednostavne htio sam da tisak bude kao na npr. nogometne majice, da osjetiš mekana debela slova ispod prsta (ne mogu se sjetit kako se zove taj tisak ima neko ime) ne onaj tisak preslikač.
Radio sam takve majice u Minchenu kad smo bili na turneji ali ovdje ne znam tko to radi, a nisam se ni puno raspitivao da budem iskren ali sad bi mogao ako ima zainteresiranih.
Boje, kombinacije mogu biti po želji naravno.
rade ti to definitivno u printstudio u zg-u.. u smiciklasovoj, recimo.. tamo sam ja napravio curi tocno to sto ti zelis... konj od deftones-a.. i predobro je ispalo.. tisak je 80kn mislim (A4), a majicu mozes donjet svoju (ili kupit tamo, naravno)
e da. oni imaju vedderove majice.. na sredini onako okomito stoji eddie "objesen" za mic, karakteristicna poza, kad bi ju vidjeli.. duge je kose, tako da je novijeg datuma
edit: iznad pise "pearl jam" naravno..
p.s. meni je to malo bedasto.. znam da su se provodile velike diskusije oko toga da je eddie pearl jam, odnosno nije..
ja lik i djelo gore pomenutoga obožavam, ali mislim da ne bih s jednakim uzitkom nosio majicu gdje je samo eddie i pise pearl jam i majicu s nekim artom gdje pise pearl jam.. ovo drugo mi je boljeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Majice dobre
Niko, svaka cast jos jednom...
I da, sretan rodjendan, mislim da malo kasnim...al smo bili diskutirali
da ti je sad tu negdje...mozda sam i propustila cestitke... Sorry
Uglavnom, moje Bec i Neil slike kasne, sorryte, al moram stavit slike s moba na komp (Viktore, kabel!)
I da, procitala sam Into The Wild, i zbilja mi je knjiga ono....ne znam...
ne znam sto da napisem al mu se zbilja divim. Sad mi samo treba film. To cu opet Viktora udavit...i tako...magla se nastavlja kod nas i to je to."I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music