Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
pajo wrote:Iva: e Sid, danas si sva vrckava...lomim ti se od smijeha!
btw, oscara je dobila ona jedina pjesma koja nije totalno njesra. ajde bar nešto...
trebali ste me vidjet u Becu
Ne gledam Oskara ove godine, al mi znamo koja pjesma je najbolja...
holivudska elita to ne zna cijeniti..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pajo wrote:Iva: Hoodie bio 55 bucksa, a shipping 17 - daklem ispadne cca 350kn. Mi nismo platili carinu nego nam je najnormalnije došlo u poštu u Sloboštinu i samo smo pokupili. Mislim da ti carinu najviše naplaćuju ako ti dođe u centru... Ak hoćeš naručimo ti mi ili stavi našu adresu kao shipping address pa možda opet ako dođe tu kod nas na selo ne stave carinu...
ja ne živim u centru. ni u vž...
0 -
cropdustress wrote:Bok, Steve!
I think it's time for you to learn more Croatian
Steve: Placam pivu!
A zakon hihihi0 -
e ona zelena hoodie mi je totalno dobra! sad krivim sid i jurasicu kaj ju hoću :(
jedino je malo duga. a rukavi kraći... :(0 -
pajo wrote:Pa svi ce te ju imat...kaj je to postala službena uniforma za PJ groupies
:D
A i ti si na dobrom putu koliko si zelenih smajlica stavio"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Domagoj ima onu tamno plavu hoodicu koja je super...jos uvijek mi je zao sto nisam takvu kupila :(
i meni je jako žao... nema tih para...meni ja najbolja baš ta koju gospodin baronica ima....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
cropdustress wrote:Da.
A i ti si na dobrom putu koliko si zelenih smajlica stavio0 -
e ljudi, ova pjesma koja je osvojila oscara je iz irskog filma ONCE i preporučam da pogledate.
neće biti druge nego skinuti preko neta, jer tako nešto nikad neće doći do naših videoteka, a kamoli kina.
vrlo je impresivan, a pogotovo dvoje glavnih glumaca koji su ujedno i izvođači svih pjesama. no, glumci su prvenstveno pjevači u real life i kažu da se više nikad ne bi upuštali uglumačke avanture.
inače, glen hansard je pjevač irskog benda THE FRAMES, možda je netko čuo, a marketa irglova ima samo 19 godina, i kantautorica je iz češke.0 -
lestes wrote:koja tamno plava?
Bile su na turneji 2006. dvije majice s dugim rukavima. Smedja koja je kostala citavo bogatstvo, mislim nekih 500 kuna, i plava sa onim orlom na ledjima. Te godine nisam ubo nijednu majicu i zagreb je bio zadnja sansa da se ukrcam na vlak pj fashion freakova. I nije mi zao. Topla je.0 -
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/37437
Od ovog postera je uzeta slika za taj modri hoodie, samo gornji dio gdje je Ares (bog rata ako se ne varam) ali u sivo srebrnoj boji.
Ja sam taj hoodie platio 40 E i stvarno je dobar materijal i super topla
...good investmentCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
pajo wrote:Zato i pitam...rek'o da si znam i ja naručit
LOL! ma kuzis imamo sad vec brdo majica, treba preci na druge komade odjece i modne dodatke
Meni je taj hudi bas super jer je bas diskretno pearl jamovski - ima samo na rukavu "pearl jam", ne? mozda bude uskoro neka nova kul kolekcija proljeće/ljeto 2008. pa da ne budemo bas zuniformirane mi pj tete0 -
ako ce netko narucivat uskoro iz zg-a, molio bih da napomene, pa da podjelimo prekobarinuOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
kad smo već počeli sa odjećom,jel mi može neko reći odakle ova majica,s kojeg albuma,događaja? http://img147.imageshack.us/img147/6006/pj7ly8.jpg
kupljena je u seattlu0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads