Pearl Jam in Zagreb!

Options
16316326346366371290

Comments

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    Gunner_V wrote:
    doh! a ja mislio da to pajo stalno citira neku Ivu :D:o
    Iva: i negdje si si mislio 'bogamu što je ovaj pajo pametan!' jel' da? :D:D:D
  • pajo wrote:
    Iva: e Sid, danas si sva vrckava...lomim ti se od smijeha! :D

btw, oscara je dobila ona jedina pjesma koja nije totalno njesra. ajde bar nešto...
    Ah, imam i ja trenutaka kat kad...
    trebali ste me vidjet u Becu :D:o

Ne gledam Oskara ove godine, al mi znamo koja pjesma je najbolja...
    holivudska elita to ne zna cijeniti...
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • lestes
    lestes Posts: 959
    pajo wrote:
    Iva: Hoodie bio 55 bucksa, a shipping 17 - daklem ispadne cca 350kn. Mi nismo platili carinu nego nam je najnormalnije došlo u poštu u Sloboštinu i samo smo pokupili. Mislim da ti carinu najviše naplaćuju ako ti dođe u centru... Ak hoćeš naručimo ti mi ili stavi našu adresu kao shipping address pa možda opet ako dođe tu kod nas na selo ne stave carinu...
    o vjerujte mi nema to veze sa selendrom ili centrom... :/ ja ne živim u centru. ni u vž...
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Bok, Steve!
    I think it's time for you to learn more Croatian :D
    Steve: Placam pivu! :p

A zakon hihihi :)
  • lestes
    Gunner_V wrote:
    doh! a ja mislio da to pajo stalno citira neku Ivu :D:o
    pa kaj nije iva napisala kad se predstavljala da to "Iva:" označava da to ona
    piše? :confused:
    ili je to bilo još prije? kad je bilo ono sa a.šolom? hmmm...

bok steve! :D
  • lestes
    pajo wrote:
    btw, još jedna iz celebrity rubrike - izgleda da se Sean Penn brzo utješio nakon razvoda i da je sa supermodelom Petrom Nemcovom (sth like that se zove teta). s kim si takav si čini se pa je i on posegnuo za supermodelom ko edvard ;)
    :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
    :D
  • lestes
    e ona zelena hoodie mi je totalno dobra! sad krivim sid i jurasicu kaj ju hoću :(
    jedino je malo duga. a rukavi kraći... :(
  • pajo
    lestes wrote:
    e ona zelena hoodie mi je totalno dobra! sad krivim sid i jurasicu kaj ju hoću :(
    jedino je malo duga. a rukavi kraći... :(
    Pa svi ce te ju imat...kaj je to postala službena uniforma za PJ groupies :D:D
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    lestes wrote:
    pa kaj nije iva napisala kad se predstavljala da to "Iva:" označava da to ona
    piše? :confused:

tek sam sad vidio iz njezinoga edita :o
    iva-ne zamjeri :D
    ....baš sam noob... :D
  • pajo
    Gunner_V wrote:
    tek sam sad vidio iz njezinoga edita :o
    iva-ne zamjeri :D
    ....baš sam noob... :D
    Iva: ma daj, pa kakvo zamjeranje! sad ću paju do kraja života zahebavati da kad je u krizi pa ne zna što da kaže da može slobodno citirat ženu! :D koja kvalitetna zahebancija!!! :D
  • pajo wrote:
    Pa svi ce te ju imat...kaj je to postala službena uniforma za PJ groupies :D:D
    Da.
    A i ti si na dobrom putu koliko si zelenih smajlica stavio :p
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Domagoj ima onu tamno plavu hoodicu koja je super...jos uvijek mi je zao sto nisam takvu kupila :(

i meni je jako žao... nema tih para... :) meni ja najbolja baš ta koju gospodin baronica ima....
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • lestes
    jurasica wrote:
    i meni je jako žao... nema tih para... :) meni ja najbolja baš ta koju gospodin baronica ima....
    koja tamno plava? :)
  • pajo
    Da.
    A i ti si na dobrom putu koliko si zelenih smajlica stavio :p
    Zato i pitam...rek'o da si znam i ja naručit :D
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    e ljudi, ova pjesma koja je osvojila oscara je iz irskog filma ONCE i preporučam da pogledate.
    neće biti druge nego skinuti preko neta, jer tako nešto nikad neće doći do naših videoteka, a kamoli kina.
    vrlo je impresivan, a pogotovo dvoje glavnih glumaca koji su ujedno i izvođači svih pjesama. no, glumci su prvenstveno pjevači u real life i kažu da se više nikad ne bi upuštali uglumačke avanture.
    inače, glen hansard je pjevač irskog benda THE FRAMES, možda je netko čuo, a marketa irglova ima samo 19 godina, i kantautorica je iz češke.
  • killroy
    killroy Posts: 739
    lestes wrote:
    koja tamno plava? :)

Bile su na turneji 2006. dvije majice s dugim rukavima. Smedja koja je kostala citavo bogatstvo, mislim nekih 500 kuna, i plava sa onim orlom na ledjima. Te godine nisam ubo nijednu majicu i zagreb je bio zadnja sansa da se ukrcam na vlak pj fashion freakova. I nije mi zao. Topla je.
    :)
  • http://www.expressobeans.com/public/detail.php/37437

Od ovog postera je uzeta slika za taj modri hoodie, samo gornji dio gdje je Ares (bog rata ako se ne varam) ali u sivo srebrnoj boji.
    Ja sam taj hoodie platio 40 E i stvarno je dobar materijal i super topla

...good investment :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    pajo wrote:
    Zato i pitam...rek'o da si znam i ja naručit :D

LOL! ma kuzis imamo sad vec brdo majica, treba preci na druge komade odjece i modne dodatke ;)
    Meni je taj hudi bas super jer je bas diskretno pearl jamovski - ima samo na rukavu "pearl jam", ne? mozda bude uskoro neka nova kul kolekcija proljeće/ljeto 2008. pa da ne budemo bas zuniformirane mi pj tete :)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ako ce netko narucivat uskoro iz zg-a, molio bih da napomene, pa da podjelimo prekobarinu :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    kad smo već počeli sa odjećom,jel mi može neko reći odakle ova majica,s kojeg albuma,događaja? http://img147.imageshack.us/img147/6006/pj7ly8.jpg
    kupljena je u seattlu :)