Pearl Jam in Zagreb!

13083093113133141290

Comments

Super. Dobre vijesti ako bude istina.
    Al sumnjam da ce bit turneje u 9. mj. :o

ni ja ne mislim da ce biti turneje nego samo pokoji talijanski koncert kao promocija dvd-a...

no, zivi bili pa vidjeli.. :)

otrcao, pokupio malo boje, sad na bicikl pa do grada po nesto pivskih kalorija :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    @Siljo...nemoj nam to raditi :) Rim i Milano u rujnu :D:D pa mene će Iva ostaviti sigurno :(

btw...za planove oko skupljanja love zaboravio si prostituciju :):)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    http://www.threeonthetree.com/index2.html

sorry na peglanju ali mislim da je ovo zanimljivo.
    @Siljo...nemoj nam to raditi :) Rim i Milano u rujnu :D:D pa mene će Iva ostaviti sigurno :(

btw...za planove oko skupljanja love zaboravio si prostituciju :):)
    Hahaha, au shit, lud si totalno :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
    Cijeli dan visimo na rubu druge stranice.
    Nista pametno za reci, tek ovo: 43 Days, 5 Hours, 42 Minutes to go!
    stigla majica, javi se za primopredaju :)
    Ja radim na našim majicama, nadam se da ču večeras završiti sa glavnim logom, tj kuharom :)

Tko se snalazi sa tiskarama u Zagrebu, tko će preuzeti na sebe potragu za kvalitetnim plavim majicama???
    I koliko ćemo majica raditi???
    Ja ću barem 2 komada :):D:) Predpostavljam da će nam trebati nekih 50 komada, što vi mislite.
    Hoćemo li sad printat koju majicu više ako se netko još javi nakon turneje.

@Pajo, kažeš stigle majice... nema ništa lijepše nego dobiti paket od 10c:) ja nestrplivo čekam postere, sljedeći je Prag na redu:):D a onda Australija, daleko su mi najljepši.
    Ja radim na našim majicama, nadam se da ču večeras završiti sa glavnim logom, tj kuharom :)

Tko se snalazi sa tiskarama u Zagrebu, tko će preuzeti na sebe potragu za kvalitetnim plavim majicama???
    Ja ću barem 2 komada :):D:) Predpostavljam da će nam trebati nekih 50 komada, što vi mislite.

@Pajo, kažeš stigle majice... nema ništa lijepše nego dobiti paket od 10c:) ja nestrplivo čekam postere, sljedeći je Prag na redu:):D a onda Australija, daleko su mi najljepši.

imam frenda koji se bavi tekstilom... radi majice, šuškavce, trenirke, trikoe, uglavnom neke veslačke stvari... mogu ga pitati za dobru tiskaru..
    siljo wrote:
    imam frenda koji se bavi tekstilom... radi majice, šuškavce, trenirke, trikoe, uglavnom neke veslačke stvari... mogu ga pitati za dobru tiskaru..
    Ej Ranko, na Minhen threadu netko ima 2 ektra karte ali seating. Sto mislis?
    Ona/onaj slovenac/ka, Mine. Vidi malo pa PM-aj ;)

evo :D

http://forums.pearljam.com/showpost.php?p=4392711&postcount=215

evo :D

http://forums.pearljam.com/showpost.php?p=4392711&postcount=215

thnx :)

Iva: Mi za posao često tiskamo majice i znam nekoliko tvrtki (npr. Profin, Tovedo, Slonček trgovina), ali sve te tvrtke obično funkcioniraju na temelju većih količina (npr. minimum 10kom od svake boje i veličine) i ne bi išli za malu narudžbu od 50 kom uopće slagati stroj za tisak. Ali možda i bi, ne znam 100% sigurno...
    Možda bi bilo zgodnije pitati u Print studiju (ima ih nekoliko po gradu http://www.printstudio.hr) pa da se svatko od nas zaleti sam tamo i uzme si majicu. Niko, možemo ti mi pogledati i uzeti majicu ako ne budeš dolazio u Zgb. Na webu imaju popis formata u kojima im treba dostaviti pripremu za tisak, Niko nam pošalje pripremu na naše e-mail adrese i svatko se sam zaleti po majicu/e. Mi smo tamo već jednom radili neke majice za frendove i cijena s tiskom je bila oko 100kn. Ali kod njih se može i donijeti majica pa ti otisnu na nju. Anyway, budemo se mi zaletili do nekog Print studija pitati na koju bi količinu oni dali popust i koje su sve moguće varijante pa javimo...
    Ako netko ima neku bolju ideju, samo dajte...

i btw, mi bi uzeli najmanje 4 majice (Mario: 2 plave, Iva: jedna plava i jedna bijela - osim ako baš sve ne budu plave onda 2 plave :)) - pa neka se svi koji bi majice očituju kakve i koliko bi uzeli pa ćemo baratati pravom brojkom, da znamo na temelju koje brojke tražimo popust
    quote]
    Slovenac po tati, hrvat po mami :)
    I knew who I was before other people started telling me who I was. J.Joplin
    Mine wrote:
    Hehe, moj djed je bio porijeklom slovenac. Škofič se kličem :D Zapravo je sad ŠkofiĆ ;)
    http://s159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/

Evo, ja sam sinoć skenirao i doradio koliko sam mogao kuhara i ostalo.
    Tu su tri varijante slova PJ, prva je vesela (slaže se dobro sa kuharom :) ), druga je klasična a treću sam kopirao font od vegete i nacrtao slova.

Vi glasajte za font.

Naravno printa se na plavu majicu, (a može i bijela). Ja sam mislio onako na prsa veliki znak tako da se vidi što je.

S druge strane majice može prijedlog od Masnog (ako se ne varam)
    unfogettable taste since 1991
    crofans 07 ili croatian fans 07
    http://s159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/

Evo, ja sam sinoć skenirao i doradio koliko sam mogao kuhara i ostalo.
    Tu su tri varijante slova PJ, prva je vesela (slaže se dobro sa kuharom :) ), druga je klasična a treću sam kopirao font od vegete i nacrtao slova.

Vi glasajte za font.

Naravno printa se na plavu majicu, (a može i bijela). Ja sam mislio onako na prsa veliki znak tako da se vidi što je.

S druge strane majice može prijedlog od Masnog (ako se ne varam)
    unfogettable taste since 1991
    crofans 07 ili croatian fans 07

Zakon. :)
    Meni prvi ili cak drugi font je bolji. treci mi se bas ne svidja nekako.

Ovaj prijedlog za iza mi se isto svidja. :)
    Ja sam IN ;)
    Iva: GO Niko! Svi su mi prijedlozi super, ali mislim da nam nisi smio nuditi da biramo slova... sad kad krene... :D;)
    Meni su npr. najbolja ona prva slova, s originalnog prijedloga, a Paji druga... pa ti vidi... :)

a iza je super tekst (mi smo za dulju verziju 'croatian fans'), u istom fontu koji bude odabran za naprijed, zar ne?
    Zakon. :)
    Meni prvi ili cak drugi font je bolji. treci mi se bas ne svidja nekako.

Ovaj prijedlog za iza mi se isto svidja. :)
    Ja sam IN ;)

e sad, kak mislis prvi ili drugi? zato jer su fotke s lijeva na desno, 3,2 pa 1 :)

mislis na prvi i drugi slijeva na desno ili na fotke broj 1 i 2? zisku, ne? :)
    nama je najbolji font na PJvegeta pa redom PJvegeta2copy, PJvegeta3copy i PJvegeta1copy...

nas dvoje bi uzeli po 2 majice svatko... curke bi isto tiskale na klasican T-shirt ili na one zenske majice sa malm rukavima? no dobro.. :)

e da, kaj se tice natpisa na leđima, mi bi to stavili sitnim slovima pod vrat (na vrh leđa), ali ok, nek si svatko stavi kako mu paše, ne moramo biti identični :)
    Mine wrote:
    Slovenac po tati, hrvat po mami :)

imamo karte za munich thanks to Mine and Crop koja nas je linkala :)
    siljo wrote:
    e sad, kak mislis prvi ili drugi? zato jer su fotke s lijeva na desno, 3,2 pa 1 :)

mislis na prvi i drugi slijeva na desno ili na fotke broj 1 i 2? zisku, ne? :)
    nama je najbolji font na PJvegeta pa redom PJvegeta3copy, PJvegeta2copy i PJvegeta1copy...

nas dvoje bi uzeli po 2 majice svatko... curke bi isto tiskale na klasican T-shirt ili na one zenske majice sa malm rukavima? no dobro.. :)

e da, kaj se tice natpisa na leđima, mi bi to stavili sitnim slovima pod vrat (na vrh leđa), ali ok, nek si svatko stavi kako mu paše, ne moramo biti identični :)
    Iva: da mi bi one s malim rukavima... :D LOL za opis ženskih majica... ali ako za malu cijenu možemo dobit muške T-shirtove prepatit ćemo se, sve je negotiable...:)
    i da, natpis mali na vrh leđa

Welcome!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.