Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
snih wrote:Evo malo statistike i zanimljivosti s nedavno završene europske turneje:
Na 23 koncerta na europskoj turneji ukupno odsvirano 106 različitih pjesama:
.
.
.
Toliko za sada! Ak još nekaj zračunam, podijelit ću to vrlo rado s vama.
bravo, bravo...
na turneji 2000. su na 23 europska koncerta odsvirali 73 razlicite stvari... izgleda kao da su manje mijenjali setliste, ali pazi ovo... tada smo bili u ljubljani, veroni i milanu.... u ljubljani su svirali 29 stvari... u veroni su svirali 11 koje nismo culi u ljubljani... u milanu su svirali 13 koje nismo culi ni u ljubljani ni u veroni... e to se zove raznolikost...
nisam radio takvu usporedbu za ovu turneju, ali siguran sam da su manje mijenjali...
evo setliste iz ljubljane + razlike iz verone i milana:
LJUBLJANA:
Corduroy,
Breakerfall,
Hail Hail,
Animal,
Brain Of J.,
Faithfull,
Light Years,
Untitled,
MFC,
Habit,
Nothing As it Seems,
Given To Fly,
Spin The Black Circle,
Red Mosquito,
Black,
Insignificance,
Grievance,
I Got Id,
Wishlist,
Do The Evolution,
Alive
Last Kiss,
Better Man,
Sleight Of Hand,
Daughter,
Rearviewmirror,
Porch
Soon Forget,
Indifference
NOVO U VERONI:
Long Road,
Pilate,
Even Flow(O Sole Mio)
State Of Love And Trust,
Once,
Lukin,
Immortality,
In The Coliseum,
Elderly Woman Behind The Counter In A Small Town,
I Got You,
Yellow Ledbetter
NOVO U MILANU:
Of The Girl,
Gods' Dice,
Rival,
Not For You,
Thin Air,
Present Tense,
Jeremy,
Go
Nothingman,
Sleight Of Hand,
Garden,
Smile,
Rockin' In The Free WorldStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
iznenadilo me na europskoj turneji da su jako slabo svirali GARDEN, samo 2 puta
, a bash sam zelio cuti novu verziju gardena live one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
zapravo nadao sam se i leashu i gardenu i red mosquitu
one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
Jesu ostali duzni! Ali sigurno ce nam se oduziti!!!
Ja sam hteo "Why Go" i "Present Tense" i jos par desetina drugih....
hehe0 -
siljo wrote:bravo, bravo...
na turneji 2000. su na 23 europska koncerta odsvirali 73 razlicite stvari... izgleda kao da su manje mijenjali setliste, ali pazi ovo... tada smo bili u ljubljani, veroni i milanu.... u ljubljani su svirali 29 stvari... u veroni su svirali 11 koje nismo culi u ljubljani... u milanu su svirali 13 koje nismo culi ni u ljubljani ni u veroni... e to se zove raznolikost...
nisam radio takvu usporedbu za ovu turneju, ali siguran sam da su manje mijenjali...
Mislim da su na ovoj turneji imali čvršću bazu pjesama koje su često svirali, a manji dio repertoara su mijenjali. Tako da ima 47 pjesama koje su svirane tri i manje puta!
A primjer koji si naveo s prošle turneje ti se mogao dogoditi i na ovoj. Npr. da si bio na slijedeća tri Torino, Pistoia, Prag - čuo bi ukupno 58 stvari!!! To je više nego 53 koje si ti spomenuo s prošle turneje, tako da su i ovaj puta dosta miksali!:) Malo te filing zeznuo,a stari...!:)0 -
dante76 wrote:Hvala na linku, super tekst....jedino mi nije bio previše jasan onaj dio - "nema više ludiranja i pentranja"...izgleda da je čovjek otišao po pivu u ključnom trenutku

hm da, tu sam se i ja malo zbunila... otisao po kokice.
btw, to je izgleda samo meni cudno, lik ide i prodaje kokice na tribinama ko na utakmici, ne secam se da sam to nekada videla... na koncertu...0 -
ja se nadao light years (koji vidim da ste u ljubljani culi), footsteps i smile koje su grci dobili mamicu im. ali nije da se osjecam zakinutim za nesto
0 -
Evo da se i ja javim sa svojim skromnim doprinosom... Na koncertu sam uspjela snimiti...
1. Elderly Woman (od 'I just want to scream HELLO!!!', a u pozadini možete čuti i moj ljupki glasić
) 01:09
2. Given To Fly 00:10
3. Eddie prije Army Reserve 00:27
4. Gimme Some Truth 01:04
5. Thumbing My Way 00:23
6. All Or None 00:34
+ 20-ak slika prilično loše kvalitete
Onda to fino spržim pa vam donesem u nedjelju, a možda dofuram i jednu frendicu sa sobom.Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
aaaaaaaa gimme some truth

to se trazi.. izgleda da cemo imat od svake pjesme po nesto..
i jos bootleg i slike.. savrseno.. sve medije smo iskoristili
e da, question.. ima netko viska mozda plavi plakat? bio danas u par trgovina, nisu imali... pliiiiz :blink blink:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
snih wrote:Mislim da su na ovoj turneji imali čvršću bazu pjesama koje su često svirali, a manji dio repertoara su mijenjali. Tako da ima 47 pjesama koje su svirane tri i manje puta!
A primjer koji si naveo s prošle turneje ti se mogao dogoditi i na ovoj. Npr. da si bio na slijedeća tri Torino, Pistoia, Prag - čuo bi ukupno 58 stvari!!! To je više nego 53 koje si ti spomenuo s prošle turneje, tako da su i ovaj puta dosta miksali!:) Malo te filing zeznuo,a stari...!:)
vidi vraga!
imam los osjecaj za filing
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
potato girl wrote:Evo da se i ja javim sa svojim skromnim doprinosom... Na koncertu sam uspjela snimiti...
4. Gimme Some Truth 01:04
mašala Potato... e to sam htio
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ej ljudi, dobio sam informaciju da je juce na tv-u bio prilog u kome se izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, slaven bilic, pojavio u Pearl Jam duksu, onom koji je prodavan na koncertima( onaj limited edition, smedji, nazad pise Pearl Jam s bizonima). ajd' ako neko zna da potvrdi, kontam da je to jako cool.Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...0
-
CrazyMarko94 wrote:ej ljudi, dobio sam informaciju da je juce na tv-u bio prilog u kome se izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, slaven bilic, pojavio u Pearl Jam duksu, onom koji je prodavan na koncertima( onaj limited edition, smedji, nazad pise Pearl Jam s bizonima). ajd' ako neko zna da potvrdi, kontam da je to jako cool.
moguce.. bilic je navodno dobar friend sa stoneom... u ljubljani je 2000. viđen sa backstage passom...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
masni wrote:e da, question.. ima netko viska mozda plavi plakat? bio danas u par trgovina, nisu imali... pliiiiz :blink blink:
mi nemamo, ali mozda nije losa ideja da zvrcnes Lupu. oni bi mogli imati, a i ful su bili spremni na suradnju. pa im prvo zahvalis kak su nam super koncert dofurali, pa olovke predali bandu pa skroz ste super, ajd mi sad dajte plakat!
0 -
Meni je zao sto nisu svirali Rearview mirror.

We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)0 -
Ljudi, jucer bio doma (ulovila me neka viroza) pa sam si danas na poslu dao truda i lagano skidao europske bootlege (fale jos samo Bec, Zagreb i Atena). Bit ce vec tu materijala za 1 dvd. Btw ima tu jos i Hollywood 12.7.2006., 2 cd-a sa rarities-ima sa prva dva USA lega pa video iz Readinga...
0 -
pajo wrote:Ljudi, jucer bio doma (ulovila me neka viroza) pa sam si danas na poslu dao truda i lagano skidao europske bootlege (fale jos samo Bec, Zagreb i Atena). Bit ce vec tu materijala za 1 dvd. Btw ima tu jos i Hollywood 12.7.2006., 2 cd-a sa rarities-ima sa prva dva USA lega pa video iz Readinga...

jeeeeee!
fala uime svih koji nemaju internet
0 -
E super.Ja imam dosta slika, nis filmica jer moj aparat je, hm, malo vec star....pa ne snimam, al slike su OK
Neke ste mogli i vidjet vec na netu, ne. donijet cu ja sve sto imam, ako budem uopce dolazila, ako ne, poslat cu nekome, vjerojatno Domagoju, sprzit na DVD pa onda trade-amo 

Evo, jesen, kisa, depresija, nema PJ-a, zivot je lagana koma i tako...
Nadam se da ce zbilja uskoro doci... "I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.2K The Porch
- 279 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.3K Flea Market
- 39.3K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music