Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
snih wrote:Evo malo statistike i zanimljivosti s nedavno završene europske turneje:
Na 23 koncerta na europskoj turneji ukupno odsvirano 106 različitih pjesama:
.
.
.
Toliko za sada! Ak još nekaj zračunam, podijelit ću to vrlo rado s vama.
bravo, bravo...
na turneji 2000. su na 23 europska koncerta odsvirali 73 razlicite stvari... izgleda kao da su manje mijenjali setliste, ali pazi ovo... tada smo bili u ljubljani, veroni i milanu.... u ljubljani su svirali 29 stvari... u veroni su svirali 11 koje nismo culi u ljubljani... u milanu su svirali 13 koje nismo culi ni u ljubljani ni u veroni... e to se zove raznolikost...
nisam radio takvu usporedbu za ovu turneju, ali siguran sam da su manje mijenjali...
evo setliste iz ljubljane + razlike iz verone i milana:
LJUBLJANA:
Corduroy,
Breakerfall,
Hail Hail,
Animal,
Brain Of J.,
Faithfull,
Light Years,
Untitled,
MFC,
Habit,
Nothing As it Seems,
Given To Fly,
Spin The Black Circle,
Red Mosquito,
Black,
Insignificance,
Grievance,
I Got Id,
Wishlist,
Do The Evolution,
Alive
Last Kiss,
Better Man,
Sleight Of Hand,
Daughter,
Rearviewmirror,
Porch
Soon Forget,
Indifference
NOVO U VERONI:
Long Road,
Pilate,
Even Flow(O Sole Mio)
State Of Love And Trust,
Once,
Lukin,
Immortality,
In The Coliseum,
Elderly Woman Behind The Counter In A Small Town,
I Got You,
Yellow Ledbetter
NOVO U MILANU:
Of The Girl,
Gods' Dice,
Rival,
Not For You,
Thin Air,
Present Tense,
Jeremy,
Go
Nothingman,
Sleight Of Hand,
Garden,
Smile,
Rockin' In The Free WorldStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
iznenadilo me na europskoj turneji da su jako slabo svirali GARDEN, samo 2 puta :( , a bash sam zelio cuti novu verziju gardena liveone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
zapravo nadao sam se i leashu i gardenu i red mosquitu :(one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
Jesu ostali duzni! Ali sigurno ce nam se oduziti!!!
Ja sam hteo "Why Go" i "Present Tense" i jos par desetina drugih....
hehe0 -
siljo wrote:bravo, bravo...
na turneji 2000. su na 23 europska koncerta odsvirali 73 razlicite stvari... izgleda kao da su manje mijenjali setliste, ali pazi ovo... tada smo bili u ljubljani, veroni i milanu.... u ljubljani su svirali 29 stvari... u veroni su svirali 11 koje nismo culi u ljubljani... u milanu su svirali 13 koje nismo culi ni u ljubljani ni u veroni... e to se zove raznolikost...
nisam radio takvu usporedbu za ovu turneju, ali siguran sam da su manje mijenjali...
Mislim da su na ovoj turneji imali čvršću bazu pjesama koje su često svirali, a manji dio repertoara su mijenjali. Tako da ima 47 pjesama koje su svirane tri i manje puta!
A primjer koji si naveo s prošle turneje ti se mogao dogoditi i na ovoj. Npr. da si bio na slijedeća tri Torino, Pistoia, Prag - čuo bi ukupno 58 stvari!!! To je više nego 53 koje si ti spomenuo s prošle turneje, tako da su i ovaj puta dosta miksali!:) Malo te filing zeznuo,a stari...!:)0 -
dante76 wrote:Hvala na linku, super tekst....jedino mi nije bio previše jasan onaj dio - "nema više ludiranja i pentranja"...izgleda da je čovjek otišao po pivu u ključnom trenutku
hm da, tu sam se i ja malo zbunila... otisao po kokice.
btw, to je izgleda samo meni cudno, lik ide i prodaje kokice na tribinama ko na utakmici, ne secam se da sam to nekada videla... na koncertu...0 -
ja se nadao light years (koji vidim da ste u ljubljani culi), footsteps i smile koje su grci dobili mamicu im. ali nije da se osjecam zakinutim za nesto0
-
Evo da se i ja javim sa svojim skromnim doprinosom... Na koncertu sam uspjela snimiti...
1. Elderly Woman (od 'I just want to scream HELLO!!!', a u pozadini možete čuti i moj ljupki glasić) 01:09
2. Given To Fly 00:10
3. Eddie prije Army Reserve 00:27
4. Gimme Some Truth 01:04
5. Thumbing My Way 00:23
6. All Or None 00:34
+ 20-ak slika prilično loše kvalitete
Onda to fino spržim pa vam donesem u nedjelju, a možda dofuram i jednu frendicu sa sobom.Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
aaaaaaaa gimme some truth
to se trazi.. izgleda da cemo imat od svake pjesme po nesto..
i jos bootleg i slike.. savrseno.. sve medije smo iskoristili
e da, question.. ima netko viska mozda plavi plakat? bio danas u par trgovina, nisu imali... pliiiiz :blink blink:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
snih wrote:Mislim da su na ovoj turneji imali čvršću bazu pjesama koje su često svirali, a manji dio repertoara su mijenjali. Tako da ima 47 pjesama koje su svirane tri i manje puta!
A primjer koji si naveo s prošle turneje ti se mogao dogoditi i na ovoj. Npr. da si bio na slijedeća tri Torino, Pistoia, Prag - čuo bi ukupno 58 stvari!!! To je više nego 53 koje si ti spomenuo s prošle turneje, tako da su i ovaj puta dosta miksali!:) Malo te filing zeznuo,a stari...!:)
vidi vraga!
imam los osjecaj za filingStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
potato girl wrote:Evo da se i ja javim sa svojim skromnim doprinosom... Na koncertu sam uspjela snimiti...
4. Gimme Some Truth 01:04
mašala Potato... e to sam htioStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
ej ljudi, dobio sam informaciju da je juce na tv-u bio prilog u kome se izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, slaven bilic, pojavio u Pearl Jam duksu, onom koji je prodavan na koncertima( onaj limited edition, smedji, nazad pise Pearl Jam s bizonima). ajd' ako neko zna da potvrdi, kontam da je to jako cool.Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...0
-
CrazyMarko94 wrote:ej ljudi, dobio sam informaciju da je juce na tv-u bio prilog u kome se izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, slaven bilic, pojavio u Pearl Jam duksu, onom koji je prodavan na koncertima( onaj limited edition, smedji, nazad pise Pearl Jam s bizonima). ajd' ako neko zna da potvrdi, kontam da je to jako cool.
moguce.. bilic je navodno dobar friend sa stoneom... u ljubljani je 2000. viđen sa backstage passom...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
masni wrote:e da, question.. ima netko viska mozda plavi plakat? bio danas u par trgovina, nisu imali... pliiiiz :blink blink:
mi nemamo, ali mozda nije losa ideja da zvrcnes Lupu. oni bi mogli imati, a i ful su bili spremni na suradnju. pa im prvo zahvalis kak su nam super koncert dofurali, pa olovke predali bandu pa skroz ste super, ajd mi sad dajte plakat!0 -
Meni je zao sto nisu svirali Rearview mirror. :( :(We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)0 -
Ljudi, jucer bio doma (ulovila me neka viroza) pa sam si danas na poslu dao truda i lagano skidao europske bootlege (fale jos samo Bec, Zagreb i Atena). Bit ce vec tu materijala za 1 dvd. Btw ima tu jos i Hollywood 12.7.2006., 2 cd-a sa rarities-ima sa prva dva USA lega pa video iz Readinga...0
-
pajo wrote:Ljudi, jucer bio doma (ulovila me neka viroza) pa sam si danas na poslu dao truda i lagano skidao europske bootlege (fale jos samo Bec, Zagreb i Atena). Bit ce vec tu materijala za 1 dvd. Btw ima tu jos i Hollywood 12.7.2006., 2 cd-a sa rarities-ima sa prva dva USA lega pa video iz Readinga...
jeeeeee!
fala uime svih koji nemaju internet0 -
E super.Ja imam dosta slika, nis filmica jer moj aparat je, hm, malo vec star....pa ne snimam, al slike su OK
Neke ste mogli i vidjet vec na netu, ne. donijet cu ja sve sto imam, ako budem uopce dolazila, ako ne, poslat cu nekome, vjerojatno Domagoju, sprzit na DVD pa onda trade-amo
Evo, jesen, kisa, depresija, nema PJ-a, zivot je lagana koma i tako...Nadam se da ce zbilja uskoro doci...
"I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads