Pearl Jam in Zagreb!

11381391411431441290

Comments

• siljo
    siljo Posts: 2,203
    snih wrote:
    Evo malo statistike i zanimljivosti s nedavno završene europske turneje:

Na 23 koncerta na europskoj turneji ukupno odsvirano 106 različitih pjesama:
    .
    .
    .

Toliko za sada! Ak još nekaj zračunam, podijelit ću to vrlo rado s vama.

bravo, bravo...
    na turneji 2000. su na 23 europska koncerta odsvirali 73 razlicite stvari... izgleda kao da su manje mijenjali setliste, ali pazi ovo... tada smo bili u ljubljani, veroni i milanu.... u ljubljani su svirali 29 stvari... u veroni su svirali 11 koje nismo culi u ljubljani... u milanu su svirali 13 koje nismo culi ni u ljubljani ni u veroni... e to se zove raznolikost...
    nisam radio takvu usporedbu za ovu turneju, ali siguran sam da su manje mijenjali...
    evo setliste iz ljubljane + razlike iz verone i milana:

LJUBLJANA:

Corduroy,
    Breakerfall,
    Hail Hail,
    Animal,
    Brain Of J.,
    Faithfull,
    Light Years,
    Untitled,
    MFC,
    Habit,
    Nothing As it Seems,
    Given To Fly,
    Spin The Black Circle,
    Red Mosquito,
    Black,
    Insignificance,
    Grievance,
    I Got Id,
    Wishlist,
    Do The Evolution,
    Alive
    Last Kiss,
    Better Man,
    Sleight Of Hand,
    Daughter,
    Rearviewmirror,
    Porch
    Soon Forget,
    Indifference

NOVO U VERONI:

Long Road,
    Pilate,
    Even Flow(O Sole Mio)
    State Of Love And Trust,
    Once,
    Lukin,
    Immortality,
    In The Coliseum,
    Elderly Woman Behind The Counter In A Small Town,
    I Got You,
    Yellow Ledbetter

NOVO U MILANU:

Of The Girl,
    Gods' Dice,
    Rival,
    Not For You,
    Thin Air,
    Present Tense,
    Jeremy,
    Go
    Nothingman,
    Sleight Of Hand,
    Garden,
    Smile,
    Rockin' In The Free World
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    iznenadilo me na europskoj turneji da su jako slabo svirali GARDEN, samo 2 puta :( , a bash sam zelio cuti novu verziju gardena live
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • siljo
    C2V3N wrote:
    iznenadilo me na europskoj turneji da su jako slabo svirali GARDEN, samo 2 puta :( , a bash sam zelio cuti novu verziju gardena live

da, ostali su nam duzni...

iduce godine :)
  • C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    zapravo nadao sam se i leashu i gardenu i red mosquitu :(
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • miloshk
    miloshk Posts: 73
    Jesu ostali duzni! Ali sigurno ce nam se oduziti!!!
    Ja sam hteo "Why Go" i "Present Tense" i jos par desetina drugih.... :D
    hehe
  • snih
    snih Posts: 1,052
    siljo wrote:
    bravo, bravo...
    na turneji 2000. su na 23 europska koncerta odsvirali 73 razlicite stvari... izgleda kao da su manje mijenjali setliste, ali pazi ovo... tada smo bili u ljubljani, veroni i milanu.... u ljubljani su svirali 29 stvari... u veroni su svirali 11 koje nismo culi u ljubljani... u milanu su svirali 13 koje nismo culi ni u ljubljani ni u veroni... e to se zove raznolikost...
    nisam radio takvu usporedbu za ovu turneju, ali siguran sam da su manje mijenjali...

Mislim da su na ovoj turneji imali čvršću bazu pjesama koje su često svirali, a manji dio repertoara su mijenjali. Tako da ima 47 pjesama koje su svirane tri i manje puta!
    A primjer koji si naveo s prošle turneje ti se mogao dogoditi i na ovoj. Npr. da si bio na slijedeća tri Torino, Pistoia, Prag - čuo bi ukupno 58 stvari!!! To je više nego 53 koje si ti spomenuo s prošle turneje, tako da su i ovaj puta dosta miksali!:) Malo te filing zeznuo,a stari...!:)
  • Girasol
    Girasol Posts: 18
    dante76 wrote:
    Hvala na linku, super tekst....jedino mi nije bio previše jasan onaj dio - "nema više ludiranja i pentranja"...izgleda da je čovjek otišao po pivu u ključnom trenutku :D

hm da, tu sam se i ja malo zbunila... otisao po kokice. :)
    btw, to je izgleda samo meni cudno, lik ide i prodaje kokice na tribinama ko na utakmici, ne secam se da sam to nekada videla... na koncertu...
  • klja
    klja Posts: 33
    ja se nadao light years (koji vidim da ste u ljubljani culi), footsteps i smile koje su grci dobili mamicu im. ali nije da se osjecam zakinutim za nesto :)
  • Evo da se i ja javim sa svojim skromnim doprinosom... Na koncertu sam uspjela snimiti...

1. Elderly Woman (od 'I just want to scream HELLO!!!', a u pozadini možete čuti i moj ljupki glasić :D) 01:09
    2. Given To Fly 00:10
    3. Eddie prije Army Reserve 00:27
    4. Gimme Some Truth 01:04
    5. Thumbing My Way 00:23
    6. All Or None 00:34

+ 20-ak slika prilično loše kvalitete :D

Onda to fino spržim pa vam donesem u nedjelju, a možda dofuram i jednu frendicu sa sobom.
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    aaaaaaaa gimme some truth :D:D:D

to se trazi.. izgleda da cemo imat od svake pjesme po nesto..
    i jos bootleg i slike.. savrseno.. sve medije smo iskoristili :D

e da, question.. ima netko viska mozda plavi plakat? bio danas u par trgovina, nisu imali... pliiiiz :blink blink:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • siljo
    snih wrote:
    Mislim da su na ovoj turneji imali čvršću bazu pjesama koje su često svirali, a manji dio repertoara su mijenjali. Tako da ima 47 pjesama koje su svirane tri i manje puta!
    A primjer koji si naveo s prošle turneje ti se mogao dogoditi i na ovoj. Npr. da si bio na slijedeća tri Torino, Pistoia, Prag - čuo bi ukupno 58 stvari!!! To je više nego 53 koje si ti spomenuo s prošle turneje, tako da su i ovaj puta dosta miksali!:) Malo te filing zeznuo,a stari...!:)

vidi vraga!
    imam los osjecaj za filing :D
  • siljo
    Evo da se i ja javim sa svojim skromnim doprinosom... Na koncertu sam uspjela snimiti...

4. Gimme Some Truth 01:04

mašala Potato... e to sam htio :)
  • ej ljudi, dobio sam informaciju da je juce na tv-u bio prilog u kome se izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, slaven bilic, pojavio u Pearl Jam duksu, onom koji je prodavan na koncertima( onaj limited edition, smedji, nazad pise Pearl Jam s bizonima). ajd' ako neko zna da potvrdi, kontam da je to jako cool.
    Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...
  • siljo
    ej ljudi, dobio sam informaciju da je juce na tv-u bio prilog u kome se izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, slaven bilic, pojavio u Pearl Jam duksu, onom koji je prodavan na koncertima( onaj limited edition, smedji, nazad pise Pearl Jam s bizonima). ajd' ako neko zna da potvrdi, kontam da je to jako cool.

moguce.. bilic je navodno dobar friend sa stoneom... u ljubljani je 2000. viđen sa backstage passom...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    masni wrote:
    e da, question.. ima netko viska mozda plavi plakat? bio danas u par trgovina, nisu imali... pliiiiz :blink blink:

mi nemamo, ali mozda nije losa ideja da zvrcnes Lupu. oni bi mogli imati, a i ful su bili spremni na suradnju. pa im prvo zahvalis kak su nam super koncert dofurali, pa olovke predali bandu pa skroz ste super, ajd mi sad dajte plakat! :)
  • asfo
    asfo Posts: 315
    killroy wrote:
    Zato jer su PJ bogovi, kraljevi i carevi!!!!!!!!!!!
    :)

i ovi drugi još.....
  • Meni je zao sto nisu svirali Rearview mirror. :( :(
    We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
    We need them, yeah.... that's why they'll be back again
    Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
    Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
    Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Ljudi, jucer bio doma (ulovila me neka viroza) pa sam si danas na poslu dao truda i lagano skidao europske bootlege (fale jos samo Bec, Zagreb i Atena). Bit ce vec tu materijala za 1 dvd. Btw ima tu jos i Hollywood 12.7.2006., 2 cd-a sa rarities-ima sa prva dva USA lega pa video iz Readinga... :)
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    pajo wrote:
    Ljudi, jucer bio doma (ulovila me neka viroza) pa sam si danas na poslu dao truda i lagano skidao europske bootlege (fale jos samo Bec, Zagreb i Atena). Bit ce vec tu materijala za 1 dvd. Btw ima tu jos i Hollywood 12.7.2006., 2 cd-a sa rarities-ima sa prva dva USA lega pa video iz Readinga... :)

jeeeeee!

fala uime svih koji nemaju internet :D
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    E super.Ja imam dosta slika, nis filmica jer moj aparat je, hm, malo vec star....pa ne snimam, al slike su OK :D Neke ste mogli i vidjet vec na netu, ne. donijet cu ja sve sto imam, ako budem uopce dolazila, ako ne, poslat cu nekome, vjerojatno Domagoju, sprzit na DVD pa onda trade-amo ;):D

Evo, jesen, kisa, depresija, nema PJ-a, zivot je lagana koma i tako... :o Nadam se da ce zbilja uskoro doci...
    "I surfaced and all of my being was enlightened"