Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
cropdustress wrote:E super.Ja imam dosta slika, nis filmica jer moj aparat je, hm, malo vec star....pa ne snimam, al slike su OK
Neke ste mogli i vidjet vec na netu, ne. donijet cu ja sve sto imam, ako budem uopce dolazila, ako ne, poslat cu nekome, vjerojatno Domagoju, sprzit na DVD pa onda trade-amo
Evo, jesen, kisa, depresija, nema PJ-a, zivot je lagana koma i tako...Nadam se da ce zbilja uskoro doci...
Moze, moze. Ali radje bih da osobno doneses
E Dreadis, Tek sad sam pogledao RITFW snimku na youtube-u. Eeeee......prejebeno!!!!!!!!!!
I stvarno mi je drago da ste dobili tamburin jer ste legende!!!0 -
Dodana su jos 2 clipa koja je Iva snimila:
- Ed dijeli defove
- sam pocetak, Severed Hand instrumental i izlazak na stage
http://www.box.net/public/hoz56r5gh50 -
pajo wrote:Dodana su jos 2 clipa koja je Iva snimila:
- Ed dijeli defove
- sam pocetak, Severed Hand instrumental i izlazak na stage
http://www.box.net/public/hoz56r5gh5We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)0 -
Skinuo sam sada Storytellers + Artist Spot na DVD-u pa ako netko to treba donijet cu.
Makar brijem da svi to imaju vec.We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
evo nešto malo za provesti ugodnih 15-ak minuta:
http://www.edge.ca/station/ongoing_history_of_new_music.cfm?ell=6743&pge=1#
malo poznate (kako kome) priče o pearl jamu, ali dosta dobro posloženo. moram reći da dugo nisam čula tako dobrog radijskog voditelja.
uživajte!0 -
Lijepo frajer prica. Ne mozemo nego se slozit sa svim pohvalama. A kad samo pomislimo da bi i nasi tako mogli samo da se malo pripreme...0
-
a na botoxu su znaci
:D
0 -
klja wrote:a na botoxu su znaci
:D
Iva: Ed nije na botoxu! On je prirodno lijep!:):) Mozemo pitati Elcielo da nam potvrdi, ona ga je preko 2 sata gledala iz neposredne blizine. Ja bi teoretski trebala moci isto potvrditi za Mikea jer sam dva koncerta bila ispred njega, ali ne znam jer sam gledala u Eda!
Sorry momci, malo chick zafrkancije. Pricali ste i vi o statistici izvodjenja pjesama...0 -
pajo wrote:Iva: Ed nije na botoxu! On je prirodno lijep!
:):) Mozemo pitati Elcielo da nam potvrdi, ona ga je preko 2 sata gledala iz neposredne blizine. Ja bi teoretski trebala moci isto potvrditi za Mikea jer sam dva koncerta bila ispred njega, ali ne znam jer sam gledala u Eda!
Sorry momci, malo chick zafrkancije. Pricali ste i vi o statistici izvodjenja pjesama...
E da, i ja sam ga gledala...bila isto na Mikeovoj strani, al onako, izmedju Eda i Mikea, to u ZG...ma da smo Mike i ja razmijenili nekoliko smjesaka i pogleda, meni je oko stalno bjezalo prema Edu
I u Becu me Ed pogledao kad sam mu bacila majicu, napravio mi mot da mu ju bacim, a ja..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
glavno da bude do nedjeljeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
pajo wrote:Iva: Ed nije na botoxu! On je prirodno lijep!
:):)
girl talk!!!
to te ja pitam
evo, osobno potvrdjujem da se edu svaka bora na licu vidi ter da je njegova ljepota - ljepota zrelog muškarca
one koji vole rock botox upućujem na: aerosmith, axl rosea, a bome je i tom petty opasno sumnjiv0 -
ajajaj pocelo je pocelo...
sad ce danima bit kak je ovaj zgodan, a kaj je onaj zgodan.. a kak je ovaj lepi, a meni je onaj bolji...
meni osobno se najvise svida njihova unutrasnjost... ona kreativna sposobnost koja ih je dovela gdje su sad, ono sta im je omogucilo da stvaraju muziku... a to sad kak zgledaju... ne dira me bas...
btw - mozda sam 2-3 puta u zivotu vidio kak zgledaju nevezano uz muziku tj neki live ili cd-cover ili nesto slicno...
1-slicica sa bracelona surfanja
2-neam pojma kad
... it's the music that counts......They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
btw vi naravno svi imate svih 98 albuma koje jurasica zna nabrojat napamet poredu?
p.s. naravno ne brojim bootlegove...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
Cutki wrote:ajajaj pocelo je pocelo...
sad ce danima bit kak je ovaj zgodan, a kaj je onaj zgodan.. a kak je ovaj lepi, a meni je onaj bolji...
meni osobno se najvise svida njihova unutrasnjost... ona kreativna sposobnost koja ih je dovela gdje su sad, ono sta im je omogucilo da stvaraju muziku... a to sad kak zgledaju... ne dira me bas...
meni osobno je od njih najzgodnija Kerensi
zgodnija i od Eda i od BoomaStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
elcielo wrote:girl talk!!!
to te ja pitam
evo, osobno potvrdjujem da se edu svaka bora na licu vidi ter da je njegova ljepota - ljepota zrelog muškarca
EdCutki wrote:meni osobno se najvise svida njihova unutrasnjost... ona kreativna sposobnost koja ih je dovela gdje su sad, ono sta im je omogucilo da stvaraju muziku...
Naravno, to se podrazumijeva...
Ma svi su tak lepi i herzlich...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music