Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
da mozda na novom albumu bude slika sa penkalom pored nove pjesme i piše posveta za nas, fanovevesna wrote:Samo nemojte past u nesvjest od sreće kad dođe dogodine i kaže: E, a ovu pjesmu sam napisao s penkalom koju su mi poklonili u Zagrebu..
one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
Da, i pise ovo ja za: i onda navede sve koji su na onom popisu. Hvala na penkalama.C2V3N wrote:da mozda na novom albumu bude slika sa penkalom pored nove pjesme i piše posveta za nas, fanove

We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)0 -
kad smo kod popisa, elcielo, kolko se ljudi na kraju uopce upisalo?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:kad smo kod popisa, elcielo, kolko se ljudi na kraju uopce upisalo?
20-ak
oni nam te penkale moraju nekako pokazati.
ja, nevjerni toma kakav jesam, još uvijek čekam konkretni dokaz da:
a) su oni to zbilja dobili
b) im se fakat svidja
ima da to pokažu na DVD-u kako god znaju i umiju.
može i pantomimom.
0 -
sta mislite, ima kakve sanse za neki sluzbeni intervju o europskoj turneji na sluzbenoj stranici?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Zagreb bootleg now available.Budapest, November the 17th 1996.
Zagreb, September the 26th 2006. - the best birthday party I could have wished for.0 -
ne moram ni pitat, tj zamolit paju da stavi to na box gore kad se skine, i kad poslusa 4 puta sam.. a? a? a?
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
pajo wrote:Evo foldera za Bec. Ima par clipova koje smo snimili:
- Sad - dio
http://www.box.net/public/g2v9jgx27e
Niste ni svjesni koliko sam ljubomoran na vas

Helem.. Pajo, hvala na svim ovim klipovima! Kralj si! Ono, kao dobra vila među PJ fanovima
Danas sam iz agencije, koja nas je vodila, dobio poster koncerta u Zagrebu (onaj koji je bio poljepljen po Zg-u, ili bar slican)
On ce sutra na zid, na sred sobe..
Jos samo nisam skonto nacin kako da "uokvirim" trzalicu a da je ne ostetim (lijepim i sl.)
Jedva cekam bootlegove.. A novost je sto sam poceo igrati "Bingo" pa ako dobijem idem u Australiju
Prije nikad nisam ni pomisljao na to pa skontajte koliko sam ocajan.. 26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
C2V3n jesi skinuo bootleg?We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)0 -
Iva: koja sam vjestica! Ne vidim Silju i C2V3N, ali tocno znam sto njih dvojica i moj Pajo upravo rade - skidaju mp3 boot iz Zagreba! Naprosto sam vidovita!
:):):):) A mi svi ostali cekamo!
Usput, Doctor, mi cemo svoj pick staviti s unutrasnje strane okvira za slike u kojem su nam slike necaka. Mozda se neka djevojka ne naljuti ako u okviru osim njene slike bude i Mikeov pick.
0 -
jok..pajo wrote:Iva: koja sam vjestica! Ne vidim Silju i C2V3N, ali tocno znam sto njih dvojica i moj Pajo upravo rade - skidaju mp3 boot iz Zagreba! Naprosto sam vidovita!
:):):):) A mi svi ostali cekamo!
one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
Ljudi najglasniji smo!!!! Slusamo i zile rezemo!!!
Mi cemo sad to stavit na upload pa za nekih sat-dva kad se digne vam postam link
0 -
pajo wrote:Ljudi najglasniji smo!!!! Slusamo i zile rezemo!!!
Mi cemo sad to stavit na upload pa za nekih sat-dva kad se digne vam postam link
Ajme ajme, plakat cu. Ja slusam Prag sad na netu...streaming. http://www.radiobeat.cz/
Ja ocu ZG, al i ja bih ga kupila, no...ako ne sljaka master, onda ne znam...
Uzdam se u vas
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Evo upravo se uplaoda i cim zavrsi postamo link pa mozemo svi plakat skupa! Mi ne mozemo doci k sebi koliko smo glasno pjevali. Svaka pjesma koju smo dosad poslusali (poslusali smo par napreskokce) ODZVANJA od naseg pjevanja!0
-
pajo wrote:Evo upravo se uplaoda i cim zavrsi postamo link pa mozemo svi plakat skupa! Mi ne mozemo doci k sebi koliko smo glasno pjevali. Svaka pjesma koju smo dosad poslusali (poslusali smo par napreskokce) ODZVANJA od naseg pjevanja!
puno hvala, trnci mi prolaze i samo od ovog opisivanja bootlega0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.2K The Porch
- 279 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.3K Flea Market
- 39.3K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads