Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
vesna wrote:Samo nemojte past u nesvjest od sreće kad dođe dogodine i kaže: E, a ovu pjesmu sam napisao s penkalom koju su mi poklonili u Zagrebu..one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
C2V3N wrote:da mozda na novom albumu bude slika sa penkalom pored nove pjesme i piše posveta za nas, fanoveWe love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)0 -
kad smo kod popisa, elcielo, kolko se ljudi na kraju uopce upisalo?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:kad smo kod popisa, elcielo, kolko se ljudi na kraju uopce upisalo?
20-ak
oni nam te penkale moraju nekako pokazati.
ja, nevjerni toma kakav jesam, još uvijek čekam konkretni dokaz da:
a) su oni to zbilja dobili
b) im se fakat svidja
ima da to pokažu na DVD-u kako god znaju i umiju.
može i pantomimom.0 -
sta mislite, ima kakve sanse za neki sluzbeni intervju o europskoj turneji na sluzbenoj stranici?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Zagreb bootleg now available.Budapest, November the 17th 1996.
Zagreb, September the 26th 2006. - the best birthday party I could have wished for.0 -
ne moram ni pitat, tj zamolit paju da stavi to na box gore kad se skine, i kad poslusa 4 puta sam.. a? a? a?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
pajo wrote:Evo foldera za Bec. Ima par clipova koje smo snimili:
- Sad - dio
http://www.box.net/public/g2v9jgx27e
Niste ni svjesni koliko sam ljubomoran na vas :( :(
Helem.. Pajo, hvala na svim ovim klipovima! Kralj si! Ono, kao dobra vila među PJ fanovima
Danas sam iz agencije, koja nas je vodila, dobio poster koncerta u Zagrebu (onaj koji je bio poljepljen po Zg-u, ili bar slican)On ce sutra na zid, na sred sobe..
Jos samo nisam skonto nacin kako da "uokvirim" trzalicu a da je ne ostetim (lijepim i sl.)
Jedva cekam bootlegove.. A novost je sto sam poceo igrati "Bingo" pa ako dobijem idem u AustralijuPrije nikad nisam ni pomisljao na to pa skontajte koliko sam ocajan..
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
C2V3n jesi skinuo bootleg?We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)0 -
Iva: koja sam vjestica! Ne vidim Silju i C2V3N, ali tocno znam sto njih dvojica i moj Pajo upravo rade - skidaju mp3 boot iz Zagreba! Naprosto sam vidovita!
:):):):) A mi svi ostali cekamo!
Usput, Doctor, mi cemo svoj pick staviti s unutrasnje strane okvira za slike u kojem su nam slike necaka. Mozda se neka djevojka ne naljuti ako u okviru osim njene slike bude i Mikeov pick.0 -
pajo wrote:Iva: koja sam vjestica! Ne vidim Silju i C2V3N, ali tocno znam sto njih dvojica i moj Pajo upravo rade - skidaju mp3 boot iz Zagreba! Naprosto sam vidovita!
:):):):) A mi svi ostali cekamo!
one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
Ljudi najglasniji smo!!!! Slusamo i zile rezemo!!!
Mi cemo sad to stavit na upload pa za nekih sat-dva kad se digne vam postam link0 -
pajo wrote:Ljudi najglasniji smo!!!! Slusamo i zile rezemo!!!
Mi cemo sad to stavit na upload pa za nekih sat-dva kad se digne vam postam link
Ajme ajme, plakat cu. Ja slusam Prag sad na netu...streaming. http://www.radiobeat.cz/
Ja ocu ZG, al i ja bih ga kupila, no...ako ne sljaka master, onda ne znam...Uzdam se u vas
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Evo upravo se uplaoda i cim zavrsi postamo link pa mozemo svi plakat skupa! Mi ne mozemo doci k sebi koliko smo glasno pjevali. Svaka pjesma koju smo dosad poslusali (poslusali smo par napreskokce) ODZVANJA od naseg pjevanja!0
-
pajo wrote:Evo upravo se uplaoda i cim zavrsi postamo link pa mozemo svi plakat skupa! Mi ne mozemo doci k sebi koliko smo glasno pjevali. Svaka pjesma koju smo dosad poslusali (poslusali smo par napreskokce) ODZVANJA od naseg pjevanja!
puno hvala, trnci mi prolaze i samo od ovog opisivanja bootlega0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 272 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads