Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Iva: jeeej! Bravo momci! Drago mi je da ste se ovako aktivno uključili u chick raspravu o zgodnoci clanova PJ-a i njihovog support staffa. Nemojte se ljutiti na nas, naravno da nam je svima najbitnija muzika i Ed sasvim sigurno ne bi bio tako zgodan da pjeva pjesmuljke od Craig Davida!
Ali sama cinjenica da je tako pametan i da tako super pise nazalost samo pridonosi cinjenici da je zgodan. Dakle, there's no helping us there. Morate nam svako malo dopustiti 'joj kak je zgodan' ispade i to je to!
Kad je zgodan!
:)
0 -
Tako ja fino snimam kamerom parachutes u becu da nam ostane za uspomenu, i pravim se ko neki profi snimatelj lagano okrecem prema publici da ulovim malo i taj moment kad odjednom urla neko: Vracaj nazad i snimaj samo Eda! Naravno bio je to glas moje buduce. Ah sta ces, pomirio sam se davno sa tim...0
-
pajo wrote:Tako ja fino snimam kamerom parachutes u becu da nam ostane za uspomenu, i pravim se ko neki profi snimatelj lagano okrecem prema publici da ulovim malo i taj moment kad odjednom urla neko: Vracaj nazad i snimaj samo Eda! Naravno bio je to glas moje buduce. Ah sta ces, pomirio sam se davno sa tim...
LOL
dobro da si se pomirio. neprestani rivalitet s edom bi bio vrlo naporan.
btw, iva je vrlo dobro objasnila zašto je ed tako privlačan ženskoj čeljadi.
a znam i neke muške koji nisu imuni na njega.0 -
Upravo slušam Torino....
Ed: "Many flags, everyone is getting along: BOSNIA..."
...srce mi je k'o kuća veliko...***
'96_londonx2
'00_salzburg_ljubljana_verona_milano
'06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb
My trading page: http://db.etree.org/dreadis0 -
siljo wrote:hvala kaj nisi spomenuo kaj je rekao par sekundi kasnije
Misliš: "Netherlands?"
...ignorance is bliss...***
'96_londonx2
'00_salzburg_ljubljana_verona_milano
'06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb
My trading page: http://db.etree.org/dreadis0 -
Evo foldera za Bec. Ima par clipova koje smo snimili:
- Sad - dio
- I Got Shit - dio
- Parachutes - cijela
- Alive - dio (Ed stoji na stageu par metara od nas, a mi u ekstazi)
Bit ce jos i dijelovi od: Wishlist, State Of Love And Trust, Off He Goes, Fuckin' Up i Little Wing
http://www.box.net/public/g2v9jgx27e0 -
V0d0rig4 wrote:Skinuo sam sada Storytellers + Artist Spot na DVD-u pa ako netko to treba donijet cu.
Makar brijem da svi to imaju vec.
Lyou dont even know this song..fuck it play it anyway, thats right!!!0 -
blejavac wrote:JA NEMAM!!! prokleti torenti su toko stari da nema ni seedova ni peerova ni..nicega!
L
http://www.pearljamstories.com/media/storytellers/ST_VCD.mpg0 -
siljo wrote:aha
zajebavao se ili ne, kasnije kad je dobio zastavu je dobro zapamtio cija je... mislim da je na 2 mjesta bilo napisano CROATIA... mozda se covjek i tetovira
Aha, da, mozda se i tetovira.Naravno da san zna jer na jednoj pise dvaput CROATIA, a na drugoj isto, i jos YOU MAKE ME SMILE
Pa sad neka svi znaju i nauce nas grb i tako to"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ima da nam slijedeci put zna objasnit sta znace kucice u kruni i kojim djelovima hrvatske pripadaju
btw mogli bi i oni za svaku kucicu posebni koncert, ko u italiji par komada nabacitone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
C2V3N wrote:ima da nam slijedeci put zna objasnit sta znace kucice u kruni i kojim djelovima hrvatske pripadaju
btw mogli bi i oni za svaku kucicu posebni koncert, ko u italiji par komada nabacit
A cuj, nakon ovoga sve je moguceDvije zastave cuda cine
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
bash me zanima jesmo bili glasniji od milana, dam se kladit da jesmo, mogli bi oni slijedece godine odvalit i zagreb i puluone, two, three, four, five against one
C2V3N wrote:bash me zanima jesmo bili glasniji od milana, dam se kladit da jesmo, mogli bi oni slijedece godine odvalit i zagreb i pulu
Joj, Pula. Ja lobiram za Pulu od kad su pocele glasine o Euro turneji...kao mini Arena di Verona...joj, da bar, nadajmo seA onda i u Rijeku
Ne znam, u Milanu je bilo vise ljudi, al smo bili glasni i tu i tamo. Stvarno. Al u ZG nisu nikad prije svirali, pa ipak po nekim kriterijima, ta glasnoca je ipak jaca kod nas"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Joj, Pula. Ja lobiram za Pulu od kad su pocele glasine o Euro turneji...kao mini Arena di Verona...joj, da bar, nadajmo se
A onda i u Rijeku
Ne znam, u Milanu je bilo vise ljudi, al smo bili glasni i tu i tamo. Stvarno. Al u ZG nisu nikad prije svirali, pa ipak po nekim kriterijima, ta glasnoca je ipak jaca kod nas
btw pula... to bi bila graba za ulaznicama ko i za veronu, još ako stave proljece/ljeto koncert, verona bi se mogla sakritone, two, three, four, five against one
Samo nemojte past u nesvjest od sreće kad dođe dogodine i kaže: E, a ovu pjesmu sam napisao s penkalom koju su mi poklonili u Zagrebu..0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 272 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music