Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
dragi moji jammeri!
sutra idem na godišnji 10-ak dana, pa vas molim, ako bude kakvih novosti, da me SMS-ate jer ne vjerujem da ću biti blizu interneta. fala vam unaprijed!
samo da vam javim da sam si riješila avio kartu i hostel.
idem germanwigsom 14., vraćam se 16.
bilo je skupo, 200 eura, al nisam baš imala izbora.
spavam u ovom hostelu:
http://www.reservations.bookhostels.com ... aad83fbfab
noćenje u dorms 25 eura, uključujući i doručak. na dobroj je poziciji, a čini mi se da nije daleko od shelinog kvarta. uglavnom, družimo se!
idem s frendicom koju su neki od vas davno i upoznali na jednom meet-up, pisala je ovdje jedno vrijeme pod nickom porcher. njoj je pripala i moja druga fanclub ulaznica.
inače sam je upoznala baš preko ovog message pita daaaavne 2000./2001.
eto ga, toliko od mene zasada.
sretan vam praznik rada, držte se!0 -
dal se isplati riskirat kupovinom karata za ryan air preko skyscannera? il ipak ne?...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
skyscanner ti samo nalazi letove, kad kliknes na book flights on te prebaci na stranicu avio kompanije...samo ti rezerviraj dok je jeftino, da ne bude kasnije kuku lele..Death or glory!0
-
Evo uzeo sam i ja te bus karte London Manchester.
idemo dalje.....fali mi Manchester karta i smještaji...CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Iva: što se tiče smještaja u Londonu mi ostajemo vjerni Travelodge hotelima (Londonski hosteli su mi takva definicija prljavštine da nisam u stanju niti jednom povjerovati da je imalo čist, iako sigurno mora biti neki koji je ok
). Sad se samo odlučujemo između onog u kojem smo već bili Travelodge Farringdona za 49 funti ili da damo za ta tri dana 18 funti više pa budemo još bliže centru i na strani grada gdje je dvorana i da odemo u Travelodge Tower Bridge za 55 funti po noći.
Inače, Viktor, u Travelodge hotelima imaju neku foru gdje za jednu osobu za jednu noć imaju i soba za 19 ili 29 funti pa ti savjetujem da si to pogledaš. Jedino je problem što se može rezervirati samo za 1 osobu za jednu noć po toj cijeni, a ne znam da li je ok ako imaš tri različite uzastopne rezervacije. :?: No, svakako savjetujem izbjegavanje hostela (pitaj Ranka, Domagoja i Niku što misle o tome). A ima i tih Travelodge hotela koji su dalje od centra, a blizu venuea u kojima je soba za dvije osobe 32 funte pa vidi s Nikom da podijelite sobu - on i Domagoj su tako 2007. napravili. Pa ćeš se i ti imati s kime tuširati, jedan po jedan naravno, kao i Ranko.
U svakom slučaju, topli savjet da pogledaš hotelske opcije...
No, ako ti je frend preporučio hostel i kaže da je ok, držim ti fige...
p.s. - znam, vidi se da sam stvarno duboko frustrirana hostelima u UK i Irskoj, ali bijah u nekih 15-ak komada i rane su stvarno duboke...0 -
elcielo wrote:dragi moji jammeri!
sutra idem na godišnji 10-ak dana, pa vas molim, ako bude kakvih novosti, da me SMS-ate jer ne vjerujem da ću biti blizu interneta. fala vam unaprijed!
a kamo ideš? mislim, gdje to još nema interneta...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
u Nevidanima
Iva...Hvala na iscrpnom postu, jos cu 2-3 dana upijati informacije s razlicitih strana, pa cu pocetkom nadolazeceg tjedna konacno odluciti.Death or glory!0 -
Hm... Jel ima netko 10c kartu viška za Berlin? Samo provjeravam, motaju mi se neke kombinacije po glavi...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
-
joj... sad sam nakon dugo vremena u player stavio Binaural... bas mi je super leglo kako je Breakerfall grunula... mogla bi biti dobar opener... a i gods' dice je pjesmetina.. a zapravo sam htio opet cuti Sleight Of Hand... i onda dođe Insignificance pa se sjetim kak sam upoznao jurasicu u ksetu
back to 2000
go potato! u berlinStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Iva: nepovezano s turnejom, ali moramo se pohvaliti da smo jučer upoznali trenutno najmlađu nam frikušu - Jurasicinu Tonkicu u PJ bodiću. osim što je standardno preslatka, još je i totally cool
na mamu i jako, jako dobra i vesela bebica. a jesam li spomenula da je bila u PJ bodiću?
0 -
Uzeo sam kartu za povratak doma iz London.
Sad moram riješiti tu kartu za koncert u Manchesteru, nekako sve to lagano bez žurbe rješavam.
Moja Iva i Jana će nam se pridružiti u Berlinu to je skoro pa sigurno (tu čemo nas troje srediti neki smještaj) tako da mi ostaje još za rješiti smještaj u Londonu....traži se cimer, nepušaćCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
pajo wrote:Iva: nepovezano s turnejom, ali moramo se pohvaliti da smo jučer upoznali trenutno najmlađu nam frikušu - Jurasicinu Tonkicu u PJ bodiću. osim što je standardno preslatka, još je i totally cool
na mamu i jako, jako dobra i vesela bebica. a jesam li spomenula da je bila u PJ bodiću?
Go Tonkica...ja sam Marku 2 puta naručivao i nikako da mi dođe; prvi put ga zamjenili za duplu majicu a drugi put nije ništa bilo, sad ga šalju po treći put ( Igot shit )
Btw carina mi je na zadnju 10c pošiljku gdje je bila samo jedna majica od 30 $ naplatila 100 carine i poreza, sad sam definitivno prebacio sve pošiljke u Zagreb kod frenda jer ovo je prešlo svu granicu razuma :twisted:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Go Tonkica...ja sam Marku 2 puta naručivao i nikako da mi dođe; prvi put ga zamjenili za duplu majicu a drugi put nije ništa bilo, sad ga šalju po treći put ( Igot shit )
Btw carina mi je na zadnju 10c pošiljku gdje je bila samo jedna majica od 30 $ naplatila 100 carine i poreza, sad sam definitivno prebacio sve pošiljke u Zagreb kod frenda jer ovo je prešlo svu granicu razuma :twisted:
pa jel se ti ne možeš dogovoriti s nekime tamo da te ne deru tak jako? mislim, DU nije tako veliki grad pa pretpostavljam da netko koga ti znaš zna nekoga tko tamo radi... kužiš kaj mislim... :roll: ako ništa drugo, vrijeme je da iva g. to riješi!!! ako je uspjela dobiti odštetu za ona nevidljiva oštećenja na onom prekrasnom posteru, onda ona sve može!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
drugovi i drugarice!
malo kasno ali ipak.... treba mi jedna karta za berlinnabavio sam več 2 ali sada treba mi još jedna i ne možem više da nabavim jer 10Club politika ne dozvoli nabavljati više od 2 karte....
ako ima nekog koji ima viška... gajba piva u berlinu za njega!2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
2011 Montreal, Toronto 1&2
2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
2017 EV Firenze, Taormina 1&2
2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
2019 EV Firenze0 -
pa jel se ti ne možeš dogovoriti s nekime tamo da te ne deru tak jako? mislim, DU nije tako veliki grad pa pretpostavljam da netko koga ti znaš zna nekoga tko tamo radi... kužiš kaj mislim... :roll: ako ništa drugo, vrijeme je da iva g. to riješi!!! ako je uspjela dobiti odštetu za ona nevidljiva oštećenja na onom prekrasnom posteru, onda ona sve može!!!
[/quote]
Sredio sam ja to tako da sad sva pošta ide na ime prijatelja koji radi u pošti u Zagrebu, on sad prima svu moju pošiljku, već neko vrijeme tube ne idu za Du a sad sam kompletno prebacio i adresu na 10c account-u.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
hej, hej...
pitanjce za ekipu koja je prosle godine isla na PJ u ameriku... kolko dugo vam je trajala procedura sa vizom? koliko prije puta bi se trebalo krenuti sa zahtjevom?
e da, koliko "traje" viza? da li je samo za jedan ulaz ili? procitao sam nesto da se od prije 10-ak dana viza za USA izdaju na 10 godina zbog poboljsanja odnosa između HR i USA...
@vedderman: ako ne uspijes naci 10c kartu za Berlin, kupi u redovnoj prodaji... platit ces vjerojatno manje, a 3. osoba vam se uvijek moze pridruziti u dvoraniStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:hej, hej...
pitanjce za ekipu koja je prosle godine isla na PJ u ameriku... kolko dugo vam je trajala procedura sa vizom? koliko prije puta bi se trebalo krenuti sa zahtjevom?
e da, koliko "traje" viza? da li je samo za jedan ulaz ili? procitao sam nesto da se od prije 10-ak dana viza za USA izdaju na 10 godina zbog poboljsanja odnosa između HR i USA...
@vedderman: ako ne uspijes naci 10c kartu za Berlin, kupi u redovnoj prodaji... platit ces vjerojatno manje, a 3. osoba vam se uvijek moze pridruziti u dvorani
Za vizu sam uvijek isla barem mjesec dana ranije. u principu su turisticke vize na 6.mjeseci i to je single entry mislim, a sad ako ti se posreci mozda ti daju na 5 godina kako je bilo do sad. nekima se posrecilo, al ne znam kako oni to daju...to za 10 jos nije ja mislim. kad ides u USA?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Nema dvorane. to je VANI.
Za vizu sam uvijek isla barem mjesec dana ranije. u principu su turisticke vize na 6.mjeseci i to je single entry mislim, a sad ako ti se posreci mozda ti daju na 5 godina kako je bilo do sad. nekima se posrecilo, al ne znam kako oni to daju...to za 10 jos nije ja mislim. kad ides u USA?
ma da, znam da je vani... mislio sam na "venue"
u usa bi mozda isao u drugoj polovici 8. mjesecaali mozda, radim neke kalkulacije..
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:hej, hej...
Znam da ti ovo nece pomoci, ali...Ja sam isao na studentsku-radnu vizu, viza mi je bila gotova za 24 sata. Sa zahtjevom sam krenuo 10 dana prije polaska jer sam imao frku s nalazenjem posla. Uglavnom, frendica koja je lani bila isto na toj radnoj vizi, ove godine ide opet i uz tu radnu vizu koja traje 5 mj. dobila je i turisticku vizu na 10 godina!!! U svakom slucaju, cim prije krenes tim bolje.
Death or glory!0 -
Upravo sam pročitao na Porch-u da je Dirty Frank umro u 53 od raka!!!
http://www.silive.com/obituaries/advanc ... xml&coll=1
Šteta što nisu neku njegovu fotku stavili u novom izdanju Ten-a.
RIP Francis Zipprich (možda je imao HR korjene)CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music