Pearl Jam in Zagreb!

Options
18458468488508511290

Comments

• elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    dragi moji jammeri!

sutra idem na godišnji 10-ak dana, pa vas molim, ako bude kakvih novosti, da me SMS-ate jer ne vjerujem da ću biti blizu interneta. fala vam unaprijed! :)

samo da vam javim da sam si riješila avio kartu i hostel.

idem germanwigsom 14., vraćam se 16.
    bilo je skupo, 200 eura, al nisam baš imala izbora.

spavam u ovom hostelu:

http://www.reservations.bookhostels.com ... aad83fbfab

noćenje u dorms 25 eura, uključujući i doručak. na dobroj je poziciji, a čini mi se da nije daleko od shelinog kvarta. uglavnom, družimo se! :D

idem s frendicom koju su neki od vas davno i upoznali na jednom meet-up, pisala je ovdje jedno vrijeme pod nickom porcher. njoj je pripala i moja druga fanclub ulaznica. :)
    inače sam je upoznala baš preko ovog message pita daaaavne 2000./2001. :)

eto ga, toliko od mene zasada.

sretan vam praznik rada, držte se!

:)
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    dal se isplati riskirat kupovinom karata za ryan air preko skyscannera? il ipak ne? :)
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    skyscanner ti samo nalazi letove, kad kliknes na book flights on te prebaci na stranicu avio kompanije...samo ti rezerviraj dok je jeftino, da ne bude kasnije kuku lele..
    Death or glory!

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Evo uzeo sam i ja te bus karte London Manchester.
    idemo dalje.....fali mi Manchester karta i smještaji... :lol:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: što se tiče smještaja u Londonu mi ostajemo vjerni Travelodge hotelima (Londonski hosteli su mi takva definicija prljavštine da nisam u stanju niti jednom povjerovati da je imalo čist, iako sigurno mora biti neki koji je ok ;) ). Sad se samo odlučujemo između onog u kojem smo već bili Travelodge Farringdona za 49 funti ili da damo za ta tri dana 18 funti više pa budemo još bliže centru i na strani grada gdje je dvorana i da odemo u Travelodge Tower Bridge za 55 funti po noći.
    Inače, Viktor, u Travelodge hotelima imaju neku foru gdje za jednu osobu za jednu noć imaju i soba za 19 ili 29 funti pa ti savjetujem da si to pogledaš. Jedino je problem što se može rezervirati samo za 1 osobu za jednu noć po toj cijeni, a ne znam da li je ok ako imaš tri različite uzastopne rezervacije. :?: No, svakako savjetujem izbjegavanje hostela (pitaj Ranka, Domagoja i Niku što misle o tome ;) ). A ima i tih Travelodge hotela koji su dalje od centra, a blizu venuea u kojima je soba za dvije osobe 32 funte pa vidi s Nikom da podijelite sobu - on i Domagoj su tako 2007. napravili. Pa ćeš se i ti imati s kime tuširati, jedan po jedan naravno, kao i Ranko. :mrgreen::mrgreen::mrgreen: U svakom slučaju, topli savjet da pogledaš hotelske opcije...
    No, ako ti je frend preporučio hostel i kaže da je ok, držim ti fige...

p.s. - znam, vidi se da sam stvarno duboko frustrirana hostelima u UK i Irskoj, ali bijah u nekih 15-ak komada i rane su stvarno duboke... :)
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    elcielo wrote:
    dragi moji jammeri!

sutra idem na godišnji 10-ak dana, pa vas molim, ako bude kakvih novosti, da me SMS-ate jer ne vjerujem da ću biti blizu interneta. fala vam unaprijed! :)
    :)

a kamo ideš? mislim, gdje to još nema interneta... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Rijeka
    u Nevidanima :D

Iva...Hvala na iscrpnom postu, jos cu 2-3 dana upijati informacije s razlicitih strana, pa cu pocetkom nadolazeceg tjedna konacno odluciti.
    Death or glory!

• potato girl
    potato girl Posts: 474
    Hm... Jel ima netko 10c kartu viška za Berlin? Samo provjeravam, motaju mi se neke kombinacije po glavi... :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    joj... sad sam nakon dugo vremena u player stavio Binaural... bas mi je super leglo kako je Breakerfall grunula... mogla bi biti dobar opener... a i gods' dice je pjesmetina.. a zapravo sam htio opet cuti Sleight Of Hand... i onda dođe Insignificance pa se sjetim kak sam upoznao jurasicu u ksetu :D back to 2000 :)

go potato! u berlin :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: nepovezano s turnejom, ali moramo se pohvaliti da smo jučer upoznali trenutno najmlađu nam frikušu - Jurasicinu Tonkicu u PJ bodiću. osim što je standardno preslatka, još je i totally cool 8-) na mamu i jako, jako dobra i vesela bebica. a jesam li spomenula da je bila u PJ bodiću? :D
  • Dirty Frankk
    Uzeo sam kartu za povratak doma iz London.
    Sad moram riješiti tu kartu za koncert u Manchesteru, nekako sve to lagano bez žurbe rješavam.
    Moja Iva i Jana će nam se pridružiti u Berlinu to je skoro pa sigurno (tu čemo nas troje srediti neki smještaj) tako da mi ostaje još za rješiti smještaj u Londonu....traži se cimer, nepušać :lol::lol:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    pajo wrote:
    Iva: nepovezano s turnejom, ali moramo se pohvaliti da smo jučer upoznali trenutno najmlađu nam frikušu - Jurasicinu Tonkicu u PJ bodiću. osim što je standardno preslatka, još je i totally cool 8-) na mamu i jako, jako dobra i vesela bebica. a jesam li spomenula da je bila u PJ bodiću? :D

Go Tonkica...ja sam Marku 2 puta naručivao i nikako da mi dođe; prvi put ga zamjenili za duplu majicu a drugi put nije ništa bilo, sad ga šalju po treći put ( Igot shit )
    Btw carina mi je na zadnju 10c pošiljku gdje je bila samo jedna majica od 30 $ naplatila 100 carine i poreza, sad sam definitivno prebacio sve pošiljke u Zagreb kod frenda jer ovo je prešlo svu granicu razuma :twisted:
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Go Tonkica...ja sam Marku 2 puta naručivao i nikako da mi dođe; prvi put ga zamjenili za duplu majicu a drugi put nije ništa bilo, sad ga šalju po treći put ( Igot shit )
    Btw carina mi je na zadnju 10c pošiljku gdje je bila samo jedna majica od 30 $ naplatila 100 carine i poreza, sad sam definitivno prebacio sve pošiljke u Zagreb kod frenda jer ovo je prešlo svu granicu razuma :twisted:

pa jel se ti ne možeš dogovoriti s nekime tamo da te ne deru tak jako? mislim, DU nije tako veliki grad pa pretpostavljam da netko koga ti znaš zna nekoga tko tamo radi... kužiš kaj mislim... :roll: ako ništa drugo, vrijeme je da iva g. to riješi!!! ako je uspjela dobiti odštetu za ona nevidljiva oštećenja na onom prekrasnom posteru, onda ona sve može!!! :lol:
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • vedderman
    vedderman Posts: 801
    drugovi i drugarice!

malo kasno ali ipak.... treba mi jedna karta za berlin :) nabavio sam več 2 ali sada treba mi još jedna i ne možem više da nabavim jer 10Club politika ne dozvoli nabavljati više od 2 karte....

ako ima nekog koji ima viška... gajba piva u berlinu za njega! :D:D
    2000 Ljubljana
    2006 Vienna, Zagreb
    2007 Munich
    2009 Berlin
    2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
    2011 Montreal, Toronto 1&2
    2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
    2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
    2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
    2017 EV Firenze, Taormina 1&2
    2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
    2019 EV Firenze
  • Dirty Frankk
    pa jel se ti ne možeš dogovoriti s nekime tamo da te ne deru tak jako? mislim, DU nije tako veliki grad pa pretpostavljam da netko koga ti znaš zna nekoga tko tamo radi... kužiš kaj mislim... :roll: ako ništa drugo, vrijeme je da iva g. to riješi!!! ako je uspjela dobiti odštetu za ona nevidljiva oštećenja na onom prekrasnom posteru, onda ona sve može!!! :lol:[/quote]

Sredio sam ja to tako da sad sva pošta ide na ime prijatelja koji radi u pošti u Zagrebu, on sad prima svu moju pošiljku, već neko vrijeme tube ne idu za Du a sad sam kompletno prebacio i adresu na 10c account-u.
  • siljo
    hej, hej...

pitanjce za ekipu koja je prosle godine isla na PJ u ameriku... kolko dugo vam je trajala procedura sa vizom? koliko prije puta bi se trebalo krenuti sa zahtjevom?

e da, koliko "traje" viza? da li je samo za jedan ulaz ili? procitao sam nesto da se od prije 10-ak dana viza za USA izdaju na 10 godina zbog poboljsanja odnosa između HR i USA...

@vedderman: ako ne uspijes naci 10c kartu za Berlin, kupi u redovnoj prodaji... platit ces vjerojatno manje, a 3. osoba vam se uvijek moze pridruziti u dvorani ;)
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    siljo wrote:
    hej, hej...

pitanjce za ekipu koja je prosle godine isla na PJ u ameriku... kolko dugo vam je trajala procedura sa vizom? koliko prije puta bi se trebalo krenuti sa zahtjevom?

e da, koliko "traje" viza? da li je samo za jedan ulaz ili? procitao sam nesto da se od prije 10-ak dana viza za USA izdaju na 10 godina zbog poboljsanja odnosa između HR i USA...

@vedderman: ako ne uspijes naci 10c kartu za Berlin, kupi u redovnoj prodaji... platit ces vjerojatno manje, a 3. osoba vam se uvijek moze pridruziti u dvorani ;)
    Nema dvorane. to je VANI. :)
    Za vizu sam uvijek isla barem mjesec dana ranije. u principu su turisticke vize na 6.mjeseci i to je single entry mislim, a sad ako ti se posreci mozda ti daju na 5 godina kako je bilo do sad. nekima se posrecilo, al ne znam kako oni to daju...to za 10 jos nije ja mislim. kad ides u USA?
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • siljo
    Nema dvorane. to je VANI. :)
    Za vizu sam uvijek isla barem mjesec dana ranije. u principu su turisticke vize na 6.mjeseci i to je single entry mislim, a sad ako ti se posreci mozda ti daju na 5 godina kako je bilo do sad. nekima se posrecilo, al ne znam kako oni to daju...to za 10 jos nije ja mislim. kad ides u USA?

ma da, znam da je vani... mislio sam na "venue" :)

u usa bi mozda isao u drugoj polovici 8. mjeseca ;) ali mozda, radim neke kalkulacije..
  • Rijeka
    siljo wrote:
    hej, hej...

Znam da ti ovo nece pomoci, ali :D...Ja sam isao na studentsku-radnu vizu, viza mi je bila gotova za 24 sata. Sa zahtjevom sam krenuo 10 dana prije polaska jer sam imao frku s nalazenjem posla. Uglavnom, frendica koja je lani bila isto na toj radnoj vizi, ove godine ide opet i uz tu radnu vizu koja traje 5 mj. dobila je i turisticku vizu na 10 godina!!! U svakom slucaju, cim prije krenes tim bolje.
    Death or glory!

• Dirty Frankk
    Upravo sam pročitao na Porch-u da je Dirty Frank umro u 53 od raka!!!
    http://www.silive.com/obituaries/advanc ... xml&coll=1

Šteta što nisu neku njegovu fotku stavili u novom izdanju Ten-a.

RIP Francis Zipprich (možda je imao HR korjene)