Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
samo da se javim - ništa još ne planiram, malo mi je daleko s obzirom na malu sisalicu, ali vidjet ćemo...
kako je ranac najavio, možda dođu u zg pa haj lajf!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
cropdustress wrote:Mislim da cu u Berlinu u Wombats da se ne gombamo bas svi kod Shele.
hej sid, zašto si napisala na berlin topicu da ti prošli put '06. nije baš dobro prošao koncert?0 -
elcielo wrote:evo poruke masnom:
ja u berlin planiram ići 14., a vraćam se 16.
karta sa svim taksama za tu varijantu košta 198 eura.
pa nek javi. ja zbog obveza ne mogu računati na druge datume i cijene.
elcielo, da li je ova varijanta na germanwings.com? ima li nešto jeftinije?2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
2011 Montreal, Toronto 1&2
2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
2017 EV Firenze, Taormina 1&2
2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
2019 EV Firenze0 -
vedderman wrote:elcielo wrote:elcielo, da li je ova varijanta na germanwings.com? ima li nešto jeftinije?
je, to je germanwings iz zagreba.
na te datume iz zagreba nema ništa jeftinije, jedino da kreneš 1-2 dana ranije, možeš naći karte jeftinije za 60-70 eura.
ali, kad pogledaš da moraš platiti hostel ekstra 1-2 noći, dođe na isto.0 -
elcielo wrote:cropdustress wrote:Mislim da cu u Berlinu u Wombats da se ne gombamo bas svi kod Shele.
hej sid, zašto si napisala na berlin topicu da ti prošli put '06. nije baš dobro prošao koncert?
Polazem velike nade u ovogodisnji Berlin. Bit cu tamo rano"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
I&M: Mi zasad uzeli karte za Amsterdam-Berlin 14.8. (transavia.com) i za Berlin-London 16.8. (Ryanair) i sredili smještaj za Hag i Berlin (nadamo se
morat ćemo biti jako dobri kad dođemo na KOL u 6. mjesecu da se Ivinim cimericama ne smuči ideja često-dolazećih Hrvata
).
Sad gledamo nešto za zgb-amsterdam u varijanti zagreb-koln avionom pa vlakom do amsterdama - to se čini najpovoljnija varijanta. Vlak se doduše ni ne može kupiti ovako rano jer još nemaju mogućnost gledanja rasporeda i kupnje za kolovoz.
Za povratak smo gledali iz Londona 20.8. sa Wizzairom, ali avion polijeće u 7 i nešto ujutro pa moramo vidjeti ima li ikakav način da se dopremimo tako rano ujutro do f**king Lutona odakle taj avion kreće. :? A u Londonu bi bili u hotelu u kojem smo bili i prošli put, Travelodge (sad eventualno možemo vidjeti za lokaciju, ali onaj naš Farringdon je bila super lokacija).
Eto, toliko o našim planovima. :P Sad idemo spavati, u nadi da ćemo sutra biti pametniji oko pronalaska još boljih ruta za putovanje.
Iva: e, zaboravih reći da ću se ja idući vikend (9.5.) družiti s curom iz Lupe pa ću ju utlačiti za više informacija, ako ih bude imala...Post edited by pajo on0 -
cropdustress wrote:nismo bili u pit-u, nego iza barijere, al je dobar koncert bio. Nije mi jedan od najboljih, samo dobar, al cijeli taj dan mi je bio uzasno naporan :? A nakon Praga jedino ZG je mogao bit bolji, Dobro ajde, Bec je isto bio ok. haha
Polazem velike nade u ovogodisnji Berlin. Bit cu tamo rano
aha, sad mi je lakše.mislila sam da ti se venue ne sviđa, ili da su loše svirali (k'o u chorzowu LOL).
i čekaj malo, bila je barijera??? baš za tenclub?0 -
elcielo wrote:cropdustress wrote:nismo bili u pit-u, nego iza barijere, al je dobar koncert bio. Nije mi jedan od najboljih, samo dobar, al cijeli taj dan mi je bio uzasno naporan :? A nakon Praga jedino ZG je mogao bit bolji, Dobro ajde, Bec je isto bio ok. haha
Polazem velike nade u ovogodisnji Berlin. Bit cu tamo rano
aha, sad mi je lakše.mislila sam da ti se venue ne sviđa, ili da su loše svirali (k'o u chorzowu LOL).
i čekaj malo, bila je barijera??? baš za tenclub?
http://i42.photobucket.com/albums/e323/ ... 230225.jpg
http://i42.photobucket.com/albums/e323/ ... 230226.jpg
http://i42.photobucket.com/albums/e323/ ... 230255.jpgPost edited by cropdustress on"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pajo wrote:A u Londonu bi bili u hotelu u kojem smo bili i prošli put, Travelodge (sad eventualno možemo vidjeti za lokaciju, ali onaj naš Farringdon je bila super lokacija).
Travelodge ima super deal... u Manchesteru ih blizu arene ima nekoliko i cijena dvokrevetne sobe je 29 funti... u Londonu ima jedan nasuprot arene preko rijeke za 32 funte... to su cijene za dvokrevetnu sobu za jednu noc (obje osobe)... dorucak i razne early check-in ili late check-out varijante nisu u cijeni, ali se mogu nesto sitno nadoplatiti...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ako nekome treba, tenclub karte za berlin su opet u ponudi!0
-
siljo wrote:Travelodge ima super deal... u Manchesteru ih blizu arene ima nekoliko i cijena dvokrevetne sobe je 29 funti... u Londonu ima jedan nasuprot arene preko rijeke za 32 funte... to su cijene za dvokrevetnu sobu za jednu noc (obje osobe)... dorucak i razne early check-in ili late check-out varijante nisu u cijeni, ali se mogu nesto sitno nadoplatiti...
a ovaj put funta nije skoro 12kn kao prošli put kad smo bili pa se nekako lakše diše...
0 -
cropdustress wrote:0
-
siljo wrote:Travelodge ima super deal... u Manchesteru ih blizu arene ima nekoliko i cijena dvokrevetne sobe je 29 funti... u Londonu ima jedan nasuprot arene preko rijeke za 32 funte... to su cijene za dvokrevetnu sobu za jednu noc (obje osobe)... dorucak i razne early check-in ili late check-out varijante nisu u cijeni, ali se mogu nesto sitno nadoplatiti...
Ma pusti te fore, ti, niko i domagoj bi mogli fino opet u Generator0 -
pajo wrote:siljo wrote:Travelodge ima super deal... u Manchesteru ih blizu arene ima nekoliko i cijena dvokrevetne sobe je 29 funti... u Londonu ima jedan nasuprot arene preko rijeke za 32 funte... to su cijene za dvokrevetnu sobu za jednu noc (obje osobe)... dorucak i razne early check-in ili late check-out varijante nisu u cijeni, ali se mogu nesto sitno nadoplatiti...
Ma pusti te fore, ti, niko i domagoj bi mogli fino opet u Generator
jezik pregriz'o!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ojojojoj
mislim da sam dogovorio sve sam sa sobom...
doslo je do drasticne promjene u mojoj glavi, a rezultat promjene je da berlin otpada i odradujem london i manchester. razlog? povratna avio karta venezia-london za 40 eura, ryanair majka...15og za Londru, 20og natrag. berlin super sve, venue, 10c upad, ali ako uz berlin idem na jos jedan koncert onda ti troskovi idu u nebesa. mislim da je ovo najbolji nacin s obzirom na to da nas kako stvari stoje ceka jos koji koncertic u blizoj buducnosti
jao, jao...idem spavat pa cu ujutro bit pametnijiDeath or glory!0 -
Rijeka wrote:ojojojoj
mislim da sam dogovorio sve sam sa sobom...
doslo je do drasticne promjene u mojoj glavi, a rezultat promjene je da berlin otpada i odradujem london i manchester. razlog? povratna avio karta venezia-london za 40 eura, ryanair majka...15og za Londru, 20og natrag. berlin super sve, venue, 10c upad, ali ako uz berlin idem na jos jedan koncert onda ti troskovi idu u nebesa. mislim da je ovo najbolji nacin s obzirom na to da nas kako stvari stoje ceka jos koji koncertic u blizoj buducnosti
jao, jao...idem spavat pa cu ujutro bit pametniji
jel ti to stric siljo od pocetka govorio?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
pajo wrote:Ma pusti te fore, ti, niko i domagoj bi mogli fino opet u Generator
Blju!
Mogli bi opet, al samo nakratko da im bombu postavim...
Meni sve izgleda da cu sad samo Berlin, a onda cekam velku turneju i minimum 5 koncerata
Gledam germanwings...sve je jasno...
mislim da je najbolja opcija, tko nije vezan vremenom od 13.8 -16.8, za sad 140 eura karta...
Ja cu si to ubost danas, sutra.
Nego, jel moguce da ponekad karte cak i pojeftine kasnije?0 -
killroy wrote:Gledam germanwings...sve je jasno...
mislim da je najbolja opcija, tko nije vezan vremenom od 13.8 -16.8, za sad 140 eura karta...
Ja cu si to ubost danas, sutra.
Nego, jel moguce da ponekad karte cak i pojeftine kasnije?
Nama je sad za KOL u šestom mjesecu preko Germanwingsa ispadala karta Zagreb-Berlin-Zagreb 300€ pa umjesto toga idemo Zagreb-Berlin za 100€ (za 2 osobe), a u povratku Berlin-Pula za 40€ (za 2 osobe) i onda iz Pule za 187kn po glavi (ili 178kn, ne sjećam se sad) sa Croatiaairlinesom do Zagreba. Croatiaairlines karte se isto ful lako kupe preko neta i dosta su jeftine ako se kupe puno ranije.Post edited by pajo on0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music