Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Idem ja na Depeche, mozemo udruziti snage
...Ako Dave smogne snage
Podrzavam studentske zahtjeve, iako mislim da su u ovim prosvjedima najaktivniji oni koji maksimalno iskoristavaju lagodan studentski zivot.Ako nista bar bi te skolarine trebale biti prepolovljene jerbo (bar na rijeckim fakultetima s kojima sam upoznat) iznos uplacen za skolarinu je uglavnom obrnuto proporcionalan s kvalitetom studijskog programa. Ljudi trebaju pomalo shvacati da nista nije vise dzabe i da svaka izgubljena godina, lazno tromjesecno bolovanje etc. kosta. Ja shvatio
A ide li tko na Brenu?Death or glory!0 -
Ajde lijepo smo se raspisali...
Ja se slažem da bude vrijednim studentima besplatno ili da imaju razne povlastice ali samo oni koju stvarno zaslužuju, definitivno ne svima to je apsurd da svwe bude besplatno.
Ne znam kolike su školarine u HR ja sam to obavio u Italiji i plačao sam ako se ne varam 150 000 staril lipa po godini to bi danas bilo valjda 150 eura možda danas košta i više ali ja smatram da ništa u životu nije besplatno i da se dobro školovanje treba platiti, sad kakav je omjer cijene i kvalitete na našim fakultetima nemam pojma.
A ono što vidim na tv mi izgleda kao da grupa studenata uživa u izbjegavanju faksa i iskorištavaju priliku da se blamiraju, kad budu trebali nadoknaditi nastavu onda će biti veselo.
Ja bi im stavio ovo ljeto sve ispite u 8mj :twisted:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
-
Iva: kaže Klausen:
Here's what's on deck for Summer 2009...
- Another round of collaborations with Ed for his solo tour in June/July
- Some Pearl Jam summer tour posters
- and a few other things I am not at liberty to discuss just yet....
That's it for now, gotta get back to work, there's much to do! I hope all of you are
enjoying the amazing spectacle of spring as much as I am...
bradk.0 -
pajo wrote:Iva: kaže Klausen:
Here's what's on deck for Summer 2009...
- Another round of collaborations with Ed for his solo tour in June/July
- Some Pearl Jam summer tour posters
- and a few other things I am not at liberty to discuss just yet....
That's it for now, gotta get back to work, there's much to do! I hope all of you are
enjoying the amazing spectacle of spring as much as I am...
bradk.
Very nice
Jedva čekam da vidim što će nam BK opet pripremiti, upravo sam bio na njegovom sajtu i ima neke nove postere ali nisam baš zagrizao...čekam ono pravoCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Evo malo zanimljivog štiva za pročitat si prije spavanja ili prije početka radnog dana...ili u principu bilo kad
Radi se o recenziji svih PJ albuma od strane nekog veri kul glazbenog web magazina:
http://groundcontrolmag.com/detail/3/1457/0 -
srela sam anu z. malo prije na jednom stvaaaarno odličnom koncertu
(grand archives
)pa smo skužile da nitko još nije napisal da mudhoney svira 20.10 u pauku. pa eto.. ak netko nije znao
0 -
lestes wrote:srela sam anu z. malo prije na jednom stvaaaarno odličnom koncertu
(grand archives
)pa smo skužile da nitko još nije napisal da mudhoney svira 20.10 u pauku. pa eto.. ak netko nije znao
eh, bas sam mislio ici na Grand Archives, slusao ih kad sam se vozio danas s posla, ali na kraju promijenio planove... i pretpostavljao sam da cete barem vas dvije biti
mislim da sam ja napisao nesto za Mudhoney... ili sam to nekome u mailu spomenuo :?:
mene je nekak bas nasorala ova nadolazeca turneja tak da mi nije previse bad kaj je Depeche otkazan...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:lestes wrote:srela sam anu z. malo prije na jednom stvaaaarno odličnom koncertu
(grand archives
eh, bas sam mislio ici na Grand Archives, slusao ih kad sam se vozio danas s posla, ali na kraju promijenio planove... i pretpostavljao sam da cete barem vas dvije biti
mislim da sam ja napisao nesto za Mudhoney... ili sam to nekome u mailu spomenuo :?:
mene je nekak bas nasorala ova nadolazeca turneja tak da mi nije previse bad kaj je Depeche otkazan...
propustil si stvarno odličan koncertbili su ugodno iznenađeni publikom. čak su rekli nekaj kao da im je ovo najbolji koncert na turneji. meni je došlo da ih sve zagrlim :oops:
0 -
Iva: vidim sa svi uživaju u lijepom danu
lijepo, lijepo...
samo nemojte da vas sutra vrijeme (bilo sunčano, bilo najavljeni pljusak) odvrati od birališta.
mislim, znam ja da neće i da budete svi fino otišli glasati, ali just in case...
0 -
...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Znam da su to samo izlazne ankete...ali kako se netko s frizuricom a'la antonio banderas davnih dana i pilecim mozgom dokopa 40% glasova u gradu od 200k stanovnika :?:
a (u)Vojko standardno ispred svih za duljinu cijelog brodaDeath or glory!0 -
Rijeka wrote:Znam da su to samo izlazne ankete...ali kako se netko s frizuricom a'la antonio banderas davnih dana i pilecim mozgom dokopa 40% glasova u gradu od 200k stanovnika :?:
a jeste ga vidjeli sad u ovim prilozima po dnevnicima i vijestima... frajer je fakat presmiješan... ak splićonje hoće takvog gradonačelnika, nek im bude... mislim, po svemu sudeći nećemo ni mi u zg puno pametnije odabrati... :roll:... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Rijeka wrote:Znam da su to samo izlazne ankete...ali kako se netko s frizuricom a'la antonio banderas davnih dana i pilecim mozgom dokopa 40% glasova u gradu od 200k stanovnika :?:
a (u)Vojko standardno ispred svih za duljinu cijelog brodamislim čovjek je uspio the Mislava Bagu ostavit bez riječi! :roll: onak' stvarno kulturološki šok kad čuješ tog krkana. strava i užas prestrašni! :shock:
0 -
pajo wrote:pa sam sad kad sam vidjela njega vs. Bago doživjela teški kulturološki šok.
mislim čovjek je uspio the Mislava Bagu ostavit bez riječi! ...
Upravo duel Mislav vs. Predator bjese povod za moj prijasnji post, takoder nisam pratio kampanju doticnog biznismena (a navodno bilo zanimljivo dolje u Splitu) ali ovih 5 min veceras mi je bilo sasvim dovoljno. Mislim, nisam ga ni prije smatrao olicenjem inteligencije, pameti i bontona. Ali 'vako brate, strava i uzas.
Death or glory!0 -
PJ u nedjeljnom jutarnjem:
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2009,5,17,,163465.jl
ne znam da li je u tiskanom izdanju i nesto opsirnije...Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music