Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Hey Sid daj i mene pribilježi molim te za taj mini bus a vjerujem da bi se mogao pretvoriti i u veliki bas uskoro
Ja bi se također javio i za jednu kartu za Manchester ako ima koja karta viška da opet ne kupujem par.
Ja i Viktor dijelimo Berlin I London.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
siljo wrote:world wide pearl jam wrote:kako sam ljubomoran
al dobro
ak ce bit na jesen bit turneja mislim da ce bit i u hrv. ili negdi blizu, jer su mi ovi iz lupe u subotu napisali da bi na jesen mogli doc u hrv.
bumo vidli...
polako, stignes.. dugo ce oni jos svirati
a ovo oko Lupe... mislim da imam nekoga tko je blizak s njima pa mogu jos malo pronjuskati... :idea:
yep!
nije jos nista sigurno, ali odgovor preko posrednika je glasio ovako:
"Da, mi bi ih trebali dovesti."Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:yep!
nije jos nista sigurno, ali odgovor preko posrednika je glasio ovako:
"Da, mi bi ih trebali dovesti."
misliš da će ih ovaj put opet dovoditi u zg? ipak lupa operira na okolnom tržištu, možda odu u beograd, a i koncert nije bio ful rasprodan prošli put... :?:
još kad bi saznao oko kojeg mjeseca se vrte mogući datumi...0 -
malo sam se pogubio u svim informacijama jucer... koja je prednost 10c karata za M i L?
10c sjedeca mjesta su ona odmah lijevo i desno od stagea... to je najbolja varijanta odmah nakon prvog reda na ogradi...
nema ranijeg ulaza za 10c pa me zanima da li ce mozda ispred stagea biti dio prostora rezerviran za 10c ili se ide na juriš sa svima? jel netko naišao na tu informaciju?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
elcielo wrote:
misliš da će ih ovaj put opet dovoditi u zg? ipak lupa operira na okolnom tržištu, možda odu u beograd, a i koncert nije bio ful rasprodan prošli put... :?:
još kad bi saznao oko kojeg mjeseca se vrte mogući datumi...
ono je sve sto znam... ZG, LJ, BG, sve je to blizu
probao sam jos iskopati, ali nista za sada...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Ima i ovo. Nasla sam na Manchester Crew thread-u
http://www.megabus.com/uk/index.php
Fares on here, which takes 4.5 hrs by bus to London are either £1 or £3.50. Have to book early though.
For Tuesday the 18th August...
04:00 Depart Manchester, Shudehill Interchange
Arrive London, Victoria Coach Station 08:30 1 seat = £1.00
06:30 Depart Manchester, Shudehill Interchange
Arrive London, Victoria Coach Station 11:00 1 seat = £3.50
08:45 Depart Manchester, Shudehill Interchange
Arrive London, Victoria Coach Station 13:30 1 seat = £1.00
10:30 Depart Manchester, Shudehill Interchange
Arrive London, Victoria Coach Station 15:00 1 seat = £1.00
13:00 Depart Manchester, Shudehill Interchange
Arrive London, Victoria Coach Station 17:30 1 seat = £1.00"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
siljo wrote:ono je sve sto znam... ZG, LJ, BG, sve je to blizu
probao sam jos iskopati, ali nista za sada...
evo, frend je javio da je pitao "za ponovni dolazak PJ-a na jesen u ZG"...
odgovor je bio "Da, mi bi ih trebali dovesti."
dakle, jesen, zagreb... ako dogovor uspije...
Sid, super je ona bus varijanta iz Manchestera u London...
edit: ana, misilm da ona tvoja ideja sa poklonom bandu ima itekakve veze sa ponovnim dolaskom...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Nego, ima li jos koja karta viska za Manchester?Death or glory!0
-
tražim ja danas svoju visu electron po novčaniku i onda se sjetim (senilna) da mi je doma jer je istekla i moram novu pokupit u banki. u vž naravno. tak da i da hoću nekaj kupit nemrem
niš.. čekam jesen0 -
Hej frikovi moji!!
Pa ovo je ludiloooo!! AAAAA! Imam tolko posla da se ni ne stignem veselit do ibera.
Nisam jos ful svijesna kaj se dogadjaImam karte za berlin ofkors
a dzorala bi moju vishka bar jos za rotterdam
nisam ziher dal cu imat love i vremena za cijelu turnejicu. bumo vidli. uf.uf.
ima kandidata za jedan berlin ticket?
tko zna di ce sve jos bit??? polako cu obradjivat moju neposrednu okolinu na najezdu hrvata.
javim kajgod uspijem skemijat u svezi glede smjestaja. ako netko rezervirava neki hostel i sl. probajte u kvartu Prenzlauer Berg (tam se selim ovaj tjedanjer je ful super! inache vam u berlinu petkom/subotom metroi i S-bahn voze cijelu noc ak vas brine udaljenost venua - smjeshtaja.
mozete si sve detaljno pogledat sto se tice prijevoza na
http://www.bvg.de/index.php/en/Bvg/Deta ... e/Day+Pass
i kajgod drugo vas zanima u svezi glede ovog genijalnog grada sam pitajte ofkors
cijene klope su ko doma, ako ne i jeftinije btw.
wheee!0 -
je moze meni mama ic na koncert iako nije clan 10c?
i ako ne uspijem ic, kako ide postupak rjesavanja karata? il je to nemoguce?
...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
hard_sun wrote:je moze meni mama ic na koncert iako nije clan 10c?
i ako ne uspijem ic, kako ide postupak rjesavanja karata? il je to nemoguce?
za vraćanje karata ne znam, nije nam nikad zatrebalo, na sreću!ali znam da je policy NO REFUNDS, NO EXCHANGES
0 -
kaže masni:
Ok, dogovorio sam se sam sa sobom.. Idem samo u Berlin.. Poslao sam sheli poruku za public sale... Htio sam pitati hoce li netko ici samo u Berlin pa da idemo skupa, ili ako ne, da barem idemo istim avionom prema gore.. Gledao sam njemacka krila i ovakve su opcije (prilagođene koncertu 15., povratne karte, s ukljucenim taksama)
11.-16.8. 120e
13.-18.8. 130e
13.-16.8. 140e
Pa te molim da postas to u moje ime da vidim da li idem sam ili bi netko isao bilo kojom varijantom?
tnx
Wir gehen nach Berlin0 -
Prva avionska karta je rješena: Berlin London, Ryanair 32 eura.
Idemo dalje...vjerovatno će mi se Iva i Jana pridružiti u Berlinu ali samo kao turisti tako da planiramo doći koji dan ranije, malo razgledavanja i to.
Iva je danas gledala neke apartmane u centru za nas troje pa Iva/Shela ako nam bude trebao neki savjet za kvartove i sl. javi ću ti se ovih dana na nam daš koji tip.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:vjerovatno će mi se Iva i Jana pridružiti u Berlinu ali samo kao turisti tako da planiramo doći koji dan ranije, malo razgledavanja i to.
malo po malo...
0 -
kupio karte za Manchester i London... za sada friend ide samnom pa nemam viska... ako odustane, bit ce jedna karta viska...
jei!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
jeste dobili mail od tencluba s isprikom da su za karte u berlinu uzeli 20 USD previše? i da će to vratiti?0
-
evo poruke masnom:
ja u berlin planiram ići 14., a vraćam se 16.
karta sa svim taksama za tu varijantu košta 198 eura.
pa nek javi. ja zbog obveza ne mogu računati na druge datume i cijene.0 -
Uf, uf...gledam opcije kako do kuda doci...zasad ne mogu nis jer sam BROKE, a idem u Bern za vikend pa mi i za to treba nes love...nadam se da ce za 10ak dana bit isto ok cijene i jos lakse mozda organizirat se. Da se malo slegnu dojmovi i to. Ja bi sad, al stresssssss :O
Mislim da cu u Berlinu u Wombats da se ne gombamo bas svi kod Shele."I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music