Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
sad sam se sjetila masnog.
ako se mi između sebe razdijelimo s kartama, izvisit će.
jel' itko zna hoće li on koju spare kartu, il da se idem dogovarat s domagojem i viktorom?0 -
elcielo wrote:sad sam se sjetila masnog.
ako se mi između sebe razdijelimo s kartama, izvisit će.
jel' itko zna hoće li on koju spare kartu, il da se idem dogovarat s domagojem i viktorom?Malo nabrijano pisem, al ne mogu smslenije napisat :S
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
hehe, svi smo nabrijani.
zapravo, što sam htjela reći:
mislim da je bolje da svi tenclubovci kupe svoje karte i ful usreće još nekog, nego da se mi razdijelimo između sebe.0 -
ajmo radit liste:
BERLIN:
1. elcielo
MANCHESTER:
LONDON:
ROTTERDAM:0 -
elcielo wrote:hehe, svi smo nabrijani.
zapravo, što sam htjela reći:
mislim da je bolje da svi tenclubovci kupe svoje karte i ful usreće još nekog, nego da se mi razdijelimo između sebe."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Napokon sam uspio kupiti i London, trčao sam u banku da natankam karticu ali nije to bio problem, negdje me je izbacivalo pri kupnji karte.
Znaći imam:
BERLIN (druga karta za sada je za Viktora)
LONDON (druga karta slobodna)
Manchester za sada upitan ali vjerujem da ću i to ubosti ovih dana.
It's a tour time!!!!!!!!!!!!!!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
BERLIN:
1. elcielo
2. Niko
MANCHESTER:
LONDON:
1. Niko
ROTTERDAM:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Kupio Berlin!
Od viska glava ne boli.0 -
Dirty Frankk wrote:BERLIN:
1. elcielo
2. Niko
MANCHESTER:
LONDON:
1. Niko
ROTTERDAM:
Ja idem na sve, zasad"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
elcielo wrote:ajmo radit liste:
BERLIN:
1. elcielo
2. niko
3. pajo
4. iva
5. shela
6. sid
7. killroy
MANCHESTER:
1.pajo
2.iva
3. sid
LONDON:
1. niko
2. pajo
3. iva
4. sid
ROTTERDAM:
1. sid
2. pajo?
3. iva?
Evo vam još malo info, za nas dvoje smo našli avion od Berlina do Londona za 54€, smještaj u Londonu (u onom hotelu u kojem smo bili prošli put) za dvije noći za 100 funti, otkrili smo da postoje vlakovi za Manchester koji idu cijeli dan, a najraniji se vraća za London u 4:50 ujutro (u međuvremenu možemo malo spavat na kolodvoru koji junkieji ili ako bude sreće na neki after)...i tak... snašli bumo se nekako...0 -
hehe, ipak vas kopka ovaj rotterdam!0
-
Dobro ste vi to nasli...ja sad trazim malo letove i to.
Al bilo bi super kad bi neki kombi ili nesto do Berlina. Mislim da bi se moglo, ne? Sto mislite vi?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
BERLIN:
1. elcielo
2. niko
3. pajo
4. iva
5. shela
6. sid
7. killroy
8. Viktor
MANCHESTER:
1.pajo
2.iva
3. sid
LONDON:
1. niko
2. pajo
3. iva
4. sid
5. Viktor
ROTTERDAM:
1. sid
2. pajo?
3. iva?Death or glory!0 -
Bus karta za Berlin je:
jedan smjer - 795 kuna
povratna - 1215 kuna
vlak - put traje oko 16 -18 sati
autom vjerojatno najjeftinije
avion mi se nekak najvise svidja0 -
Ima let iz ZG za Berlin 12.8. za 377 kuna. Nije bed cijena, mislim da je ok.
Samo to znaci da bih nakon u2 trebala ostati u ZG-u jos dva dana...nije bed, al mi fali more
AKO odem na u2, misim, ako ne odlucim prodat kartu..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
killroy wrote:Bus karta za Berlin je:
jedan smjer - 795 kuna
povratna - 1215 kuna
vlak - put traje oko 16 -18 sati
autom vjerojatno najjeftinije
avion mi se nekak najvise svidja
Avion jeftiniji dosta i brzi...sve super. samo kako do roterdama, brijem da nije bed doci..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Ima let iz ZG za Berlin 12.8. za 377 kuna. Nije bed cijena, mislim da je ok.
Samo to znaci da bih nakon u2 trebala ostati u ZG-u jos dva dana...nije bed, al mi fali more
AKO odem na u2, misim, ako ne odlucim prodat kartu...0 -
tko su dovraga u2?
nego. sid, ako ides i u rotterdam i u berlin. zasto ici u berlin 12og, pa u roterdam, pa nazad u berlin?Death or glory!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music