Pearl Jam in Zagreb!

18418428448468471290

Comments

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Rijeka wrote:
    tko su dovraga u2? :D

nego. sid, ako ides i u rotterdam i u berlin. zasto ici u berlin 12og, pa u roterdam, pa nazad u berlin? :)
    Zato jer je skupo ic do roterdama avionom iz zg i italije...pa mi se cini da je ovako nekako bolja opcija..ne znam.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    aha...boo

mislim da cu ici trst-berlin-london-venezia
    Death or glory!

• siljo
    siljo Posts: 2,203
    Rijeka wrote:
    tko su dovraga u2? :D

nego. sid, ako ides i u rotterdam i u berlin. zasto ici u berlin 12og, pa u roterdam, pa nazad u berlin? :)
    Zato jer je skupo ic do roterdama avionom iz zg i italije...pa mi se cini da je ovako nekako bolja opcija..ne znam.

mislim da ti je jedna od mogucnosti otici iz Zg-a do Kolna pa onda na vlak za Rotterdam, pa vlak za Berlin...

ja sam si otisao na pivu, malo se smirio, stao na loptu... i sad stojim na lopti... :mrgreen:

ako sutra zaspreham šefa, idem na 2 UK koncerta... ako ne uspijem, zašprehat cu ga iduci tjedan...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    ovako :D
    moji su planirali na ferije u lodnon, ali onako nekakav sajtsiing (big ben, bakingem palas i to :D)...a sad se pj poklapa s tom idejom, pa vas molim pomagajte :D
    ako imate kakve linkove za neke u redu smjestaje (apartman il hotel, ali po mogucnosti ne preskupo 8-) ) i kakve prijedloge, molio bi da ih iznesete :) rado bi se pridruzio listi frikova za koncert :D
    unaprijed hvala :D

valjda se vidimo gore
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    hard_sun wrote:
    ovako :D
    moji su planirali na ferije u lodnon, ali onako nekakav sajtsiing (big ben, bakingem palas i to :D)...a sad se pj poklapa s tom idejom, pa vas molim pomagajte :D
    ako imate kakve linkove za neke u redu smjestaje (apartman il hotel, ali po mogucnosti ne preskupo 8-) ) i kakve prijedloge, molio bi da ih iznesete :) rado bi se pridruzio listi frikova za koncert :D
    unaprijed hvala :D

valjda se vidimo gore
    Iva: mi smo prošli put bili u hotelu Travelodge Farringdon, on je u King Cross dijelu grada, a imaju više hotela po cijelom Londonu. Plaća se po sobi, a ne po osobi i sobe su ok i čiste (što je jako puno za tražiti kad si u UK). Pa si pogledajte. www.travelodge.co.uk
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Evo da ozivimo malo stranicu
    http://pjtour.pbwiki.com/
    :)

Na zalost, morao sam maknut info od 2007.
    Za sad sam samo stavio tablicu s koncertima i tko gdje ide s ove liste na forumu.
    Probat cu nadopunjavat, a i svi ostali slobodno...svi mogu editirat, samo mislim da je potrebno registrirat se.
  • kako sam ljubomoran
    al dobro
    ak ce bit na jesen bit turneja mislim da ce bit i u hrv. ili negdi blizu, jer su mi ovi iz lupe u subotu napisali da bi na jesen mogli doc u hrv.
    bumo vidli...
  • siljo
    kako sam ljubomoran
    al dobro
    ak ce bit na jesen bit turneja mislim da ce bit i u hrv. ili negdi blizu, jer su mi ovi iz lupe u subotu napisali da bi na jesen mogli doc u hrv.
    bumo vidli...

polako, stignes.. dugo ce oni jos svirati :)

a ovo oko Lupe... mislim da imam nekoga tko je blizak s njima pa mogu jos malo pronjuskati... :idea:
  • siljo
    hm, sutra je 28.04. i bit ce objavljen lineup za ACL...

mozda padnu i neki US datumi...

laku noc...
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    laku noć, fala svima na pomoći i dijeljenju informacija. :)

sutra ću razmišljati o avio kartama.
    i o tome što zapravo znači "jesen".
    jer i 15.12. je jesen. :D
  • pajo
    U svakom slučaju nas čeka luda godina! :mrgreen:

e i samo da javim da masni sigurno ide u berlin, a da jos razmislja o rotterdamu...go masni!

laku noc svima
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Pa ja ću poludit!!!!!!! Bu me herc strefil!!!!!!

Uvijek mi je drago vidjet frikove u stanju nabrijavanja na koncerte... :D Al eto, iskreno se nadam da ću ovo ljeto propustiti PJ u Europi jer je u planu nešto drugo, puno veće, al o tome vas obavijestim kad saznam ziher... (da se sad ne zacopram ko inače :D)

Al svejedno se onda nadam nekoj većoj turneji na jesen tu po našim krajevima... I željno iščekujem novi album... :mrgreen:

Ekipici koja ide želim super zabavu, a sad idem pratit dalje vaše planiranje i upisivanje na liste... Carry on... :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • cropdustress
    Ok, opet tajanstvena ova krumpirica... :D

Nego, eto, imat cu extra karte za Manchester i London, pa da ovdje prvo ponudim. Tko nije kupio, a misli ici, moze sa mnom :) Domagoj, jesi za? Ajde ajde. :) Javite seeeeeeee.
  • cropdustress
    Evo neceg friskog sa facebook-a

~~~***MINIBUS HIRE MANCHESTER -> LONDON***~~~

I am checking out quotes for a Minibus to take a buch of us from Man to Lon, straight to the Arena, after the show.

Manchester (MEN Arena)... Read More
    To - > London (o2 Arena)
    Date: August 18th, 01:30AM

For those of you who were on the Polish Bus, well, you know what to expect! :D Only 4 bearable hours of it ;)

So ->>>>> Please sign up if you're interested, if the price is right we'll go ahead and book!
    (and if you have better TIMELY suggestions, express them please!)

Einat.

To je super opcija ako uspijemo naci nesto. Cetiri sata nije puno, a bus bi nam bio sigurno ok i bolje nego redovnim linijama, vlakom, rent a car-om. Ja cu s ovim ako bude.
    Sad za do gore do Rotterdama...gledam jeftin let iz Venecije ali za Dusseldorf sto je relatino blizu Rott. Berlin otpada jer je ipak predaleko putovat back an forth...Daleko je taj Berlin od Roterdama...ah ah, taj zemljopis :D
    Viktore, sto si rekao da ces iz Trsta letit do kuda?
  • siljo
    Nego, eto, imat cu extra karte za Manchester i London, pa da ovdje prvo ponudim. Tko nije kupio, a misli ici, moze sa mnom :) Domagoj, jesi za? Ajde ajde. :) Javite seeeeeeee.

ja sam zainteresiran za M i L, ali jos nisam ziher... ako nitko ne uzme u ova 2-3 dana, javit cu ti se... pod uvjetom da si slozim free dane :)

ak ne, kupujem u slobodnoj prodaji :)
  • pajo
    Iva: Sid daj nas zapiši za taj minibus, mi nismo frendovi sa Einat i nemremo nigdje naći tu njenu grupu. Thnx.
  • siljo
    edited April 2009
    lik sa Bugsa je mailao 10c u vezi ovog press releasa: http://www.theo2.co.uk/general/pearl-ja ... t-gig.html

pitao je da li ce biti euro turneje nakon izlaska albuma...

odgovorili su:

"Well, PJ’s been saying they’ll be back at some point and no better time
    than fall, right? [image: Wink]"
    Post edited by siljo on
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    super, onda mozda dodu i do Hrvatistana :)...mislim da cu na toj mozebitnoj turneji odraditi 1-2 koncerta u blizini, ovaj kolovoz mi je super jer nema nikakvih rokova ni nicega..a jesen kuda koji mili moji

Sid, ja cu (vjerojatno) avionom za Berlin 14-og iz Venezie, iz Trsta su malo skuplji letovi
    Death or glory!

• elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    čovječe, berlin fanclub karte su rasprodane! :o
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Wow!
    Nisam mislio da ce tako brzo otic.