Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
sve mi miriše na jedan MASOVNI izlet u berlin!0
-
meni se cini da ce shela emigriratiDeath or glory!0
-
Ma kaj bi emigrirala! ful se veselim
smislit ćemo već nešto!
I zapravo se nadam skoroj službenoj objavi jer tu ima skoro i PJ Harvey, Faith no more i slichnoga... a nemam onda isto dineros za sve. ajde momci ajde smislite se!!!0 -
:shock:
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
zatisje pred buru
Mislim da ce svirati CincyDeath or glory!0 -
javio se masni na pm... kaze da otkazuje motovun i barcelonu ako se objavi turneja i da se racuna na njega
go masni!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Đe je ta ptičica...pojest ću je živu!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Pj oklopni bolid je prvi stigao na ciljDeath or glory!0
-
Cheers for the Backspacer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Yiiipiiiiii! Backpspaaaaaaaaacer!
Ali cekamo sad i druge da se pridruze i da izlegu puno jaja pa da bude puno novih kornija!0 -
prema njemackom Eventimu, Berlin je sigurna stvar...
http://twitter.com/eventimblog
"#Pearl Jam Fans - aufgepasst: Merkt Euch den 15. August vor und checkt die Verbindungen nach Berlin"
a sad se strpiti do predvecer
meni je 8. mjesec nula bodova zbog posla za sada... valjda ce biti nesto u 7. ili 9. :?
edit: hm, zapravo ne znam kaj gore pise, ali ono, pise se, ne? di ima dima, ima i kobasa
edit2: dimi se i u nizozemskoj... nema jos datuma ni mjesta... valjda popodne...
edit3: novi album u rujnu, kaze poljski UniversalStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
uf. nervoza.
germanwings zagreb (14.8.) - berlin (16.8.) - 190 eura0 -
Za Germanwings to je puno 190 eurića ali što je tu je.
ajde više da vidimo koliko se moramo bacit u trošak, da znam hoće li me se žena odreći :(
a evo napokon agonija mjenjanja Edovog potpisanog postera nakon 6 mjeseci je gotova:
Iz Australije mi je stigao poster godine 2006, AP kopija kojih ima samo 25 komada :P
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/59380
Moja kopija Edovog postera je stigla u ne baš najboljem stanju u Australiju i nakon očekivanog 700$ postera kojeg sam trebao dobiti morao sam se pomiriti sa upola manje vrijednim Ben Harperom koji je isto tako bio na listi čekanja.
Uz taj stigso mi je i drugi Emek poster
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/44965
Sad napokon imam svoja prva dva Emek-a i sad tek mogu reći da imam nešto u kolekciji vrijedno.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Za Germanwings to je puno 190 eurića ali što je tu je.
ajde više da vidimo koliko se moramo bacit u trošak, da znam hoće li me se žena odreći :(
. . .
Sad napokon imam svoja prva dva Emek-a i sad tek mogu reći da imam nešto u kolekciji vrijedno.
odmah i pitanje i odgovor kako financirati sljedeću turneju!0 -
Eto ga i Manchester 17.8.
http://www.ticketmaster.ie/event/1F0042 ... orcatid=600 -
Zasad sve prilično daleko, nadam se da će biti i nekaj bliže.0
-
Fuck! Berlin je najbliži, od samo 4 koncerta! :(0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)