Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
ajmo kornjache
e sid da sad pogledala, joj bas mi zao da se nisam ranije sjetila. Da, sad skoro sve rasprodano, a lineup je mrak!!
ima ev. waiting list...
hm, pogledat cu jos malo kaj se desava tu u gradu berlinu i okolici. mozda je tak jednostavnije, iako vidim da imaju i waiting lists za werchter.
javi se ak bi ishla na kaj (ili tko drugi) ja bi rado malo na neki koncerat. sad je nekak malo zatishje tu čini mi se, al u 6. mj . i nadalje ima super stvari!0 -
Kameni je jučer rek'o u nekom interviewu o kornjačama (a o čem drugom
) da bi album mogao van u 9. mjesecu!!! Taman!
0 -
Death or glory!0
-
tweet! tweet!
europe...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
evo prijevodSea wrote:A little birdy flew from across the pond, landed on our window sill and twittered that it's always a good idea to have your Ten Club memberships up-to-date, especially by April 26th. Then he hopped his little jet-lagged body to a tree to take a nap.Death or glory!0
-
Rijeka wrote:evo prijevodSea wrote:A little birdy flew from across the pond, landed on our window sill and twittered that it's always a good idea to have your Ten Club memberships up-to-date, especially by April 26th. Then he hopped his little jet-lagged body to a tree to take a nap.
fala!
al', iskreno, ne veselim se baš.
nemam love.
nemam kontrolu nad godišnjim.
i ne volim festivale.0 -
Ma jel to mi opet idemo na put preko europe...yipiiiiii!0 -
killroy wrote:
Ma jel to mi opet idemo na put preko europe...yipiiiiii!
Pearl Jam
*Sa, 15.Aug.2009*
Einlass: *17:00 h*
Konzertbeginn: *19:00 h*
*Berlin, Kindl-Bühne Wuhlheide*
http://www.mct-agentur.com/cart.0.html? ... dateid=762Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:killroy wrote:*Sa, 15.Aug.2009*
Einlass: *17:00 h*
Konzertbeginn: *19:00 h*
*Berlin, Kindl-Bühne Wuhlheide*
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, popi*dit ću!
ne mogu se tako igrati s nama...
ne znam što da mislim.
već sam se bila zakačila na prve glasine o euro turneji otprije mjesec dana, pa ohladila kad je ed najavio solo turneju, pa PJ američku turneju. sad se opet moram zagrijavat.
:?
zašto nisam student... red revolucije, red pearl jama. savršeni semestar.0 -
sheliday inn
a sutra ce valjda i ostatak datuma izaci pa cu biti pametniji, u svakom slucaju prodajem kartu za u2Death or glory!0 -
Rijeka wrote:sheliday inn
a sutra ce valjda i ostatak datuma izaci pa cu biti pametniji, u svakom slucaju prodajem kartu za u2
vi rijecani sutra ujutro svi na korzo... smijete navijat, ali bez bacanja bengalki na stazu... bengalke na prozorima oko korza su doborodosle ViktorStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
heeej ljudiii!
pa to bi bilo genijalnooo!!! Aaa! Sam kaj je chudno da na sajtu MCT agentur pise da su karte vec rasprodane (a TC karata nije jos ni bilo) - weird. bumo pratili.
Ovaj tjedan se selim u stan s jos dvije cure pa cim saznam kakav je dogovor oko posjetitelja (koje se brojchano stanje tolerira) i da li ih mozda bas tih dana u mjesecunema u stanu odma javim kapacitet shellatona
lol
0 -
Ajme koja nervoza, 26. daj te datume da i ja počnem otkazivati razne U2 i DM koncerteCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
da nervoza, ja u polusnu skužila da nemam ništa sredstava na visi electron, nisam mogla više zaspati.
evo, riješila to, i sad imam 500 scenarija u glavi.
ajd, barem sam si omeđila moguće datume:
između
2.7. kad je zadnji edov koncert na havajima
i
28.8. kad PJ nastupa u san franciscu.0 -
moj scenarij u glavi je verona, milano i zagreb
s tim da ce na zg koncertu 10.08. imati u2 za predgrupuDeath or glory!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy