e da btw dakle u petak sam u mochvari, a ide se i na QOTSA BRMC nadam se da ću jednom čut u živooo. a planiram sad i black keys kad sam već tu i oni su tu i to na isti dan
Evo malo sam ubacio još majica za narudžbu ali ove godine neću uzimati po 20 komada ko do sada...imam previše majica za spavanje hahahaha Možda još ubacim par komada ali moram provjeriti veličine.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ok, malo sam se pomakao sa mrtve točke i rezervirao još par avio vlakova za turneju. DU - RIM - MILANO = DONE ,stižem u ponoć dan prije koncerta MILANO - TRIESTE, PJ vlak = DONE VIENNA - BERLIN, PJ avion = DONE
Doma se vračam odmah jutro iza Berlina (još moram uzeti kartu) tako da nema after tour zabave :-(
Ali naj jebeni dio ostaje za riješiti; kako iz Trsta do Beča...za sada je opcija vlak jutro iza Trsta.
Smještaj još ništa nisam riješio.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ja sam skroz na skroz nova ovdje (očito je iz broja postova :-) ), ali već vas neko vrijeme čitam i ne mogu više izdržat a da se ne pridružim.
Uglavnom, PJ me prati (a i ja njih) već godinama, ali unazad 6 mjeseci me potpuno zelo i sad totalno pretjerujem, slušam ih na busu, na poslu, u autu i ne mogu dočekat 16.6. kad ću ih prvi put čuti i vidjeti uživo. Generalno se osjećam prilično neshvaćeno u svojoj religioznoj zaluđenosti, ali imam dojam da bi me vi mogli razumjeti
Evo upisala sam se. I naravno javljam se za 16.6. , imajte me u vidu prilikom dogovora. Imam doduše i karte za Werchter 5.7., ali još dvojim ići ili ne. Ipak je to festival, bojim se da to neće biti to.. Imate li vi iskusniji kakav pametan savjet s tim u vezi?
Ali naj jebeni dio ostaje za riješiti; kako iz Trsta do Beča...za sada je opcija vlak jutro iza Trsta.
To je skroz jednostavan dio. Iz Trsta ides s nama na Kvarner i onda skupa idemo u Bec autom.
Pozdrav newbieju!! :mahmah:
Problem je što ja moram biti u Beču već dan nakon koncerta jer se nalazim sa Ivom gore.
Kad vi idete gore?? Nekako imam viziju da svi idete na Inmusic u Zagreb nakon Trsta???
Ovdje te svi razumijemo...svi imamo isti problem hahahaha
Nis od InMusica, pregust raspored, prestari smo za ta govna LOL...
nismo :-O
Ti mozda nisi... :P
no dobro, skruseno priznajem da sam odustao od QOTSA u Ljubljani 09.06. jer bi morao odgoditi sl. put za iduce jutro, tj. zoru.. treba tu i tamo obrisati koju stvar iz kalendara
Ne znam koliko ste stari, al ja sam definitivno daleko od rose, što čini cijelu tu situaciju poluđivanja u ovim godinama za rock bandom još bizarnijom :-)
Nego da se vratim još jednom na pitanje Rock Werchtera. Ima li netko odavde da se sprema na to? Čitala sam tu na forumu thread u kojem se raspravlja jel bolje ić na festival ili na exclusively PJ show i čini se da su mišljenja podijeljena. Ja sam inače čvrsto odlučila otići (sjećate se u jučerašnjem sam postu još dvojila ha-ha) i ako mi nebo ne padne na glavu, eto me 5.7. u belgijskom blatu (a blata će vjerojatno bit, jer to je ipak Belgija, teško da će nas mimoić neki oblik padaline:-) )
Ja sam skroz na skroz nova ovdje (očito je iz broja postova :-) ), ali već vas neko vrijeme čitam i ne mogu više izdržat a da se ne pridružim.
Uglavnom, PJ me prati (a i ja njih) već godinama, ali unazad 6 mjeseci me potpuno zelo i sad totalno pretjerujem, slušam ih na busu, na poslu, u autu i ne mogu dočekat 16.6. kad ću ih prvi put čuti i vidjeti uživo. Generalno se osjećam prilično neshvaćeno u svojoj religioznoj zaluđenosti, ali imam dojam da bi me vi mogli razumjeti
Nego, ima li koja majca za newbeeja tj. mene?
Ej dobrodosla! Ah, potpuno te razumijem i vidim sebe kad sam se prije nekoliko mjeseci pridruzila ovoj super ekipi ja cu također po prvi puta vidjeti PJ na ovoj turneji i od pomisli same mi srce zatreperi
Pa ovako što se tiče Festivala i solo PJ koncerata tu nema puno dileme, solo PJ koncerti su 100x bolji, duže traju, set lista je bolja itd. Ako želiš ići na festival da bi vidila još neke bendove onda je to ok ali ako se radi samo o PJ moj izbor bi uvijek bio solo koncert.
btw club 40 8-X
Pa ovako što se tiče Festivala i solo PJ koncerata tu nema puno dileme, solo PJ koncerti su 100x bolji, duže traju, set lista je bolja itd. Ako želiš ići na festival da bi vidila još neke bendove onda je to ok ali ako se radi samo o PJ moj izbor bi uvijek bio solo koncert.
btw club 40 8-X
Ma kako nema dileme, ima cijeli thread o tome :-) Kužim te kaj hoćeš reći, tako i ja razmišljam. Mene uopće ne zanima niti jedan drugi bend taj dan, iako nije loš lineup, pa si onda mislim da ima tak dosta ljudi koje uopće ni PJ ne zanima i ne može biti ista atmosfera kao na solo koncertu. Ali u svakom slučaju, valja mi otići i na jedno i na drugo pa vidjet.
(a što se cluba 40 tiče, not quite there yet, ali nisam ni daleko od njega )
Ej dobrodosla! Ah, potpuno te razumijem i vidim sebe kad sam se prije nekoliko mjeseci pridruzila ovoj super ekipi ja cu također po prvi puta vidjeti PJ na ovoj turneji i od pomisli same mi srce zatreperi
Mislim da ću ko u vojsci nabavit kalendar i počet križat dane, majkemi.
Mislim da ću ko u vojsci nabavit kalendar i počet križat dane, majkemi.
Frickin 10c podignuo cijene shippinga mamicu im njihovu
sad za poster poštarinu je 19 dolara.....nisu normalni :-(
Prije svega isprika svima na koje sam "vikao" kad vas dugo nije bilo ovdje. Mea culpa. Onda je red da i ja poželim dobrodošlicu novom cvjetku u našoj ekipi. Muškarci, postajemo opasno ugrožena manjina. Sve u svemu, u našoj maloj zajednici nikada nikome nije bilo loše, pa mislim da neće ni Maslačkovom sjemenju, koliko god nježno i krhko bilo. Obavijest glede majica: upisujte se i dalje, ali proces moramo privesti kraju da bih mogao naći najpovoljniju ponudu i da ih dobijemo na vrijeme, a ne nakon turneje. Valja imati na umu da će mnoge tiskare bit zatrpane poslom zbog Svjetskog prvenstva.
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
Od stranaca mi kupujemo sljedecima: Sergio Hinn Haukur Dimi Jason Sophie Laura Leonie
Jos smo mislili dodati Mierellu i Dennisa, ali ne znamo jel' njima netko vec kupuje. Jel' ima jos nekoga kome trebamo kupiti? Ajde nam pliz spomenite ako smo koga zaboravili da ih dodamo.
hej, ljudici, nestignem vas bas citat, ni pisat, samo da pozelim dobrodoslicu novom clanu!! za majce sam se predbiljezila, a ako netko ima karte za wrechter kojih se zeli rijesiti nek mi se javi...
Od stranaca mi kupujemo sljedecima: Sergio Hinn Haukur Dimi Jason Sophie Laura Leonie
Jos smo mislili dodati Mierellu i Dennisa, ali ne znamo jel' njima netko vec kupuje. Jel' ima jos nekoga kome trebamo kupiti? Ajde nam pliz spomenite ako smo koga zaboravili da ih dodamo.
Mislim da ste svih pokrili hahahahaha
Ja sam računao Kanađane i to je to ;-)
Ispricavam se sto kasnim s narudzbom majica. Iz daleke Australije dobih poruku kome da jos narucimo, a ja nisam ni skuzila da se narucuju... ups. Malo mi smeta ovaj sad vec stari izgled foruma, ne mogu se nikako nauciti pa se ne logiram cesto..prerijetko cak. Sad cu se upisat, evo trcim. Planovi za put su vise manje tu, Ana je sve rekla za nas 2, jedino moramo do Beca nekako doci 24. Bok, nova fanice, moram te pozdravit i odmah komentirat tvoju zelju za Werchter. Festival je odlican, meni valjda jedan od boljih, iako nisam bila na masu njih. No, ako ti je samo do PJ-a, radije odi na jos koncert-dva solo PJ, a ne festival jer je obicno set kratak na wechteru i 2010. kad su svirali mi iz prvog reda smo ih vidjeli samo pola jer su stajali ful iza, na pola pozornice. Meni je osobno zaista super festival i uvijek je dobar lineup i ici sva 4 dana sa super ekipom je pun pogodak, jedino onda bih opet isla. Ovako cu za PJ koncerte radije izdvojit vrijeme i novac pa bit sretna sa dugim setovima i tko zna kakvim pjesmama Sta ces kad postanes razmazen nakon nekog vremena.
Do kad trebamo naruciti? Iva i Mario, Ana je pisala za Radio Roba, Mirelli i Denisu mogu uzet ja kad ste vi vec svima ostalima Samo ne znam velicine bas...
Comments
Možda još ubacim par komada ali moram provjeriti veličine.
DU - RIM - MILANO = DONE ,stižem u ponoć dan prije koncerta
MILANO - TRIESTE, PJ vlak = DONE
VIENNA - BERLIN, PJ avion = DONE
Doma se vračam odmah jutro iza Berlina (još moram uzeti kartu) tako da nema after tour zabave :-(
Pozdrav svima!
Nego, ima li koja majca za newbeeja tj. mene?
zdravo DandelionS! e sad si nadrapala... ništa više neće biti isto
javi se za 16.06., ima nas 5-6 koji ćemo biti tamo ~O)
Evo upisala sam se. I naravno javljam se za 16.6. , imajte me u vidu prilikom dogovora. Imam doduše i karte za Werchter 5.7., ali još dvojim ići ili ne. Ipak je to festival, bojim se da to neće biti to.. Imate li vi iskusniji kakav pametan savjet s tim u vezi?
E da i hvala na dobrodošlici
Pozdrav newbieju!! :mahmah:
Kad vi idete gore??
Nekako imam viziju da svi idete na Inmusic u Zagreb nakon Trsta???
Ovdje te svi razumijemo...svi imamo isti problem hahahaha
U Bec idemo 24og, dan prije koncerta.
Nego da se vratim još jednom na pitanje Rock Werchtera. Ima li netko odavde da se sprema na to? Čitala sam tu na forumu thread u kojem se raspravlja jel bolje ić na festival ili na exclusively PJ show i čini se da su mišljenja podijeljena. Ja sam inače čvrsto odlučila otići (sjećate se u jučerašnjem sam postu još dvojila ha-ha) i ako mi nebo ne padne na glavu, eto me 5.7. u belgijskom blatu (a blata će vjerojatno bit, jer to je ipak Belgija, teško da će nas mimoić neki oblik padaline:-) )
Ako želiš ići na festival da bi vidila još neke bendove onda je to ok ali ako se radi samo o PJ moj izbor bi uvijek bio solo koncert.
btw club 40 8-X
Ma kako nema dileme, ima cijeli thread o tome :-) Kužim te kaj hoćeš reći, tako i ja razmišljam. Mene uopće ne zanima niti jedan drugi bend taj dan, iako nije loš lineup, pa si onda mislim da ima tak dosta ljudi koje uopće ni PJ ne zanima i ne može biti ista atmosfera kao na solo koncertu. Ali u svakom slučaju, valja mi otići i na jedno i na drugo pa vidjet.
(a što se cluba 40 tiče, not quite there yet, ali nisam ni daleko od njega )
sad za poster poštarinu je 19 dolara.....nisu normalni :-(
Obavijest glede majica: upisujte se i dalje, ali proces moramo privesti kraju da bih mogao naći najpovoljniju ponudu i da ih dobijemo na vrijeme, a ne nakon turneje. Valja imati na umu da će mnoge tiskare bit zatrpane poslom zbog Svjetskog prvenstva.
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
Od stranaca mi kupujemo sljedecima:
Sergio
Hinn
Haukur
Dimi
Jason
Sophie
Laura
Leonie
Jos smo mislili dodati Mierellu i Dennisa, ali ne znamo jel' njima netko vec kupuje.
Jel' ima jos nekoga kome trebamo kupiti? Ajde nam pliz spomenite ako smo koga zaboravili da ih dodamo.
za majce sam se predbiljezila, a ako netko ima karte za wrechter kojih se zeli rijesiti nek mi se javi...
Ja sam računao Kanađane i to je to ;-)
Bok, nova fanice, moram te pozdravit i odmah komentirat tvoju zelju za Werchter. Festival je odlican, meni valjda jedan od boljih, iako nisam bila na masu njih. No, ako ti je samo do PJ-a, radije odi na jos koncert-dva solo PJ, a ne festival jer je obicno set kratak na wechteru i 2010. kad su svirali mi iz prvog reda smo ih vidjeli samo pola jer su stajali ful iza, na pola pozornice. Meni je osobno zaista super festival i uvijek je dobar lineup i ici sva 4 dana sa super ekipom je pun pogodak, jedino onda bih opet isla. Ovako cu za PJ koncerte radije izdvojit vrijeme i novac pa bit sretna sa dugim setovima i tko zna kakvim pjesmama Sta ces kad postanes razmazen nakon nekog vremena.
Iva i Mario, Ana je pisala za Radio Roba, Mirelli i Denisu mogu uzet ja kad ste vi vec svima ostalima
Samo ne znam velicine bas...