Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
hehe, bas sam ga sastavio 'ko zadacnicu
Sretan Uskrs svima koji ga slave, a nasem el presidente-u zelim sve najbolje povodom rodendana!Death or glory!0 -
Sretan Uskrs svima!
A koja je cast imati danas i rodjendan, predsjednice!Double fun!
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Uživala sam čitajući ovaj report, hvala Rijeka...
Sretan Uskrs svima, El Presidenteu sretan rođendan i sve najbolje!
Btw, upravo vidjeh Niku na Dnevniku... Go Niko!Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
Opop...pajo, sretan rodjendan ti zelim! Super kombo, danas mozes tulumarit, a sutra ne moras na posao
A svima sretan uskrs.0 -
nek vam svima ribani hren procisti sinuse za uskrs, a ivinom habiju stisak ruke za rođos...
:geek:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Hvala vam svima na lijepim željama! PJ CroCrew rules!
I ja se pridružujem čestitkama za Uskrs! Apsolutno mi je rođendan ove godine fino uletio, tako da danas u principu jedino što radimo je neizmjerno uživamo u kulinarskim delicijama moje supruge, a sutra fino imamo dan za odmaranje
Slažem se sa potato da je bilo gušt čitat Viktorov "sastavak" pa ću se baš i ja malo raspisat sutra...sad je već kasno, treba ići spavat...
E i vidli smo majstora Niku na dnevniku...baš ga zekamo da di je PJ majica...0 -
sretan uskrs svima, sa zakašnjenjem!
i roćkas precjedniku, opet sa zakašnjenjem!
kod mene ništa nova, radilo se za blagdane, al' se našlo vremena i za šunkicu, jaja, mladu janjetinu i tak.
čekam godišnji u 5. mjesecu da malo zgibam u planine, za inozemstvo se trenutačno nemade sredstava...
al' će se naći za koncerte. planiram Grand Archives u SC-u i ozbiljno razmatram T-mobile inmusic jer im je lineup skroz jak. ponajviše me zanimaju Yeah Yeah Yeahs, Editors i Art Brut.
ten redux, k'o što rekoh, uopće ne doživljavam, nemam sluha, al' zato uživam u DVD-u.0 -
Evo da se i ja javim, ludnica mi je bila ovih dana tako da nisam ni primirisao internetu.
Sa zakašnjenjem čestitam Paji rođendan i svima Uskrs!!
Ten sam slabo slušao tako da ne mogu komentirati a vjerujem da i ja neću primjetiti te razlike.
Uzeo sam avionsku kartu za U2 tako da se ne mislim ovog ljeta kako doći do Zg. A još uvijek čekam karte za DM.
Festival vjenčanja "DAuDU" na kojem smo radili ja i Iva napokon je završio tako da se sad mogu malo odmoriti.
U sljedečoj prilici ako bude ću opet "slučajno" promovirati PJ sa majicama...obečajem
Još jednom preporučavam svima koji vole žestoki rock bend zvani The Answer!!
Idem se lječiti na kauć jer me je nešto uštaklo u leđima i ne mogu se micatiCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Brijem da za koji dan možemo očekivati i službenu objavu ljetne turneje naših momaka po USA i to vjerojatno sa dosta festivalskih datuma...neki od festivala su već objavili line-up sa gore spomenutim momcima:
http://www.sfgate.com/
hint: reklama u gornjem desnom kutu...0 -
pajo wrote:Brijem da za koji dan možemo očekivati i službenu objavu ljetne turneje naših momaka po USA i to vjerojatno sa dosta festivalskih datuma...neki od festivala su već objavili line-up sa gore spomenutim momcima:
http://www.sfgate.com/
hint: reklama u gornjem desnom kutu...
u 16:45 ce sluzbeno objaviti lineup za taj festival na ovom radiju: http://www.kfog.com/music/JustPlayed.aspx
slusam vec pola sata
prije 2min vidio ovaj tvoj link
freaks!
edit: majstori... upravo su pustili reklamu i najavili PJ prije sluzbene objaveStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Iva: netko je mrvicu ozbiljnije opsjednut pa je složio ovaj video: http://www.youtube.com/watch?gl=AU&hl=e ... PVAS8ZIeLU. :?: no, ima i smiješnih dijelova, poput npr. dijela koji ide iza 1:35 gdje se možemo ponovno prisjetiti svih plesačkih sposobnosti našeg voljenog vođe0
-
siljo wrote:u 16:45 ce sluzbeno objaviti lineup za taj festival na ovom radiju: http://www.kfog.com/music/JustPlayed.aspx
slusam vec pola sata
LOL...
objavili lineup tako da su napravili neku hillbilly country pjesmu u kojoj su nabrojali bandove
pearl jam sviraju...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Sporiši ova dva dana proveli na turneji, tako da koristim ovu prigodu da sa zakašnjenjem čestitam Pajovskom roćkas, a ostatku ekipe Vaskrs. Jučer u centralnom Dnevniku dvostruko PJ ukazanje (što su mnogi propustili primijetiti)
. Naime, u 3. minuti gorespomenute informativne emisije vrtio se vanserijski višeminutni prilog o proslavi Uskrsa diljem Lijepe naše iz pera cijenjene HTV novinarke
, a zatim i ovaj dio o sajmu vjenčanja s izjavom predsjednika dubrovačke PJ podružnice
. Baš je to bilo lijepo vidjeti.
Kaj se tiče novog Tena, moram priznati da se u nekim pjesmama zaista osjeti novi mix - najviše u skladbama Porch i Why Go. Barem ja to čujem!0 -
I još nešto... supruga i ja zadnjih par dana intenzivno razmišljamo o kupnji karata za InMusic. Slažem se s drugaricom elcielo da je ove godine line up zaista zanimljiv (Rokaj je prilično podbacio). Puno je odličnih, a opet stilski različitih izvođača. Mislim da je to najbolji postav u ove tri godine. Nekako me najviše zanimaju Yeah Yeah Yeahs koji imaju friški i odličan album, zatim stari drug Moby, a fora bi bilo vidjeti i Karftwerk, Franz Ferdinand, Editors... i ostale. Vjerujem da ćemo ovih dana ubosti karte!0
-
hoho, opet smo pri samom dnu...
Nego, upalim ja jucer rtl teletekst i tamo negdje na strani 140 vidim naslov ''snima se dokumentarac o Pearl Jamu'' ili tako nesto slicno. Otvorim tu stranicu kad tamo pise da cameron crowe snima dokumentarni film koji ce sloziti od hrpetine sati materijala snimljenog kroz godine i turneje. Razgovori s bendom, crew memberima, fanovima i tako dalje i tako blize. Meni prvi glas, a nisam skuzio da se po pitu kao ni po ovom nasem threadu govorkalo o tome. Ili ne gledam dobro
http://theplaylist.blogspot.com/2009/04 ... l-jam.html
http://www.pastemagazine.com/articles/2 ... -year.htmlDeath or glory!0 -
za one koji vole The National, prica se da bi ovo ljeto mogli zasvirati u Šibeniku... 8. mjesec, ali nije još ništa službeno dogovoreno...Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
lestes wrote:siljo wrote:za one koji vole The National, prica se da bi ovo ljeto mogli zasvirati u Šibeniku... 8. mjesec, ali nije još ništa službeno dogovoreno...
uuuu, the National kod nas!
Btw, srela sam Viktora u nedjelju na koncertu najgenijalnijeh Ri banda-One Piece Puzzle-a. Pa mi ispricao da je Niko bio na tv-u. D Kako super.
Onda sretnem Antu Nothingmana, nakon sto godina i na kraju smo skupa pogali u drugom redu...i-zavrsili u novinama
Spremam se na neke lokalne festivale ovo ljeto (hartera sto posto), vuce me Wercther, no pise da je sold out :shock: A ostalo cemo vidjet...da, na U2 idem isto...uf uf."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Onda sretnem Antu Nothingmana, nakon sto godina i na kraju smo skupa pogali u drugom redu...i-zavrsili u novinama
mislila sam da je on (opet) pisal izvještaj
0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music