Pearl Jam in Zagreb!

Options
18338348368388391290

Comments

• Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    hehe, bas sam ga sastavio 'ko zadacnicu :D

Sretan Uskrs svima koji ga slave, a nasem el presidente-u zelim sve najbolje povodom rodendana!
    Death or glory!

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Sretan Uskrs svima!
    A koja je cast imati danas i rodjendan, predsjednice! :) Double fun!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    Uživala sam čitajući ovaj report, hvala Rijeka... :D

Sretan Uskrs svima, El Presidenteu sretan rođendan i sve najbolje! :D

Btw, upravo vidjeh Niku na Dnevniku... Go Niko! ;)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Opop...pajo, sretan rodjendan ti zelim! Super kombo, danas mozes tulumarit, a sutra ne moras na posao :)
    A svima sretan uskrs.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    nek vam svima ribani hren procisti sinuse za uskrs, a ivinom habiju stisak ruke za rođos...

:geek:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Hvala vam svima na lijepim željama! PJ CroCrew rules!

I ja se pridružujem čestitkama za Uskrs! Apsolutno mi je rođendan ove godine fino uletio, tako da danas u principu jedino što radimo je neizmjerno uživamo u kulinarskim delicijama moje supruge, a sutra fino imamo dan za odmaranje :D8-)

Slažem se sa potato da je bilo gušt čitat Viktorov "sastavak" pa ću se baš i ja malo raspisat sutra...sad je već kasno, treba ići spavat... :D

E i vidli smo majstora Niku na dnevniku...baš ga zekamo da di je PJ majica... :mrgreen:
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    sretan uskrs svima, sa zakašnjenjem! :)
    i roćkas precjedniku, opet sa zakašnjenjem! :)

kod mene ništa nova, radilo se za blagdane, al' se našlo vremena i za šunkicu, jaja, mladu janjetinu i tak. :mrgreen:

čekam godišnji u 5. mjesecu da malo zgibam u planine, za inozemstvo se trenutačno nemade sredstava...

al' će se naći za koncerte. planiram Grand Archives u SC-u i ozbiljno razmatram T-mobile inmusic jer im je lineup skroz jak. ponajviše me zanimaju Yeah Yeah Yeahs, Editors i Art Brut.

ten redux, k'o što rekoh, uopće ne doživljavam, nemam sluha, al' zato uživam u DVD-u. :)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Evo da se i ja javim, ludnica mi je bila ovih dana tako da nisam ni primirisao internetu.
    Sa zakašnjenjem čestitam Paji rođendan i svima Uskrs!!

Ten sam slabo slušao tako da ne mogu komentirati a vjerujem da i ja neću primjetiti te razlike.
    Uzeo sam avionsku kartu za U2 tako da se ne mislim ovog ljeta kako doći do Zg. A još uvijek čekam karte za DM.
    Festival vjenčanja "DAuDU" na kojem smo radili ja i Iva napokon je završio tako da se sad mogu malo odmoriti.
    U sljedečoj prilici ako bude ću opet "slučajno" promovirati PJ sa majicama...obečajem :D

Još jednom preporučavam svima koji vole žestoki rock bend zvani The Answer!!

Idem se lječiti na kauć jer me je nešto uštaklo u leđima i ne mogu se micati :cry:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    Brijem da za koji dan možemo očekivati i službenu objavu ljetne turneje naših momaka po USA i to vjerojatno sa dosta festivalskih datuma...neki od festivala su već objavili line-up sa gore spomenutim momcima:
    http://www.sfgate.com/
    hint: reklama u gornjem desnom kutu...
  • siljo
    pajo wrote:
    Brijem da za koji dan možemo očekivati i službenu objavu ljetne turneje naših momaka po USA i to vjerojatno sa dosta festivalskih datuma...neki od festivala su već objavili line-up sa gore spomenutim momcima:
    http://www.sfgate.com/
    hint: reklama u gornjem desnom kutu...

u 16:45 ce sluzbeno objaviti lineup za taj festival na ovom radiju: http://www.kfog.com/music/JustPlayed.aspx
    slusam vec pola sata :D

prije 2min vidio ovaj tvoj link :D

freaks!

edit: majstori... upravo su pustili reklamu i najavili PJ prije sluzbene objave :mrgreen:
  • pajo
    Iva: netko je mrvicu ozbiljnije opsjednut pa je složio ovaj video: http://www.youtube.com/watch?gl=AU&hl=e ... PVAS8ZIeLU. :?: no, ima i smiješnih dijelova, poput npr. dijela koji ide iza 1:35 gdje se možemo ponovno prisjetiti svih plesačkih sposobnosti našeg voljenog vođe :lol:
  • siljo
    siljo wrote:
    u 16:45 ce sluzbeno objaviti lineup za taj festival na ovom radiju: http://www.kfog.com/music/JustPlayed.aspx
    slusam vec pola sata :D

LOL...

objavili lineup tako da su napravili neku hillbilly country pjesmu u kojoj su nabrojali bandove :mrgreen:
    pearl jam sviraju...
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Sporiši ova dva dana proveli na turneji, tako da koristim ovu prigodu da sa zakašnjenjem čestitam Pajovskom roćkas, a ostatku ekipe Vaskrs. Jučer u centralnom Dnevniku dvostruko PJ ukazanje (što su mnogi propustili primijetiti) :mrgreen: . Naime, u 3. minuti gorespomenute informativne emisije vrtio se vanserijski višeminutni prilog o proslavi Uskrsa diljem Lijepe naše iz pera cijenjene HTV novinarke ;) , a zatim i ovaj dio o sajmu vjenčanja s izjavom predsjednika dubrovačke PJ podružnice ;). Baš je to bilo lijepo vidjeti. :)

Kaj se tiče novog Tena, moram priznati da se u nekim pjesmama zaista osjeti novi mix - najviše u skladbama Porch i Why Go. Barem ja to čujem! ;)
  • snih
    snih Posts: 1,052
    I još nešto... supruga i ja zadnjih par dana intenzivno razmišljamo o kupnji karata za InMusic. Slažem se s drugaricom elcielo da je ove godine line up zaista zanimljiv (Rokaj je prilično podbacio). Puno je odličnih, a opet stilski različitih izvođača. Mislim da je to najbolji postav u ove tri godine. Nekako me najviše zanimaju Yeah Yeah Yeahs koji imaju friški i odličan album, zatim stari drug Moby, a fora bi bilo vidjeti i Karftwerk, Franz Ferdinand, Editors... i ostale. Vjerujem da ćemo ovih dana ubosti karte! :)
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    hoho, opet smo pri samom dnu...

Nego, upalim ja jucer rtl teletekst i tamo negdje na strani 140 vidim naslov ''snima se dokumentarac o Pearl Jamu'' ili tako nesto slicno. Otvorim tu stranicu kad tamo pise da cameron crowe snima dokumentarni film koji ce sloziti od hrpetine sati materijala snimljenog kroz godine i turneje. Razgovori s bendom, crew memberima, fanovima i tako dalje i tako blize. Meni prvi glas, a nisam skuzio da se po pitu kao ni po ovom nasem threadu govorkalo o tome. Ili ne gledam dobro :D

http://theplaylist.blogspot.com/2009/04 ... l-jam.html

http://www.pastemagazine.com/articles/2 ... -year.html
    Death or glory!

• siljo
    za one koji vole The National, prica se da bi ovo ljeto mogli zasvirati u Šibeniku... 8. mjesec, ali nije još ništa službeno dogovoreno...
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    http://vip.hr/sp/index

i tu se naveliko prica o pju :)
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • lestes
    lestes Posts: 959
    siljo wrote:
    za one koji vole The National, prica se da bi ovo ljeto mogli zasvirati u Šibeniku... 8. mjesec, ali nije još ništa službeno dogovoreno...
    :shock: ozbiljno? od kud ti to? :)
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    lestes wrote:
    siljo wrote:
    :shock: ozbiljno? od kud ti to? :)
    I'm so there ako dodju! Sibenice, pismo stara!
    uuuu, the National kod nas! :)

Btw, srela sam Viktora u nedjelju na koncertu najgenijalnijeh Ri banda-One Piece Puzzle-a. Pa mi ispricao da je Niko bio na tv-u. D Kako super.
    Onda sretnem Antu Nothingmana, nakon sto godina i na kraju smo skupa pogali u drugom redu...i-zavrsili u novinama :lol:

Spremam se na neke lokalne festivale ovo ljeto (hartera sto posto), vuce me Wercther, no pise da je sold out :shock: A ostalo cemo vidjet...da, na U2 idem isto...uf uf. :lol:
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • lestes
    lestes Posts: 959
    Onda sretnem Antu Nothingmana, nakon sto godina i na kraju smo skupa pogali u drugom redu...i-zavrsili u novinama :lol:
    aaaa onda sam krivo skužila :mrgreen: mislila sam da je on (opet) pisal izvještaj :mrgreen: