Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
masni wrote:Ja sam jos uvijek otvoren za Eagle majicu
Pa kad ti ne bude out of stock ili nesto, don't forget me
A snihic nam je ocito u velikom poslu kad se ne javlja na nase hvalospjeve njegovoj majici
Edit: aha, sad vidim koja je eagle. ja sam isto htjela tu, al se sad premisljam jer Iva i Mario imaju...oni ce ti bolje objasnit o cemu se radi..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Iva: da, eagle majica je lijepa, ali je od nekog organic cotton koji jako, jako izblijedi. a i na tim novim majicama je loš tisak pa izblijedi i eagle na majici. mislim da je sid na to mislila...
a mi imamo još depresivnih PJ related vijesti...naime uboli smo na ebayu od nekog jako finog momka EV Chicago poster. frajer se ful potrudio dobro ga upakirati, kupio je neku posebnu, tvrđu tubu za poster, ali nama je poster došao ful oštećen s jedne strane. naime kako se sad čini (a sutra će se i čuti kad ja budem urlikala na idiote iz carinarnice u pošti), debili kod nas su ga otvorili i pri povratku u tubu su zgužvali cijeli jedan kraj postera i to opako i na 3-4 mjesta su sad nabori od par centimetara! sad smo već gotovo 100% sigurni da su oni krivi jer je frajer jako drag i stalno se i dalje maila s nama i trenutno pokušava saznati da li nam može osiguranje vratiti lovu jer nam je poslao poster osiguran. jedino kaj baš nisam sigurna u to jer nije kriva njihova pošta...a od naše brijem da ću dobiti samo satisfakciju da urlam na njih totalne debile!!! :( :mad:
e da, poster je fascinantno prelijep uživo...0 -
Samo da potvrdim ovo vezano uz Eagle majicu, jos 2 pranja i imati cu obicnu majicu za spavanje bez ikakvog printa, usprkos tome sto sam je nosio 3 puta, oprao dvaput i to rucno, pedantno kako to samo ja znam
..
Dakle, big boo za eagle majicu.
Zato majica s east coast EV toura kicks ass, cini mi se dosta kvalitetnijom od ostalih majica.Death or glory!0 -
pajo wrote:Iva: da, eagle majica je lijepa, ali je od nekog organic cotton koji jako, jako izblijedi. a i na tim novim majicama je loš tisak pa izblijedi i eagle na majici. mislim da je sid na to mislila...
a mi imamo još depresivnih PJ related vijesti...naime uboli smo na ebayu od nekog jako finog momka EV Chicago poster. frajer se ful potrudio dobro ga upakirati, kupio je neku posebnu, tvrđu tubu za poster, ali nama je poster došao ful oštećen s jedne strane. naime kako se sad čini (a sutra će se i čuti kad ja budem urlikala na idiote iz carinarnice u pošti), debili kod nas su ga otvorili i pri povratku u tubu su zgužvali cijeli jedan kraj postera i to opako i na 3-4 mjesta su sad nabori od par centimetara! sad smo već gotovo 100% sigurni da su oni krivi jer je frajer jako drag i stalno se i dalje maila s nama i trenutno pokušava saznati da li nam može osiguranje vratiti lovu jer nam je poslao poster osiguran. jedino kaj baš nisam sigurna u to jer nije kriva njihova pošta...a od naše brijem da ću dobiti samo satisfakciju da urlam na njih totalne debile!!! :( :mad:
e da, poster je fascinantno prelijep uživo...
Glupa nasa posta i ljudi koji nemaju pojma..I postari koji postere PRED VRATIMA ostavljaju!!!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Rijeka wrote:Samo da potvrdim ovo vezano uz Eagle majicu, jos 2 pranja i imati cu obicnu majicu za spavanje bez ikakvog printa, usprkos tome sto sam je nosio 3 puta, oprao dvaput i to rucno, pedantno kako to samo ja znam
..
Dakle, big boo za eagle majicu.
Zato majica s east coast EV toura kicks ass, cini mi se dosta kvalitetnijom od ostalih majica."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Rijeka wrote:Zato majica s east coast EV toura kicks ass, cini mi se dosta kvalitetnijom od ostalih majica.0
-
Iva: Jutros sam se čula sa stričekom kontrolorom u carinarnici s kojim sam izmijenila sljedeće riječi:
Ja: (objasnim što se dogodilo)
Striček: Uh, uh, uh…pa dajte dođite sa svim tim pa da vidimo.
Ja: Kad?
Striček: Pauza je od 10 do 10:30.
Ja: A kad radite?
Striček: Pa do dva.
Ja: Ali otkad?
Striček: Aha, od osam do dva.
Predviđam si velike uspjehe sutra kad odem do njih…0 -
dva buua saljem. jedan za carinu, jedan za orla bez perja
hvala na infu
zadovoljit cu se sa snihovom majicom. To bi isto mogli napravit jedno 5-6 komada kad je onako kul, pa mozda neki popust dobit.Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
pajo wrote:Iva:
e da, poster je fascinantno prelijep uživo...
Koji bed, to je za popizdit...
Je li tip stavio neke zaštite na kraju i dnu tube kao papir ili stiropol??
To jako puno znaći da poster unutar tube ne lupa gore dole.
A vjerovatno su oni otvorili i nabijali poster na silu nazad tako da sam 99% siguran da su oni krivi.
Ne znam kako funkcionira kod osiguranja za povrat novca još to nisam koristio pa me baš zanima.
Može li se to prekriti okvirom??
Meni je danas stigla tuba od Mr. Klausen-a; Virginia i Camden posteri. Tuba je bila prelomjena pri vrhu kao da je neki teški paket pao na nju ali srečom posteri su ok.
Direktno iz pošte sam pošao u Mr. Okvir man na okviravanje.
Mislim da će mi Iva ustupiti malo njenih zidova u njenom dijelu radione:D
uspio sam je nagovoritiCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Koji bed, to je za popizdit...
A vjerovatno su oni otvorili i nabijali poster na silu nazad tako da sam 99% siguran da su oni krivi.
Ne znam kako funkcionira kod osiguranja za povrat novca još to nisam koristio pa me baš zanima.
Meni je danas stigla tuba od Mr. Klausen-a; Virginia i Camden posteri. Tuba je bila prelomjena pri vrhu kao da je neki teški paket pao na nju ali srečom posteri su ok.
Direktno iz pošte sam pošao u Mr. Okvir man na okviravanje.
Mislim da će mi Iva ustupiti malo njenih zidova u njenom dijelu radione:D
uspio sam je nagovoriti"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Dirty Frankk wrote:Koji bed, to je za popizdit...
nisam baš sigurna da se može popraviti kad se uokviri - mislim neće se to vjerojatno vidjeti na prvu, ali ako itko bolje zagleda vidjet će se... fakat je loše...0 -
pajo wrote:Iva: e, ovo je fakat dobra ideja! mi smo za!
Pa gdje nam je snježni čovjek sa majicom da je vidim...
frend mi u Dubrovniku radi majice, zadnju koju sam radio Crna Udovica print sa oba dvije strane - 80 kn, mislim da je to dobra cijena.
Iva: Ja sam dva stara postera peglao sa utijom, bili su zgužvani i to po sredini i mogu ti reći da je dobro ispalo, što čes sad i ako dobiješ lovu nazad poster ti ostaje...nije baš za bacit.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Iva: Ja sam dva stara postera peglao sa utijom, bili su zgužvani i to po sredini i mogu ti reći da je dobro ispalo, što čes sad i ako dobiješ lovu nazad poster ti ostaje...nije baš za bacit.
s čim si ih to peglao? pa da i ja probam doma...(iako fakat mrzim peglanje
)
i da, možda će mi jedna kolegica iz ureda biti od 6. do 10. listopada u DBK. pa bi ja onda po njoj poslala poster na uokvirivanje. da znaš najaviti svom frendu Mr. Okvir manu.0 -
Iva: evo, čisto da dokažemo koliko nas ide sreća s posterima, danas nam je stigao mystery poster i otvorimo mi tubu kad ono unutra onaj grdi dječji mozak iz Milwaukeeja. bljak! http://www.expressobeans.com/public/detail.php/39942
naravno, on nije zgužvan...:)0 -
pajo wrote:Iva: evo, čisto da dokažemo koliko nas ide sreća s posterima, danas nam je stigao mystery poster i otvorimo mi tubu kad ono unutra onaj grdi dječji mozak iz Milwaukeeja. bljak! http://www.expressobeans.com/public/detail.php/39942
naravno, on nije zgužvan...:)
meni je baš lijep poster...fora skroz... ko iz one vitalogy faze...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
smučilo mi se nakon tekme,molio sam boga da što prije završi...
već vidm naslov u novinama "Balavac razvalio Hrvatsku"
pod balavac mislim na thea walcotta,zabio 3 gola hrvatskoj i time ju poslao u ...nešto...
hat trick s 19 godina na ovako važnoj utakmici!
mislim da ćemo ga od sutra već oslovljavati sa Sir,jer je lik osvijetlio obraz engleskog nogometa
definitivno igrač utakmice
naša igra katastrofa... teški proljev... a i ona odluka suca bi se dala raspravljati,nakon toga je sve krenulo negativno
Theo Walcott: Made in Arsenal
proizvedeno 1989.
ne mogu se prestati diviti ovom dečkiću,jedva čekam da ga vidim u subotu ponovno!
baš mi je žao zbog postera :(
i meni se dogodlo nešto slično prje par dana: očekivao sam neke slike,koje su bile poslane pismom,nije stalo u sandućić, al je poštar ipak to uspio nabiti u sandućić...
zato se i zove mystery poster...
niti u kinder jaju neznaš šta češ dobit0 -
you lazy bastards... you might have beaten England for meoh scary... 40000 morbidly obese christians wearing fanny packs invading europe is probably the least scariest thing since I watched an edited version of The Care Bears movie in an extremely brightly lit cinema.0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music