Pearl Jam in Zagreb!

1764765767769770860

Comments

  • dimitrispearljamdimitrispearljam Posts: 139,549
    the boat..
    "...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
    "..That's One Happy Fuckin Ghost.."
    “..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    ajajaj, masni, koje putovanje! :)
    zamisli da na TAKVOM mjestu vidiš PJ uživo, uh, odmah mi na pamet padaju one scene iz nikad prikazanog azijskog PJ dokumentarca :mrgreen:
  • siljosiljo Posts: 2,203
    PJ su ovih dana skinuli rekord u najdužoj pauzi između 2 albuma... netko bi im trebao reci da je vrijeme da se prime posla... :corn:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • KarlhajncKarlhajnc Posts: 120
    masni wrote:Kupio sam si i Depeche i Whitesnake, ali na žalost to je već otpalo jer sam u nedostatku PJ turneje (što znači višak godišnjeg) odlučio pobjeći kod frendova u kuala lumpur i spustit se u indoneziju.. ili se dić na tajland.. to je još u planovima, znam samo da se kreće 21.5. i vraća 24.6. u podne, taman da stignem do jaruna popodne
    ma baš bezveze :mrgreen:

    Ja sam si organizala super fantasy trip na Lolapaloozu Chile http://lineup.lollapaloozacl.com/ 06.i 07.04 i The Cure 14.04. Između bih išla u Peru.
    Al postoji samo u mojoj mašti :fp:
    No vjerovatno se vidimo na The National :D i na P.I.L. ako netko ide i na Slayerima i tako to.
  • nkdznkdz Posts: 106
    Niš pametno, malo bumpanje tempe i čisto da velim da je baš lijepo čuti PJ u prilogu na Sportskoj TV. :D
    Vidi se da je Gordan imao svoje prste u tome. :D
  • _annie__annie_ Posts: 980
    nkdz wrote:
    Niš pametno, malo bumpanje tempe i čisto da velim da je baš lijepo čuti PJ u prilogu na Sportskoj TV. :D
    Vidi se da je Gordan imao svoje prste u tome. :D
    Snimila sam Alice in Chains prije 10 dana u Sedmici, ali PJ nisam...

    Totalno smo se otudjili od foruma, ne znam tko od nas dvoje vise radi u zadnje vrijeme :?
    Ali zato sutra idemo na 5 dana u Zurich, poslusat cemo BRMC i malo laufat po gradu :D

    Masni, opako ti zavidim - u Kuala Lumpuru sam bila sluzbeno prije 10 godina i sjajno mi je sjeo grad pa bih voljela ponoviti turisticki :D A godisnji od mjesec dana... nema toga do penzije, bojim se... Kod mene sve po sitno, do dva tjedna... Uzivaj!!!

    Niko, sto je s tobom? Kako zdravlje?
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    Živ sam hahaha hvala na pitanju. Prošla kriza, još par pregleda u bolnici i valjda će biti ok. Na kraju se ispostavilo da imam upalu sinusa...valjda to s godinama ide. Upoznao sam malo bolje bolnicu, sad znam gdje se nose nalazi, krv i ostalo :D
    ali nisam se dao da me ostave još na kartonu nemam prespavanu noć u bolnici :thumbup:

    Ranko, imaš pravo nije u redu da se ruši rekord u čekanju novog albuma....so not cool!!!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • _annie__annie_ Posts: 980
    ali nisam se dao da me ostave još na kartonu nemam prespavanu noć u bolnici :thumbup:
    Lako vama, muzjacima, kad vam jadne zene radjaju djecu, noceci po bolnicama :mrgreen:

    Sinoc smo odradili BRMC i mogu reci - wow, wow, wow! Odlicni su live, a svicarska publika sjajna, kao i venue! Sad mi je jako drago sto sam kupila karte i za becki koncert, kako sam samo mudra bila :)
  • _annie__annie_ Posts: 980
    Živ sam hahaha hvala na pitanju. Prošla kriza, još par pregleda u bolnici i valjda će biti ok. Na kraju se ispostavilo da imam upalu sinusa...valjda to s godinama.
    Gordan: Yeap, tako ti je to kad uđeš u zonu 40+. ;) Vjeruj meni, znam ja. :mrgreen: Glavno da još nemaš staž u bolnici.
    Ah, BRMC... Ljudi, ako ikako možete 4.4. bit u Beču, nemojte propustit tu priliku. Kakav šou! Toliko smislene buke koja dolazi u valovima. Predivno! Iako ne znam surfat (mislim na ono pravo jahanje po valovima) sinoć mi se činilo da i to radim. A Švicarci... sve ono što od njih ne bi očekivali. Nisam sklon predrasudama, ali znate priče o njima da su hladni, dosadni, bezvezni. Ovi su bili ludi! Da sam ponio štitnike za zglobove (to ti je Niko onih 40+ :twisted: ) i ja bih većinu vremena proveo u zraku. Ovako sam se morao ograničiti na headbanganje (šamarajući bujnom kosom sve oko sebe :twisted: ) i sviranje po zraku, kako to već ide kad te ponesu tonovi iz zvučne kutije. Prostor kao Kulušić, pa još za pola veći (ah, nostalgija). Sve u svemu, dečki su odlično svirali, ali mene je impresionirala teta Leah koja je dva sata nemilosrdno razvaljivala bubnjeve. Totalni Respect! Još jednom, BRMC je must see, hear and feel!
  • _annie__annie_ Posts: 980
    Gordan: Umem da kažem samo dve reči: HRVATSKA, HRVATSKA! :D Ok, toliko o utakmici.
    Iza nas je još jedna koncertna večer u Zürichu. Nije loše tim Švicarcima, samo što su malo skupi za naš standard. Komplex 457 pretvorio se u naše stalno odredište. Nakon BRMC tamo smo poslušali i pogledali OMAM iliti Of Monsters and Men. Meni potpuno nov band, ali vjerujem da ima onih među vama koji su već odavno čuli za njih. S Islanda, njih sedmoro, četiri gitare, dvije klavijature i bubnjar. Dva vokala, Nanna (ista Björk) i islandski Jacques Houdek nešto manjih gabarita. :mrgreen: Nakon žestine BRMC-a ovo je bila svojevrsna pop-terapija. Ima tu dosta sličnosti s Arcade Fire, Beautiful South, čuje se utjecaj Mumford and Sons. Sve u svemu, vrlo slušljivo, scenski osmišljeno, ali trajanjem su podbacili. Jedva navukli 70 minuta. No, njihove fanove, kojih je u Švici poprilično, to nije previše uzbudilo. No, imali su oni i prethodnika - čovjek se naziva (to mu je prezime) Mugison. Vrlo zanimljiv lik, vrijedan slušanja. Ima na tom Islandu stvarno talentiranih glazbenika. Večeras je u planu bio odlazak na koncert Jakea Bugga (19 mu je godina tek, razvaljuje, a nije Justin Biber), ali čini se da je rasprodato. Sve ovo je, naravno, u funkciji zagrijavanja za srpanj i odlazak u Chicago.
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    baš mi vas je super čitati!
    ma super mi je čitati bilo što duže od jedne rečenice na ovom forumu, nešto smo se svi ulijenili u zadnje vrijeme, šmrc
    ne bih nikad rekla da se možeš toliko dobro provesti u jednoj švicarskoj, hehe, očito iste predrasude kao i kod vas :mrgreen:
    uživajte i nastavite pisati! :)
  • siljosiljo Posts: 2,203
    _annie_ wrote:
    Gordan: Večeras je u planu bio odlazak na koncert Jakea Bugga (19 mu je godina tek, razvaljuje, a nije Justin Biber), ali čini se da je rasprodato.

    uh, steta... Jake Bugg je fin mladac i mislim da bi ga se isplatilo cuti uzivo... doci ce nama kad mu bude 40 :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • _annie__annie_ Posts: 980
    siljo wrote:
    uh, steta... Jake Bugg je fin mladac i mislim da bi ga se isplatilo cuti uzivo... doci ce nama kad mu bude 40 :)
    Gordan: Hm, to bi značilo da ću ja onda bit skupina 60+, što ne mora nužno bit loša kombinacija. On će svirat akustaru u nekom kabaretskom prostoru. Taman za moje godine :lol:
    Inače, stigosmo do kraja našeg boravka u Zurichu. Ostadosmo na dva koncerta, što i nije tako loše. Žao mi je za Boška Buhu (alias Jake Bugg), ali valjda ćemo negdje naletit na njega u bližoj budućnosti. Sljedeća koncertna stanica - Beč 4.4. Prva dama (v.d.) će baš imati cool rođendanski party. :mrgreen: Zahvaljujući njenom faceu vidio sam da su precjednik i prva dama u izgnanstvu imali duplu dozu "The Bossa". Siguran sam da su uživali. Mogli bi nešto i ovdje napisat. Recimo, je li i u Sydneyju pozdravio Hrvate kao onomad prošle godine u Trstu? :corn: Koliko je trajala najduža pauza u tri sata koncerta? Dvije ili tri minute? Javite se!
  • pajopajo Posts: 3,292
    Iva: evo ex prva dama nagovara ex precjednika da se oglasi, on to bolje od mene napise. ;)
    Ja bum samo napisala da smo bili na prvom koncertu u ponedjeljak, dolje u fan pitu. Isti princip ko i na PJ, svi se znaju, svi idu na xy koncerata, pricali s nekim tipom koji je dosao s kcerkom i koji nam je sramezljivo kao kak mu je to TEK 11 koncert...ma sto da vam pricamo, ko doma nam je bilo! Boss naravno bio the Boss, uspio dici Australce s guzica na oba koncerta (na silu doduse, morao im je prodati spiku kak im cak nece on reci da se ustanu, nego kak ce im na iducoj pjesmi njihove guzice same reci da se ustanu i kak su to magicne, talking asses).
    I sto smo onda napravili - when in doubt, do as the freaks do - otisli na jos jedan koncert. Bilo karata samo za treci, u petak, a da je bilo za onaj u srijedu, isli bi i na to. :D Jednom frik, uvijek frik.

    Fejsbucani ce znati i da mi je Dinosaur Jr. bio puno buke nizasto. Jako lose, svatko svira svoje, bio im kraj turneje pa su valjda vec bili totalno na nozeve pa im se to i vidlo na svirci. Samo buka, nista drugo. Po prvi put u zivotu mi bilo palo na pamet da bi trebalo imat one cepice za usi. Razocaranje.

    Iduci Wilco. U Operi. Citali smo intervju s pjevacem koji veli da ga je trta da ce u Operi ekipa biti preustogljena. Mi mu mozemo garantirat da hoce. Osim za Brucea nisu se jos za nikoga ustali. :( Ali dobro, bit ce ziher svejedno fino.

    Eto ekipa, odoh dalje nagovarat svrgnutog tiranina da se oglasi. :mrgreen:
  • pajopajo Posts: 3,292
    Neam kaj tu puno dodat, supruga je sve odlicno opisala, a cak potpisujem i ovo kaj veli o Dinosaur Jr. Inace bend koji iznimno cijenim i jako puno slusam, ali koji me prilicno razocarao live nastupom. J je meni onak, top gitara ikad, jer u svim tim solazama uvijek provuce neku finu melodiju, ali live je to cista buka iz onih osamsto pojacala koje je poslagao iza sebe i nafrljio do daske...brijem namjerno, da ga se sto manje cuje. Ne znam, mozda je samo bio los dan, ali je izgledalo pomalo tuzno.

    A ovaj drugi lik, 2 showa, preko 6 sati svirke, 48 pjesama, 36 razlicitih, rarities, coveri, requesti iz publike, hrpa frikova u prvim redovima...sve jasno :mrgreen: Nevidjeni respekt za cinjenicu da covjek sa 63 godine moze fizicki to odraditi po tisuciti put i jos uvijek izgledati i zvucati iskreno.
    A i taj famozni E Street Band, kakva bolesno uigrana ekipa...imas feeling da bi mogli sve to skupa izvest zmirecki, sa pivom u ruci, stojeci na jednoj nozi. A ovaj superbog Tom Morello! Pa isuse kriste kakav ludjak. :shock: :o Taj se valjda rodio sa gitarom u ruci i spojen na struju.

    Vise se ne cudimo previse ovdasnjoj publici, to sto oni sjede na koncertima nije strasno samo po sebi, ali cinjenica da se cijela dvorana moze bez problema ustat i plesat pola koncerta samo ako im se kaze da to naprave, doduse ako im se kaze i podsjeti ih se nekoliko puta da je to OK, je nevjerojatna.

    Tak da se vec smijemo kak ce to izgledat sa Wilcom u Operi. Brijem da ak se tamo ustanemo iz stolica da postoji dobra sansa da zavrsio u zatvoru :mrgreen: Al nema veze, veselimo se.

    I tak, samo da jos ubacim jedan massive respect za Gabrovce koji ce nas zastupat na Wrigley Fieldu. Legende ste i uzor mladima. Naravno jedino sto zelimo je svaki detalj dokumentiran i objavljen putem svih mogucih drustvenih medija...pocevsi sa ovim ovdje ofkors.
  • _annie__annie_ Posts: 980
    Gordan: Lijepo od vas Australaca da ste se oglasili. Moglo bi to i malo česće bez dodatnog poticanja. Ako ste daleko od očiju ne znači da ste daleko od srca. Čestitke za Brucea. Osim njega, mene je u Trstu impresionirao i Max Weinberg. Čovjek je ko metronom, u tri sata ne promaši nijedan takt, a odmara samo ako Boss odluči malo solirat za klavirom ili s akustarom. A on ima i još koju godinu više od čiče Brucea. :o
    Kaj se Dinosaur Jr. tiče u Tvornici su očigledno bili u boljoj formi, ali i tamo je dominirala buka iznad svega. Nažalost, propustio sam Wilco prošle godine u Zagrebu i zbog toga mi je krivo, jer su svi rekli da su bili odlični. Vjerujem da ćete uživati.
    Wrigley Field je još prilično daleko, ali boravak u Zurichu došao je kao idealna predigra, prvi od vrhunaca koje ćemo još doživjeti do srpnja mjeseca. Prvi već uskoro u Beču, pa National na Šalati i još možda nešto između. A onda... Uf, nekako ne mogu vjerovati da ćemo cijeli taj put proći samo zbog jednog koncerta. Nadamo se da će ubaciti još jedan, svejedno nam je hoće li biti dan prije ili kasnije. Mi ćemo biti tamo. :mrgreen:
  • etaeta Posts: 57
    edited June 2013
    Znala sam da vas BRMC nece razocarat, slusam ih dugo i super im je nova bubnjarka,samo da ih uhvatim na koncertu. Sjecam se 2004 su trebali bit Lennyu predgrupa, al ovaj otkazao koncert, pa su decki odrzali besplatan koncert u Mocvari.

    Veselim se isto Nationalu, Arctic monkeysima (dobri su bili u Splitu) i Editorsima (propustih ih zadnja dva puta, ovaj put nadam se neću), Depeche modu i htjela bi uhvatit NIN.

    Australci koji sjede na Bruce-u :lol:
    Prosle godine na PJ u Berlinu je lik dofuro malu stolicu i sjedio na njoj do pocetka koncerta s curom, poceo koncert, on se popne na stolicu i svima zakloni pogled, neki njemac mu skinuo sve zvijezde s neba, rulja podivljala, i dok si reko keks, polomila mu stolicu na komade. Ma ti PJ fanovi sve neki huligani, samo bi lupali i skakali :D

    E da stigao mi je onaj paket u razmaku tjedan dana od prvog.
    Post edited by eta on
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    A Bruce S. ću doživiti valjda jedanput prije njegove penzije, imam barem još 20 godina fore zar ne :lol::lol::lol:

    Anica i Gordan su me natjerali da izvadim iz naftaline cd od BRMC i poslušam ga ponovo.
    Najme kupio sam jedan njihov cd mislim da se zove Baby 81. Prve 3 pjesme su mi mrak, super baš kako meni paše žestoki ritam a onda nakon toga krene pilana :fp: ne mogu ga nikako slušati do kraja tako da sam spremio cd u policu za izgubljene slučajeve ;) Sad sam ga na vašu preporuko opet slušao u autu 3 dana ali nisam uspio popraviti dojam uglavnom sam vrtio prve 3 pjesme :lol::lol:
    Vjerujem da ih vidim u živo da bi bolje reagirao da bi se više uživio u svirku ali na cd-u ne ide :?
    Stvarno sam se trudio :D
    Sličan feeling imam i sa MMJ.
    2006 kao predgrupa PJ su mi bili mrak, onaj dupli live album čista petica onda kad sam kupio (meni) prvi studijski album Evil Urges totalno razočaranje kao da su dva benda snimali taj album.

    Nego...neki dan ja gledam TV, vrtim po satelitu i zaustavim se na neki sportski program, mislim da je bilo riječ o hokeju, gledam vijesti kad ono puf: voditelj...naš presjednik Gordan :o počnem vikat Ivi koja je u kuhinji....evo Gooordana :lol:
    Bilo mi je ful čudno... kao ono znam tog lika koji na Reviewmirror lomi noge na koncertu a sad ga gledam u krovati kao voditelja ;) :thumbup:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • _annie__annie_ Posts: 980
    A Bruce S. ću doživiti valjda jedanput prije njegove penzije, imam barem još 20 godina fore zar ne :lol::lol::lol:

    Anica i Gordan su me natjerali da izvadim iz naftaline cd od BRMC i poslušam ga ponovo.
    Najme kupio sam jedan njihov cd mislim da se zove Baby 81. Prve 3 pjesme su mi mrak, super baš kako meni paše žestoki ritam a onda nakon toga krene pilana :fp: ne mogu ga nikako slušati do kraja tako da sam spremio cd u policu za izgubljene slučajeve ;) Sad sam ga na vašu preporuko opet slušao u autu 3 dana ali nisam uspio popraviti dojam uglavnom sam vrtio prve 3 pjesme :lol::lol:
    Vjerujem da ih vidim u živo da bi bolje reagirao da bi se više uživio u svirku ali na cd-u ne ide :?
    Stvarno sam se trudio :D

    Nego...neki dan ja gledam TV, vrtim po satelitu i zaustavim se na neki sportski program, mislim da je bilo riječ o hokeju, gledam vijesti kad ono puf: voditelj...naš presjednik Gordan :o počnem vikat Ivi koja je u kuhinji....evo Gooordana :lol:
    Bilo mi je ful čudno... kao ono znam tog lika koji na Reviewmirror lomi noge na koncertu a sad ga gledam u krovati kao voditelja ;) :thumbup:

    Gordan: Da krenem od kraja i poslužim se riječima ZM. Prestani lagat ovaj napaćeni narod. (kraj citata) Ja nikad ne nosim krovatu. Osim na PJ majici. :lol: Sako je neizbježan. Da mogu to radit u PJ majicama, samo bih ih mijenjao, što u bojama, što u motivima. Sad mi je došla ideja da na jedan od sakoa prišijem jedan 10c znak. Siguran sam da će dobro izgledati. :mrgreen:
    A sad o BRMC. Treba ih doživjet uživo. Albumi su nešto posve drugo.
    Kad smo već kod preporuka, jedan frend bio prošli tjedan u Močvari na The Men i toplo ih preporučio.
    http://youtu.be/7oKA3fh4DAQ
  • shelashela Posts: 657
    Hej svi! padosmo smo na drugu stranu pa rekoh da se malo javim, vidim da ste svi dobro i zujite po koncertima i svijetu ko i inače :)

    Pored the Nationala (ne mogu dočekat) od svirki za 2013. imam još zasad sam za prijavit...-(wait for it)-... Robbie Williamsa!! ta-daa! seka i još jedna frendica su (mega) fanovke. pa su me nagovorile. sam zato idem. stvarno. bit će pun stadion vrištavih žena već vidim!! ...kaj je najgore, nije mi čak ni prvi put!!
    i tak, brijem da će bit zabavna ljetna čagica :D ide još netko na neki "takvi" koncert?? ajde, priznajte!

    Nažalost nemam planove za Aziju (uživaj masni!! predobro!) al me i dalje svi putevi vode u Berlin, pa sam tamo par dana idući tjedan. nažalost izgleda da nema neka svirka koja bi me zanimala tada, pa čak nit PJ-a (očito me neće zvijezde ove godine ;) a bogme nema ni sunca kao ni kod nas pa ću se samo morat družit s ljudima i zujat po gradu (uf!) ;)

    jel tko naručivao pj hudice u zadnje vrijeme? baš bi si uzela još koju. preporuke?

    veseli i zdravi bili :)
  • shelashela Posts: 657
    Btw, taman ću fulat BRMC u Berlinu 7.4.! gn :( inače sam imala ful fazu slušanja istih i BRMC album mi je zakon. nisam još poslušala ovaj novi al planiram :)
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    _annie_ wrote:
    Gordan: Da krenem od kraja i poslužim se riječima ZM. Prestani lagat ovaj napaćeni narod. (kraj citata) Ja nikad ne nosim krovatu.

    Ja sam bio siguran da sam vidio krovatu....a možda ovi antibiotici još djeluju na meni pa mi se učinilo hahahaha
    Možeš uvijek nabaciti jedan beđ, onako mali diskretan znak ;):lol:

    Evo jutros provjeravam set listu iz San Paolo....klasika. Nadao sam se možda da bi mogli izbaciti neku novu eskluzivu kao Supersonic u Londonu 2009. A možda to čuvaju za Wrigley show.
    Poster mi je onako ništa posebno što je od Klausena u zadnje vrijeme i za očekivat....nažalost.
    Preskačem ga
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    stigli uskrsni single i newsletter! :)
  • masnimasni Posts: 1,657
    Jeeeee, i meni su jučer stigliii :)
    Lijepo je čitati izvještaje s koncerata.. BRMC je velika želja, spomenut je bio otkazan lennyev koncert 2004. pa su dan nakon svirali u močvari. Ja sam se slučajno našao ispred doma sportova taj dan kad su uzeli akustične gitare i tamo kod fontane (koju valjda nikad u životu nisam vidio da radi :)) odradili akustični set, ovako za raju.. Genijalci :mrgreen:

    Editorsi i National mi se prate u stopu. Svake godine kad idem na jedne, poklope se i drugi. Tako će ove godine biti 4. put i na jednima i na drugima. Bemti, približavaju mi se PJ-u, nije to u redu. Mislim je, ali nije, kužite me :x :lol:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • migtrainmigtrain Posts: 14
    pozdrav ekipa!
    Napokon mi dosli pokloni :)
    Samo postoji jedan problem.... Ovi rijecki postari nisu valjda naucili engleski pa ne znaju sta "do not bend" i "fragile" znaci jer mi frajer ugurao paketic u sanducic :/ sad samo cekam da probam i da mi ne radi singlica :(
  • dimitrispearljamdimitrispearljam Posts: 139,549
    happy birthday Sid,.. :D:D

    and all to the boat!!
    "...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
    "..That's One Happy Fuckin Ghost.."
    “..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    happy birthday Sid,.. :D:D

    and all to the boat!!
    :lol: Thanks. PJ Adriatic cruise boat! ;)

    Ekipa, spavamo :corn:
    Samo na se javim...veselim se Nationalu i mozda uleti jos par koncerata, nadam se, ovo ljeto. Svega ce bit, a mozda i ja odem na Robbie-ja :mrgreen: ko Selerica.
    Nis od Amerike za mene, sanjala sam o tome, al mislim da nece ici ovog ljeta ipak. Ni roadtrip ni PJ... Predstavnici nasi, uzivajte preko bare!
    Pusa svima. Citam vas, al ne pisem ko nekad...
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • _annie__annie_ Posts: 980
    Gordan: Hej narode. Nedjelja, 21. travnja 2013., 21.00, HRT 3. PJ20! Nema isprike. :D Znam da smo svi gledali, ali baš će bit fora vidjeti ga i na našoj dalekovidnici. Eto, tek toliko da znate, ako dosad niste znali, pa da si tom velebnom događaju možete podrediti sve druge obveze.
    Hm, kad bolje razmislim, ja ću u to vrijeme voditi emisiju. Morat ću ostvariti svoj naum i našiti na sako PJ related prišivak ili barem staviti neki badge. Smislit ću nešto. :ugeek:
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    čovječe, pa to je prime time!
    zakon, fala na informaciji! :D
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    bilo je zanimljivo čitati prijevode pjesama :)

    ali, najveća provala hrt-ovog prevoditelja:

    eddie vedder scottu stappu: "vrati mi mog konja!" :lol:
    scott stapp eddieju vedderu: "to je i moj konj!"

    :lol:
Sign In or Register to comment.